Dodaj do ulubionych

sesja zdjęciowa

20.09.14, 19:23
Marzy mi się sesja zdjeciowa, ale z ubraniami, przymierzać robić zdjecia, itp.
Czy jest taka możliwośc, wiecie może? Czy tylko swoje ubrania trzeba mieć ze sobą?
Obserwuj wątek
    • triismegistos Re: sesja zdjęciowa 20.09.14, 20:05
      Wejdź na jakąś grupę fejbuczkową typu "fotomodeling", wstaw swoje foty, napisz czego oczekujesz (samych zdjęć, wizażu, stylistki), dostaniesz oferty z cennikiem i portfolioo, wybierzesz odpowiedniego fotografa.
      Ewentualnie- robisz to samo na maxodels, albo szukasz w necie foto z twojego miasta i sama piszesz.
      Ewentualnie, jeśli nie chcesz wydawać kasy zastanow się co możesz zaoferować w zamian za sesję. Może masz wybitną urodę i ktoś sam będzie chciał cię sfocić? Może masz piękne mieszkanie i udostępnisz je do innej sesji, a przy okazji sama skorzystasz? Robi się całkiem sporo zdjęć w takim barterze.
      Pamiętaj, zeby naprawdę obejrzeć portfolio i nie nabieraj się na "robie super foty, ale nie mam akceptacji modeli do pokazywania".
    • oqoq74 Re: sesja zdjęciowa 20.09.14, 20:50
      Koleżanka wyżej dobrze radzi.
      Ja dodam tylko, że sesja ze stylizacją, wizażem i fryzjerem kosztuje od kilkuset złotych w górę.
      Pytanie jaki efekt Ciebie zadowoli. Są fotografowie, którzy robią sesje za darmo, czy za 50 zł.
      Ale jeśli chciałabyś przeżyć sesję z prawdziwego zdarzenia, to niestety za free, tego nie uzyskasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka