Dodaj do ulubionych

crocsy z Lidla

20.07.14, 18:43
nie polowałam ani nie znalazłam żadncych w sklepie po ostatniej promocji, poza jedną parą dziecięcych,
mam właśnie takie jedna malinowe,nie kupione w Lidlu tylko w sklepie internetowym jakiś czas temu,
czy to ta sama jakośc?
ja znalazłam te dziecięce to jakieś mi się wydawały gorszej jakości niż kupowane w sklepach internetowych wcześniej, zanim Lidla zaczął miec je w ofercie.
ma któraś? porównywała czy to to samo?
bo na necie dałam ok 100 zł, tu te same mają byc za 75 zł?
mam sobie pluc w brodę, że przepłaciłam?
Obserwuj wątek
    • olik81 Re: crocsy z Lidla 20.07.14, 19:48

no ja głupia, przecież ematka nie bywa w Lidlu!!!!!
      może w Almie,na ekologicznym straganie pani Czesi ale w życiu w Lidlu,
      gupia ja szukam tu odpowiedzi na takie plebskie pytanie....
      • klamkas Re: crocsy z Lidla 20.07.14, 19:51
        Poszukaj w wyszukiwarce (nie boli), parę tygodni temu był długi wątek o crocsach z Lidla.
        • olik81 Re: crocsy z Lidla 20.07.14, 20:06
          ten tekst "nie boli" dalej popularny???? wow!!

czytałam, nie dowiedziałam się nic na temat o który pytam,
          bla, bla, guma, bla, bla, śmierdzą ale nic o różnicy między lidlowskimi a tymi kupowanymi w sklepach np crocs.pl
          • klamkas Re: crocsy z Lidla 20.07.14, 20:08
            To nie pomogę wink. Choć w Lidlu bywam i bardzo lubię.
            • eweliska18 Re: crocsy z Lidla 20.07.14, 20:47
              spróbuj na forum zakupy
              • bei Re: crocsy z Lidla 20.07.14, 20:54
                Ja bywam w Lidlu- ale nie kupiłam tam Crocsow bo zwyczajnie nie trafiłamsmile
                Kupowałam na wyprzedaży w sklepie netowym za pol ceny, noszę po ogrodzie ale powiem Ci, ze nie widzę różnicy pomiędzy tymi ogrodowymi za 30 pln kupionymi w Nico.
    • goodnightmoon Re: crocsy z Lidla 20.07.14, 20:57
      Powinna być ta sama jakość, skoro firmowane Crocsem.
      Nie sądzę, żeby specjalnie dla Lidla zrobili coś gorszej jakości smile
      Niedawno w Niemczech w sieci EDEKA była akcja z crocsami dla dorosłych - niczym się nie różniły od tych zamawianych na stronie, a kosztowały tylko 19,99 euro.
    • martini.rose Re: crocsy z Lidla 20.07.14, 22:15
      Ja mam. Nie ma żadnej różnicy. Na początku rzeczywiście miały taki specyficzny zapach, ale teraz już nic nie czuć. Te z lidla dla dorosłych były made in China, natomiast takie same w innym sportowym sklepie były made in Vietnam i cenę miały 199 zł.
    • amy.28 Re: crocsy z Lidla 20.07.14, 23:34
      I tak bys ich nie kupila, wiec sie nie martw. Zobacz czy nie lepiej bylo zaplacic wiecej

youtu.be/ptsTG_Iu3zg

Albo wpisz w you tube
      LIDL CROCKSY
    • ha-ya Re: crocsy z Lidla 21.07.14, 00:27
      Tydzien czy dwa po polskiej promocji widzialam taka sama w Lidlu w Dublinie. Bylam w godzinach popoludniowych i kosze byly pelne, ale chyba byly drozsze niz w Pl bo dla doroslych 19,99 a dla dzieci chyba 16,99€ (albo 14,99). W sumie w tk maxx i online ceny b. podobne.
    • 3eneduerabe Re: crocsy z Lidla 21.07.14, 00:29
      moge tym zabijajacym sie ludziom oddac moje crocsy za darmo, nie sa warte zlamanej zlotowki i swojej ceny ale wstyd maja ci ludzie na filmie bic sie o buty
      • gorgolka a w tą sobotę też się bili???? 21.07.14, 09:05
        bo znów była promocja, chyba więcej kolorów niż ostatnio
        nie byłam więc nie wiem, zastanawiałam się czy nie kupić, ale nie złożyło mi się być w pobliżu
        • olik81 Re: a w tą sobotę też się bili???? 21.07.14, 10:22

od 26 lipca będą
          • gazeta_mi_placi Re: a w tą sobotę też się bili???? 21.07.14, 17:39
            Poszukaj wysokiej umięśnionej obstawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka