06.08.14, 17:46
Dziewczyny polećcie mi porządny bank internetowy.Taki w którym obsługa konta przez internet nie jest upierdliwa ani zbyt skomplikowana.Muszę gdzieś otworzyć rachunek z kartą i z możliwością obsługi konta przez internet.
Odpada Volkswagen bank,Millenium i chyba ING też.W ING ma córka,ale ciągle są problemy z logowaniem się do banku przez internet.W dodatku osoby z pomocy,pracujący prawie 24 h na dobę,nie mają możliwości odblokowania konta,trzeba się przejść osobiście do banku pobrać jakiś jednorazowy kod i sobie konto odblokować.Dość upierdliwe to jest.
Obserwuj wątek
    • gretchen184 Re: Bank 06.08.14, 20:37
      mbank
      używam od lat i polecam
    • nickbezznaczenia Re: Bank 06.08.14, 20:39
      Dziwne, w ING mam konto od wielu lat i działa świetnie.
    • vefa Re: Bank 06.08.14, 20:49
      Ja tez mam w ING. Od dobrych siedmiu lat korzystam z konta wyłącznie przez internet i NIGDY nie miałam problemów z logowaniem. Ich aplikacja na tablety, komórki jest świetna, polecam. Szybkie logowanie i dostęp do konta.
      • gazeta_mi_placi Re: Bank 06.08.14, 22:20
        Ja podobnie, jestem bardzo zadowolona odnośnie właśnie obsługi internetowej, najprościej
        i najbardziej przejrzyście z czterech innych banków gdzie kiedyś miałam lub mam konta.
        Z logowaniem nigdy nie miałam problemów, czasem zdarzy mi się błędnie wpisać literę, ale mam trzy próby więc nic się nie dzieje.
    • kawad Re: Bank 06.08.14, 20:54
      Ja od wieeelu lat jestem w mBanku i jestem zadowolona z tego.
    • feniks_z_popiolu Re: Bank 06.08.14, 22:17
      Też jestem zdziwiona. Moje podstawowe konto mam właśnie w ING i jestem b.zadowolona.
    • koronka2012 Re: Bank 06.08.14, 22:33
      Z mbanku się wypisałam, bo mnie wkurzyli obiecując darmową obsługę przy rezygnacji z karty, a potem naliczając opłaty, bo w międzyczasie wysłali mi nową, niezamawianą, z funkcjonalnością paypass, której nie chciałam. Z drugiej strony - bardzo prosta obsługa, choć wolałam starą. Kwestia przyzwyczajenia do funkcjonalności.

ING - zero problemów z logowaniem od lat, nie wiem na czym polega problem twojej córki, może ma idiotycznie skomplikowane hasło? albo po prostu źle je wpisuje. Nie pocieszę - przy zablokowaniu konta mało gdzie jest bezproblemowo. Millenium też ma bardzo poręczną funkcjonalność, a do tego atrakcyjne konta oszczędnościowe.

Najgorszy bank z którym miałam styczność jak dotąd to BZWBK. Wróć - jednak Nordea z idiotycznym systemem zdrapek, no ale to już i tak nieaktualne.
    • mamaemmy Re: Bank 06.08.14, 23:04
      też mam od lat konto w ING i zero problemów-obsługuje przez internet,ostatnio przez komorkę-aplikacja jest swietna.
    • magdagg2 Re: Bank 06.08.14, 23:27
      alior sync, tzn teraz to t-mobile bank, darmowe, przelewy natychmiastowe tez darmowe, jak zablokujesz konto to odblokujesz dzwoniac na infolinie, wyplata ze wszystkich bankomatow darmowa
    • default Re: Bank 07.08.14, 09:28
      Moim zdaniem najprostszy, najbardziej intuicyjny i przyjazny system to Pekao24. Nawet mój mąż, który jest wyjątkowym tępakiem informatyczno-komputerowym posługuje się nim z łatwością i wreszcie jest zadowolony - korzystanie z systemu Kredyt Banku/BZ WBK zdecydowanie go przerastało smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka