delta.x a czy będzie ktoś tak miły i mi prześle foteczkę 03.09.04, 15:08 na adres gazetowy, będę baaaardzo wdzięczna i obiecuję, że też prześlę . Jestem z wami już rok i nawet się udzielam na tym forum ale sławy jeszcze nie zdobyłam i nie wiem czy ktoś mnie kojarzy... Pozdrawiam i czekam Mama Izuni Odpowiedz Link Zgłoś
dotima Do Lipca!!!! 03.09.04, 16:40 Wysłałam ci moje zdjęcia i wciąż czekam na twoje!!! Nie daj mi dłużej "umierać z niecierpliwosci"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ejaeja Re: Do Lipca!!!! i ja 03.09.04, 16:49 I ja tez czekam na twoje zdjecie , bo moje chyba juz doszlo?? (wyslalam trzy razy) Odpowiedz Link Zgłoś
wioolinka Re: Do Lipca!!!! i ja 03.09.04, 17:03 Ja również jestem ciekawa Twojego wyglądu,jeżeli nie sprawi Tobie to kłopotu to również poproszę o zdjęcie!!! mamaDominiki Odpowiedz Link Zgłoś
mama.ali ...raz jeszcze... 03.09.04, 20:50 Sorki, ale nie moge sie zalogować na adres, który podałam wcześniej. Miałam go dla potrzeb allegro, dawno nie kupowałam, chyba więc i konto się przyblokowało! Piszcie na lublin79@interia.pl, ten na pewno działa. Proszę o odzew i o odpowiedzi te dziewczyny do których już napisałam. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 danik1@gazeta.pl 04.09.04, 15:02 Czekam na zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Swoje odesle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś