Dodaj do ulubionych

Wkurzajace

16.10.14, 16:03
Co sie spieszę do pociagu, autobusu, po schodach to albo jakiś słoń idzie powoli albo staruszka. Czas zwykle mam napiety i wkurza mnie to. Jade autobusem siada słoń a ja musze byc naciskana cielskiem....brrrr
Schudnijcie bo męczycie ludzi
Obserwuj wątek
    • kozica111 Re: Wkurzajace 16.10.14, 16:05
      Zjedz coś.
      • regin.a1974 Re: Wkurzajace 17.10.14, 12:40
        może snikersasmile
        • antyideal Re: Wkurzajace 17.10.14, 12:48
          Tu raczej leki by się przydaly.
    • cosmetic.wipes Re: Wkurzajace 16.10.14, 16:13
      po schodach to albo jakiś słoń idzie powol
      > i albo staruszka.
      > Schudnijcie bo męczycie ludzi

Staruszce też radzisz schudnięcie czy raczej eutanazję?
    • sonia-3 Re: Wkurzajace 16.10.14, 16:20
      Jest rada!. Kup sobie auto, to nikt ze słoni nie przyciśnie Ci ciała. No i wyłaź 10 minut wcześniej, to i pośpiech będzie zbędny.
    • jak-nie-ja-to-kto Re: Wkurzajace 16.10.14, 16:22
      Jakbyś była wystarczająco szczupła to przejście przy słoniu nie sprawiałoby Ci trudności. Tak więc może z tym chudnięciem zacznij od siebie?
    • pulcino3 Re: Wkurzajace 16.10.14, 16:32
      zjedz snikersa
    • pomidorpomidorowy Re: Wkurzajace 16.10.14, 17:54
      byl taki watek (moze twoj?) gdzie laska zachwycala sie jakie to ma szczescie i ze to chyba nie zbieg okolicznosci...a to wyszla z pracy pozniej i na bank by nie zdarzyla na autobus a on przyjechal pozniej i sie nie spoznila a to kupila 2 pack czegos okazalo sie w koszyku ze opakowanie otwarte sprawdzila a tam 1 sztuka - opatrznosc ...moze nad toba fatum wisi- grubych i powolnych?smile
    • iwoniaw Kup sobie budzik 16.10.14, 18:07
      i wychodź o czasie, to obecność przechodniów na trasie do przystanku przestanie być takim problemem big_grin
    • maslova Re: Wkurzajace 16.10.14, 19:09
      a204 napisała:

> Co sie spieszę do pociagu, autobusu, po schodach to albo jakiś słoń idzie powol
      > i albo staruszka.

Codziennie przechodzisz przez ZOO?
      • wilowka Re: Wkurzajace 16.10.14, 19:43
        Jakoś musi dojść do swojego pawilonu wink
        • chipsi Re: Wkurzajace 17.10.14, 11:02
          big_grin
    • girl.anachronism Re: Wkurzajace 16.10.14, 19:27
      Wszystko już zostało powiedziane, czyli:
      - wychodź wcześniej
      - schudnij (łatwiej się przecisnąć w tłumie)
      - kup sobie samochód albo stój w autobusie
      • ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 05:33
        Jestem szczupła. Widze ze sie same puszyste odezwaly. Wychodze przed czasem ale niestety zdarzaja sie takie osoby non stop. Najbardziej mnie doluje jak usiadzie slon i mnie przygniata. Nic kompletnie nie mysli ze to przeszkadza innym. Rozumiem nie da sie schudnac bo to skutek choroby. Ale w takim razie nie zajmujcie 2 siedzenia na raz. Ja sie musze zmiescic na pol siedzenia. Obrzydliwe to jest. Teoche diety bo sa osoby ktore sa otyle nie z choroby.
        • cosmetic.wipes Re: Wkurzajace 17.10.14, 08:09
          > Widze ze sie same puszyste odezwaly

Podążając za twoim "rozumowaniem" ja jestem staruszką tongue_out

Z rzeczy puszystych mam w domu kocyk i chomika. Puszystego człowieka jeszcze nie widziałam. Gdzie takich można zobaczyć?
          • maslova Re: Wkurzajace 17.10.14, 08:13
            cosmetic.wipes napisała:

Puszystego człowieka jeszcze ni
            > e widziałam. Gdzie takich można zobaczyć?

Dałaś się podpuścić. Przecież autorka wątku wyraźnie mówi o zwierzętach, nie o ludziach. To tłumaczyłoby tę "puszystość" wink Zresztą wszystko wskazuje na to, że ona rzeczywiście mieszka w ZOO.
            • cosmetic.wipes Re: Wkurzajace 17.10.14, 08:16
              Jakkolwiek bym nie wytężyła swojej wyobraźni, to puszysty słoń mi się nie wizualizuje big_grin To musi być bardzo szczególne ZOO. Bez klamek tongue_out
              • maslova Re: Wkurzajace 17.10.14, 08:35
                Haha big_grin Na to nie wpadłam smile
              • rysa30 Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:41
                cosmetic.wipes napisała:

> Jakkolwiek bym nie wytężyła swojej wyobraźni, to puszysty słoń mi się nie wizua
                > lizuje big_grin

mamucik?
                • cosmetic.wipes Re: Wkurzajace 17.10.14, 12:25
                  No wiesz, jeśli koło niej pojawiaja sie mamuty, to jest gorzej niż myślałam...
            • regin.a1974 Re: Wkurzajace 17.10.14, 12:44
              bo to pewnie gazela albo antylopa gnusmile
        • tomanksa Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:46
          ja204 napisała:
          > Najbardziej mnie doluje jak usiadzie slon i mnie przygniata.

A postać nie możesz? Wtedy nikt cię nie przygniecie i łatwiej się odsunąć.
          • ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:49
            tomanksa napisała:

> ja204 napisała:
            > > Najbardziej mnie doluje jak usiadzie slon i mnie przygniata.
            >
            > A postać nie możesz? Wtedy nikt cię nie przygniecie i łatwiej się odsunąć.

ale ja siedzę na swoim miejscu i nikomu nie przeszkadzam.A słoń który się nie miesci to powinien stać. To chyba jasne?
            • ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:51
              Uważam że ludzie którzy nie mieszcza się na siedzeniach to kulturalne byłoby aby stali, wtedy nie byłoby takich przypadków. Byłoby mi wstyd wpuchac sie na siedzenie o połowe mniejsze niż moja d..pa
              • kannama Re: Wkurzajace 17.10.14, 11:04
                ale jak siedzą, to nie musisz się koło nich przeciskać, coś za coś smile
                • ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 11:06
                  kannama napisał:

> ale jak siedzą, to nie musisz się koło nich przeciskać, coś za coś smile

nigdy nie siadam koło grubasów, mam taka zasadę.
                  Jak ja siedzę to oni siadaja.
                  • regin.a1974 Re: Wkurzajace 17.10.14, 12:47
                    ja204 napisała:

> kannama napisał:
                    >
                    > > ale jak siedzą, to nie musisz się koło nich przeciskać, coś za coś smile
                    >
                    > nigdy nie siadam koło grubasów, mam taka zasadę.
                    > Jak ja siedzę to oni siadaja.

taka pewnie przyciągająca jesteś, straszne
        • dziennik-niecodziennik Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:54
          > Widze ze sie same puszyste odezwaly

taaaak, to widac na pierwszy rzut oka - czcionka sie inaczej układa... big_grin
          • ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:55
            dziennik-niecodziennik napisała:

> > Widze ze sie same puszyste odezwaly
            >
            > taaaak, to widac na pierwszy rzut oka - czcionka sie inaczej układa... big_grin
            >

wystarczy że sie bronią....
            • dziennik-niecodziennik Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:59
              przy takim wnioskowaniu - az strach bronic gejów...
            • cosmetic.wipes Re: Wkurzajace 17.10.14, 11:26
              No to już wiesz dlaczego nikt ciebie nie broni. Nie ma tu takiego dna intelektualnego, które by się z tobą utożsamiło tongue_out
              • ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 11:28
                cosmetic.wipes napisała:

> No to już wiesz dlaczego nikt ciebie nie broni. Nie ma tu takiego dna intelektu
                > alnego, które by się z tobą utożsamiło tongue_out

sama o sobie piszesz
                • cosmetic.wipes Re: Wkurzajace 17.10.14, 12:27
                  Przecież cię nie bronię, wiotka paprotko big_grin
      • ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:29
        girl.anachronism napisała:

> Wszystko już zostało powiedziane, czyli:
        > - wychodź wcześniej
        > - schudnij (łatwiej się przecisnąć w tłumie)
        > - kup sobie samochód albo stój w autobusie

Jestem dosyc szczuplutka.wychodze wczesniej, nie ma znaczenia jak usiądzie hipka obok mnie tzn na mnie - czy wczesniej wyjde czy nie , tych kudzi jest masa i zawsze wszedzie są.
        ja kupuje bilet a grubasne niech kupują po dwa bilety a nie rozpłaszczają się na siedzeniach a inni stoją. Czy tacy ludzie mają troszke wychowania? Myslę ze jak gruba to odrazu smród, brudne włosy - niestety takich widzę grubasów.
        • jak-nie-ja-to-kto Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:32
          Myslę ze jak gruba to odrazu smród, brudne włosy - niestety takich widzę grubasów.

To gdzie ty mieszkasz????
        • regin.a1974 Re: Wkurzajace 17.10.14, 12:50
          ja204 napisała:

> girl.anachronism napisała:
          >
          > > Wszystko już zostało powiedziane, czyli:
          > > - wychodź wcześniej
          > > - schudnij (łatwiej się przecisnąć w tłumie)
          > > - kup sobie samochód albo stój w autobusie
          >
          >
          > Jestem dosyc szczuplutka.wychodze wczesniej, nie ma znaczenia jak usiądzie hipk
          > a obok mnie tzn na mnie - czy wczesniej wyjde czy nie , tych kudzi jest masa i
          > zawsze wszedzie są.
          > ja kupuje bilet a grubasne niech kupują po dwa bilety a nie rozpłaszczają się n
          > a siedzeniach a inni stoją. Czy tacy ludzie mają troszke wychowania? Myslę ze j
          > ak gruba to odrazu smród, brudne włosy - niestety takich widzę grubasów.

Ty weś se kup rower, to podobno dobrze działa na zwoje mózgowe, Twoje się chyba poprostowały
    • ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 05:39
      Otyle powinny kupowac podwojne bilety jak zajmuja po dwa siedzenia. Najlepiej to stójcie sobie i bedzie ok.
    • lafiorka2 Re: Wkurzajace 17.10.14, 07:58
      Schudnijcie bo męczycie ludzi

to było chamskie

a ematka ci napisze,że masz wychodzic wczesniej z domu to nie bedziesz musiała się spieszyćbig_grin
    • aurinko Re: Wkurzajace 17.10.14, 08:04
      Zwolnij i uśmiechnij się, bo męczysz ludzi wokół i siebie.
    • malwa51 Re: Wkurzajace 17.10.14, 09:14
      mam dejavu nt watku o sloniach i hipopotamach na plazy big_grin
      Jakas plaga ucieczek z zoo, czy co xD

• ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:26
        widze ze plaga samych grubasnych i dlatego takie odpowiedzi.
        • jak-nie-ja-to-kto Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:33
          No nie koniecznie. Po prostu niektórzy jasno patrzą na życie w społeczeństwie, a nie tak jak ty, czyli przez pryzmat- ja, mnie,mój
    • broceliande Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:35
      Jesteś socjopatką?
      • ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:40
        broceliande napisała:

> Jesteś socjopatką?
        >
        nie, ale ludzie sa okropni. Wystarczy jeżdzić komunikacją.
        • broceliande Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:43
          Faktycznie, nie jeżdżę.
          No, ale trzeba zaakceptować, że nie jesteś sama na świecie, ludzie chodzą w różnych rozmiarach i różnym tempem.
          Ja nie znoszę kiedy w kolejce do kasy ktoś mi wjeżdża koszykiem w tyłek (nie taki duży, he he), odwracam się i pytam: "Jestem niewidzialna?"
          • ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:45
            broceliande napisała:

> Faktycznie, nie jeżdżę.
            > No, ale trzeba zaakceptować, że nie jesteś sama na świecie, ludzie chodzą w róż
            > nych rozmiarach i różnym tempem.
            > Ja nie znoszę kiedy w kolejce do kasy ktoś mi wjeżdża koszykiem w tyłek (nie ta
            > ki duży, he he), odwracam się i pytam: "Jestem niewidzialna?"

to jest non stop jak w du..e wjeżdżają mi koszykiem. Na kasie towar się przesuwa i myslą ze jak koszykiem posuną to będzie szybciej.
          • ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 10:46
            broceliande napisała:

> Faktycznie, nie jeżdżę.
            > No, ale trzeba zaakceptować, że nie jesteś sama na świecie, ludzie chodzą w róż
            > nych rozmiarach i różnym tempem.

ja to rozumiem, zaciskam zęby od kilku lat, staram się samochodem jeździc. Siadam obok kogoś, to nie kłade torebki na kolana komuś, nie siadam cielskiem bo nie mam jawałka tłuszczu, Ale ludzie którzy sa grubi tego nie rozumieją. Może mózg mają obtłuszczony?
    • mx3_sp A mnie wkurza: 17.10.14, 10:39
      np w sklepie weźnie jedna z drugą wielki wózek, postawi na środku i łazi po sklepie w poszukiwaniu zakupów; w CH jak się grupka gimbazy albo starszych spotka i na środku nagadać i nawitać się nie mogą tarasując przejście innym, ostatni wku..w na przejściu dla pieszych dwie wózkowe pitu pitu na środku ulicy, a auta stoją bo te mają sprawy do załatwienia.
      • ja204 Re: A mnie wkurza: 17.10.14, 10:41
        mx3_sp napisała:

> np w sklepie weźnie jedna z drugą wielki wózek, postawi na środku i łazi po skl
        > epie w poszukiwaniu zakupów; w CH jak się grupka gimbazy albo starszych spotka
        > i na środku nagadać i nawitać się nie mogą tarasując przejście innym, ostatni
        > wku..w na przejściu dla pieszych dwie wózkowe pitu pitu na środku ulicy, a au
        > ta stoją bo te mają sprawy do załatwienia.

tez tego nie lubię, coraz mniej kultury w tychj ludziach jest.
        Ja mam byc zadowoloa jak sobie spokojnie siedzę a tu buch....cielsko na mnie leci. To jest fajnie?
        • mx3_sp Re: A mnie wkurza: 17.10.14, 10:45
          transport miejski chyba nie ma za zadanie dać zadowolenia.
          • ja204 Re: A mnie wkurza: 17.10.14, 10:49
            mx3_sp napisała:

> transport miejski chyba nie ma za zadanie dać zadowolenia.

transport miejski nie musi dawać satysfakcji, ale też nie jade po to by ktos sie kładł na mnie albo mnie dotykał. Zauwazyłam że faceci lubią tak, znam z widzenia faceta co jeździ po to by się poobcierać - nawet o tym słyszałam od innych osób.
            • mx3_sp Re: A mnie wkurza: 17.10.14, 10:53
              następnym razem staj nieco bliżej, poznasz osobiście.
              • ja204 Re: A mnie wkurza: 17.10.14, 10:54
                mx3_sp napisała:

> następnym razem staj nieco bliżej, poznasz osobiście.

staj? a co to?
                • mx3_sp Re: A mnie wkurza: 17.10.14, 10:56
                  stań
        • dziennik-niecodziennik Re: A mnie wkurza: 17.10.14, 10:57
          > tez tego nie lubię, coraz mniej kultury w tych ludziach jest.

powiadasz?... suspicious
    • maslova Re: Wkurzajace 17.10.14, 11:02
      Przestańcie już karmić trolla
      • ja204 Re: Wkurzajace 17.10.14, 11:03
        maslova napisała:

> Przestańcie już karmić trolla
        to idz stad jak jestes trolem
      • dziennik-niecodziennik Re: Wkurzajace 17.10.14, 11:09
        czemu?? jak sie odpasie to juz nie tak łatwo bedzie ją przygniesc w komunikacji miejskiej. wiesz ilu problemow sie pozbedzie?...
    • chipsi Re: Wkurzajace 17.10.14, 11:07
      Jestem gruba jak 3 słonie i pół hipopotama, dlatego jeżdżę swoim samochodem, coby mnie ktoś jak Ty kościami nie poharatał smile
      Swoją droga to takie niesprawiedliwe że taka piękna osoba jak ty musi komunikacją zbiorową jeździć, powinnaś dostać samochód za szczupłą sylwetkę. A nie, czekaj, na to trzeba sobie zapracować. Może spróbuj zarobić na auto zamiast na nową dietę?
      • jak-nie-ja-to-kto Re: Wkurzajace 17.10.14, 12:15
        A nie, czekaj, na to trzeba sobie zapracować. Może spróbuj zarobić na auto zamiast na nową dietę?

Lubię to !
    • naomi19 Re: Wkurzajace 17.10.14, 11:29
      Nienawidze komunikacji miejskiej i od kiku lat nie jechalam. Nienawidze, kiedy ktos mnie dotyka, ociera sie o mnie, szturcha.
      Kupilam sobie naet torebke z napisem don't stand so close to me,ale niektorzy chyba nie rozumieja, potrzebuja takaw jezyku polskim...
      • mx3_sp Re: Wkurzajace 17.10.14, 12:18
        zakładając, że widzisz napchany autobus to nie wchodzisz? Czy świadomie paradujesz z tym ostentacyjnym napisem? Dlaczego nie jest po polsku?
        • naomi19 Re: Wkurzajace 17.10.14, 12:32
          nie jezdze autobusami, ale torebka miala byc przydatna np w kolejce sklepowej, kiedy starsza, fantastycznie pachnaca pani ociera sie swoim cialem o moje, wrez przylega do mnie, kiedy po sklepu puste. Te panie niestety nie znaja angielskiego. A czemu napis po angielsu Nie wiem zapytaj w Diverse.
          • naomi19 Re: Wkurzajace 17.10.14, 12:32
            pół sklepu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka