lafiorka2 25.10.14, 21:13 Chylińska wygląda super! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: o kurde... 25.10.14, 21:16 A jakie to ma znaczenie? Żadnego. Już nie w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: o kurde... 25.10.14, 21:17 Dla mnie nie super. Bardzo, bardzo ja lubie ale wyglada w tym kolorze wulgarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: o kurde... 25.10.14, 21:21 A ja lubię długie włosy - ale masz rację, dobrze wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: o kurde... 25.10.14, 21:22 kaamilka napisała: > Dla mnie nie super. Bardzo, bardzo ja lubie ale wyglada w tym kolorze wulgarnie > . Przecież ona zawsze wygląda wulgarnie. I adekwatnie się zachowuje. To chyba najobrzydliwszy z polskich prymitywów. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: o kurde... 26.10.14, 11:20 Ojej, odezwała się chodząca świętość..! Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: o kurde... 25.10.14, 21:20 Uwielbiam ja, ale nie jestem pewna, czy blond jest jej kolorem. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: o kurde... 25.10.14, 21:22 Fryzura lepsza, niestety kolor niezmiennie do doopy. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: o kurde... 25.10.14, 22:16 jesli miałabym wyobrazic sobie pindzie przy kwiatku to obecna chylinska we fryzurze grzybku ala stara babcia przyszłaby mi na mysl w pierwszej kolejnosci. kto ja tak skrzywdził? Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: o kurde... 25.10.14, 22:24 trochę przypomina mi Marie z Roxette (Marie sprzed lat ) Odpowiedz Link Zgłoś
malwa51 Re: o kurde... 26.10.14, 20:33 mnie sie nie podoba, zreszta poprzednio tez nie bylo najlepiej - teraz jest imo postarzona jej chyba najlepiej byloby w mocno wycieniowanej asymetrii, w ciemnych wlosach, blond do bani, grzywka od garczka tez do bani ale ja akurat jestem zdania ze grzywka od garczka (kolor oojetny) pasuje baaardzo niewielu osobom, wiekszosc oszpeca. I nie jest to hejt chylinskiej tylko stylizacji podobienstwa do marii fredriksson (ktora imo emanuje poteznym seksapilem zwlaszcza "na krotko") nie widze zadnego .... Odpowiedz Link Zgłoś
gauad Re: o kurde... 26.10.14, 20:48 Nie, kompletnie mi się nie podoba w takiej ulizanej fryzurze. Odpowiedz Link Zgłoś