Dodaj do ulubionych

program Vulcan - jak działa?

17.09.14, 16:39
Czy są na forum osoby, które znają ten program i mogą coś o nim powiedzieć?
Potrzebuję demo tego programu ale nigdzie nie mogę znaleźć.
Obserwuj wątek
    • niki296 Re: program Vulcan - jak działa? 17.09.14, 19:37
      na prawdę nie ma nikogo kto coś wie o tym programie?
      • izy-dor Re: program Vulcan - jak działa? 17.09.14, 20:39
        hej, ja pracuje na programach Vulcan - księgowość, płace, faktury. Programy fajne, czytelne menu, można wgrać dany program na kilka komputerów, np. w pracy i domu i tylko przenosić bazę z danymi.
        • scher Re: program Vulcan - jak działa? 17.09.14, 22:27
          izy-dor napisała:

> można wgrać dany program na kilka komputerów, np. w pracy i domu i tylko
          > przenosić bazę z danymi.

Masz kiepskiego szefa, jeżeli pozwala tak sobie po prostu przenosić dane. Widać ochrona danych zupełnie u was nie funkcjonuje.
          • peonka Re: program Vulcan - jak działa? 17.09.14, 23:43
            A może izy-dor ma własną firmę i oba komputery są do tej samej pracy?
        • niki296 Re: program Vulcan - jak działa? 18.09.14, 16:19
          potrzebuję demo tego programu albo chociaż print screen kilku stron - pomoże ktoś?
    • anek130 Re: program Vulcan - jak działa? 18.09.14, 10:51
      ja pracuję na księgowym i płacowym- i o ile płacowy jest świetny to ksiegowy to dla mnie porażka, ale ja wczesniej pracowałam na prostym QBITowskim programie Qwant, który był dla mnie bardziej czytelny niż Vulcan. Samo wprowadzanie dekretacji trwa ciut dłużej, ale to nie problem- problemem dla mnie jest odczytywanie zgromadzonych informacji. ja akurat pracuję w budżetówce, specyficzna księgowosć i wg mnie niekoniecznie muszę miec tak rozbudowany program. Poza tym denerwuje mnie to, ż ejak robię sobie jakieś zestawienie np. obrotów to co innego widac na monitorze a coś innego drukuje.

Ania
    • mirkar1 Re: program Vulcan - jak działa? 20.09.14, 07:57
      A do czego ci potrzebny ten Vulcan? Bo jeśli do szkoły - np. dziennik lekcyjny, to odradzam.
      TRAGEDIA.
      Szkoda nawet minuty twojego cennego czasu poświęconej na to badziewie, o złotówkach nie wspominając.
      • niki296 Re: program Vulcan - jak działa? 21.09.14, 23:21
        Muszę zobaczyć jak wygląda i działa ten program aby sprawdzić czy dam radę z nim pracować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka