ja204 20.09.14, 19:23 Marzy mi się sesja zdjeciowa, ale z ubraniami, przymierzać robić zdjecia, itp. Czy jest taka możliwośc, wiecie może? Czy tylko swoje ubrania trzeba mieć ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triismegistos Re: sesja zdjęciowa 20.09.14, 20:05 Wejdź na jakąś grupę fejbuczkową typu "fotomodeling", wstaw swoje foty, napisz czego oczekujesz (samych zdjęć, wizażu, stylistki), dostaniesz oferty z cennikiem i portfolioo, wybierzesz odpowiedniego fotografa. Ewentualnie- robisz to samo na maxodels, albo szukasz w necie foto z twojego miasta i sama piszesz. Ewentualnie, jeśli nie chcesz wydawać kasy zastanow się co możesz zaoferować w zamian za sesję. Może masz wybitną urodę i ktoś sam będzie chciał cię sfocić? Może masz piękne mieszkanie i udostępnisz je do innej sesji, a przy okazji sama skorzystasz? Robi się całkiem sporo zdjęć w takim barterze. Pamiętaj, zeby naprawdę obejrzeć portfolio i nie nabieraj się na "robie super foty, ale nie mam akceptacji modeli do pokazywania". Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: sesja zdjęciowa 20.09.14, 20:50 Koleżanka wyżej dobrze radzi. Ja dodam tylko, że sesja ze stylizacją, wizażem i fryzjerem kosztuje od kilkuset złotych w górę. Pytanie jaki efekt Ciebie zadowoli. Są fotografowie, którzy robią sesje za darmo, czy za 50 zł. Ale jeśli chciałabyś przeżyć sesję z prawdziwego zdarzenia, to niestety za free, tego nie uzyskasz. Odpowiedz Link Zgłoś