Dodaj do ulubionych

a Rafalala?

18.08.14, 21:08
nikt sie nie zainteresował Rafalala? Ledwo się pojawiła a już została okrzyknieta celebrytką i zapraszana jest do telewizji i na scianki. Jakbym wiedziala ze wystarczy pobic torebką agenta nieruchomości tez byłabym już sławna uncertain
Obserwuj wątek
    • yenna_m Re: a Rafalala? 18.08.14, 21:45
      gorej, że celebryt(k)a para się prostytucją...
      • wielkafuria Re: a Rafalala? 19.08.14, 10:22
        ona twierdzi ze ten profil o tym ze swiadczy uslugi został spreparowany, zreszta Szpak tez sie takiego dorobił i teraz chodzi i płacze że to nie on go załozyl.
        wszystko pieknie ładnie, jestesmy tolerancyjni, ale w tym przypadku nawet moja wieeeelka tolerancja szwankuje bo czuje niesmak.
        Grodzka tez nie jest zbyt piękna ale jest miła i sympatyczna. Rafalala jest obleśna. Przeciez jak chce chodzic w damskich ciuchach niech chodzi, jak sie chce malowac to niech sie maluje, ale ze smakiem...
        • paskudek1 Re: a Rafalala? 19.08.14, 11:57
          wiesz, widziałam kilkakrotnie kobiety umalowane jak maszkarony. Koszmarnie po prostu i jakoś nie miałabym odwagi powiedzieć im "maluj sie ale ze smakiem"
    • minerallna Re: a Rafalala? 18.08.14, 22:00
      Celebrytką czy celebrytą?
      Bo dla mnie to obleśny facet z problemami psychicznymi. Podobno czuję się kobietą a w ogłoszeniach "klejnoty" na wierzchu wraz z cennikiem za godzinę.
      A na miejscu tego gościa co został pobity to poszłabym do sądu. Za upublicznienie wizerunku bez jego zgody (chyba że to udawany cyrk?) itd.
      • yenna_m Re: a Rafalala? 18.08.14, 22:31
        no kto normalny by chciał wynajmować mieszkanie osobie świadczącej takie usługi? wink
        pytanie, czy mieszkanie do mieszkania czy też lokal na bzykanka z klientami?
        • gazeta_mi_placi Re: a Rafalala? 19.08.14, 10:18
          To ono pobiło torebką agenta nieruchomości bo słyszałam, że jakiegoś polityka w wywiadzie na żywo?
          Babsko/chłopisko jest obleśne, prorokowałam to już kilka lat temu gdy żaliło się, że niby ono zostało zaatakowane gdzieś w klubie, wtedy oberwało mi się od Pań feministek.
          Wstrętny obleśny facet, ciekawe co na to wszystko jego rodzice.
        • latarnia_umarlych Re: a Rafalala? 19.08.14, 15:44
          Wiesz, yenna - tobie taki profil też można założyć w 5 minut, dodatkowo podając Twój prawdziwy numer telefonu, żeby zboczeńcy dzwonili do ciebie co 10 minut. To samo można zrobić twojemu dziecku. Fajnie?
          A teraz jeszcze wyobraź sobie, że dodatkowo inni ludzie pytają cię ironicznie, czy mieszkanie chcesz wynająć do "bzykanka" z klientami. Albo insynuują, że twoje dziecko tu dziwka, bo ma taki profil na stosownym portalu. A skoro ma, to na bank to prawda.
          Miło?

Dla mnie takie komentarze to świństwo.
          • aneta-skarpeta Re: a Rafalala? 21.08.14, 08:29
            jakby nie wrzucała na sexfotkę gołych zdjęć to trudniej byłoby jej spreparować profil prostytucyjny- o ile jest to oszustwo
      • latarnia_umarlych Re: a Rafalala? 19.08.14, 15:48
        To jest kobieta. Nazywa się Nina Kukawska, gdybyś chciała wiedzieć (można sprawdzić w 5 sekund, ale po co - lepiej sobie porechotać, nie?).
        Pisanie o osobach transseksualnych per "obleśny facet z problemami psychicznymi" jest tak chamowate, że aż trąci trollizmem. W sumie nie wiem po co na coś takiego odpisuję.
        A co do cennika - każdemu można założyć cennik ze zdjęciami, tobie także.
        • ichi51e Re: a Rafalala? 19.08.14, 15:55
          Az wywgooglalam zeby zobaczyc co tak ematke ruszylo. No styl konsekwentny - nie rozumiem o co chodzi. Ja tam wole bardziej girl-next-door ale w takim stylu tez pelno babek wszedzie... uncertain
          • latarnia_umarlych Re: a Rafalala? 19.08.14, 16:26
            ja też nie za bardzo rozumiem - pojawiają się głosy w stylu "nie lubię jej, bo ma gruby tyłek, brzydki ryj i jest wyzywająca" czy "chroniłabym dziecko przed takim widokiem". Jakim?
            Wiem, że są różne progi wrażliwości, ale o wiele bardziej wyzywające laski można zobaczyć pod każdym klubem w sezonie letnim.
            A w Krakowie na Szewskiej to nocą można zawału dostać, jak ktoś taki wyczulony.
        • kwiat_w_kratke Re: a Rafalala? 20.08.14, 18:37
          latarnia_umarlych napisał(a):

> To jest kobieta. Nazywa się Nina Kukawska

Gdzie to sprawdzałaś? big_grin W jego dowodzie osobistym czy u jego ginekologa?
          Wygląda i zachowuje się jak obleśny facet z wielkimi odchyłami psychicznymi.

• latarnia_umarlych Re: a Rafalala? 21.08.14, 03:08
            > Gdzie to sprawdzałaś? big_grin
            zgadnij, geniuszu

> Wygląda i zachowuje się jak obleśny facet z wielkimi odchyłami psychicznymi.
            hm, w takim razie pytanie jak ty się zachowujesz?
            obrażając anonimowo na forum osobę po zmianie płci i nazywając ją "obleśnym facetem z wielkimi odchyłami" delikatnie mówiąc nie wystawiasz sobie najlepszego świadectwa. Chociaż na pewno punktujesz w swoim środowisku, prawda?
            • kwiat_w_kratke Re: a Rafalala? 21.08.14, 13:23
              latarnia_umarlych napisał(a):

> zgadnij, geniuszu

No właśnie zgaduję: widziałaś jego dowód osobisty albo byłaś z nim u ginekologa. Istnieje też możliwość, że skorzystałaś z jego usług. Zapytałam, co jest prawdą, ale odpowiedzi nie uzyskałam. Może prawdą jest ta ostatnia możliwość, której się zawstydziłaś, i dlatego właśnie nie chcesz odpowiedzieć na pytanie?
        • riki_i Re: a Rafalala? 20.08.14, 18:43
          co ty chrzanisz? ten oblech Rafalala mówi o sobie również Nina Kukawska

i jest facetem, również w autonarracji, gdy reklamuje się jako "kobietka z małą kiełbaską"
    • rosapulchra-0 Re: a Rafalala? 18.08.14, 22:36
      Rafalala to kuriozum, które szkodzi po całości gejowskiej społeczności.
    • elle.hivernale Re: a Rafalala? 18.08.14, 22:40
      Attention whore.
    • neffi79 Re: a Rafalala? 18.08.14, 22:49
      Kawał chłopa z tej Rafalali
      ma bardzo niekobiecą urodę, szczególnie ta męska bródka z przedziałkiem
      wyjątkowo oblesny typ
      • enatealie Re: a Rafalala? 18.08.14, 22:52
        Zwłaszcza w krótkiej sukience, która ma eksponować jakże ponętny i kobiecy tyłek. Blee.
        • neffi79 Re: a Rafalala? 18.08.14, 22:57
          potężne męskie uda i łydy, wszystko na obcasie, ze stopą w rozmiarze 44
          • rosapulchra-0 Re: a Rafalala? 19.08.14, 01:30
            ŁYDY??
            Co to są ŁYDY???
            • milka_milka Re: a Rafalala? 19.08.14, 06:02
              Tsk się potocznie mówi na potężne łydki. Nie słyszałaś?
              • rosapulchra-0 Re: a Rafalala? 19.08.14, 09:07
                Nie. Znam prawidłowe określenie tej części nogi jako łydka. Może być potężna łydka, szczupła, smukła, ładna łydka, ale nie łyda!!!
                Łyda to zdecydowanie prostackie określenie używane przez osoby niewykształcone, prymitywne.
                Dbajmy o nasz narodowy język. To nie boli.
                • neffi79 Re: a Rafalala? 19.08.14, 10:25
                  big_grinbig_grinbig_grin
                • dlania Re: a Rafalala? 19.08.14, 10:39
                  Każde dziecko z klasy 5 podstawówki wie (choć niekoniecznie zna te nazwy), że od rzeczowników w j. polskim mozna tworzyć deminiutiva i augmentativa. Ba! przeciętnie bystry przedszkolak poradzi sobie z takim zadaniem. To bardzo piękna właściwość słowotwórcza polszczyzny.
                  Kromka - kromeczka - kroma
                  Kot - kotek - koteczek
                  Łydka - łydeczka - łyda.

Mało tego, łydę można znaleźć nawet przy haśle łydka w słowniku j.pl.
                  sjp.pwn.pl/slownik/2480240/%C5%82ydka
                  Czujesz się, Rosa, specjalistą od języka polskiego a może jego strażniczką? Musisz się troche douczyćwink
                  • neffi79 Re: a Rafalala? 19.08.14, 10:48
                    oj tam oj tam, ona chciała mi (znowu) dowalić, sama widzisz, że czepialstwo językowe jest bezpodstawne...a w jej wpis zawiera dwa epitety, do ludzi, którzy robia błedy językowe (tu:ja) - smile - taka to dobra duszyczka co dba o nasz język ojczysty.
                    • rosapulchra-0 Re: a Rafalala? 20.08.14, 22:49
                      Nie schlebiaj sobie nefi. Odpowiedziałam na posta nim zobaczyłam autora.
                  • stacie_o Re: a Rafalala? 21.08.14, 08:40
                    raczej
                    kot- koteczek-kocisko wink
                • lafiorka2 Re: a Rafalala? 19.08.14, 16:32
                  rosapulchra-0 napisała:

> Nie. Znam prawidłowe określenie tej części nogi jako łydka. Może być pot
                  > ężna łydka, szczupła, smukła, ładna łydka, ale nie łyda!!!
                  > Łyda to zdecydowanie prostackie określenie używane przez osoby niewyksz
                  > tałcone, prymitywne.
                  > Dbajmy o nasz narodowy język. To nie boli.

TAaaaa,powiedziała to taka co prymitywnych odzywek nie używa.
                  • rosapulchra-0 Re: a Rafalala? 20.08.14, 22:50
                    Bądź bardzo oryginalna.
                • aneta-skarpeta Re: a Rafalala? 21.08.14, 08:32
                  przezabawne, kobieta, która na jajecznice mówi jajówa ( obrzydliwe zresztą okreslenie) nie rozumie co znaczy słowo łydy- które występuje w towarzystwie słowa udo i szpilka

big_grinbig_grin:
                  • karola1008 Re: a Rafalala? 21.08.14, 12:27
                    Właśnie, "jajówa" jest jeszcze gorsza niż "łydy" big_grin.
                • cathyofsherwood Re: a Rafalala? 21.08.14, 08:49
                  "Jedna dziewka rąk ma czworo i cztery ma łydy !
                  Niech upoją nas do reszty twe słodkie bezwstydy!"

To Leśmian - osoba wyjątkowo prymitywna i niewykształcona big_grin
                  • aneta-skarpeta Re: a Rafalala? 21.08.14, 08:53
                    oj dajcie Rosie spokój- chciała zabłysnąć i to zabłysnęławink
                    • kosheen4 Re: a Rafalala? 21.08.14, 10:11
                      aneta-skarpeta napisała:

> oj dajcie Rosie spokój- chciała zabłysnąć i to zabłysnęławink

taaa... błyszczy jak sierp z dupy, o którym niekiedy wspomina
                • aurita Re: a Rafalala? 14.09.14, 20:32
                  sjp.pwn.pl/szukaj/%C5%82yda.html

Łyda jest prawidłowa, nawet jezeli nie znasz tego okreslenia
                • jowita771 Re: a Rafalala? 15.09.14, 07:37
                  E tam, łyda to jeszcze nic, niektórzy zamiast jajecznica mówią, za przeproszeniem, jajówa. To dopiero obleśne, łyda to przy tym nic!
                  A tak poza tym, słyszałaś o czymś takim jak zgrubienia? W polskim używamy więcej zdrobnień, ale zgrubienia też istnieją i używanie ich to jest również dbałość o język, bo jak nie będziemy używać, to znikną i język zubożeje.
    • minerallna Re: a Rafalala? 18.08.14, 23:18
      Kto nie znalazł to tu filmik bez zamazanej twarzy.
      www.liveleak.com/view?i=59a_1407007008
      Totalne przegięcie.
      Gdyby sprawa wylądowała w sądzie- a taką mam nadzieję- to jestem bardzo ciekawa argumentów i paragrafów na które powołałyby się obie strony.
      • aurita Re: a Rafalala? 14.09.14, 20:39
        Dobrze, ze wlal osobnikowi , ktory o drugim czlowieku, nawet kontrowersyjnym, mowi "to cos": ma jaja i to akurat mi sie podoba.
        Ale dziecku nie pokarze, az tak tolerancyjna nie jestem
    • triss_merigold6 Re: a Rafalala? 19.08.14, 00:13
      A kogo to obchodzi.
      • rosapulchra-0 Re: a Rafalala? 19.08.14, 01:32
        No zgadnij, hipokrytko.
        • czar_bajry Re: a Rafalala? 19.08.14, 01:51
          Powinni go zamknąć tylko obawiam się iż byłaby to nagroda a nie karatongue_out
          • rosapulchra-0 Re: a Rafalala? 19.08.14, 01:56
            Słusznie prawisz.
            • kwiat_w_kratke Re: a Rafalala? 19.08.14, 06:00
              Obleśny typ.
          • nowel1 Re: a Rafalala? 19.08.14, 14:34
            czar_bajry napisała:

> Powinni go zamknąć tylko obawiam się iż byłaby to nagroda a nie karatongue_out

Tak z ciekawości i trochę off topic: na temat gwałtów na kobietach też tak uroczo potrafisz dowcipkować?
    • ichi51e Re: a Rafalala? 19.08.14, 06:45
      Zyj i daj zyc innym.
      • antyideal Re: a Rafalala? 19.08.14, 09:01
        Podpiszę się.
      • rosapulchra-0 Re: a Rafalala? 19.08.14, 09:08
        ichi51e napisała:

> Zyj i daj zyc innym.
        Ale kto?
    • 18lipcowa3 Re: a Rafalala? 19.08.14, 08:38
      Ta osoba to obrzydlistwo.
      • bei Re: a Rafalala? 19.08.14, 08:55
        Obrzydliwy jest w nim tupetsad
    • neffi79 Re: a Rafalala? 19.08.14, 10:27
      zastanawiam się czy chodzi do wc męskiego czy damskiego
      pewnie gdy siada na ubikacji, mówi 'o jaka zimna woda' - zgadnijcie skąd wie?
      • dlania Re: a Rafalala? 19.08.14, 10:48
        Neffi, a ty w którym kiblu takie śmieszne żarty podsłuchałaś?Bo mi to os na męski szalet wyglądawink

neffi79 napisał(a):

> zastanawiam się czy chodzi do wc męskiego czy damskiego
        > pewnie gdy siada na ubikacji, mówi 'o jaka zimna woda' - zgadnijcie skąd wie?
        • neffi79 Re: a Rafalala? 19.08.14, 10:52
          tak, to męski żart, faceci mają najbardziej trzeźwe spojrzenie na zjawiska typu Rafalala, Anka Grodzka
          • dlania Re: a Rafalala? 19.08.14, 11:02
            Każdy człowiek ma głeboko psychicznie naturę androgyniczną, ma obraz siebie jako płci przeciwnej - animy i animusa. I ukryte popędy w stosunku do własnej płci. I facetów o wiele bardziej to przeraża niż kobiety, dlatego na pokaz odżegnują sie od takich posądzeń, bo sie boja tej strony swojej natury, wpadają w panikę na samą myśl, że ktoś mógłby ich posądzić o "takie" skłonności. Boją się, że jak powiedzą "a mnie się ta Grodzka wydaje fajną osobą", to dostaną od innych łatkę - zwolennika zboczeńców, a stąd już niedaleko do łatki - pedała. Dlatego głośno, obleśnie, rechotliwie wyśmiewają wszystko to, czego się boją i nie do końca ogarniają.
            A co po nocach w kompach oglądaja - to inna sprawa.
            Tak przynajmniej twierdzili Freud i Jungwink No i gender oczywiście.
            • nowel1 Re: a Rafalala? 19.08.14, 14:36
              Podoba mi się Twój sposób pisania, dlania, i zgadzam się całkowicie.
              Btw: zauważyłaś, że "zabijasz" swoimi wypowiedziami odnogi w wątku? Trudno polemizować z Twoimi argumentami smile
              • dlania Re: a Rafalala? 19.08.14, 14:42
                Miłe, dzięki <rumieniec>
                Chociaz to "zabijanie" jest kwestią interpretacji - ja się kurde zastanawiam, co robie nie tak, że nikt ze mną gadac nie chcewink
                • nowel1 Re: a Rafalala? 19.08.14, 14:44
                  Spoko, jak chcesz, zostanę Twoją psychofanką i będę się wszędzie dopisywać wink
                • totorotot Re: a Rafalala? 19.08.14, 15:28
                  Wszyscy ma mają zapie...po długim weekendzie
    • dlania Re: a Rafalala? 19.08.14, 10:42
      Ach ta polska tolerancja, załamka...
      Kto wam każe patrzec na nią? Jest obleśna? A czy ludzie istnieja po to, żeby zaspokajac wasze potrzeby estetyczne?
      • wielkafuria Re: a Rafalala? 19.08.14, 10:59
        widzisz nikt nie kaze patrzec, ja np nie chce.
        chociaz uwielbiam moich gejów, ktorzy są słodcy i śliczni.
        ale jak otwieram pudelka, włączam program publicystyczny i widzę tą panią to jest juz zmuszanie do oglądania. i nie chodzi o to ze mogę przełączyc. tylko to nic nie wnosi.
        Ona NIC nie wnosi do naszej rzeczywistosci, zero wartosci, robi wiecej szkody niz pozytku.
        • sumire Re: a Rafalala? 19.08.14, 11:03
          Ale to zupełnie jak 95% naszych celebrytów. Że o politykach nie wspomnę.
        • dlania Re: a Rafalala? 19.08.14, 11:08
          Dlatego nie klikajmy, nie czytajmy, nie patrzmy, jesli nas nie interesuje. W przestrzeni publicznej są tysiąće osób duzo mniej wnoszących niż Rafalala - cała ta łorsoł szor, no przepraszam przy tych Elizkach to Rafalala jest inteligent pierwsza klasa.
          Mnie osobiście Rafalala nie przekonała jako osoba, którą miałabym sie interesować - przeglądnełam jej profil na fb, przyjełam do wiadomości, że jest artystką, teraz sie wypowiem w watku - i na tym zakończę moje zainteresowanie jej osobą, nie moja bajka.
          Ale komentowanie, że jest be, bo ma za dużą dupę? To jest poziom łorsoł szor.
        • paskudek1 Re: a Rafalala? 19.08.14, 11:54
          a moim zdaniem więcej wnosi Rafalala niz Hoffmany, Brudzińskie, Żalki i Gowiny. Rafalala pokazuje RÓŻNORODNOŚĆ i zmusza do konfrontacji, dyskusji. Obnaża nasze wady, nasze skłonności do oplucia, obrzygania i wyzwania wszystkiego co niejednorodne, nie spod sztancy, nie takie samo jak cała reszta. Guzik mnie ten człowiek obchodzi, być może robi wiele złego ludziom jemu podobnym, ale do licha ciężkiego kiedyś oni MUSZĄ mieć szansę wyjść z ukrycia, pokazać że SĄ. Ale nie, większość chce aby byli w ukryciu, jak homoseksualiści, jak Grodzka itp. Do Anny Grodzkiej nikt by się nie przyczepił gdyby głośno i publicznie nie powiedziała, że zmienilł płeć. Gdyby nie poruszała tego tematu. A teraz jak ktoś nie ma argumentu to się durnowato zastanawia jak do Grodzkiej mówią dzieci "tato czy mamo"?
          Rafalala to nie moja bajka, ale ma prawo żyć jak chce, jeżeli nie krzywdzi innych, a jak na razie widzę, ze agresją zareagowala na AGRESJĘ a nie waliła na odlew bo tak.
          • ichi51e Re: a Rafalala? 19.08.14, 12:06
            10/10
          • dlania Re: a Rafalala? 19.08.14, 12:14
            Do tej pory narodowcy, kibole i inni wiedzący lepiej mieli monopol na agresję, bicie i wyzywanie, homo i inne zboczki mieli być potulnymi ofiarami - nie wychylac się, nie podskakiwać, to może zasłużą na mylona z tolerancja litość społeczeństwa, a może nawet wałęsowe getto ławkowe.
            A tu sie okazało, że LGBT też potrafi przy..ebać za chamskie odzywki - o nie, nie, tu sie nasza tolerancja skończyła.
        • totorotot Re: a Rafalala? 19.08.14, 12:34
          > Ona NIC nie wnosi do naszej rzeczywistosci, zero wartosci, robi wiecej szkody n
          > iz pozytku.

A to dokładnie tak jak Ty, kwiateczku
    • lafiorka2 Re: a Rafalala? 19.08.14, 11:05
      nie chce mi się nawet guglować.Bo te selebrytki to....No.
      • wioskowy_glupek Re: a Rafalala? 19.08.14, 11:33
        No proszę co za hipokryzja w tym wątku, przecież Conchita była taka super postępowa i WOW a na osobnika Rafalala tolerancji zabrakło big_grin
        • iuscogens Re: a Rafalala? 19.08.14, 11:44
          Conchita chyba nie wrzucał do sieci filmików, na których chwalił się, że pobił kogoś?? Może to ma wpływ...???
          • antyideal Re: a Rafalala? 19.08.14, 11:53
            A wlasnie, Conchita tez wzbudzila obrzydzenie wiekszosci ematek, mimo tego, ze nikogo
            nie pobila.
            • wielkafuria Re: a Rafalala? 19.08.14, 12:00
              ja sie zakochałam w konczicie.
              bo jest sliczna i słodka
              rafalala nie jest ani sliczna atym bardziej slodka.
              niech sie nie ubiera jak zdzira i nie maluje jak tania pani spod latarni ti tez sie nie bede czepiac. ale jakbym miala dziecko to bym mu oczy zasloniła jakbym sie na nia natkneła. jest za bardzo wyzywająca.
              • dlania Re: a Rafalala? 19.08.14, 12:16
                Myślę, że ona Twoje czepianie się w grubej dupie.
              • antyideal Re: a Rafalala? 19.08.14, 12:18
                Ludzie nie zyja po to, zeby spelniac nasze oczekiwania.

