Dodaj do ulubionych

UKRADZIONO MI AUTO:)

31.08.04, 13:52
Dziś w nocy z pod bloku zwineli mi autosadsad Niech ich szlak trafi tam był
fotelik dla córci co za pech .Jestem wściekła.
do tego czekanie na pieniądze z PZU jak go nie znajda i czy wypłaca tyle ile
powinni czy pomniejsza o ekspoatacje i takie tam sroje bojesad WRRRRRRRRRRRRRR
Musiałam to wydusic bo chodze dziś smutna i bojowasad
Obserwuj wątek
    • p_swiat Re: UKRADZIONO MI AUTO:( 31.08.04, 13:54
      ten usmiech powyżej to wyszedł z pospiechu
    • mamalgosia Re: UKRADZIONO MI AUTO:) 31.08.04, 14:04
      współczuję!!!!
      A co do PZU, to jak nasza knajpę okradziono na 3500, to PZU zwróciło nam 2700 :
      ((
    • pia_ Re: UKRADZIONO MI AUTO:) 31.08.04, 14:14
      wiem, co czujesz, bo i mnie to spotkało 4 lata temu. Nówkę maluszka uprowadzili
      mi spod okna. I jeszcze to pałowanie się o odszkodowanie, ale po 1,5 miesiąca
      miałam już następne autko, którym cieszę się do dzisiaj (i nie jest to kolejny
      maluch).
    • betelguese Re: UKRADZIONO MI AUTO:) 08.09.04, 09:59
      p_swiat napisała:

> Dziś w nocy z pod bloku zwineli mi autosadsad Niech ich szlak trafi...
      Znam to uczucie. Dwa lata temu, w zaduszki, spod kościoła ukradziono mi
      malucha. Co prawda byl to juz 23 letni dziadzio ale idealnie utrzymany. Czulam
      sie fatalnie! Ktos zabral mi moja wlasnosc!Wrrrrrr!Policja znalazla go na drugi
      dzien w lesie.Lezal na dachu, kompletnie rozwalony, pogruchotany i zdemolowany.
      Jakas banda wtrostkow dla zabawy urzadzila sobie wyscigi po lesie. Jak
      zobaczylam mojego malucha w takim stanie, chcialo mi sie ryczec, czulam sie
      taka bezsilna...Wszystkim zlodziejom mowie NIE!!Kij im w oko!!A Ty trzymaj sie
      dzielnie, za jakis czas bedzie nastepna furkasmile zobaczyszsmilePozdrawiam!
    • jakel Re: UKRADZIONO MI AUTO:) 08.09.04, 10:23
      Mojemu mężowi dwa razy ukradli starutkiego mercedesa. Za pierwszym razem udało
      nam się go odzyskać. Oczywiście przy pomocy policji. W samochodzie zostawiliśmy
      wizytówki i złodzieje odezwali się, aby go nam za "drobną" odpłatą oddać.
      Zgłosiliśmy na policję, była wielka akcja odbijania mercedesa, jak w filmie. Za
      drugim razem nie mieliśmy szczęścia. Podobno poszedł na części. Szkoda. Stary,
      ale jary. Trzymaj się. Mojemu mężowi mercedes śni się do dziś (to już 4 lata) i
      na ulicy ogląda się za każdym podobnym do naszego. EJ
      • silvik Re: UKRADZIONO MI AUTO:) 08.09.04, 10:57
        Nam też ukradli (kilkuletnie Cinquecento),byłam wtedy w 5 miesiącu
        ciąży!.Wychodzisz z domu i nie ma twojego autka-koszmarne uczucie. Na szczęście
        był ubezpieczony- po około 2 miesiącach dostaliśmy odszkodowanie(pomniejszone o
        drugą ratę AC)i kupiliśmy znowu Cinquecento(tylko w innym kolorze i rok
        młodszego).Nienawidzę złodziei,brrrrrr.
        Moim znajomym skradziono autko,facet(nowy właściciel) traktował je jak
        własne,woził np. panienki na imprezy)w końcu wpadł (po roku czasu).Całe
        szczęście, bo moi znajomi nie dostali odszkodowania a za samochód musieli
        płacić zaległe raty. Banku nie interesowało,że samochód został skradziony-oni
        chcieli swoje pieniądze.
        • laskosia Re: UKRADZIONO MI AUTO:) 08.09.04, 11:12
          mam nadzieję, że uporasz się z PZU i wypłacą odszkodowanie bez pomniejszeń
          trzymaj się dzielnie
          mi zepsuło się moje autko- wczoraj dowiedziałam się, że niestety chodzi o
          silnik - czeka mnie spory wydatek... ech takie życie
          Kasia
        • gawliki Re: UKRADZIONO MI AUTO:) 08.09.04, 12:17

• cruella Do p_świat 08.09.04, 11:59
      Mnie również ukradli i też z nowiutkim fotelikiem.
      Byłabym Ci wdzięczna, gdybyś (na skrzynkę) napisała, w jakiej dzielnicy Ci
      ukradli, czy samochód był kupiony niedawno czy stał od dłuższego czasu...
      Mój ukradziono zanim zdążyłam ubezpieczyć, zniknął pomimo super zabezpieczeń
      dwa dni po postawieniu go pod blokiem. Dostałam info, że najprawdopodobnie to
      sprawka komisu.
      Szukam osób, które kupiły auto w komisie w Forcie Wola.
      • p_swiat Do Cruella 08.09.04, 12:08
        już odpisałam na skrzynke gazetową
    • larenata Re: UKRADZIONO MI AUTO:) 08.09.04, 12:51
      Nam w czerwcu też skradziono samochód. Zostaliśmy sami w Krakowie pod Plazą z
      trochę ponad dwumiesięcznym dzieckiem na ręku. Samochód w końcu odzyskaliśmy,
      ale teraz próbujemy odzyskać kasę z Warty, bo ponieśliśmy szkody jak np
      zniszczony immobiliser (jak się to pisze?? ), antena, wgniecenia na masce,
      oczywiście zamki i stacyjka. Warta wyceniła to w taki sposób, że szkoda gadać i
      się denerwować. Piszemy odwołania i szlag nas trafia, że biorą takie wysokie
      stawki OC/AC, a jak przyjdzie co do czego, to robią problemy. W tym miesiącu
      przypada termin kolejnej składki, ale my oczywiście zmieniamy ubezpieczyciela.
      Pozdrawiam!
      • p_swiat Re: UKRADZIONO MI AUTO:) 08.09.04, 22:01
        właśnie płaci sie cieżkie pieniądze za OC, AC a potem jak coś sie zdarzy to
        same kłopoty szkoda nerwów tylko , ze auta nie mamy sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka