Dodaj do ulubionych

a która ma duże cycki i je uwielbia? ;)

08.07.14, 09:26
Ale szczerze przyznam, że nie zawsze je lubiłam. Rozmiar E-F może być utrudnieniem w niektórych sportach - niestety. Ale to był problem w młodości jak do szkoły chodziłam. Potem dojrzałam do swoich kształtów, przyzwyczaiłam się do wzroku mężczyzn i mąż szczególnie pomógł w zaakceptowaniu siebie wink Poza tym projektanci też spostrzegli problem, że można mieć 38 w dolnej części garderoby i 42 w górnej. Więc problem z sukienkami, żakietami czy bluzkami już mnie nie dotyczy wink
Obserwuj wątek
    • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:30
      szczerze, mam b/c i nie wyobrażam sobie większych. Duży biust jest atrakcyjny tylko gdy jest młody i jędrny. Potem to już tylko dobry stanik.
      • awidyna Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:34
        Eee... wink jeszcze nie jest tak, że mówię do dziecka "masz cycusia i nie idź daleko" ;p No ale fakt, podejrzewam, że za lat kilka zapewnie nieco opadnie, chociaż jak się odpowiednio o niego dba ćwiczeniami (nie smaruje niczym ujędrniającym) to nie powinien zębów wybijać.
      • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:36
        Legendy o tym, że duży biust ZAWSZE obwisa, a mały NIGDY, to... legendy własnie.
        • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:37
          po dużym jest to bardziej widoczne. Grawitacja nie wybiera, ale jeśli ma więcej do ściągania to sobie ściąga.
          • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:54
            Nie prawda najbardziej oklaple piersi miala kobieta z malymi.
            • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:55
              no ja Tobie w stanik nie zaglądałam.
              • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:01
                Nie musze zagladac nikomu w stanik.Te pierdoly o Grawitacji to mit dla poprawienia samopoczucia kobiet z niczym zamiast biustubig_grin
                • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:02
                  niech Ci będzie.
          • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:00
            Grawitacyjnie tak.
            Jednak na kształt piersi ma wpływ nie sama grawitacja, ale także wahania wagi, przebieg laktacji, dieta (ilości białka), dobre potrzymanie czyli własnie odpowiedni stanik oraz (chyba przede wszystkim) ilość i jakość włókien kolagenowych w skórze.
        • 3eneduerabe Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:44
          to legendy zeby panie bez biustu polepszyly sobie humor czyims kosztem, nieprzyjemnosci dotyczace rozmiaru padaly w moim przypadku z ust kobiet, mezczyzni komplementowali
      • ina_nova Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:00
        To mi nie wygląda na jędrne, małe piersi (zdjęcia 'przed' rzecz jasna)

www.aestetica.pl/galeria_powiekszanie_piersi_anatomiczne#
    • kruche_ciacho Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:42
      jestem zdania ze mezczyzni preferuja duze biusty
      chyba nieliczni wola male
      ja osobiscie uwielbiam patrzec na duze piersi

ale sama u siebie nie chce
      ironia losu jestem z facetem ktory duze piersi lubi ale ma teraz calkowitego fiola na punkcie moich B wink
      • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:44
        każdy zapytany mnie facet o rozmiar piersi mówił, że najlepsze to takie mieszczące sie w jego dłoni.
        • slonecznik1981 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:47
          Fajne masz tematy rozmów z facetami. Ale net przyjmie każde wakacyjne fantazje big_grin
          • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:52
            to byli moi faceci, nie obcy. To strach czy wstyd zapytać o preferencje?
            • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:53
              Taktak, mnie też wszyscy mówili, że "lubią małe" big_grin zgadnij, jaki mam big_grin
              • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:55
                między a a c róznica jest taka jak między c a f.
                • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:00
                  Nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz. Operujesz starą rozmiarówką, która nie mówi nic. Nie noszę ani, a, ani b, ani c wink
        • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:56
          Niech zgadne masz piersi wielkosci pryszczely i kompleksy z tego powodu?b.slusznie piersi jak dziewczynki to kalectwo.Zero kobiecosci.W sam raz dla pedofilii.
          • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:58
            nie musisz zgadywać, podałam rozmiar.
          • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:58
            Pryszczy*
            Jak U dziewczynki*
          • nowel1 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:25
            edelstein napisała:

> Niech zgadne masz piersi wielkosci pryszczely i kompleksy z tego powodu?b.slusz
            > nie piersi jak dziewczynki to kalectwo.Zero kobiecosci.W sam raz dla pedofilii.

Ty czytasz czasem to, co napisałaś?
            Jeśli tak, to bezinteresowna agresja w twoich postach powinna cię porazić niczym bazyliszka smile
            • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:30
              Napominanie nie ma sensu, ona inaczej nie umie.
              • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:34
                Poprawka morgen.
                "Ona inaczej nie chce"big_grin
            • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:31
              To byla bardzo interesowna wypowiedz.Miala Dokladnie trafic w to w co trafilabig_grin
              Zawsze mnie smieszy, ze przy okazji rozmow o duzych piersiach przylaza pryszczate by zaczac opowiadac bajki o zwisaniu, oklaplosci itd.big_grin zwykle zazdroscbig_grin
              • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:37
                Zapominasz tylko o tym, że przy okazji zupełnie niepotrzebnie obrażasz całą resztę, która nie bredzi głupot o wielkim biuście.
                • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:16
                  Chyba jest jasne, ze dotyczy to pan, ktore namietnie tu udowadniaja, ze duzy biust jest be.Watek jest skierowany do kobiet z duzym biustem, nie rozumiem co one tutaj robia? Ja nie wlazilam w watek o malych biustach.
                  • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:23
                    Niemniej obrażasz całą resztę tak czy siak.
                    • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:41
                      I nawzajem.Dowiedzialam sie juz ze jestem przedmiotem seksualnym, ze leca na mnie budowanie itd.big_grin
                      Teraz mam normalen kolezanki, ale w szkole z powodu plaskich kolezanek prawie sie dorobilam garba, namietnie sie garbilam, by ukryc piersi.Bezbiusciasta nauczycielka wf tez zadbala o moje kompleksy i przy okazji spowodowala, ze znienawidzilam sport na dlugie lata.Stanikow sportowych wtedy nikt nie nosil, bieganie sprawialo mi bol a ta jedza sie smiala.
                      O nazywaniu mnie "pieszczotliwie " pamela i rysowaniu moich karykatur w postaci dwoch balonow i malej glowki wole nie wspominac.Gdybym miala ta wiedze co teraz odgryzlabym sie im z nawiazka.
                      • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:07
                        Zdradzę ci sekret - nie zawsze na agresję trzeba reagować jeszcze większą agresją. Serio.
                        • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:03
                          Nie czuje potrzeby bycia ponadto.
                        • karola1008 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 14:59
                          morgen_stern napisała:

> Zdradzę ci sekret - nie zawsze na agresję trzeba reagować jeszcze większą agres
                          > ją. Serio.
                          Morgen, jeśli chodzi o duży biust, to z moich doświadczeń wynika, że kobieta powinna reagować natychmiast i to ostro. Tzn. nie chodzi mi o ogólne stwierdzenia na forum w sieci, tylko o brutalną rzeczywistość. Dawno temu na męskie i damskie wulgarne zaczepki reagowałam z "klasą" tzn. ignorowałam. I łykałam łzy. Serio. Marzyłam dosłownie o tym, ze gdy będę niezależna finansowo - zmniejszę sobie biust. Każdy budowlaniec, czyściciel rowu melioracyjnego czy po prostu pijaczek spod sklepu oraz panienka na wiejskiej zabawie (chodziło się, chodziło big_grin) czuli się uprawnieni do skomentowania moich wymiarów. Co ciekawe, chłopaki na wiejskich dyskotekach nie komentowali, tylko prosili do tańca i wcale nie myśleli, że rozmiar biustu oznacza, że jestem chętna na coś więcej big_grin. Do dziś się za nich modlę. W sumie czasami nachodzi mnie refleksja, że zachowanie chłopaków mogło mieć jakiś związek z tym, że na zabawy chodziłam z kuzynem wielkości Giewontu, który uprawiał zapasy big_grin (tzn. kuzyn uprawiał, Giewont nie big_grin).
                          Nieważne. Przyszedł w końcu taki dzień, że zamiast spuszczać wzrok i ignorować, zatrzymałam się, stanęłam naprzeciw zaczepiacza i spytałam dlaczego to robi. Czy wie, że jest to przykre? Czy zdaje sobie sprawę z tego, jak ja się czuję? Czy naprawdę chce mnie przelecieć? Bo ja nie chcę-nie zadaję się z podpitymi głupkami. A w ogóle to jest obleśny.
                          Dokładnie pamiętam tę sytuację, bardzo dokładnie. I on i jego koledzy pod sklepem od razu przestali się śmiać. Wymamrotali przeprosiny i sobie poszli. Nigdy więcej ze strony tych gości nie spotkała mnie przykrość.
                          Tę metodę zastosowałam już wielokrotnie. W takich sytuacjach zawsze od razu prę do konfrontacji big_grin. Jak mówiłam, tylko w realu, bo uwagi o dużych biustach formułowane w sieci jakoś mnie nie ruszają. Ostatecznie ja wiem najlepiej czy mi obwisa, czy nie, czy mojej 63-letniej mamie, która ma jeszcze większy, obwisł czy nie. Reasumując-wisi mi to smile. Nomen omen.
                          • ichi51e Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 18:16
                            Poplakalam sie. (T_T) dziekuje ci w imieniu kazdej duzopiersnej nastolatki. Z bezmyslnym robieniem przykrosci trzeba walczyc
                          • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 18:38
                            Yyyy a czy zacytowany przez ciebie przykład to reakcja nadmiernie agresywna? Ja nazwałabym ją asertywną, a dobrze wiesz, że to nie jest to samo. A teraz postaw tam sobie edel i imaginuj sobie, jak mówi kolesiowi, że sprawia jej przykrość big_grin mówimy o dwóch różnych rzeczach.
                            • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 18:57
                              Nie mam 0roblemow by mowic, ze ktos ktos zrobila mi przykrosc, ty masz, wspolczuje.
                      • rosapulchra-0 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 18:17
                        Edel. biorąc pod uwagę twoją przysadzistą figurę, ten duży biust wcale nie dodaje ci uroku. Na jednym ze zdjęć wyglądałaś, jakbyś miała dwa garby: z tyłu, bo biust ci ciążył i z przodu, bo biust ci ciążył.
                        Nadal chcesz obrażać dziewczyny z mniejszymi piersiami? Zapomniałaś chyba, że twoja osoba jest wizualnie znana na forum i to nie przez małą ilość forumek.
                        • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 18:47
                          Dziecino widzialas moje zdjecia tuz po ciazy, nie masz zielonego pojecia jak wygladam teraz.
                        • ichi51e Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 18:49
                          https://snd1.splashpress1.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/01/double_facepalm.jpg
                          • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 19:11
                            Das spokoju ich laska zobaczyla moje foty gdzie dziecko bylo niemowlakami lub mialo rok, a ja nie uprawialam Sportu,bo mialam problemy po cc i sie podniecabig_grin:to bylo jakies 10 kg temubig_grin
                            • rosapulchra-0 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 19:16
                              Nie tłumacz się.
                              • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 09.07.14, 12:17
                                A ty nie klambig_grin
        • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:05
          mx3_sp napisała:

> każdy zapytany mnie facet o rozmiar piersi mówił, że najlepsze to takie mieszcz
          > ące sie w jego dłoni.

A to jeszcze zależy jakiego masz faceta.
          Mój ma dłonie norweskiego drwala big_grin
        • tymon99 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 17:11
          też tak mówię, ale łapy mam takie, że h się mieści. i co?
      • neffi79 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:45
        ale duże w realu czy duże na zdjeciach, bo to diametralna róznica
        • triismegistos Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:28
          Yy... Serio? Jakim cudem?
          • arwena_11 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 14:07
            wypychający stanik wypełniony gąbką.
            Miałam koleżankę, która miała A ( dawne ), no można powiedzieć, że decha. Jak założyła stanik wypychający do góry, wypełniony gąbką, to nawet i wyszło B/C. Tyle że to oszukaństwo i lepiej facetów trzymać z daleka, bo mogą się zdziwićsmile
            • neffi79 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 14:13
              mój znajomy jechał kiedyś z dziewczyną samochodem, ona poszła zapłacić za tankowanie natomiast on zajrzał do schowka i znalazł 2 miękkie, żelowe atrapy cycków z sutkami. Wiem tylko tyle, że nie są razem.
      • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:51
        kruche_ciacho napisała:

> jestem zdania ze mezczyzni preferuja duze biusty

Nie zgadzam sie, jest conajmniej po polowie.
        • niutaki Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:56
          Ja to w ogole mam teorie, ze faceci (no nie tylkotongue_out) po prostu uwielbiaja piersibig_grin a rozmiar... no wlasnie, mysle ze im wieksze tym lepsze. Ale przeciez nie to swiadczy o wartosci kobiety, jesli facet cie kocha, to z takim biustem jaki masz.
          • zona.pilota Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:23
            niutaki napisała:

> Ja to w ogole mam teorie, ze faceci (no nie tylkotongue_out) po prostu uwielbiaja piers
            > ibig_grin a rozmiar... no wlasnie, mysle ze im wieksze tym lepsze. Ale przeciez nie t
            > o swiadczy o wartosci kobiety, jesli facet cie kocha, to z takim biustem jaki m
            > asz.

niby prawda, kocha ale nie miałby nic przeciwko gdyby troszkę urosływink
            • niutaki Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:42
              zona.pilota napisała:
              > niby prawda, kocha ale nie miałby nic przeciwko gdyby troszkę urosływink
              anosmile
          • sanrio Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:27
            a ja mam lepszą teorię: jest tak, że mężczyźni dzielą się na tych, którzy lubią piersi i na tych, którzy lubią pośladki. Albo albo. I ci od pośladków nie mają zwykle fioła na punkcie dużych cycków - wiem od faceta.
            • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 14:49
              Mam podobne obserwacje. I posladkowcy wcale nie stanowia mniejszosci smile
        • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:56
          Po połowie? Śmiem twierdzić, że proporcja jest jak 90 do 10 tongue_out Przecież żaden normalny facet mający dziewczynę czy żonę z małym biustem nie powie, że uwielbia wielkie, kołyszące się balony tongue_out Tak szczerze, to jestem pewna tylko co do jednego faceta, że on naprawdę lubi małe piersi, ale to dlatego, że nigdy z nim nie byłam i on to mówi wszystkim, nie tylko mnie smile
          Tak, mężczyźni lubią dorodny biust, nie musi być monstrualny, ale DUŻY. Obie płcie mają swoje mity, faceci lubią za to powtarzać, że rozmiar nie ma znaczenia.
          • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:59
            ale do tej wielkości to by jeszcze trochę jędrności by się przydało.
            • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:01
              Kolejny mit - duże piersi to smętne zwisy, a mały biust jest zawsze jędrny i sterczący.
            • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:07
              Mam bardzo jedrny b.duzy biust, do tego stopnia ze pytano mnie juz gdzie robilam silikonybig_grin
              Zarowno faceci jak i kobiety sie nim zachwycaja.
              • zona.pilota Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:21
                edelstein napisała:

> Mam bardzo jedrny b.duzy biust, do tego stopnia ze pytano mnie juz gdzie robila
                > m silikonybig_grin
                > Zarowno faceci jak i kobiety sie nim zachwycaja.

w to że masz duzy wierzę ale w to, że wszyscy się nim zachwycają i pytają czy to silikony, to juz nie do końcawink Net wszystko przyjmiesmile

• edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:35
                  To nie wierz, rzeczywistosci to i tak nie zmienibig_grin
                  • zona.pilota Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:45
                    Broń boże zmieniać, Twój wpis wywołał u mnie uśmiech, również mam spory biust, piersi są jędrne, pełne, dół szczupły. Figura godna pozazdroszczenia ale nie spotkałam z pytaniami czy to silikonbig_grin no ale ja to nie Ty, może przebywamy w innych kręgach kulturowychwink
                    • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:13
                      To moja wina,ze nikt cie nie spytal?
                      • zona.pilota Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:53
                        raczej moja, że nie bywam wsród ludzi, u których pytanie o gabaryty cycków jest na porządku dziennymbig_grin
                        • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:05
                          Czy ja napisalam, ze codziennie? Zyje w panstwie w ktorym ludzie sa malo pruderyjni i otwarci.
                          • neffi79 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 14:01
                            edelstein, postępowa kobieto z kraju ludzi frywolnych i postepowych, pokaż no ten biust to ci powiemy czy wygląda na silicon czy nie, i ocenimy czy jest ładny czy fantazjujesz
                            p.s. może być sam biust. na oczy wklej czarny pasek
            • ina_nova Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:10
              prosz asset-2.soup.io/asset/7496/6539_2751_500.jpeg
            • triismegistos Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:08
              Ale komu? Może tobie? Bo na przyklad ja mam całkiem spory biust, który jest piękny i jędrny.
          • niutaki Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:02
            morgen_stern napisała:

> Po połowie? Śmiem twierdzić, że proporcja jest jak 90 do 10 tongue_out Przecież żaden n
            > ormalny facet mający dziewczynę czy żonę z małym biustem nie powie, że uwielbia
            > wielkie, kołyszące się balony tongue_out
            no wlasnie, tez tak mysle. A jak jest jakis przypadkowy szybki numerek z nieznajoma/dopiero poznana to juz nie wazne jakie ma cyckitongue_out
            • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:12
              Oj wlasnie do duzych cyckow oblizuja sie tak prymitywie myslacy faceci.
              Małe sa dla wyrafinowanych tongue_out
              • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:15
                O k.... hehehehe taktak, oczywiście smile wprawdzie jest pewna korelacja między preferencjami dotyczącymi wielkością biustu a wykształceniem, ale ja nie szłabym tą drogą, można się naciąć.
              • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:17
                Nie zapominajmy też o tym, że dobry seks jest taaaaki prymitywny! Inteligentny, wykształcony facet gładzi po cycuszkach sącząc dobre wino przy dyskretnej jazzowej muzyce w swoim apartamencie, a taki prymityw po prostu sobie rżnie gdzieś na rozbabranym wyrze big_grin
                • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:19
                  morgen_stern napisała:

> a taki prymityw po prostu sobie rżnie gdzieś
                  > na rozbabranym wyrze big_grin

Rozmarzyłam się big_grin
                • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:21
                  Wyrafinowany nie musi oznaczac delikatnego elegancika ze szklanką drogiego
                  wina w zasiegu wypielegnowanej rączki wink Zupelnie nie to mialam na mysli heh.
                  • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:26
                    Wiem, co miałaś na myśli. Ale naprawdę nie zawsze wyrafinowany inteligent równa się dobry seks. Zaprawdę wierzaj mi, bo wiem, co mówię big_grin
                    • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:30
                      A bron mnie boze od takich - od wyrafinowanych inteligentow w sensie, w takim
                      znaczeniu jakie sobie wizualizujesz.
                      Nie bede gorszyc ematki i opowiadac z jakim facetem i w jakich warunkach
                      byl najlepszy seks, ale na pewno nie byl to apartament i romantyczna muzyka
                      saczaca sie w tle. I tak, byl mega wyrafinowany tongue_out
                      • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:32
                        Trzaskał cię mokrym porem po tyłku krzycząc "a masz, mała zdziro"? big_grin
                        • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:33
                          No ba.... smile
                        • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:51
                          big_grin
                        • triismegistos Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:09
                          big_grin
                          • ponis1990 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:13
                            ,,Giń, s*ko, giń'' big_grin
                        • sanrio Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:33
                          morgen big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                          czyścisz mi monitor!
                        • rosapulchra-0 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 18:32
                          https://www.cool-smileys.com/images/10.gif
                      • tymon99 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 17:21
                        antyideal napisała:

> Nie bede gorszyc ematki i opowiadac z jakim facetem i w jakich warunkach
                        > byl najlepszy seks

najlepszy seks to jest świętość, a nie zgorszenie.
                • karola1008 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 15:13
                  Pękłam ze śmiechu i obryzgałam wszystko dookoła big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                • paliwodaj Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 16:59
                  > owej muzyce w swoim apartamencie, a taki prymityw po prostu sobie rżnie gdzieś
                  > na rozbabranym wyrze big_grin
                  e tm zaraz na wyrze, jakby ciekawszych miejsc nie bylo
              • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:18
                Tak, tak. A faceci z małymi penisami, twierdzą, że liczy się tylko technika big_grin
                • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:27
                  A to wcale nie jest dalekie od prawdy. Lepszy maly z technika niz
                  duzy, ktory nie ma iskry bozej wink
                  • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:32
                    A najlepszy duży z techniką tongue_out
                    • aneta-skarpeta Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 09.07.14, 11:46
                      swojego czasu słyszałam rozmowe radiową Tymańskiego z Kędzierskim o wielkości i dyskutowali czy lepszy długi czy gruby

i reflesyjnie Tymański zamkną dyskusję
                      najlepszy jest długi iiiiiii gruby

;D
                  • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:33
                    Najlepszy jest duzy, wytrzymały i "techniczny", ale...

Sama technika nie wystarczy kiedy centymetrów brak, a na dużego bez iskry przynajmniej popatrzeć można z przyjemnoscią big_grin
                    • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:36
                      Niedobrze jednakowoz kiedy najwieksza przyjemnosc daje patrzenie,
                      bo z reszta jest kiepsko tongue_out
                      • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:39
                        No nie wiem, jesteście jakieś dziwne. Leży koło was dorodny facet z gotowym sprzętem, a wy tylko patrzycie? big_grin Zaradna kobieta nawet z niezdarą sobie jakoś poradzi smile
                        • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:52
                          > Leży koło was dorodny facet z gotowym spr
                          > zętem, a wy tylko patrzycie?

A w życiu!

Wrażenia wzrokowe traktuję jako dodatkowy bonus tongue_out
                  • sanrio Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:34
                    oj nie, mały nigdy nie jest lepszy - uwierz mi
              • dlania Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 15:19
                antyideal napisała:

> Oj wlasnie do duzych cyckow oblizuja sie tak prymitywie myslacy faceci.
                > Małe sa dla wyrafinowanych tongue_out

Czyli, drogą ewolucji, za 500 lat kobiety inteligenckie będa wklęsłe, a robotnice będą prowadzic przed sobą balkoniki na piersi.wink
                • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 15:26
                  Ale cos Cie sie tej inteligencji uczepily ?;p
                  Jako prymitywa mialam na mysli faceta z gatunku "typowy polski Seba", ktory marzy o
                  wyrwaniu laski na szybki numerek na disko (czy co tam teraz jest w modzie).
                  A poza tym to Niutaki zaczela, bo znow bedzie na mnie tongue_out
          • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:02
            Alez naprawde nie wszystkich podnieca taki balon i wiem to wcale nie od
            facetow, z ktorymi cos mnie laczylo.
            Owszem przyciaga wzrok, moj rowniez, ale zeby wejsc w blizszy kontakt
            to juz niekoniecznie. Niektorych wrecz odpycha.
            Nie wszyscy lubia bujna kobiecosc. Tak jak sa kobiety, ktore lubia wielkich
            miskow (w sensie facetówtongue_out) a i takie ktore chuderlakow, tak i mezczyzni
            wola kobiety bujniejsze lub szczuple, poręcznewink wliczajac w to
            rozmiar biustu.
            • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:07
              sa takie, które napiszą , że jeśli facet woli szczupłe kobiety to już jest pedofilem.
              • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:09
                Doprawdy? Gdzie?
                Z twoich ostatnich watkow wynika, ze jestes bardzo za kompletnie na i masz problemy z postrzeganiem ciala.
                • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:13
                  ile za diagnozę? Ciało i wygląd mają dla mnie znaczenie więc mocno mnie interesuje. Dziwne?
                  • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:43
                    I szczuple dziewczyny wyzywasz od grubasowbig_grin
                    • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:56
                      nie, nie wyzywam.
            • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:07
              Złe porównanie.
              Znasz kobiety, którą lubia mini-fiutki? big_grin
              • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:10
                Takie jak u chinczykow?big_grin
                • mx3_sp Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:16
                  https://www.oswieconykochanek.pl/blog/wp-content/uploads/2013/03/mapkap.jpg?eb9312

https://www.oswieconykochanek.pl/blog/wp-content/uploads/2013/03/mapkap2.jpg?eb9312
              • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:10
                Piersi pelnia inną rolę podczas seksu, jesli juz o tym mowimy.
                Sa tylko milym dodatkiem, w przeciwienstwie do penisatongue_out
                • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:15
                  Ojtam, ojtam, ty od razu tak poważnie: "pełni rolę".

Ja tam sobie lubię też popatrzeć na dorodne narzędzie big_grin
            • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:12
              Przecież nie napisałam, że wszystkich. Poza tym, życie sobie (gdzie nie wszystkie kobiety mają duże, jędrne piersi), a fantazje sobie. Ale co ja tam mogę wiedzieć, ogólnie wiadomo, że każdy facet tasuje się do piersi rozmiaru jajek sadzonych big_grin
              Zresztą nie wiem, co uznajecie za duży biust, monstrualne cycki rzeczywiście potrafią być mało wyjściowe (choć i one mają mnóstwo amatorów), ale ładny, dorodny cycek przytuli chętnie 90% heteroseksualistów i nie mrugnie powieką nawet, jak będzie lekko zwisał.
    • tol8 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:01
      Ja !!!!!!!!!!!!!!

Mam 65E/65F i je ubóstwiam normalniesmile Są jędrne i twarde mimo trzyletniego karmienia, spokojnie mogę chodzić bez stanika. Ale tego nie robię, śpię w biustonoszu tak samo. Kupuje u brafiterki. Mój M też je uwielbia. A i tak najlepsi są faceci, którzy bez skrępowania pytają, czy są sztuczne tongue_out Nie wiem, czy zaliczają się do dużych, jak dla mnie mogłyby być ciut większe.

Nie cierpię za to, jak kobieta z wiszącymi cycami wkłada usztywniany stanik i z boku widać leżący w staniku płaski placek...
      • gazeta_mi_placi Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:07
        Ci pytający Panowie to budowlańcy?
        • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:12
          Ciekawa teoria.
          Mam duze piersi. Moj mąż jest budowlańcem (ja też tongue_out)

Kiedym się z nim wiązałam też miałam duże piersi, a on jeszcze nie był budowlańcem.

Myślisz, że mój rozmiar miał wpływ na wybór jego zawodu? big_grin
          • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:12
            Jest mentalnym budowlańcem od zawsze big_grin
            • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:16
              Na to nie wpadłam big_grin
              • mona_mayfair Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:09
                A jak mój jest budowlańcem z wykonywanego, a kucharzem z wyuczonego, to jak to bedzie? Tez mam 65F;p Nie sa monstrualne, ale małe tez zdecydowanie nie sa;p
            • sofija_biala padłam :) 08.07.14, 13:28
              morgen_stern napisała:

> Jest mentalnym budowlańcem od zawsze big_grin

Tekst miesiącasmile
              Mój tez jest mentalnym budowlańcem wink
            • karola1008 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 15:20
              morgen_stern napisała:

> Jest mentalnym budowlańcem od zawsze big_grin
              A jeśli twierdzi inaczej - to wypiera big_grin.
              A w ogóle to przestańcie, bo mam rwę kulszową, staram się leżeć i za bardzo nie poruszać, a jak się śmieję, a zwłaszcza zwijam ze śmiechu, to mnie ku...ko boli big_grin.
      • mnb0 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:12
        > Nie cierpię za to, jak kobieta z wiszącymi cycami wkłada usztywniany stanik i z
        > boku widać leżący w staniku płaski placek...
        To co ma zrobic taka kobieta, zeby cie nie irytowac?
        • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:13
          Dobrać stanik.
          Mnie to akurat nie irytuje, tylko mi smutno, bo można lepiej.
        • tol8 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:28
          nie nosić bluzek z rozpiętymi 5 guzikami od góry
          nosić mniejsze dekolty

to jest naprawdę obrzydliwe, jak ktoś zaniedbuje swoje ciało, a potem wywala je na widok wszystkim

ja jestem świadoma swoich mankamentów i je po prostu zakrywam

• aneta-skarpeta Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 09.07.14, 11:50
            obwisłe piersi nie zawsze są wynikiem zaniedbania
            po prostu część kobiet ma okropnego pecha, a inne szczęście
    • gazeta_mi_placi Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:07
      Jakie są najlepsze dla mężczyzn piersi? Małe czy duże czy inne (jeśli inne to dokładnie jakie?)?
      Dla osoby która udzieli prawidłowej odpowiedzi nagroda niespodzianka.
      • slonecznik1981 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:17
        No, a jak ty odbierasz kobiece piersi gazeciarz?

I jak duże masz dlonie big_grin ?
      • kropkacom Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:27
        Sam sobie udziel odpowiedzi, a potem nagrody big_grin
        • gazeta_mi_placi Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:02
          No dobra.

Prawidłowa odpowiedź - każde które można zmacać.
          Co z tego, że jakaś modelka ma duże i jędrne skoro możesz najwyżej z daleka poobserwować?
    • bri Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:08
      E-F to nie jest duży rozmiar. Ja mam 75-80K i okropnie mnie to męczy. Nie wiem czy kiedyś nie zdecyduję się na operację, bo muszę nosić jakieś pieprzone pancerze na sobie, żeby móc się względnie wygodnie poruszać, wszystko mnie boli od tych ściskających obręczy. Masakra. Trzymam kciuki, żeby mojej córki tak nie pokarało.
      • awidyna Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:54
        Rozmiar K kwalifikuje się już chyba nie do dużego biustu tylko do ogromnego. Podejrzewam, że ciężko się żyje z takim biustem. Nie wspominając jakie to obciążenie dla kręgosłupa, a stanik kupić sexy to chyba graniczy z cudem, bo te duże rozmiary ramiączka mają jak pasy w samochodzie.
        • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:11
          Nie przesadzałabym jednak.

Stanikomania zrobiła przegląd rozmiarów od D do K. Żadnych mutacji tam nie widzę. A ty widzisz?
          • awidyna Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:22
            Tak wink Rozmiar K na tym zdjęciu jakoś na K mi nie wygląda, no sory. Dałabym mu góra D.
            • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:31
              > Rozmiar K na tym zdjęciu jakoś na K mi nie wygląda, no sory

Rozmiarów stanika nie ocenia się na oko, tylko po metce, a cycki i obwód sie mierzy suspicious
              • awidyna Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:45
                Ci powiem, że racja wink nie ma różnicy między kobietą rozmiaru 36 a 50. Rzeczywiście trzeba mierzyć jedną i drugą aby poznać jaki rozmiar nosi wink
                • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:18
                  Na oko potrafisz rozpoznać rozmiar. ŁAŁ! Jesteś niezła, powinnaś zostać stylistką.

Rozumiem, że kobieta o rozmiarze 52 jest zdecydowanie większa od tej, która ma 36, ale nie miałabym odwagi strzelać tak precyzyjnie jak ty.

Ponadto, mogłabyć mi wytłumaczyć co to jest ROZMIAR K?
                  Chodzi ci o samo K, o 60K czy może o 95K?
                  • nowel1 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 18:58
                    cosmetic.wipes napisała:

> Ponadto, mogłabyć mi wytłumaczyć co to jest ROZMIAR K?
                    > Chodzi ci o samo K, o 60K czy może o 95K?

Przecież napisałą - chodzi jej o 80 K
                    • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 09.07.14, 10:17
                      Nie napisała.

Awidyna napisała to:
                      "Rozmiar K kwalifikuje się już chyba nie do dużego biustu tylko do ogromnego".

oraz to:
                      "Rozmiar K na tym zdjęciu jakoś na K mi nie wygląda"

Widzisz gdzieś 80?
                  • ichi51e Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 20:14
                    Wbrew pozorom to nie jest duza roznica (czy 65k czy 80k) owszem piers mniejsza ale rama ktora ja utrzymuje tez - wiec proporcjonalnie jest tak samo ciezko.
                    Duza piers to skaranie boskie uncertain ja bym chciala zgrabne 65C maksymalnie... uncertain
        • bri Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:14
          Nie wiem jaka jest klasyfikacja. W luźnych ciuchach sensacji nie wzbudzam, pasują na mnie dzianinowe bluzki w rozmiarze 44. Gorzej z ciuchami nierozciągliwymi, bo wtedy musze kupować 48-50, a one są w każdym innym miejscu oprócz biustu za duże. Biustonosze muszę mieć dość zabudowane, ale nie mają ramiączek szerokich jak pasy samochodowe, chociaż może czasem by się przydało. Teoretycznie wybór bielizny w tym rozmiarze, także całkiem ładnej i moim zdaniem seksownej jest już dość spory. Niestety tylko przez internet, co znacznie utrudnia zakupy, bo jednak rozmiarówka bywa różna, nie każdy fason każdemu pasuje i trzeba się trochę naodsyłać, zanim się trafi na odpowiedni model i rozmiar.

Mam od lat problemy z kręgosłupem, wyraźne ślady na ramionach od biustonoszy itp.
          • nowel1 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 18:59
            Moja przyaciółka zmniejszyła piersi - miała podobne problemy jak Ty; można było to zrobić na NFZ.
    • zona.pilota Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:18
      mam duże i najładniej wyglądają w staniku, nie oszukujmy sięsmile
      • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:28
        Ja też uważam, że moje lepiej wyglądają w staniku.
        Mój facet woli je bez.
        • zona.pilota Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:46
          Oczywista oczywistośćbig_grin
    • 3eneduerabe ja!!! 08.07.14, 10:25
      Kocham moj bius rozmier F/G, a maz o jakim wiele kobiet marzy, on woli rowniez ksztalty i od zawsze zachwycal sie moimi piersiami smile zreszta jak wielu mezczyzn, a kobiety? kobiety pseudokolezanki same wlasnie wpedzaly mnie w kompleksy, absolunie nigdy zaden mezczyzna oni zawsze byli zachwyceni nawet koledzy, komplementowali. A kobieta potrafila mi powiedziec wiele nieprzyjemnosci, potrafila smiac sie z drugą. Zazdrosc. Nieprzyjemnosci i lzy z powodu innych kobiet. Sama nosze dol 36 a gore 40=42 wlasnie przez biust gdzie swetr sie nie dopina i musze wziac wiekszy. JBiut uwazam za swoj spory atut i niczym nie odbiegam od dziewczat z teledysku "my slowianie" czyli zgrabna biusciasta, kobieca i pociagajac. Pozdrawiam panie z wiekszym biustem.
      • 3eneduerabe Re: ja!!! 08.07.14, 10:30
        i zgadzam się w towarzystwie z mezczyznami ja zawsze wzbudzalam najwieksze zainteresowanie, mezczyzni wola wiekszy biust,a panie z malym sie pocieszaja mysle ze proporcje dla duzego biustu to 80% do 20% czyli 80procent panow woli wieksze piersi, ksztalty ja to na wlasnej skorze zaobserowowalam.
      • zona.pilota Re: ja!!! 08.07.14, 10:30
        ja mam tak samo, góra 40 albo więcej a dół 36smile Jestem w okolicach 30-tki i troszkę obawiam się co będzie za lat 20, patrzę na moją mamę, ma chude nóżki, ładną pupę a góra dość tęga z duzym biustem, solidnymi ramionami co dodaje jej lat. W młodości wyglądała tak jak ja.
        • 3eneduerabe Re: ja!!! 08.07.14, 10:33
          a ja sie nie obawiam bo widze po mojej mamie, ze faktycznie gora jest ciezsza ale wyglada atrakcyjnie jak na kobiete 50plus
          • zona.pilota Re: ja!!! 08.07.14, 10:36
            atrakcyjnie ale właśnie cięzej, dobrze to ujęłaś. Za to bez biustonosza wygląda tak sobie. Pozyjemy zobaczymysmile
            • 3eneduerabe Re: ja!!! 08.07.14, 10:39
              zawsze mozna je podniesc, maly biust po kilkudziesieciu latach rowniez nie jest taki jak 30letni no nie oszukujmy sie
    • triismegistos Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:30
      Ja smile Chociaż ilekroć muszę kupic: stanik, strój kąpielowy, elegancką bluzkę, sukienkę z nieelastycznego materiału czy żakiet zaczynam ich nienawidzić.
      • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:38
        Ja nienawidzę kupować sukienek. Jak mi cyc wejdzie, to w okolicy tyłka wiatr hula. Jak tyłek dopasowany, to klata jak w imadle uncertain

Na szczęście mam sklep netowy, który mnie zaopatruje, ale nie będę reklamować. Biuściaste wiedzą, o który chodzi tongue_out
        • triismegistos Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:13
          Ja mam tak, że jak dobrze leży w biuście to w biodrach i tyłku tez, za to w talii smętnie wszystko wisi.
          • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:34
            O talii to już nawet nie wspominam, jestem wybitnie niesztampowa w tym względzie. I nie chwalę się, raczej żalę uncertain
    • jolinka102 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:13
      Moim zdaniem nie jest wazne czy biust jest duzy czy maly, wazne zeby byl jedrny, pasowal do wlascicielki i byl proporcjonalny do sylwetki. Ogromny biust u kobiet o wzroscie 1,60 w kapeluszu wyglada okropnie tak samo jak plaski biust u wysokich dziewczyn z szeroka klatka piersiowa.
      • edelstein Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:20
        Mam 1.60w kapeluszu i uwazam, ze moj biust b.mi pasujebig_grin na pewno nie wyglada okropnie.
        • 3eneduerabe Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:29
          ja mam akurat 170cm ale uwazam, ze biust pasuje kazdej kobiecie
    • triismegistos Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:15
      Tak nawiasem mówić, nie sądzilam, że maly cyc to aż takie nieszczęście, żeby się trzeba było podniecać pisaniem tekstów o obwisaniu, i o tym, że na duże cycki lecą sami prymitywni budowlańcy...
      • 3eneduerabe Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:26
        Przezywają, ze panowie budowlancy sa prymitywni, a sami sa prymitywniejsi, ja gehenne rzechodzilam przez takie szalone kobiety z kompleksami bezbiuscia. W liceum spodobalam sie chlopakowi, ktorego jedna kolezanka bezskutecznie podrywala. Ja go nie podrywalam, nie kokietowalam, po prostu spodobalam i chcial sie ze mna umowic. Mialam przerabane w szkole. Napietnowanie, nieprzyjemne epitety. Skonczyly porzadne studia ale nadal sa tak chorobliwie zazdrosne o kazda inna kobiete, ze to sie nadaje do leczenia. Od mezczyzn nigdy nie uslyszlam zlego slowa, a mnostwo komplementow, nawet od tych "prymitywnych" budowlancow.
        • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:30
          Cóż, prawda jest taka, że to działa w obie strony, tylko że małobiuściaste mają znacznie gorzej, bo "deska" słyszą równo i od facetów, i od kobiet. Zamieniacie się? Nie sądzę, więc już nie płaczcie.
          • triismegistos Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:43
            Nigdy w życiu nie zdarzyło mi się niesprowokowanej (takimi uroczymi wpisami jak twoje) powiedzieć do baby "desko", nigdy też na moich oczach żadna biuściasta tak nie powiedziała do małobiustnej.
            Gdybym zaś dostawała złotowke za każdym razem, kiedy obce baby po zerknięciu mi w dekolt wygłaszaly pogardliwą uwagę o zwisach na starość, albo o budowlańcach, to byłabym dzisiaj bogata i nie musiała sie zastanawiac czy na wakacje rezerwować hostel w dobrej lokalizacji czy w dobrych warunkach.
            • 3eneduerabe Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:02
              Dokladnie! i jeszcze ta "troska" czy nie boli mnie kregoslup, w czasach studenckich tez mialam taka sytuacje siedze z chyba 8chlopakami na imprezie i jeszcze dwie juz byle kolezanki i jedna do drugiej przed ta cala gromada facetow wlasnie tak mnie zapytala, ale masz wielkie cyce a nie boli cie kregoslup? nie martwisz sie ze ci obwisna na starosc? i ich smiech, myslalam, ze tam umre ze wstydu. Nie musze dodawac, ze calkowicie zerwalam kontakt z tymi kobietami. Wsrod tej 8byl przyjaciel mojego meza, do tej pory mowi, ze wszyscy faceci byli mna zachwyceni, a one wypalily to z zazdrosni bo zostaly w cieniu. Tylko, ze mnie to nie obchodzi ja chcialam fajnie czas spedzic, a zostalam zrownana z ziemia, bo spodobalam sie nieswiadomie mezczyznom to najlepiej taka upokorzyc. Mialam bardzo wiele nieprzyjmnych sytuacji z kobietami i do tej pory jak ktos nawet na forum obraza biusciaste to cos mnie trafia.
              • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:15
                No prosze, jak to forum rozni sie od zycia.
                Watek o malych piersiach jest bez jatki, wlascicielki napisaly za co je lubia i tyle, bez
                obrazania nikogo, natomiast na duzych piersiach dowiedzialy sie, ze male piersi to kalectwo i moga zainteresowac najwyzej pedofilów i zwolennikow łatwego seksu, bo wszystko im jedno.
                • 3eneduerabe Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:18
                  Ja nigdy nie napisalam nic takiego to po pierwsze, po drugie w watku o malych piersiach jak najbardziej znalzlo sie obrazanie malego biustu. I nigdy w zyciu nie obrazilam kobiety z malym biustem mowiac "deska""spodobasz sie pedofilom" nigdy. Jednak uwazam, ze tak wiekszosc panow woli wiekszy biust. Co nie znaczy, ze amatorzy i malego sie nie znajda.
                  • 3eneduerabe Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:18
                    w watku o malych piersiach znalazlo sie obrazanie DUZRGO biustu
                  • 3eneduerabe Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:20
                    w kazdym razie ja wiele zlego od kobiet dostalam nie wiem czy to przez biust czy przez to, ze atrakcyjnie wygladami wole przyjaciol mezczyzn, kolezenstwo z mezczyznami niz z kobietami
                  • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:24
                    Az przejrzałam jeszcze raz tamten watek i nadal zadnych prymitywnych,
                    wulgarnych okreslen obrazajacych duzy biust nie widze.
                    • 3eneduerabe Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:31
                      A czy ja wulgarnie odnosze sie w stosunku do malego biustu? a nie uwazasz, ze te wpisy w watku o duzym biuscie swiadcza o tym, ze nie tylko ja ale rowniez inne ksztalne kobiety wiele przeszlo przez swoje ksztalty? dlatego przynajmniej jakos na forum sie rehabilituja za dawne krzywdy. Nawet nie wiesz ile kobiet w chamski sposob mi dokuczalo, ile lez wylalam jako nastolatka mamie do rekawa. Moja siostra roniesz wymiarowo podobna i niestety miala podobne przejscia, troche latwiej jej bylo bo ja przetarlam szlaki co robic i w jaki sposob odpowiadac na takie zlosliwosci.
                • triismegistos Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:28
                  Zobacz dziewczę drogie w którym momencie zaczęła sie jatka.
              • triismegistos Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:23
                Pamiętam jeden raz kiedy naprawdę mi się ulało i wygłosiłam tyradę o cyckach jak pryszcze. Na imprezie firmowej integracyjnej, nowo powstająca filia firmy, wszyscy się poznajemy, gadamy, piwkujemy, i nagle podbija do mnie płaska jak deska (nie, tu nie mam oporów), bezczeremonialnie łapie mnie za cycka i mówi z uśmiechem coś w stylu- no, mi przynajmniej na starość nic nie obwiśnie.
                I drugi raz, choć tu ulało mi sie dużo mniej. Na innym forum była dyskusja o stanikach. I pisałyśmy sobie spokojnie z dziewczynami gdzie kupić dobry stanik, dobrze skrojone ciuchy i takie tam. Nagle wpadła tam jedna laska i zaczęła rzucać teksty o wymionach, zwiasach i budowlańcach. Ale wtedy tylko od desek mi sie wyrwało.
            • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:11
              Przepraszam cię, gdzie widzisz moje "urocze" wpisy na temat dużego biustu? W którym momencie was obraziłam? To raz.
              A dwa, pozwolisz, że ja będę miała swoje wspomnienia na temat dogadywań w kwestii biustu, a ja moje, ok? To, że ty nikomu nic złego nie powiedziałaś nie oznacza z marszu, że to jakaś urban legend. Co miałyście z logiki?
              • triismegistos Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:13
                Zanim sie zaplujesz spójrz w wątek o małym biuście i ten i policz jadowite wpisy.
                • morgen_stern Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:21
                  Po pierwsze - nie "zapluwam się", tylko dyskutuję. Po co ten tekst?
                  A po drugie - piszesz o "moich wypowiedziach", a one wcale nie są moje, więc może sama se "policz" i przede wszystkim sprawdź, do kogo piszesz.
      • cosmetic.wipes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:38
        Mnie najbardziej poraziło stwierdzenie, że budowlańcy = prymityw.

Pewnie dlatego, że nie jestem obiektywna i sama jestem budowlańcem.
        Przy czym za cyckami (obojetne czy duzymi czy małymi) rzadko się ogladam, za to zgrabny męski tyłeczek czasem przyprawia mnie o skręt szyi tongue_out

No dobra, jestem prymitywna big_grin
        • antyideal Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:48
          Ja tam nie mam nic do budowlanców, gdy moj syn byl piaskownicowy,
          a plac zabaw byl w poblizu budowy, wpadali w ramach relaksu uczyc go
          stawiac profesjonalne babki z piasku ;D
      • nowel1 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:39
        triismegistos napisała:

> Tak nawiasem mówić, nie sądzilam, że maly cyc to aż takie nieszczęście, żeby si
        > ę trzeba było podniecać pisaniem tekstów o obwisaniu, i o tym, że na duże cycki
        > lecą sami prymitywni budowlańcy...
        >

A sądziłaś, że wielki biust to aż takie nieszczęście, żeby trzeba się było podniecać pisaniem tekstów, że małe piersi to takie niekobiece i że tylko pedofile na to lecą?

Tak samo prymitywne podejście obu opcji; niczym się to nie różni.
    • ina_nova Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:22
      Jestem średniakiem. Mój rozmiar to 65ff i ubolewam, że nie są to dwie literki więcej.
    • dziennik-niecodziennik Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:30
      ja mam. lubię z reguły, dopóki nie sprawiają mi problemu nie do przeskoczenia.
    • damajah Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:11
      Zawsze przy takich wątkach jak czytam że duży biust musi zaraz być obwisły mam ochotę strzelić fotkę mojego dużego biustu, wkleić, napisać ile mam lat i ile ciąż i zmian wagi za sobą i zamknąć usta tym które uważają że duże cycki powyżej 25 r.ż muszą wisieć po pas

Nie muszą.

Wystarczy nosić dobrą bieliznę ZAWSZE (ja nawet śpię w biustonoszu - miękkim i wygodnym) i wryć sobie nawyk smarowania kremami (ja stosuję specjalne do biustu od lat)
      Oczywiście ćwiczenia fizyczne też dużo dają ale przyznam że u mnie to ćwiczenie z przerwami dużymi - ale mam długie okresy kiedy ćwiczę regularnie. Świetnie działa też masaż który można robić samemu albo zlecać mężowi smile

A teraz odpowiedź na pytanie z wątku:

Mam duży ładny seksowny duży biust. Mój mąż szaleje za nim. Tak, faceci się oglądają i zwracają uwagę co dawniej było przyczyną tego że bardzo się wstydziłam tego że mam duże cycki. A teraz doceniam i eksponuję (ze smakiem jak sądzę, nie noszę dekoltu po pas) Mam przy tym moim biuście szczęście być szczupła i mieć zgrabne nogi (brzmi nieskromnie ale mam gdzieś wieczną skromność, mam co mam i cieszę się tym) więc w lecie lecą komentarze nawet jak jestem na głupim spacerze z psem co również kiedyś było dla mnie dużym problemem i powodem do wstydu i zażenowania a teraz po prostu nie zwracam uwagi albo się uśmiechnę pod nosem.

Największą zmorą przy dużym biuście były jednak dla mnie inne kobiety (nie gapiący i komentujący się faceci)
      Bo nikt tak mi nie dokopał jak inne baby. Od szkoły podstawowej poczynając (dziewczyny bywały po prostu chamskie bo biust miałam już jako 11 latka a jako nastolatka miałam 70 C, faceci szaleli bo był po prostu śliczny a dziewczyny dokuczały jak jasna cholera).
      Najbardziej bolały mnie swojego czasu opinie że jedna z drugą nie wyobrażają sobie jak można żyć z dużym biustem, określenia typu cycory, wymiona i inne równie piękne (ogólnie na duże piersi nie na moje osobiście bo przecież nie pokazuję na lewo i prawo). Chciało mi się ryczeć jak choćby na forum czytałam że "jakbym miała taaakie piersi (czyli np. E,F) to bym sobie zmniejszyła operacyjnie bo z czymś takim się nie da żyć"

A teraz załapałam że to fajnie mieć ładny duży biust, przestałam marzyć o malutkich piersiach, lubię to co mam, dbam o to co mam i uważam że wszystko ma swoje wady i zalety. Chyba nawet nabrałam zwyczaju przyjmować trochę pozę obronną w temacie "piersiowym" po latach wstydzenia się, kompleksów i płaczu po kątach po ohydnych uwagach od innych kobiet.
      Co ciekawe NIGDY, ale to nigdy nie spotkałam się z krytyką żadnego mężczyzny. W życiu żaden chłopak nie powiedział mi że mam za duży biust albo że powinnam zmniejszyć. Szczerze mówiąc nie wiem gdzie ja miałam mózg wstydząc się ciągle mężczyzn z powodu biustu którym oni byli zawsze zachwyceni. Oczywiście od lat mój biust jest tylko dla mojego męża nie mniej jednak jest zauważany i komentowany (chociaż oczywiście wolałabym żeby tak nie było - żeby panowie byli taktowni i kończyli na patrzeniu jeśli już muszą)

Może w dzień jak chciałabym pobiegać to wolałabym mniejsze, ale w nocy jak zakładam najnowszy prezent od męża w postaci obłędnie seksownej koronkowej koszulki nocnej to zdecydowanie wolę większe smile

• aagnes Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:33
      Nie wiem czy jakies specjalnie duze, ale zwracajace uwage (cos ok 75G) - (zauwazylyscie, ze facetom lecą oczy na cycki, nawet nie jestem pewna czy oni to kontroluja czy to jakis odruch?)
      ale! wcale ich nie kocham - tak jak pisalyscie - cos co sie wyroznia in plus czesto jest przedmiotem wielu niewybrednych zartow i komentarzy to raz (co ma znaczenie szczegolnie dla mlodziutkich dziewczyn, teraz dla mnie -starej baby- to najwyzej smieszne), po drugie - ciuchy i staniki - baardzo z tym slabiutko. przeszlam etap szalenstwa ostanikowania sie z lobby biusciastych, ale znudzilo mi sie, wole swoj miekki byle jaki i szalenie wygodny stanik niz jakies cuda na kiju z najnowszej kolekcji za ciezkie pieiadze, ktore na dodatek nie nadaje sie do noszenie na codzien.
      facet moj biust kocha - wiadomo, a ja wole popatrzec na czyjes cycki, swoje woalabym mniejsze.
      • damajah Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:45
        idź do brafitterki dobrej do sklepu stacjonarnego, znajdź 2-3 firmy które mają dobre dla Ciebie kroje i znajdź NAPRAWDĘ dobrze dopasowane biustonosze przymierzając je osobiście w dużej ilości aż będzie ci naprawdę wygodnie w czymś a biust będzie dobrze trzymany.

Też kilka lat temu przeżyłam szał na lobby, też się zniechęciłam po kilku nieudanych zakupach przez internet (strasznie niewygodne biustonosze)

Potem znalazłam przez przypadek sklep w którym kupiłam dwa staniki po dobraniu ich przez mega uprzejmą i cierpliwą babkę, po tygodniu wróciłam i kupiłam jeszcze 5 sztuk i teraz wiem że naprawdę dobry stanik to absolutna rewelacja i w życiu nie założyłabym już miękkiego podjeżdżającego z tyłu do góry biustonosza. Chyba też dlatego że po prostu chcę zachować kształtny biust...Teraz kupuję bieliznę i w stacjonarnych i w internetowych ale zawsze najpierw muszę znaleźć taki biustonosz w realu i go przymierzyć porządnie.
        Rozmiary mamy chyba podobne - da się na takie piersi kupić świetne staniki w Polsce bez większego problemu (przynajmniej w Wawie)
    • damajah kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 12:37
      na temat mojego biustu:

podstawówka (7-8 klasa), biuścik już zauważalny, na tyle że chłopaki zaczynają się ekscytować.
      Koleżanki zaś zaczynają chamsko dogadywać:
      "specjalnie biegasz po schodach bez biustonosza żeby Ci cycki skakały, jesteś nienormalna" (oczywiście w życiu czegoś takiego nie robiłam a biustonosz nosiłam na stałe od momentu jak miał się na czym utrzymać)

liceum, biust w ówczesnej rozmiarówce 70 C - 75 B, reszta wręcz chuda: "Na Twoim miejscu nie ubierałabym takiej obcisłej bluzki bo ten Twój biust wygląda niesmacznie"
      "jak się ma takie cycki to nie powinno się nosić bluzeczek na ramiączkach bo wystające ramiączka są wieśniackie i obrzydliwe" (dodam że mama mi robiła śliczne ramiączka pod kolor które sobie dopinałam w zależności od bluzeczki żeby bo tak strasznie się przejmowałam tymi tekstami o ramiączkach że naprawdę był czas kiedy nie było mowy żebym założyła bluzeczkę na ramiączkach i dopiero jak mama mi te ramiączka zrobiła różne i kupiła stanik z odpinanymi ramiączkami to zaczęłam nosić - co i tak nie zniwelowało komentarzy do zera)

Studia i po studiach: biust na studiach 75C, 80D (oczywiście wg rozmiarówki starego typu) waga 50-51 kg przy 164 wzrostu czyli ogólnie szczupła do teraz : biust 32H albo GG - zależy od kroju biustonosza waga 58kg wzrost niezmienionywink

"Ależ ty masz duży ten biust, nie chcesz sobie zmniejszyć? Nie boli cię kręgosłup?" (ooh, ta troska o mój kręgosłup to chyba był najpopularniejszy komentarz)
      "Nie boisz się że Ci obwisną?"
      "ja bym się załamała jakby faceci się tak ślinili do moich cycków, mam nadzieję że będą mnie cenić za co innego" (ta "koleżanka" ze studiów jeszcze parę innych tekstów mi walnęła odnośnie tego że ja zawsze wszędzie wszystko z pewnością załatwiam na wygląd - na cycki, na blondynę, na szpilki i miniówkę, itp)
      "Jak ty sobie na siłowni radzisz z takim wielkim biustem, nie boli Cię? Ja bym sobie zmniejszyła"
      "Jakbym miała takie cycki to naprawdę bym sobie zmniejszyła, może Ci na nfz zmniejszą z powodu kręgosłupa?"
      "duży dekolt przy dużych piersiach jest niesmaczny i zawstydzający dla innych ludzi" (duży czyli taki że widać "kreskę" między cyckami, o co u mnie nietrudno bo mam biust wysoko osadzony)

Chyba nie muszę dodawać że troską o mój kręgosłup i wygodę w życiu oraz elegancki wygląd wykazują się kobiety z małym biustem. Te z dużym oraz faceci nie widzą problemu smile
      • jolinka102 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 12:45
        Co to znaczy, ze faceci szaleja na widok duzego biustu? Mozesz opisac ich reakcje, bo nie bardzo moge sobie to wyobrazic?
        • damajah Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 12:49
          a napisałam że faceci szaleją?

Napisałam że mój mąż szaleje - na widok mojego osobistego biustu - mam Ci przytaczać to co mi mówi jak się kochamy?Albo opisywać jak go podniecają moje piersi? Raczej nie chcę smile Myślę że określenie że szaleje na punkcie moich cycków jest całkowicie wystarczające, obrazowe i dokładne smile
          • 3eneduerabe Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 12:54
            Mój mąż też szaleje za moim biustem smile. Męża poznalam w liceum i wieku 16lat wiem, ze mu sie po jakiejs nieprzyjemnosci zalilam, bo chociaz para nie bylismy to sie przyjaznilismy. Zalilam, ze za pierwsza wyplate zrobie sobie pomniejszanie biustu. To bylo po jakis uwagach, zlosliwosciach kolezanek. To on skwitowal sa cudowne, ani mi sie waz je kiedys zminac, mnie sie bardzo podobaja smile i do tej pory to zostalo.
            • damajah Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:00
              też miałam takie marzenie i postanowienie. Dokładnie z powodu uwag i usłyszanych i tego co się naczytałam o innych kobiet o duzym biuscie. I też mąż wybił mi to z głowy i biustu nie zmniejszyłam mimo że finansowo mogłabym już od dawna to zrobić (w ogóle cholera jasna większość moich kompleksów mam niestety dzięki innym kobietom i przyznam ze mnie to wkurza)
          • jolinka102 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:09
            No napisalas ,,Od szkoły podstawowej poczynając (dziewczyny bywały po prostu chamskie bo biust miałam już jako 11 latka a jako nastolatka miałam 70 C, faceci szaleli bo był po prostu śliczny a dziewczyny dokuczały jak jasna cholera).''. Raczej byloby dziwne jakby Twoj maz nie byl zachwycony Twoim biustem, ale zapewne szaleje za Toba nie tylko ze wzgledu na duzy biust. Opisywac mi nie musisz co mowi do Ciebe maz podczas sexu, bo i nie o to mi chodzilo. Chodzi mi o te mityczne reakcje mezczyzn i ich szal na punkcie duzego biustu.
            • damajah Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:39
              a no dobra - nie doczytałam. Miałam na myśli chłopaków właściwie nie facetów - chyba niepotrzebnie łapiesz za słowa, mogłam napisać że miałam powodzenie, że chłopcy zwracali bardzo dużą uwagę na mój biust (co mnie strasznie zawstydzało) usiłowali robić co się dało żeby owego biustu w jakiś sposób dotknąć, gapili się, komentowali - generalnie się podniecali tymi moimi cyckami bardzo - z czego ja sobie sprawy nie zdawałam tak naprawdę za bardzo, dopiero w dorosłym wieku w rozmowach wyszło że pół szkoły się we mnie kochało a mój biust był tematem między chłopakami częstym i gorącym. Dobrze że nie wiedziałam bo chyba bym z domu nie wychodziła ze wstydu. Dopiero teraz też doceniam i rozumiem i wspominam jak cudny biust miałam jako nastolatka (teraz też jest ładny ale oczywiście nie taki jak u nastolatki) i trochę żałuję że zamiast się nim cieszyć i czuć się atrakcyjną fajną laską którą byłam bo cała reszta też była ładna - ja się dołowałam i wstydziłam i uważałam że te piersi to jakiś pech mój i po co mi one.
              • jolinka102 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:45
                Faceci sie w Tobie kochali, bo jestes atrakcyjna w calosci, a nie dlatego ze masz fajny wielki biust. Jakbys byla przyslowiowym pasztetem z wielkim biustem to i tak by nikt na Ciebie uwagi nie zwrocil smile.
                • damajah Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:49
                  no ale ja zrywałam od koleżanek właśnie za ten nieszczęsny biust i właśnie na jego punkcie przez te naprawdę chamskie i bolesne uwagi miałam straszny kompleks przez wiele lat.
                  Ot, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia smile
        • antyideal Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 12:51
          Heh, wątek o malym biuscie wyszedl sympatyczny i rzeczowy, a o duzym
          przeksztalcil sie w cierpiętniczo-wyższosciowy pod hasłem "za co kobiety nienawidza
          mojego biustu a mezczyzni uwielbiaja".
          • 3eneduerabe Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 12:56
            kolejna z kompleksami, wez sobie je powieksz i tyle,a nie krytykuj tu kobiet, tak zebys wiedziala mlode dziewczyny z duzym biustem przechodza wiele traum przez zawistne rowiesnice
            • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:00
              Zapewniam cię, że dziewczyny z małym biustem przechodziły przez to samo, więc już się tak nie licytujcie, która była była biedniejsza i która więcej łez wylała. Prawda jest taka, że każda, która odstawała w jedna i drugą miała przerąbane dzięki "koleżankom". A druga prawda jest też taka, że wy tylko dzięki "koleżankom", te z małym biustem dostawały po łbie z obu stron.
              • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:04
                I pewnie dlatego wątek małobiuściasty jest kulturny a tutaj ię żmijom jadu ulało.
                • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:08
                  I to jest wg dowód, że te z dużym biustem są (i były) kulturalniejsze? Robi się coraz zabawniej.
                  • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:11
                    Nie morgen, ulewanie jadu i chamskie odzywki pewnej grupy wcale nie świadczą o chamstwie tejże grupy. Wcale a wcale.
                    Pewnie to bardzo zabawne, nie wiem, nie znam się.
                    • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:19
                      Po uważnym przeczytaniu twoich wpisów stwierdzam silną obsesję na punkcie swojego biustu, nie zaprzeczam, że mogłaś się w młodości nasłuchać, ale reakcje na dość stonowane wypowiedzi, poziom agresji (zupełnie nieuzasadnionej, np. skierowanej w moim kierunku) wskazują na przesadne skoncentrowanie się na temacie. Naprawdę nie jestem w stanie odpowiadać za wszystkie kobiety, które cie obraziły i zapewniam, że mnie również w młodości obrażano, mimo to nie stosuję wielkich kwantyfikatorów i nie zrzucam odpowiedzialności na całą grupę. Dzieciaki ogólnie potrafią być okrutne i posiadaczki większych biustów nie są w tym względzie jakoś szczególnie uprzywilejowane. Kilka razy pisano, że małobiuściaste były również wyśmiewane, ale jakoś trudno ci to przyjąć do wiadomości.
                      • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:39
                        <cichutkie westchnienie>
                        Moja obsesja wygląda w ten sposób, że pierwszy wpis (fakt, ten było dość stonowany) w temacie brzmi:

"szczerze, mam b/c i nie wyobrażam sobie większych. Duży biust jest atrakcyjny tylko gdy jest młody i jędrny. Potem to już tylko dobry stanik."

Dalej też jest miło:
                        "ale do tej wielkości to by jeszcze trochę jędrności by się przydało."
                        Oj wlasnie do duzych cyckow oblizuja sie tak prymitywie myslacy faceci.
                        Małe sa dla wyrafinowanych tongue_out"
                        "Alez naprawde nie wszystkich podnieca taki balon i"
                        "Owszem przyciaga wzrok, moj rowniez, ale zeby wejsc w blizszy kontakt
                        to juz niekoniecznie. Niektorych wrecz odpycha. "

To są twoim zdaniem wypowiedzi świadczące o kulturze autorek i mojej obsesji? Serio?
                        • damajah Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:42
                          oo tak, bardzo miłe teksty. Taktowne i stonowane smile Nic tylko się uczyć taktu na nich big_grin
                        • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:42
                          A teraz mi powiedz, gdzie napisałam, że nikt nie napisał nic nieprzyjemnego na temat dużego biustu.
                        • cosmetic.wipes Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:48
                          triismegistos napisała:

> <cichutkie westchnienie>
                          > Moja obsesja wygląda w ten sposób, że pierwszy wpis (fakt, ten było dość stonow
                          > any)
                          w temacie brzmi:
                          >
                          > "szczerze, mam b/c i nie wyobrażam sobie większych. Duży biust jest atrakcyjny
                          > tylko gdy jest młody i jędrny. Potem to już tylko dobry stanik."

Stonowany, ale zupełnie nie na miejscu.

Ciekawe czy jakbym wlazła w wątek o małych biustach i jako druga (!) pojechała z tekstem: "szczerze, mam G i nie wyobrażam sobie mniejszych. Mały biust jest atrakcyjny tylko dla nastolatków. Potem to już tylko pushap." to panie tam urzędujące wykazałyby sie dużą wyrozumiałością? Śmiem wątpić. Miałyby rację z resztą.
                          • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:01
                            Spoko, edel już nadrabia poniżej te straszne braki, możecie jej podziękować za dobry pijar tongue_out
                            Idę stąd, jesteście walnięte. Człowiek chciał dobrze, a i tak mi się dostało - za nic.
                            • cosmetic.wipes Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 15:22
                              morgen_stern napisała:

> Spoko, edel już nadrabia poniżej te straszne braki, możecie jej podziękować za
                              > dobry pijar tongue_out

Proszę mnie nie utożsamiać z edel. Nie łaczy nas nic. Poza sporym cycem tongue_out

> Idę stąd, jesteście walnięte. Człowiek chciał dobrze, a i tak mi się dostało -
                              > za nic.

Wszystkie?
                              Spójrz obiektywnie i uderz się w pierś, obojętnie jakiego rozmiaru suspicious
                              • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 15:25
                                W którym momencie jestem walnięta? Gdzie tak strasznie przesadziłam? Chyba tylko w tym, że jeszcze tu piszę.
                                • cosmetic.wipes Re: kilka tekstów od kobiet 09.07.14, 10:19
                                  Nie TY jesteś walnięta.

Chodzi o to, że nie MY WSZYSTKIE jesteśmy walnięte. Wrzuciłaś nas do jednego wora z edel. Przykrość.
                        • antyideal Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:26
                          Hej jesli cytujesz moj wpis dlaczego pomijasz poprzedzajacy ?
                          to byla odpowiedz na wulgarną sugestie, ze na maly biust poleci tylko
                          facet, ktorego przypili pilna potrzeba seksualna.
                          Tak, odpowiedzialam niegrzecznie, bo podnioslo mi to z lekka cisnienie.

To jest wlasnie Wasza kultura dyskusji na tym wątku.
                          A potem sa jęki, ze ktos Was atakuje.
                          • antyideal Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:31
                            Druga wypowiedz tez jest wyrwana z konteksu plus protekcjonalne "dziewcze"
                            na ktore spuscilam zaslone milosiernego milczenia, zeby nie znizac sie do tego
                            poziomu dyskusji.
                            Zrobilas naprawde wiele, zeby ten wątek przemienil sie w nieprzyjemną wojenke na biusty.
              • 3eneduerabe Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:05
                Nie ma sie co licytowac. Mimo wszystko uwazam, ze i tak mialyscie latwiej. Zawsze przy malym biuscie mozna kupic push up i nie wiadac tego, ze sie odstaje. Duzego sie nie ukryje widac go.
                • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:08
                  A ja mam jeden stanik, w którym wyglądają na nieco mniejsze niż w istocie. Zazwyczaj go zakładam, kiedy muszę coś załatwić i jest duże pradopodobieństwo, że osobą decyzyjną będzie kobieta...
                  • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:09
                    A to już się nazywa obsesja.
                  • 3eneduerabe Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:11
                    mialam raz tzw minimizer ale biust nie ladnie sie w nim eksponowal, mialam poki co jednego pracodawce mezczyzne wiec nie musialam niczego ukrywac smile ehh te zazdrosne baby..
                    • 3eneduerabe Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:13
                      moze nie eksponowal co po prostu nie fajnie sie ukladal, nie zbieral on ladnie biustu, teraz ukrywac niczego nie musze i wielki wybor stanikow mam tu gdzie mieszkam, chociaz w polsce tez jest z tym coraz lepiej bo jak bylam nastolatka to bylo ciezko cos kupic w rozmiarze wiekszym niz 70D
                • 3eneduerabe Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:09
                  a mlode dziewczynki niestety potrafia dosolic, oj potrafia, wlasnie wtedy chcialam ukrywac od okolo 23roku zycia nosze dumnie, eksponuje bo zauwazylam, ze to jest atut smile
              • cosmetic.wipes Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:29
                Prawda jest taka, ze te z dużym dowalaja tym z małym i odwrotnie. Zawsze tak było, jest i będzie.

Faceci kochaja cycki. Nie duże cycki, czy małe cycki. Po prostu cycki. A zwlaszcza własnej kobiety.

A w tym wątku jatka zaczęła się od mx3_sp, która tu wlazła i napisała, że duże nie są jędrne (drugi post).
                • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:30
                  Już od dawna mówię, że to troll. Jak widać skuteczny, pewnie siedzi zadowolona, że jest jatka.
                • ichi51e Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 21:24
                  W zyciu nie dowalalam nikomu bo mial maly biust. Widze niestety same plusy.
          • damajah Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 12:58
            A dziwisz się?

Naprawdę nigdy w życiu nie powiedziałam do żadnej kobiety żadnej negatywnej uwagi odnośnie biustu. Ani dużego ani małego. Nigdy nie powiedziałam (jako kobieta z dużym biustem) do innej kobiety że ma za mały, że nie chciałabym mieć tak małego że wygląda nieładnie/niekobieco itp.

Sama usłyszałam niemiłe uwagi nie raz. Z powodu dużego biustu. Od innych kobiet. Tylko od kobiet. Strasznie się tym przejmowałam i dołowałam. Naprawdę kawał czasu wydawało mi sie że jestem jakaś inna, dziwna, wstydziłam się naprawdę ładnych piersi które podobały się facetom ale ja tego nie widziałam ponieważ inne kobiety zdołały tak zatruć moją samoocenę że naprawdę był to mój kompleks.

Więc jak teraz czytam takie wątki to wypowiadam się tak jak się wypowiadam. Bo może któraś ma problem ze swoim dużym biustem, przeczyta to i załapie że nie musi mieć problemu bo to nic dziwnego i negatywnego. I zobaczy dobre strony.

Chyba nie potrafię po tylu przykrościach podchodzić do tematu neutralnie.
            • antyideal Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:08
              Dziwie sie troche, bo nigdy nie zwracalam uwagi na cudze biusty
              a na pewno nie komentowalam ich rozmiaru.
              Mysle ze dziewczyny o naprawde malych biustach tez swoje przeszly a nie
              wykorzystaly okazji do pomszczenia swych krzywd wink jak robi tu kilka
              dziewczyn na tym wątku gloszacych jak podłe sa kobiety.
          • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:12
            Przeksztalcil sie przez teksty o budowlancach, zwischen itd.miedzy innymi sa to twoje wpisy.Zaleczacie tutaj swoje kompleksy.
            • antyideal Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:42
              O budowlancach to ja pisalam, ze uczyli me dziecko stawiac babki w piasku,
              cos Ci sie merda wink)))
        • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:03
          Nie sądzę, by to miało podpaść pod "szaleństwo", ale jeśli jestem ubrana w sposób eksponujący biust (już czekam na komentarze o dekoltach do pasa i wylewających się cycorach big_grin ) faceci zachowują się wobec mnie zupełnie inaczej. Objawia sie to- przytrzymywaniem drzwi, przepuszczaniem w kolejce, wyręczaniem przy taszczeniu ciężkich gratów, stawianiem drinków w knajpie, baaardzo dokładnym tłumaczeniem drogi kiedy zapytam, puszczaniem mnie wolno mimo braku biletu w autobusie i tak dalej.
          • neffi79 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:05
            nie wiem czy jest się z czego cieszyć, ja bym sie smuciła, że nikt nie docenia mojego wnętrzabig_grin
            • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:36
              No, bardzo jest mi przykro, że facet, ktory ustąpił mi miejsca w kolejce w sklepie ostatnio nie zgłębił mojego wnętrza big_grin
          • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:07
            Aaa, oczywiscie, niefajne reakcje facetów też się zdarzają.
          • antyideal Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:11
            To wszystko mozna miec i bez duzego, wyeksponowanego biustu, kobiecą sie jest lub nie ;0
            • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:13
              A pewnie, tak samo jak bez pięknych nóg, zadbanych włosów, pięknych oczu, i innych artybutów. Ale nikt mi nie wmówi, że piękne włosy (których, nawiasem mówiąc, nie posiadam) są obojętne dla urody i kobiecości.
              • antyideal Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:22
                Z Waszych wypowiedzi przebija jednak nuta wyzszosci nad kobietami nie
                posiadajacymi atrybutu w postaci duzego biustu w kontaktach z mezczyznami.
                A to nieprawda.
                • neffi79 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:30
                  ja mam gdzieś tą nutę, czy jest tu kobieta, która ma małe, aczkolwiek podziwia duże, głośno mówi, że duże są lepsze i nie miałaby nic przeciwko gdyby świąteczne żarcie poszło jej w cycki?

czy mając małe trzeba być aż tak zakompleksionym? By dopowiadać sobie bajeczki w stylu "mam małe ale ważne że zdrowe" albo, "są amatorzy małych piersi".
                  • jolinka102 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:38
                    a czy majac duze piersi trzeba byc, az tak zakompleksionym, zeby wmawiac malobiusciastym, ze ich uroda nadaje sie tylko dla zwolennikow pedofili? Jakos, zadna malobiusciasta nie wyskoczyla tutaj z tekstami typu: duzy biust to kalectwo, wielkie dojce wygladaja jak u krowy, tudziez, ze faceci ktorzy lubia duzy biust maja jakis kompleks i tesknote za maminym cycem.
                    • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:50
                      Nie, wyskoczyly z tekstem o budowlancach np.
                      Bardzo kulturalnie.Watek byl dla kobiet z duzym biustami, a frustratki poqlazily by po wypisywać mity.W watku o bezbiusciastych jest natomiast, ze kobieta z duzym biustem jest przedmiotem seksualnymbig_grin
                      • antyideal Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:58
                        Toz same tutaj jedna przez druga podkreslacie fakt meskiego zainteresowania,sama Enedue pisała z 6 razy o meskich komplementach na temat biustu wink)
                        • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:07
                          A to Komplement sa wyznacznikiem bycia przedmiotem seksualnym? Nie raz skomplementowala mnie kobieta, ani chybi lesbijkatongue_out
                          • antyideal Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:14
                            Meskie komplementy na temat biustu + wgapianie sie weń sa w rzeczywistosci wyrazem
                            uznania dla osobowosci i intelektu ? alez to sprytne tongue_out
                            • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:54
                              Rozumiem, że wgapainie się w piersi miłych rozmiarów są takim komplementem że tylko do mensy wstępowac big_grin
                              • antyideal Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 15:07
                                Wgapianie sie w piersi jest wgapianiem sie w piersi, niezaleznie od rozmiaru.
                • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:38
                  Ależ tak jest- jeśli postawimy obok siebie dwie bardzo podobne kobiety, jedną z małym biustem a drugą z dużym to ta z dużym bedzie atrakcyniejsza.
                  • jolinka102 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:40
                    Atrakcyjniejsza dla kogo? Chyba dla Ciebie, bo sie z nia identyfikujesz.
                    • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:57
                      Tak, ja pierwsza wymyśiłam, że duże biusty są atrakcyjne big_grin
                  • neffi79 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:42
                    zawsze ta gorsza moze zainwestować w herbatkę na porost piersi, a nawet cały zestaw!:
                    allegro.pl/duzy-i-jedrny-biust-zestaw-powiekszajacy-piersi-i4402966798.html
                    • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:45
                      Aha aha, i to są własnie te miłe wypowiedzi posiadaczek dużego biustu? Hipokrytki.
                      • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:53
                        Sprawdza sie zasada, kto mieczem wojuje, od miecza ginie.Odwet zabolalbig_grin
                        • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:59
                          Edel, nie bredź. Jakim mieczem? Nikogo tu nie obrażałam, a wręcz podkreślałam, że faceci wolą duże piersi, nie napisałam ANI SŁOWA na temat zwisających balonów ani niczego podobnego, a i tak mi się dostało, ot, logika i kultura. Nawiasem mówiąc, nie nazwałabym obecnie mojego biustu małym, więc nie prowadzę tu żadnej batalii i nie stoję po żadnej ze stron. Tzn próbowałam stać po stronie logicznego myślenia i prostych obserwacji, ale poległam w starciu z armią biuściastych big_grin walicie na oślep czy trzeba czy nie.
                          • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:05
                            To odnosnie potyczek deski kontra biusciaste . Najpierw wlaza i dogryzaja, a potem placza jak sie im odda.
                            • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:07
                              Piszesz pod moim wpisem i do mnie, więc bądź łaskawa sprecyzować.
                              Nawiasem mówiąc po co ta wojenna retoryka? Czy dla ciebie każda dyskusja na forum to walka na śmierć i życie, każdemu musisz dowalić na maksa, żeby zabolało i czerpiesz z tego satysfakcję? Prowadzisz tu jakąś wojnę, każdy dyskutant, który ci nie liże tyłka to śmiertelny wróg? Przecież to chore.
                              • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:19
                                Nie dyskusja morgen, w dyskusji nie ma miejsca na inwektywy, dopier...anki traktuje jak wojne i owszem sprawia mi dzika radosc gdy oddam celniebig_grin
                                Pisalam o tym nie raz, wiec nie pojmuje twojego zdziwka i oburzenia.
                                • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:27
                                  To rzeczywiście masz się czym chwalić... wredne, podłe babsko, bo trzeba być naprawdę podłym, żeby w internetowej dyskusji napisać kobiecie w ciąży "uważaj, bo poronisz". Tutaj też się nie popisałaś, ale cóż, każdy ma swoje hobby.
                                  • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:33
                                    Oj, oj, oj .
                                    Dziekuje za komplementy.Wredna i podla to moje drugie imionabig_grin
                                    Probujac mnie obrazic robisz to samo, costam, costam o zdzble i belcebig_grin
                                    Jak ktos sie ekscytuje to moze faktycznie poronic to jest prawda, wytwarzanie zwiekszonej ilosci hormonow i takie tam.Sama prawdabig_grin
                                    • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:41
                                      Ależ ja nawet nie próbuję cię obrażać, skoro sama potwierdzasz że to komplementy i jesteś z tego dumna, zresztą gdzie mi do ciebie... nawet się nie zbliżam. Ja tylko ręce załamuję, że tak, jednak są ludzie, których cieszy robienie przykrości innym, obrażanie innych tak zupełnie bezinteresownie, z czystej radochy. Nie wiem, może jestem stara i głupia.
                                      • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 15:17
                                        Czy ty morgen wogole czytasz co ja pisze czy ci juz egzaltacja calkiem oczy przycmila?
                                        Jakie bezinteresowne obrazanie innych?bardzo interesowne, akcja---> reakcja.Za niewinnosc nikt nie dostal.
                                        Poza tym nie raz staralas sie sprawic innym przykrosc, wiec nie udawaj swietej.
                                        • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 15:24
                                          Jak wspomniałam - do ciebie mi daleko i nie znajduję w tym jakiejś szczególnej przyjemności, ot, ferwor dyskusji. A ty się wręcz z tego cieszysz i upajasz, dla mnie to jest chore i zdania nie zmienię. Mówienie dziewczynie "uważaj, bo poronisz" to jest adekwatna reakcja?? Co trzeba zrobić lub napisać, żeby na to zasłużyć? Przecież to zwyczajnie podłe.
                                          Masz jakiś problem ze sobą, traktowanie forum jak dżihadu o tym jasno świadczy.
                                          • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 15:36
                                            Ty masz naprawde niska inteligencje.Jakie traktowanie forum jak dzihadu? Dobrze sie czujesz?
                                            Oj biedna skarpeta zebrala ciegi za dopier...nki do mnie, nie bedzie sie dopier....c nie bedzie problemu.
                                            Mozesz nastawiac drugi policzek do woli, obowiazku takiego jednak nie ma.Najpierw sie chamsko przywalaja a potem skowycza bo rykoszetem dostaly.Ciagle te Same osoby i ciagle Dramat w ich wykonaniu jakiez to one biedne, bo dostaly na odlewbig_grin
                                            • jolinka102 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 15:39
                                              Czy Ty myslisz, ze dorosle dojrzale kobiety przejmuja sie tym, ze im jakis internetowy stwor naubliza? Jezeli tak, to chyba bierzesz to wszystko za powaznie.
                                            • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 15:44
                                              No przecież sama wyżej używasz wojennej retoryki, sprawia ci frajdę dowalanie innym, mszczenie się za każdą niepochlebną wypowiedź, ale tak, żeby dowalić jeszcze bardziej, wtedy się cieszysz jak dziecko, jesteś chora chyba po prostu i tak to zostawię. W realu też takich ludzi omijam z daleka. Brrr.
                                              • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 16:07
                                                Frajde sprawia mi oddanie pieknym za nadobne. I osobiscie oprocz paru ciamajd zyciowych, spolecznikow nie znam nikogo kto dalby sie wykorzystywac i po sobie jezdzic.Smieszna ta twoja logika, ktos moze mnie atakowac,a ja nie mam prawa oddac,bo inaczej jestem chora.Ciekawe, ze zawsze gadasz o wietrze i burzy, ale tylko w odnosni do mnie.Podwojne Standardy morgen stosujesz,bo mnie nie cierpisz.
                                                • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 16:19
                                                  Jak zwykle kreujesz się tu na główną ofiarę forum, nienawidzoną przez wszystkich, ale smutna prawda jest taka, że jesteś po prostu chamowata i wulgarna, psujesz niejedną dyskusję i jak czasami coś pierd... to ludziom sie po prostu odechciewa pisać, bo z taką agresją nie ma co walczyć - cokolwiek się ci napisze, dostanie się 10x mocniej, czy trzeba czy nie.
                                                  Znamienne, że znasz tylko dwie opcje - albo reagowanie nadmierną agresją albo pokorne przyjmowanie ciosów i robienie z siebie ofiary. Rozsądny człowiek po prostu nie tarza się w łajnie, tylko odchodzi pukając się w czoło. Jesteś tak książkowym przykładem kogoś mocno skrzywdzonego, że aż przykro, ktoś cię musiał potwornie zranić, nie wiem - borderline, DDA? Nie chce mi się bawić w domorosłego psychologa, ale nie, nie nienawidzę cię, edel, tylko mi cię zwyczajnie po ludzku żal, bo jesteś zaburzona. Jesteś jak zwierzę, które odgryza nogę, choć i tak zaraz zdechnie, dokładnie tak cię widzę.
                                                  • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 17:56
                                                    Ja sie kreuje na ofiare? Nie jestem Typem ofiary i nie da po sobie jezdzic.Wcale nie uwazam sie na znienawidzilam przez cale forum.4Osoby Które namietnie sie do mnie dowalaja to nie wszyscy.
                                                    Bordeline, DDR jesssubig_grin
                                                  • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 18:02
                                                    DDA*
                                                    chyba jestem jedna z nielicznych tutaj ktore nigdy nie mialy Alkoholika w rodzinie.Co große czesc rodziny to praktycznie abstynencibig_grin
                                                  • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 09.07.14, 09:26
                                                    Widzę, że jesteś wrażliwa na słowo "ofiara", więc ok - kreujesz się na główny przedmiot ataków na forum i wydajesz się być z tego powodu uszczęśliwiona. Więc twierdzisz, że jesteś podła z natury? Pewnie i tak czasem bywa.
                                                  • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 09.07.14, 12:42
                                                    Poprawka ty mnie kreujesz na glowny przedmiot atakow na forum i wcale nie jestem uszczesliwiona, ze znam 4psychopatki.
                                                  • rosapulchra-0 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 18:46
                                                    Morgen, 100/100
                                                  • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 18:50
                                                    Napisala osoba psychicznie chorabig_grin
                            • morgen_stern Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:09
                              Aaaa no i pojawiły się "deski" - sama kultura! Dorosłe baby, dzieciate, a zaperzają się i wyzywają jak pryszczate nastolatki, wstydziłybyście się.
            • jolinka102 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:20
              Dokladnie, tutaj biust nie jest sprawa najwazniejsza. No jakos nie chce mi sie wierzyc, ze jak babka jest malo atrakcyjna, zeby nie powiedziec brzydka i jest posiadaczka wielkiego biustu to sie faceci o nia zabijaja i mysla jaki to cud natury
              • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:56
                Co cie boli? Ze biust jest Atrybutem kobiecosci, wiec jesli go nie posiadasz to masz jeden atrybut mniej? Taka prawda.
                • jolinka102 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:32
                  A kto Cie tak brutalnie sklamal, ze biustu nie posiadam? Uwaga uwaga oznajmiam, ze posiadam biust, ktory nie jest maly, ale nie jest tez wielgasny i nie zaburza proporcji mojej sylwetki. Poza biustem mam szereg innych atrybutow, ktore sa wyznacznikiem kobiecosci, ale ja sie tu nie chwale jak to na mnie faceci leca i szaleja na punkcie tej, a nie innej konkretnej czesci ciala. Duza czesc z was skoncentrowala sie tutaj na ublizaniu malobiusciastym i przy okazji przedstawieniu siebie tutaj jako ofiar, ktore ulegaja dyskryminacji ze wzgledu na bajeczny biust.
                  • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:38
                    Tak samo jak malo biusciaste skupily sie na ublizaniu nam.Mala roznica, ze do ich watku nikt nie chodzil by im ublizac.Nie trzeba przedstawicieli sie jako ofiara watek swietnie pokazal jaki plaskie maja Problem i jak go zaleczaja.
                    Jakis Problem masz, ze ktos sie chwali? Uwazam ze to super, ze leca i dziewczyny maja prawo byc dumne.
                    • jolinka102 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:45
                      Malobiusciaste nikomu tu nie ublizaly i nie gadaja glupot, ze musza biedne zakladac push-upy jak ida zalatwiac sprawe gdzie decydentem jest mezczyzna.
                      • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 15:01
                        Czy ty dziewczę drogie czytasz ten sam wątek, ktory komentujesz?
                      • edelstein Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 15:10
                        To chyba inne watki czytamybig_grin
          • sanrio Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:15
            Objawia
            > sie to- przytrzymywaniem drzwi, przepuszczaniem w kolejce, wyręczaniem przy tas
            > zczeniu ciężkich gratów, stawianiem drinków w knajpie, baaardzo dokładnym tłuma
            > czeniem drogi kiedy zapytam, puszczaniem mnie wolno mimo braku biletu w autobus
            > ie i tak dalej.

tak tak, bo to tylko przydarza się kobietom o dużych piersiach. Oczywiście
            • neffi79 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:26
              najlepsze jest to,, że mnie przepuszczali faceci, gdy byłam w ciązy, myslisz, że faceci głupieją gdy widzą duże elementy ciała u kobiety?

a tak serio - mam małe, również doświadczam podobnych gestów. Ciekawe dlaczego???suspicious
            • triismegistos Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 14:58
              <westchnienie>
              Świadomie manipulujesz, czy też nie stać cię na przeczytanie w całości postu na który odpowiadasz?
              • sanrio Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 15:26
                masz astmę że tak ciągle wzdychasz?

i czy to do mnie o tej manipulacji?
      • neffi79 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:03
        damajah napisała:

czyli taki że widać "kreskę" między cyckami

się mówi "du..pa pod brodą" (uwaga: mam małe i to wcale nie jest złośliwość)
        • damajah Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:11
          haha - tego nie słyszałam smile

No tak, mam dupę pod brodą nawet przy niespecjalnie dużym dekolcie smile Co teraz mi absolutnie nie przeszkadza ale miałam czas kiedy kurcze chodziłam w golfach i koszulkach po szyję z tego powodu (co przy dużym biuście wyglądało niespecjalnie) z powodu uwag od innych kobiet.

Mnie się ogólnie bardzo podobają i duże i małe piersi - tak naprawdę nie rozmiar sprawia czy są piękne czy nie. I też nie każda musi mieć piękne i nie każda ma i co zrobić. Podobnie jak z innymi częściami ciała.

Tylko że nikt nigdy nie robił mi problemu z mojego wąskiego tyłka który mogę strojem poszerzyć, czy niewysokiego wzrostu (164) na którą sposobem są wysokie obcasy które namiętnie noszę - tylko właśnie z powodu tych nieszczęsnych piersi z którymi niewiele mogę zrobić (w czasach liceum miałam pomysły typu bandażowanie sie tak mi koleżanki potrafiły dopiec, to już lepiej chyba mieć za małe bo wypchanie stanika tak nie boli jak zabandażowane na ścisk taki że człowiek ledwo oddycha piersi)
          No cóż wrażliwa byłam bardzo.
          • neffi79 Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:24
            miałam koleżankę w liceum, która się bandazowała (Marta to Ty?big_grin) i nosiła okrutne kamizelki, które to miały docisnąć wylewający się biust, była szczuplutka i miała ząbki jak z Hollywoodsmile Wtedy płakała, dziś jest gwiazdawink
            • damajah Re: kilka tekstów od kobiet 08.07.14, 13:52
              haha - no nie marta. Ale kamizelki w celu spłaszczenia biustu też nosiłam przez jakiś czas! smile
    • ivaz Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:14
      Tu macie odpowiedz Panów
      forum.gazeta.pl/forum/w,150,12110533,,kobiecy_biust.html?v=2
      wiekszość z nich twierdzi, ze nie ważny jest rozmiar a raczej kształt i jędrność.
    • swiezynka77 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:43
      ja uwielbiam duże choć sama mam małe wink lubię patrzeć w ładny dekolt niektórym paniom.
      • neffi79 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:54
        to tak jak jasmile
      • rosapulchra-0 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 18:51
        swiezynka77, piękna sygnarutka! Pięęęęęęękna! big_grin
    • koza_w_rajtuzach Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:53
      Mam duże cycki, ale nie są moim kultem uwielbienia wink).
      Noszę 75/80 g/h w zależności od marki biustonosza.
      Duże piersi w podstawówce stanowiły problem, bo wzbudzały niezdrowe zainteresowanie rówieśników, głupie docinki itd. Ogólnie to jak się na nie patrzę to nie wydają się szczególnie duże. Jak byłam młodsza to wyglądały na większe, bo wtedy byłam sporo szczuplejsza, a u mnie tak to działa, że mam je podobnej wielkości niezależnie od tuszy. Kiedyś problem z sukienkami był wielki, pamiętam, że na własny ślub nie byłam w stanie kupić sukienkę, bo nosiłam na dole rozmiar 38, a na górze 42/44 ;P, a brałam skromny ślub cywilny i nie chciałam się bardzo stroić. Ostatecznie musiałam mieć gorset wink.
    • karola1008 Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 14:26
      Ja big_grin. Noszę biustonosz w rozmiarze 60J-dobrany przez braffiterkę. Jeśli chodzi o ubrania, to od pasa w dół noszę 40, a w biuście - 44 big_grin. Sukienki i żakiety z reguły szyję na miarę, mam świetną krawcową.
      Przebyłam długą drogę od nienawiści do własnego biustu, do głębokiego zakochania w tymże big_grin
    • fin-dus Mam powody do radości :) 08.07.14, 14:50
      Odkąd skończyłam 30 lat i urodziłam dziecko, to przestałam się zastanawiać, czy mam biust wielki, czy mały. Mam go. Trochę obwisły, średnio jędrny. A teraz jak się rozbiorę, to wyglądam jak Wenus z Willendorfu, tylko po bokach mniej i bardzo dużo z przodu. Wielki brzuchol i piersi na nim leżące big_grin
      Mam dobrze dobrany stanik i to mi wystarcza. Cieszę się, że wyrosłam z rozkminek cyckowych, udowych, łydkowych, brzusznych itp.
    • franczii Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 15:44
      Ja lubie moj 65G. Ale bardzo dlugo nie lubilam, krepowalam sie i mialam mase kompleksow, ktore zawdzieczam oczywiscie super kolezankom. I tutaj tez juz widze pojawily sie zazdrosnice ze swoimi tekstami o wiszacych wymionach, budowlancach, o tym, ze facetom sie duze nie podobja a jak podobaja to tylko samym prymitywom itp., widze nic sie od 20 lat nie zmienilo w tym temacie.
      • paliwodaj Re: a która ma duże cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 17:07
        pisac to sobie mozecie ze "moje najlepsze" , dajcie zdjecia cwaniary, wtedy ocenimy !

co do rozmiaru, to moj Iphone odmowil mi posluszenstwa, poszlam do serwisu i mowie do faceta co sie dzieje. On na to ze te Ipnony to takie wlasnie badziewie, ze on nie lubi i nikomu nie poleca, wskazal na swoj telefon i zaczal sie rozplywac nad jego zaletami
        Ja na to ,
        - Ale zobacz jakie to jest wielkie!
        on - duze jest piekne!
        ja- zalezy o czym mowa
        on zrobil wiekie oczy, po czyl rzal jak wariat przez nastepne 5 minut lezac na biurku
        • awidyna Re: to skoro zaczęłam temat to pokazuje ;) 08.07.14, 20:37
          W galerii zdjęcie z tegorocznych wakacji ;p
          • neffi79 Re: to skoro zaczęłam temat to pokazuje ;) 09.07.14, 10:23
            smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka