wielkafuria 10.07.14, 19:37 ze dzisiaj nie ma zadnego meczu. boje sie wlaczyc telewizor. same nudy, lubię piłkę nozna ale albo mecz trwa prawie dwie godziny bo nie umieja trafic albo mecz konczy sie po 20 minutach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gauad Re: mam nadzieje 10.07.14, 22:44 zadnego meczu nie oglądałam oglądam pogodę jak trafię to "maja w ogrodzie" poza tym powtórkowe odcinki "Rodziny zastępczej" i "Seksu w wielkim mieście" (leci na 2 kanałach) oraz "Policję dla zwierząt" na Animal planet. i wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: mam nadzieje 10.07.14, 22:54 Na BBC leci Top Gear. Jeżdżą jakimiś ładami i czymś podobnym do dużego fiata. Aaaa, to morris jest. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: mam nadzieje 10.07.14, 23:06 Witam No, ja jestem wkurzona, bo mam teraz rytm taki dobowy, że o 22 zaczyna się mecz i spać nie mogę;-P Oczekuje moja psychika meczu, którego nie ma. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc W czasie pozamundialowym... 11.07.14, 09:28 ...też nic ciekawego w telewizji nie ma. Skąd więc to nagłe narzekactwo? Odpowiedz Link Zgłoś