marychna31 Re: Dziewczyny jak z Mangi 13.08.14, 12:12 Myślę, że jak kogoś to uszczęśliwia to czemu nie? W tym miejscu przypomina mi się scena z "W imię ojca", w której matka głównego bohatera przychodzi do więzienia do męża i skarży się, że ich córka dziwnie się ubiera, chodzi w psiej obroży połączonej łańcuszkiem z kolegą. Na co ten mąż, konserwatywny, prosty człowiek, dla którego w normalnej sytuacji ta opowieść by była szokująca, z miną, z której jasno wynika, że w ogóle nie wie w czym problem mówi: "No cóż, jeśli ją to uszczęśliwia...?". A jesli chodzi o ocenę takiej estetyki - mnie to nie rusza ale nie widzę w tym nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dziewczyny jak z Mangi 13.08.14, 12:14 jak ona uzyskuja taki wygląd cery? bo to chyab nie zwykle kosmetyki ale jakies farby , bielidła ? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielwings Re: Dziewczyny jak z Mangi 13.08.14, 12:16 Podkład mocno kryjący doble face este lauder. Jak go używam to twarz jest idealna Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dziewczyny jak z Mangi 13.08.14, 12:27 tez go uzwyam ale one przeciez nie sa białe ! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielwings Re: Dziewczyny jak z Mangi 14.08.14, 18:21 Ja mam bardzo jasną cerę i mam najjaśniejszy podkład double EL i jak go używam, to mam porcelanową cerę. Bez różu i pudru to wygląda właśnie płasko jak maska. Weź sobie próbkę najjaśniejszego Double face EL i potem jeszcze pociągnij twarz pudrem mineralnym mineral bare też jasnym i powinno śmigać Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dziewczyny jak z Mangi 13.08.14, 12:23 Tez mnie to ciekawi.Raczej nie farba, bo farba to robilam sie na gejsze, nie ten efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Dziewczyny jak z Mangi 13.08.14, 13:20 Na youtube znajdziesz filmiki od azjatycki cukier. Dziewczyna jako ciekawostkę pokazywała jak zrobic makijaż- oczy jak z mangi Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dziewczyny jak z Mangi 13.08.14, 20:28 Tyle to umiem, chodzi mi jak uzyskuja ta cere.Zaden podklad nie daje u mnie takich efektow. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Dziewczyny jak z Mangi 13.08.14, 17:08 Widzialam foty dwoch lalek z Ukrainy - kwestia wieeelu operacji plastycznych, odpowiedniego makijazu (np. na zdjeciach widac, ze robia kreske znacznie ponizej dolnej powieki i te czesc powieki maluja na bialo, zeby wyglala jak oko), no i jeszcze odpowiednich warunkow (wiadomo, że z mula nie zrobisz jednorożca - ha, osiol ze Shreka mi sie przypomnial ) Mysle, że jak ktos lubi mange, siedzi w tym, to sie zachwyca - tez mialam taki okres. Ale dla osoby, ktora nie lapie tej estetyki taka zywa lalka wyglada bardzo sztucznie - tzn. uroda tylko dla amatorow. Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Dziewczyny jak z Mangi 13.08.14, 19:23 Bedzie ich coraz wiecej.W weekend gamescom w kolonii sie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dziewczyny jak z Mangi 13.08.14, 20:31 Biedna, biedna sfrustrowana dziewczynka nie pojmujaca, ze ludzie lubia sie bawic, chodza na imprezy tematyczne i maja zainteresowanie inne od twoich. Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Dziewczyny jak z Mangi 14.08.14, 17:01 Nie pojmuje skad takie wniski wyciagnelas. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Dziewczyny jak z Mangi 13.08.14, 22:25 oo, ciekawa sprawa, posty polecialy.... moja buzka byla komentarzem na post, ktorego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Dziewczyny jak z Mangi 13.08.14, 21:50 Witam Moja córka jest fanką Mangi. Mam nawet portret mangowy. Oczyska mam na tym portrecie na pół twarzy i cerę jak alabaster. I jestem piękniejsza od Księżniczki z Księżyca, czy jak jej tam było;-P I w pokoju mojej córki Manga na Mandze się wala. Lubię te przedstawienia postaci, ale w realu nie widuję. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Dziewczyny jak z Mangi 14.08.14, 11:15 Cera to efekt pierdyliarda zabiegów pielęgnacyjnych, młodości i ton tapety przeróżnej. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dziewczyny jak z Mangi 14.08.14, 11:45 Nie wiem, po Krakowie takie dziwadła nie chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Dziewczyny jak z Mangi 14.08.14, 12:26 Poczekaj na Krakon i Imladris, to nie takie sobie pooglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Dziewczyny jak z Mangi 14.08.14, 17:16 W paryskim Musee d'Orsay zawsze są dwie-trzy takie mangowe trzydziestolatki przebrane za 13 latki i robią sobie sweetfocie na parterze zaraz przy wejściu. Można się poprzyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
alkocholistka Ekstremalne powiększenie oka: 14.08.14, 13:38 Azjatycki makijaż ekstremalnie powiększający oczy Odpowiedz Link Zgłoś
mnietoniemi Re: Dziewczyny jak z Mangi 14.08.14, 18:02 "Tak wiem, spaczona jestem" Wszyscy to wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dziewczyny jak z Mangi 14.08.14, 18:10 Raz juz polecialas z tego watku za uzywanie dwoch nickow, chcesz znow poleciec? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietoniemi Re: Dziewczyny jak z Mangi 14.08.14, 18:18 delstein napisała: > Raz juz polecialas z tego watku za uzywanie dwoch nickow, chcesz znow poleciec? > Chcę A może zrobimy zakład? Jeśli sie okaże, że wyleciałem z tego wątku za używanie wielu nicków, to administrator zbanuje mnie bezterminowo. Jeśli się mylisz, to ciebie zbanują bezterminowo. Ale ty się banem nie zmartwisz, bo masz wiele nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 do mnietoniemi 14.08.14, 18:20 edel sądzi,że ja i ty to te same osoby... Cóż...taki z niej detektyw, jak i edelstein... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: do mnietoniemi 14.08.14, 18:22 Coz za niesamowite przypadek, ze tak szybko odkrylas Post mnietoniemi.Powinni tlok widac zmienne ip Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: do mnietoniemi 14.08.14, 18:37 Edel weź wyłącz to T9, co myśli za ciebie, bo piszesz jak naćpany eukaliptusem miś koala, który przypadkowo znalazł telefon, zgubiony przez jakiegoś turystę... ty, zdaje się- pisałaś kiedyś- byłaś najlepsza z polskiego w całej szkole? Fajna ta szkoła była, na poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś