zawsze-w-drodze 14.10.14, 16:51 Tak się zwalcza konkurencję i Misia broni... www.pudelek.pl/artykul/72096/chiny_zona_i_jej_siostry_publicznie_maltretuja_kochanke_meza/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3-mamuska Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 17:02 Haha bardzo dobrze. Jakby każda zdrada sie tak kończyła. Mize byliby mniej chetnych na żonatych facetow. Ja znam co najmniej kilka ktore pchają sie na żonatych facetow. Sa dumne ze rozwalają małżeństwa i zdobywają panie. Jedna Taja szczyci sie ze sie misio pozbył zony i dziecka i wysłał na stałe do polski . Szantażem , nie dawanem pieniędzy. Mysle ze to dobry sposob. Zaraz potem to samo misiowi zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 17:12 kiedyś ktoś zarzucił cały ryneczek mojego miasteczka fotografią nagiej pani - pewnie to była pani kochanka znaleziona na kliszy w pana męża aparacie. nie wiem czy zemsta była słodka, w sumie te zdjęcia mógł też rozrzucić porzucony kochanek, ale jednak sposób i metoda wskazują raczej na kobietę? no chyba że to był w ogóle szantaż jakiej tam mafii handlującej kobietami? z drugiej strony - ja nie rozpoznałam tej pani na zdjęciu, ot, goła baba, nie wiadomo co komu uczyniła, może to autoreklama? ale najpewniej był to dżihad Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 18:06 >Haha bardzo dobrze. Jakby każda zdrada sie tak kończyła. Mize byliby mniej chetnych na żonatych facetow. kolejna mądra inaczej, której przysięgę składają wszystkie kobiety na świecie tylko nie jej mąż / partner. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-w-drodze Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 19:40 Ale czy to nie do takich zachowań sprowadza się "ustawianie dzwoniącej dziuni"?. To tylko jeden krok dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 19:45 Nie, no które się pchają z pełną premedytacją w rozporek żonatemu, zupełnie są niewinne. Normalnie lelije święte Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-w-drodze Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 19:58 Mojemu też się podobno pchała. Jak się mleko rozlało, to zawodził, że jej to wina, jej tylko i mogę ją dowolnie postponować i inwektywami obrzucić. A potem wyszło, że leciał jej klasykiem - że żona nie rozumie, że wcale ze sobą nie śpią... Na szczęście rozum mi został, choc emocje w rozsypce zupełnej były. Przecież on oszukiwał NAS OBIE. Ma na koncie DWIE ofiary. Biedny miś... Ja z mężem zostałam, tak jak Ty Rosa, ale ze złudzeń to mnie odarł. Na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 20:39 No widzisz a ja wychodzę z założenie " nie czyn drugiemu co tobie nie miłe" Jesli było facet gadał ze zona go nie rozumie złe kobieta, to bym mu powiedziała przynies mi papierek ze jestes z nia w separacji , jesli nie fo do widzenia. Nikogo nie okradam bo wiem jak to jest, gdy cis znajde staram sie znaleść właściciela bo tez wiem jak to jest zgubić , Nie pcham sie na żonatego/zajętego nie przyniosłam sie nie wydzwania, nie przytulam nie całuje w policzek. Bo nie bede robić krzywdy drugiej kobiecie. A tłumaczenie ze to tylko facet winny to jest smieszne. Tu w Londynie widać jak ten dziewczyny wiek 20+ sa bez zadnych zasad moralnych, jakie sa namolne. Potrafią wciskać tyłek facetowi swojej przyjaciółki na kolana ,jak tylko ona sie odwróci lub wyjdzie do toalety. Wiec nie pisz mi ze to tylko panowie winni sa zaistniałej sytuacji. Jest tu taki żonaty, obrączka ba placu na fb zdjecia ślubne z zona, a rączki kleją mu sie do każdej panny. Gdy próbował sie do mnie przymilać w żołnierskich słowach go spławilam. A inne nie maja zastrzeżeń. niesety to nie poskutkowało maz musiał interweniować. Bo facet myslal ze jak kobieta mowi "nie" to znaczy ze tak naprawde chce tylko udaje niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 21:16 Ja nie usprawiedliwiam zdradzaczy, mój mąż doskonale wie, jakie mam zdanie na ich temat, w tym również na jego temat. Jednak uważam, że jeśli kobieta świadomie pcha się z buciorami w czyjeś małżeństwo, to jest współwinna zdradzie. W naszym przypadku tak było, ona wiedziała, że on jest żonaty, co nie przeszkodziło jej pijanego zaciągnąć do siebie, a potem gdy nie okazał jej więcej zainteresowania, zgrywać pokrzywdzoną istotkę. I nie od niego to wiem, ale od znajomych, którzy ją lepiej znali niż ja czy mój mąż. Stało się. Bolało bardzo (jego zdrada, o której wszyscy znajomi wiedzieli i nikt mi nie powiedział, uczucie totalnego poniżenia i ogromna chęć zabicia go za to), przypłaciłam to utratą zdrowia, półrocznym pobytem w szpitalach i dwiema poważnymi operacjami oraz ciężką depresją, z którą walczę do dziś. I podobnie, jak u ciebie, zaufanie na poziomie zera, choć on bardzo, ale to bardzo się stara od kilku lat wszystko jakoś poskładać i naprawić. Tyle że nie da się skleić skorup tak, aby był taki sam doskonale uformowany dzbanek. Doskonale cię rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 21:21 "Mojemu (... itd.)" OK, może być tak jak u Ciebie. Ale może być nie tak jak u Ciebie. Ten był jednoosobowo winien, bo oszukał dwie kobiety. Innym razem to pani tak długo i wytrwale kręci tyłkiem, aranżuje sytuacje i wciąga we własne życie, aż się uda. Powiesz, że gdyby związek pana był OK, gdyby pan był OK to by nie wciągnęła- pewnie tak, ale pokaż mi idealny związek z idealnym facetem, który jest idealnie zaimpregnowany na wszystko i w każdej sekundzie? A osoba pracowicie rozkręcająca związek, bo jej się po prostu pan podoba, bo takiego chce jest świnią i JEST winna. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 15.10.14, 13:09 Dokładnie. Chociażby nie wiem jak udany był związek to nierealne jest by nic innego nie robić tylko kręcić tyłkiem mężowi i nie mówić o problemach. A na to może sobie pozwolić kobieta startująca do faceta, taka która dopiero chce go zdobyć. (i to samo z adoratorami mężatek oczywiście). Jak czytam że "widocznie czegoś mu brakowało" to mnie skręca. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_owca Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 15.10.14, 12:13 Moze nie swiete, ale uklad zona ma z mezem, a nie innymi kobietami, wiec do meza powinny byc skierowane pretensje. A co do tego czy sa niewinne i swiete to sama wiesz najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 15.10.14, 12:19 A skąd wiesz, że nie były? To że o tym nie napisano, nie oznacza wcale, że mężulek też łomotu nie dostał, tyle że po cichu Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 20:32 mid.week ☺ 14.10.14, 14:07 dzihad w wykonaniu chińskiej e-matki Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 20:58 co za suki!!! a tak btw Policja biernie obserwowała zajście. niemożliwe...?! takie rzeczy to nie w PL się dzieją? Odpowiedz Link Zgłoś
incubus_0 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 22:30 SukA chyba, ta kochanka? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 21:14 Zawsze wiedziałam, że w sumie jestem oazą łagodności oraz kwiatem lotosu na tafli jeziora. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 21:25 Nieeeeee, no, fajne Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 22:02 Też mi się podoba. Dostała to, na co zasłużyła. Mam nadzieję, że pan mąż dostał podwójnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pulower8 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 22:17 Przepraszam, że cytuję Lipcową, ale buahahahahahaha jeśli serio tak sądzisz Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 22:41 Czytaj ze zrozumieniem, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
pulower8 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 22:49 pardą pardą jeśli serio tak nie sądzisz Odpowiedz Link Zgłoś
hunkis Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 22:36 no dziewczynki, już niedługo się zacznie polskaligaobrony.org.pl/kamienowanie-czy-mamy-sie-czego-obawiac/ londynek.net/wiadomosci/article?jdnews_id=8410 natemat.pl/92261,mloda-syryjka-ukamienowana-za-korzystanie-z-facebooka-przez-islamskich-fanatykow Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 22:44 Co ma korzystanie z FB ze zdradą? Odpowiedz Link Zgłoś
hunkis Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 14.10.14, 22:58 zacznij czytać coś więcej niż tytuły to się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 15.10.14, 01:25 > Też mi się podoba. Dostała to, na co zasłużyła. Mam nadzieję, że pan mąż dostał > podwójnie. Ale że co ci się podoba? Publiczna napaść, upokorzenie i pobicie? Cywilizowana i wrażliwa się znalazła. No i oczywiście żartujesz chyba z tą nadzieją, że pan dostał podwójnie? Pan nie dostał w ogóle, pan jest miejscowym królem życia i użycia i jak nie laska, to inna będzie jego kochanką, która kiedyś byłaby nazywana Drugą Żoną. Pan może wszystko, a jego żona, czyli niegdysiejsza Pierwsza Żona, może mu naskoczyć. A agresja kobiet wobec kobiet jest największa w społeczeństwach patriarchalnych - niewolnik panu nie podskoczy, a na kimś trzeba się przecież rozładować. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 15.10.14, 01:33 Czytaj ze zrozumieniem, a nie z nastawieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 15.10.14, 12:16 Żałosne. Samice walczą o samca alfa, tak mi się to skojarzyło. A samiec alfa czeka zadowolony na zwyciężczynię. Głupie baby. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 15.10.14, 12:24 Jak widać w tym wątku, tego rodzaju głupota jest dość powszechna niestety Odpowiedz Link Zgłoś
maghdalena33 Re: To jest dżihad - specjalnie dla Triss 15.10.14, 14:04 Żenada. Jak trzeba nisko upaść, żeby robić taki cyrk lub go popierać. Odpowiedz Link Zgłoś