• wioskowy_glupek Re: a Rafalala? 19.08.14, 11:57
            Ale komentarze o tym że obleśna, że łydki, że klejnoty... odnoszą się do wyglądu nie zachowania.
    • latarnia_umarlych Re: a Rafalala? 19.08.14, 11:49
      Mnie tam ona nie przeszkadza.
      Co wnosi do show-biznesu? Ano więcej na pewno niż Dody, WarsawShory i inne Jole Rutowicz.
      Grała u Jandy, od lat pracuje na rzecz środowiska LGBT.

Poza tym pisanie przez niektóre o niej per "to", "coś", świadczy bardzo brzydko o wypowiadających się.
      Ach, ta polska tolerancja.
      • ichi51e Re: a Rafalala? 19.08.14, 12:07
        Tym bardziej ze on walnel tego goscia za to ze powiedzial o nim "to cos"
    • woman_in_love Szpakowi założyli fałyszywy porno profil 19.08.14, 12:20
      więc jak widać, może to spotkać nawet dziecko e-matki, więc trudno powiedzieć jak było naprawdę.

Nie znam tej osoby, więc trudno powiedzieć czy fajna czy nie. Brzydko wygląda w tych ciuchach, ale dotyczy to wielu ematek, które widzę na ulicach - w niedobranych sukienkach, z odrostami, cellulitem, zapuszczone w ogóle nie powinny wychodzić z domu, bo wyglądają obleśnie. Ale cóż zrobić... cholerna tolerancja, przecież nie podejdę i nie powiem że się jej brzydzę. A może jednak? Zaraz idę do warzywniaka, to może jednak powiem komuś.
    • olewka100procent Re: a Rafalala? 19.08.14, 16:30
      ale nie masz penisa, więc nici ze sławy smile
    • demonii.larua Re: a Rafalala? 19.08.14, 17:09
      Chamstwa nie toleruję, obojętnie czy chamski jest heteryk, lesbijka czy trans. I tyle.
      • amy.28 Re: a Rafalala? 20.08.14, 20:12
        Pan Rafalala jest chory na głowę i obleśny. Współczuję jego matce, serio. Zwykła męska dz.... dla zboczeńców. I to do mediów zapraszają. Cyrk po prostu.
        • antyideal Re: a Rafalala? 21.08.14, 08:53
          Matka nie zyje, wiec ma gdzies Twoje wspólczucie.
    • lauren6 Re: a Rafalala? 21.08.14, 07:20
      Same jesteście obleśne z waszymi opiniami rodem z polskiego zaścianka.
    • kosheen4 Re: a Rafalala? 21.08.14, 10:12
      bardzo ją lubię, chociaż jest zbyt krewka smile
    • lilly_about Re: a Rafalala? 21.08.14, 13:01
      Wyjątkowo oblesna i prosta postać.
    • leanne_paul_piper Re: a Rafalala? 14.09.14, 20:17
      Dopiero przed chwilą dowiedziałam się, kto to w ogóle jest. Myślałam, że to jakaś blogerka, a blogerki średnio mnie interesują.
      Ta pani, przyznam szczerze, trochę razi moje poczucie estetyki, ale jest człowiekiem i należy się jej szacunek. Jak powiedział abp Schoenborn - w wielobarwnym ogrodzie Pana jest miejsce dla każdego. Ja nie miałabym problemu, żeby iść z nią na piwo czy wódkęwink.
      • marychna31 otóż to 14.09.14, 20:25
        dodam tylko, że jakbym miała się brzydzić każdym, kto jest ode mnie inny, to na niewiele rzeczy poza brzydzeniem się, już by mi czasu starczyło.
      • wielkafuria Re: a Rafalala? 14.09.14, 20:31
        no ja tez bym sie nie bala isc z nia na wódkę. Zawsze obroni, zaniesie do domu jakby co.
        luzik wink
    • fadilla Re: a Rafalala? 14.09.14, 20:56
      Strasznie niesympatyczna, odpychająca osoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka