Dodaj do ulubionych

syn chajzera

05.08.14, 20:39
Stary chajzer ma syna. Gruby, przysadzisty... Mam wrażenie, ze ojcu jest wstyd za syna, bo rżnie głupa i tak naprawdę, jak jeszcze stary trzyma poziom, tak ten ewidentnie płynie na nazwisku i tak naprawdę, nie pokazaliby go ani razu w TV, gdyby nie pochodzenie..
Zastanawia mnie tylko kto sie z tego smieje i kogo bawi to, co orbi syn chajzera? Malo tego, ten chlopak dostal jakąs statuetkę i to jeszcze bardziej zaskakuje.. Przeciez trzeba byc ślepym, by nie widzieć jak to obleśnie wypada..sad Wiec dlaczego sie utrzymuje w TV.. A moze ma talent?tongue_out
Obserwuj wątek
    • x.i.007 Re: syn chajzera 05.08.14, 20:42
      ja tam doceniam np. materiał o gazie. reszty wygłupów nie kojarzę
      • roks30 Re: syn chajzera 05.08.14, 20:46
        Ja go bardzo lubię. Jest inteligentny i ma to "coś". To, że wypłynął na nazwisku mi nie przeszkadza.
      • anulka.p Re: syn chajzera 05.08.14, 20:50
        Może wkurzać, może nie spełniać czyichś standardów estetycznych, ale jest jakiś. To dzisiaj takie rzadkie - w porównaniu do zupełnie bezbarwnych i sztucznych do bólu: Szulimów, Mołków, Kammelów, itp. przynajmniej ma coś na kształt osobowości. Nie udaje drugiego Wojewódzkiego, ma pomysł na siebie, wyróżnia się.
        • mozambique Re: syn chajzera 06.08.14, 10:28
          a jaki ksztalt ma osobowość syna chajzera ?
          bo ja nie odstrzeham żadnej
    • moofka Re: syn chajzera 05.08.14, 20:45
      mnie sie podoba
      duzo bardziej niz ojciec zonk i vizir
      • wegatka Re: syn chajzera 05.08.14, 20:52
        moofka napisała:

> mnie sie podoba
        > duzo bardziej niz ojciec zonk i vizir

Mnie również. Przesympatyczny koleś z fajnym poczuciem humoru. Natomiast nie mogę jakoś strawić nowego gwiazdora kabaretowego, która się zwie Kacper Ruciński. Jakieś te jego dowcipy bardzo wymęczone.
        • capa_negra Re: syn chajzera 05.08.14, 20:57
          Założycielka wątku miała chyba potrzebę bycia tak bezinteresownie złośliwą
        • demonii.larua Re: syn chajzera 05.08.14, 21:57
          O, mam to samo z Rucińskim. Momentami mam wrażenie jakby nieudolnie kopiował Poniedzielskiego. Nie wiem dlaczego nawet wink
          • x.i.007 Re: syn chajzera 05.08.14, 22:02
            ruciński chyba robi takie wrażenie wizualne, bo jego skecze mnie żenują, ale np. dubbing zwierząt uwielbiam
            • wegatka Re: syn chajzera 05.08.14, 22:31
              x.i.007 napisała:

> ale np
              > . dubbing zwierząt uwielbiam

Fakt, trzeba przyznać, że to mu się udaje smile
          • wegatka Re: syn chajzera 05.08.14, 22:29
            demonii.larua napisała:

> O, mam to samo z Rucińskim. Momentami mam wrażenie jakby nieudolnie kopiował Po
            > niedzielskiego. Nie wiem dlaczego nawet wink

Pewnie dlatego, że ma trochę podobny, lekko flegmatyczny sposób mówienia i jakoś tak podobnie dziób układa, gdy mówi big_grin
      • aneta-skarpeta Re: syn chajzera 05.08.14, 22:04
        starego chajzera nie lubie, młodego uwielbiam- szczególnie za dystans do siebie
      • premeda Re: syn chajzera 06.08.14, 09:48
        Ojciec do tego viziru też ma dystans. W Spadkobiercach był super, jako jeden z nielicznych nie miał problemu z improwizacją, bo co niektóry tacy sztuczni są, że aż zęby bolą.
    • leanne_paul_piper Re: syn chajzera 05.08.14, 21:00
      Studiowałam przez 5 lat z Filipem i uważam, że jest akurat całkiem fajnym chłopakiem. I w sumie sam musiał się przebijać, zaczynał chyba od jakichś tam dupnych praktyk w SuperExpresie, z tego co pamiętam. No i pewnie, że nazwisko pomaga, ale jednak o kartę radiową musiał postarać się sam. Ja nic do niego nie mam, w sumie całkiem sympatyczny chłopak, fajnie, że się przebił do tv.
      • rzodkiewa3 Re: syn chajzera 05.08.14, 21:48
        leanne_paul_piper napisała:

> Studiowałam przez 5 lat z Filipem

z tego, co widać w systemie, chłopak dziennikarstwa nie skończył, obrony brak..
        • x.i.007 Re: syn chajzera 05.08.14, 21:49
          rzodkiewa3 napisała:

>
          > z tego, co widać w systemie, chłopak dziennikarstwa nie skończył, obrony brak..
          >

nie dosyć że gruby to jeszcze obrony brak.. jak żyć?
        • leanne_paul_piper Re: syn chajzera 05.08.14, 21:58
          To trochę szkoda, uważam, że pierwszą magisterkę trzeba doprowadzić do końca. Przy kolejnych i doktoracie można już trochę odpuścićwink. Ale wiadomo jak to jest, człowiek zaczyna pracować na cały etat i czasu brak. Poza tym on wcześnie wrobił się w dzieciakawink.
    • sanrio Re: syn chajzera 05.08.14, 21:54
      proponuję wyjąć kij z tyłka, życie od razu będzie piękniejsze.
      Filip jest świetny - sympatyczny, wesoły, zabawny, z dystansem do siebie, inteligentny, pomysłowy i w ogóle nie gruby (ślepa jesteś???) - za to jego ojciec od dawna mnie irytuje przede wszystkim tym Vizirem, ale w zonku też mnie drażnił. Jedyne co ma fajne to głos.
      • rzodkiewa3 Re: syn chajzera 05.08.14, 21:55
        sanrio napisała:

> Filip jest świetny - sympatyczny, wesoły, zabawny, z dystansem do siebie, intel
        > igentny, pomysłowy i w ogóle nie gruby

O JEZU, teraz wiem dlaczego go nie zdejmują...
      • sandra1301 Re: syn chajzera 05.08.14, 21:57
        a mnie się podoba. materiał o blogerach modowych wymiata
        • priszczilla Re: syn chajzera 05.08.14, 22:05
          Może rzodkiewa jest taką blogerką właśnie?
          • sanrio Re: syn chajzera 05.08.14, 22:09
            ja myślę, że to alter ego wróżbity Macieja.
            • wegatka Re: syn chajzera 05.08.14, 22:23
              big_grin Jest to całkiem możliwe
    • d.o.s.i.a Re: syn chajzera 05.08.14, 21:57
      Matko. W pierwszej chwili pomyslalam ze chodzi o syna Chazana...
    • leanne_paul_piper Re: syn chajzera 05.08.14, 22:07
      My studiowaliśmy jeszcze w systemie 5.letnim, od razu robiło się magisterkę. Stąd nie może mieć licencjata.
    • na_pustyni Re: syn chajzera 05.08.14, 22:14
      Mase widze nowych nickow plodzacych mierne posty. Oby do konca wakacji.
    • solejrolia Re: syn chajzera 05.08.14, 22:15
      a ja odwrotnie-

tego młodego bardzo lubię, jest inteligentny, sympatyczny i zabawny.

natomiast starego- nie bardzo, jest zarozumiały w odbiorze i taki ąę, jakby ciagle czuł się na topie, jakby był bógwi jaką gwiazdą tivi.
    • black.emma Re: syn chajzera 05.08.14, 22:19
      Mnie bawi. Dużo bardziej niż ojciec co pierze ludziom skarpety.
    • olewka100procent Re: syn chajzera 05.08.14, 22:41
      co ty chcesz od chajzera ? koleś jest spoko , lubię go
    • kleo881 Re: syn chajzera 05.08.14, 23:16
      Inteligenty na swoj sposob.
      Ja tam go lubie.
    • aniani7 Re: syn chajzera 06.08.14, 00:37
      Ta Rzodkiewa3, przyjrzyjmy się, gruba, czerwona, z jakąś dziwną fryzurą. Rzodkiewie2 jest ewidentnie głupio, że coś tak beznadziejnego stworzyła, ale wiadomo, że Rzodkiewa3 płynie tylko na nazwisku, bo w końcu udało jej się tylko popełnić wyłącznie tak beznadziejny temat, a widać że nie miała kompletnie nic do przekazania ani pokazania forum poza jęzorem. Krowa ma większy i się nie chwali.
    • rosapulchra-0 Re: syn chajzera 06.08.14, 00:55
      Skąd wiesz, że ojciec się wstydzi syna?
    • kozica111 Re: syn chajzera 06.08.14, 10:09
      Rzodkiewka ewidentnie miała jakiś kontakt osobisty który nie poszedł po jej myśli....cóż bywa.
    • gazdzinazdaleka Re: syn chajzera 06.08.14, 10:24
      O, czyżby rzodkiewa była wcieleniem wróża Macieja? A może jego samozwańczy obrońca? W każdym razie różowym wróżom mówimy, że tak zacytuję, "stanowcze i zdecydowane: raczej nie" wink
    • gaskama Re: syn chajzera 06.08.14, 10:30
      Zaraz, zaraz. Wydaje ci się, że ojciec Chajzer - ten od zonga i visira!!!! - może się wstydzić syna, który zaczyna karierę dziennikarską????
      Chyba w jakiś różnych światach żyjemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka