dankaimirek 30.10.14, 11:23 Kochane polećcie Dobrą odżywjke do włosów. Co powiecie o sprayu Matrix? dobra jest? A moze coś fajnego używacie? Chodzi mi o rozczesywanie wlosów - to najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viola_tricolor Re: odżywka do włosów 30.10.14, 11:37 Polecam Radical mgiełkę do włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: odżywka do włosów 30.10.14, 11:45 Mazanie włosów niemal każdą odżywką daje efekt. Jeśli już nie każda pozwala Ci rozczesywać bez problemu włosy, to znaczy, że masz już niezły problem i ciapanie silikonami nic nie da. Poczytaj sobie blogi "włosomaniaczek". Poczytaj o "odżywkach" silikonowych (nic nie odżywiają, tylko pokrywają włos szkodliwą na dłuższą metę warstwą). Mam bardzo problematyczne włosy. Piję zaparzane drożdże, piję oleje, biorę suplementy, włosy olejuję, a na co dzień używam odżywek bez silikonów. Dzięki temu od kilku lat jest znośnie, a żadne "zwykłe" odżywki nie dawały rady, nawet kerastase czy inne "salonowe" Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: odżywka do włosów 30.10.14, 11:52 Daj prosze przykład odzywki bez silikonów Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: odżywka do włosów 30.10.14, 12:01 Najczęściej kupuję Alterry z Rosmanna, chociaż mają za dużo alkoholu. Lubię też Naturę Sibericę. W drogerii Hebe można często trafić na coś fajnego. Nie do końca też chodzi o pielęgnację całkowicie bez silikonów, ale świadomość tego, że istnieją, że są różne ich rodzaje, jak działają, jak można je stosować i jak nie zalepić sobie nimi całkowicie włosa. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: odżywka do włosów 30.10.14, 13:27 Z alterry miałam szampon do włosów łamiących się bodajże i straszne siano miałam po nim na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: odżywka do włosów 30.10.14, 23:34 Całkowicie bez silikonów to można olejować włosy - 100% gwarancji. Mam wymagający włosy: z jednej strony jasne (podatne na zniszczenia, na słońce, na suche powietrze), z drugiej - twarde, grube i w dużej ilości. Efekt: przesuszona lwia grzywa, pusząca się (włosy lekko falują). Olejowanie je odżywiło, obciążyło (nie puszą się, tylko normalnie falują). Trzeba tylko przetestować jaki olej i na jaką porę roku stosować na danym typie włosów (zimą lniany jest rewelacyjny, latem - mam włosy jakbym brzydziła się szamponu). Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: odżywka do włosów 30.10.14, 11:54 Ja juz od dawna uzywam odzywek bez silikonow, bo takie tez sa niedrogie, ale ja mam problem z wlosami w zimie, kiedy w mieszkaniach jest bardzo suche powietrze. Zupelnie nie mam problemow z wlosami wiosna, latem, ale jesien i zima, to jakas masakra. Olejowanie to super sprawa, ale ja nie lubie olejowac wlosow, choc zima jestem zmuszona, ale to tez daje krotkotrwaly efekt, moze wlasnie zmiana diety by cos na te wlosy pomogla. Bo w jedzenie samych suplementow nie wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: odżywka do włosów 30.10.14, 11:48 Ostatnio uzywalam odzywki osmo nabłyszczającej i jestem mega zaskoczona szybkoscia z jaka rozczesalam wlosy! A na tym mi najbardziej zalezalo. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: odżywka do włosów 30.10.14, 11:55 Mam pół półki odżywek do włosów - emolientowe (nawilżające), proteinowe, z silikonami... stosuję je rotacyjnie, po każdym umyciu włosów dodatkowo spryskuję włosy dwufazowym GlissKurem "Ultimate Oil Elixir", żeby dało się je rozczesać. Prawda jest taka, że połowa drogeryjnych odżywek z odżywianiem nie ma nic wspólnego - jakiekolwiek składniki, którymi producent się chwali, są z reguły w składzie gdzieś między zapachem a konserwantem, czyli występują w ilościach śladowych i nie mają absolutnie żadnego wpływu na stan włosów. "Robotę" odwalają silikony, czyli substancje pokrywające włos śliską warstewką zatrzymującą wilgoć i nadającą połysk, a więc efekt odżywienia jest wyłącznie pozorny i znika po każdym umyciu szamponem. Chyba najbardziej sobie chwalę odżywki "Miracle Moist" Aussie, oraz Awokado i Shea Ultra Doux. Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: odżywka do włosów 30.10.14, 11:55 Odżywka DO SPŁUKIWANIA dostępna tylko w Rossmanie - Alterra z granatem - regularna cena 9,99, często w promocji za 6,99. Nie zawiera silikonów. Wystarczy trzymać na włosach minutę - dwie, spłukać i bez problemu włosy się rozczesują. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: odżywka do włosów 30.10.14, 12:54 Ten rossmanowski granat śmierdzi niebywale, dla mnie było to nie do zniesienia. Najlepszą odżywką wg mnie jest JMO (John Masters Organics) z gorzką pomarańczą - Citrus & neroli detangler. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 kropkaa 01.11.14, 18:35 No mam nadzieję, że odżywka będzie wystrzałowa bo kosztowała majątek))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: kropkaa 02.11.14, 12:36 Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest wspaniała. Wiele odżywek kupiłam, wypróbowałam, wywaliłam, rozdałam. Do tej podchodziłam sceptycznie, z powodu ceny i czym można mnie zaskoczyć... Od kilku lat używam, któraś butla mi się kończy i nie mam żadnego 'ale', co u mnie naprawdę rzadko się zdarza... Co ciekawe wypróbowałam też inne odżywki, maskę i szampony JMO i takiego szału nie ma. Włosy po niej rozczesują się idealnie, pięknie się błyszczą, nie obciąża, nie przyzwyczajają się - efekty są cały czas. Ostatnio zresztą koleżanki z pracy nie mogły uwierzyć, że nie farbuję włosów, a mam tak błyszczące. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: kropkaa 02.11.14, 12:47 A, jeszcze jedno: jest wydajna, starcza na dość długo, nie należy przesadzać z ilością. Na włosy do ramion orzech włoski, normalnej wielkości, nie mutant Na długie - ten sam orzech w zielonym kubraczku z drzewa. Więcej nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: odżywka do włosów 30.10.14, 13:15 ja lubię tą: jeszcze firmy marion - malinowa maseczka i malinowa płukanka. Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: odżywka do włosów 30.10.14, 13:21 barbibarbi napisała: > ja lubię tą: > > ja niestety tej firmy nie moge używać, mam straszniecięzkie włosy, szybko mi sie przetłuszczają. Potrzebuje coś lekkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: odżywka do włosów 30.10.14, 13:25 To może leciutki balsam do włosów Mrs. Potters aloesowy? Ładnie nawilża, nie obciąża i jest tani jak barszcz (butelka ogromna) - do kupienia w małych, lokalnych marketach np. Społem - nigdy nie widziałam go w żadnym Tesco/Carrefourze/innych. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: odżywka do włosów 30.10.14, 18:41 Ja Pottersem (balsamem) myje wlosy - bardzo MI to pomoglo w plataniu sie wlosow. Potters do mycia ( szampon raz na jakis czas), oleje, maseczki i okazalo sie ze moja lwia grzywa jest pod kontrola (w miare Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: odżywka do włosów 30.10.14, 18:43 Potters w Carrefourze jest, przynajmniej w tym warszawskim w CH bemowo. W Leclercu tez jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: odżywka do włosów 31.10.14, 09:59 iuscogens napisał: > Ja Pottersem (balsamem) myje wlosy - bardzo MI to pomoglo w plataniu sie wlosow > . Potters do mycia ( szampon raz na jakis czas), oleje, maseczki i okazalo sie > ze moja lwia grzywa jest pod kontrola (w miare Niestety może mam problematyczne włosy ale te szampony, odżywki nie pomagają mi. Szukam cos nieco droższego - uzywałam na krótsze włosy były ok, kiedyś. Teraz mam dwa razy dłuższe i nic mi nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: odżywka do włosów 02.11.14, 12:55 Ale szukasz czegos dobrego czy drogiego?? Skoro masz takie problemy z rozczesywaniem to znaczy ze wlosy sa zniszczone albo przesuszone (sama mialam wysuszone przez farbowanie) - wtedy nie pomoze ci zadne drogie psikadelko. Przeczytaj blog anwen, zacznij olejowac porzadnie wlosy, nakladac maseczki z dobrymi skladami, rozwaz mycie odzywka (chociaz od czasu do czasu) i po kilku miesiacach okaze sie ze zadnych psikadelek nie bedziesz potrzebowala bo wlosy nie bede sie plataly. Pisze z doswiadczenia, naprawde. Nie spotkalam przez cale swoje zycie osoby ktora by miala wiecej wlosow niz ja ( chyba ze moja siostra , do tego pojedynczy wlos jest gruby, dosc sztywny, wlosy sa lekko falujace, wywijaja sie jak chca. Do tego mialam wlosy przesuszone przez farbe i plataly sie jeszcze bardziej. Nie bylam w stanie zapuscic wlosow dluzszych niz do ramion bo nie moglam ich rozczesac. I zaczelam czytac blog anwen, zaczelam regularnie nakladac oleje, maseczki (biovax, kallos, ziaja, inne z dodatkiem olejow), myc zwyklym pottersem (balsamem) i nagle okazalo sie ze wlosy mi sie nie placza. Moge polozyc sie z mokrymi, nierozczesanymi i rano je rozczesze w minute, wczesniej zajeloby mi to z 15 minut i mialabym szope. Wlosy mi spokojnie rosna, zaraz bede je miala do polowy plecow. Podejdz do sprawy kompleksowo Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: odżywka do włosów 02.11.14, 13:52 Mam bardzo zadbane niezniszczone wlosy. Problem w rozczesywaniu. Czasem problem bo czesto musze myc bo sie przetluszczaja. Czeste mycie doprowadza mnie do szału (np codziennie). Czesze mokre wlosy, zdarza mi sie czesac juz lekko wyschniete. To porazka. Ale jak juz sa rozczesane i upiete to pozniej ladnie sie czesza. Problem mam po myciu. Szukam troche lepszych drozszych firm odzywek. Niestety te co wymienilyscie stosowalam. Jak naloze odzywke pantine provi to jest ok. Ale musi byc tona tego. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: odżywka do włosów 02.11.14, 15:04 Włosy, które się tak ciężko rozczesuje, nie są niezniszczone. Ewentualnie wsadzasz w nie szczotkę/grzebień u góry i oczekujesz, że prześlizgnie się gładko do samego dołu. >Szukam troche lepszych drozszych firm odzywek Ojesu, no to kup taką za stówę i to rozwiąże wszystkie Twoje problemy Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: odżywka do włosów 02.11.14, 17:21 madzioreck napisała: > Włosy, które się tak ciężko rozczesuje, nie są niezniszczone to niech ci bedzie, są zniszczone i co to zmieni? mam bardzo zadbane włosy, ale bardzo ciezko je rozczesac. Musze dużo wyrwać zanim je rozczesze. Spróbuje na sucho czesac moze coś pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: odżywka do włosów 02.11.14, 17:46 To zmieni, że jedna odżywka, nawet droga, nie rozwiąże Twojego problemu, tylko całościowa pielęgnacja. A jeśli chcesz go tylko zamaskować, to zamiast kombinować, kup sobie jakiekolwiek silikony w płynie (występuje pod nazwami "jedwab w płynie", "serum na zniszczone końcówki", w składach niemal same silokony (dimethicone, trimethicone, cyclopentasiloxane i takie tam), w swojej ofercie ma je m.in Joanna, seria Syling, Green Pharmacy w Rossmanie). Jedziesz tym po włosach, suchych lub mokrych, i rozczesujesz. Sorki, ale nie wierzę w niezniszczone włosy po balejażach, i takie, które trzeba wyrywać, żeby rozczesać. Zniszczone to niekoniecznie efekt spalonej trwałej czy puchu po domowym tlenieniu. Możliwe też, że źle rozczesujesz. Niedawno pokazywałam koleżance, która tak strasznie przy mnie tarmosiła te włosy, bo "nie może rozczesać", jak to zrobić w 2 minuty bez wyrywania włosów. Ale skoro się uparłaś na jeden magiczny produkt, to jak wyżej - serum silikonowe pomoże Ci w miarę bezboleśnie się rozczesać. Ja rozczesuję włosy przed myciem, a po - dopiero całkiem suche (czesanie na pół wyschniętych jest jeszcze gorsze, niż całkiem mokrych). I noszę je upięte albo w warkoczu, szczególnie teraz, kiedy rozpuszczone ocierają się o szale, golfy, kołnierzyska, albo kiedy wieje wiatr. Po czymś takim robią się kołtuny. Na noc zaplatam w warkocz. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: odżywka do włosów 02.11.14, 13:06 Naloz odzywke, maseczke przed myciem. Bedzie mniej obciazac. Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: odżywka do włosów 30.10.14, 22:03 Poruszyłaś temat w którym uważam się niemal za specjalistkę ;P z uwagi na specyficzny typ włosów (falujące, skłonne do przesuszenia) i silną reakcję alergiczną na chemię, przerobiłam bardzo wiele odżywek. Od mniej więcej 2 la używam kilku sprawdzonych, plus czasem jakieś nowości. Moi faworyci: 1. Garnier awokado i karite, już wyżej wymieniona. Lekka, ale sensownie nawilża, bardzo dobra. Gdybym miała wybrać jedną odżywkę na bezludną wyspę, to byłaby ta, 2. Ziaja, Maska do włosów `Intensywny kolor`, taka w słoiczku plastikowym. Fajna, dość ciężka, jak masz niezniszczone albo cienkie włosy to polecam raz w tygodniu. 3. Malwa, Gloria, Maska do włosów suchych - cena tak śmieszna, że aż niemożliwa, jakieś 5 zł za słoik. Dostępna w Auchan. Bardzo wygładza włosy, Lubię nałożyć najpierw maskę nr 1 czyli garnier a potem tę. Raczej nie odżywia, ale ułatwia rozczesywanie i jak już pisałam, wygładza. To tak na szybko, 3 najlepsze. Moim zdaniem nadają się do każdego rodzaju włosów i napewno krzywny nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: odżywka do włosów 30.10.14, 23:38 Gliss Kur. Do rozczesywania kiedyś miałam taki sprej L'Oreal, ale trudno go kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: odżywka do włosów 31.10.14, 10:01 crea.tura napisała: > Poruszyłaś temat w którym uważam się niemal za specjalistkę ;P z uwagi na spec > yficzny typ włosów (falujące, skłonne do przesuszenia) i silną reakcję alergicz > ną na chemię, przerobiłam bardzo wiele odżywek. Od mniej więcej 2 la używam kil > ku sprawdzonych, plus czasem jakieś nowości. Moi faworyci: > 1. Garnier awokado i karite, już wyżej wymieniona. Lekka, ale sensownie nawilża > , bardzo dobra. Gdybym miała wybrać jedną odżywkę na bezludną wyspę, to byłaby > ta, > 2. Ziaja, Maska do włosów `Intensywny kolor`, taka w słoiczku plastikowym. Faj > na, dość ciężka, jak masz niezniszczone albo cienkie włosy to polecam raz w tyg > odniu. > 3. Malwa, Gloria, Maska do włosów suchych - cena tak śmieszna, że aż niemożliwa > , jakieś 5 zł za słoik. Dostępna w Auchan. Bardzo wygładza włosy, Lubię nałożyć > najpierw maskę nr 1 czyli garnier a potem tę. Raczej nie odżywia, ale ułatwia > rozczesywanie i jak już pisałam, wygładza. > To tak na szybko, 3 najlepsze. Moim zdaniem nadają się do każdego rodzaju włosó > w i napewno krzywny nie zrobią. tak jak pisałam wczesniej dla mnei śą to cięzkie odżyki, włosy musiałaby myć raz dziennie, a może i więcej. Nie lubie garniera też. Większośc już stosowałam. A może ktos używął mgiełke matrixa? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: odżywka do włosów 31.10.14, 09:38 Na zniszczone i puszące się lub sianowate włosy polecam mus głęboko nawilżający Pantene Pro-v. Nie obciąża włosów i bardzo dobrze się rozczesują. Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: odżywka do włosów 31.10.14, 10:02 truskawkam73 napisała: > Na zniszczone i puszące się lub sianowate włosy polecam mus głęboko nawilżający > Pantene Pro-v. Nie obciąża włosów i bardzo dobrze się rozczesują. obecnie używam tej odzywki, jest najlepsza od garniera, gliss kur itd. Ale żeby był efekt musze naprawdę mase jej nalozyc, co wiąze się z częstym myciem. Ale moge polecic ze jest najlpesza z odżywek na rynku. Ale szukam innej, moze coś w sprayu? Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: odżywka do włosów 01.11.14, 07:12 Kupiłam sobie mgiełke odżywke Radical. Niestety to woda. Do dlugich wlosow odpada. Kompletnie nic nie daje. Jakbym psikala sobie woda. Szukam czegos sensownego ale odzywki do 15zl nic nie daja. No szkoda bo tak chwalilyscie. Szukam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: odżywka do włosów 01.11.14, 13:37 No nie dają, jak się wali na włosy odżywki wybierane na chybił-trafił, bo forum poleciło. W drogich odżywkach nie ma jakichś magicznych składników, najlepiej samemu się rozeznać, nauczyć czytać składy i wtedy patrzysz na skład, nie na cenę i wiesz, co na dzień dobry odstawić na półkę, bo najlepsze z danej odżywki jest ładne opakowanie. Skąd pomysł, że ziołowe mgiełki ułatwią rozczesywanie? Cała seria Radical to zielska. Wejdź sobie na jakiś blog włosomaniacki, poczytaj, zadbaj trochę o te włosy, bo jeśli faktycznie są wymagające, to żadna odżywka nakładana na chwilę po myciu, i w ogóle sama odżywka, cudów nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: odżywka do włosów 01.11.14, 15:31 Mam wlosy przetłuszczajace u nasady. Mam suche na dlugosci, cienkie i plączą sie. Ciezko rozczesac. Mam prawie do pasa. Najlepsze mam wlosy jal zrobie balejaz. Wtedy przez tydzien nie placza mi sie. Prostuje wlosy i wtedy mam ladne. Nie musze sie czesac na drugi dzien po umyciu bo mam fajne rozczesane. Najgorzej jest po myciy. Mokre to katastrofa. Dlatego uzywam jak narazie pantine provi odzywka. Jak naloze duzo to latwo rozczesuje. Ale czesciej wlosy musze myc. A czeste mycie tak dluguch wlosiw sprawia trudnosci czasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: odżywka do włosów 01.11.14, 20:28 A mogę zapytać, po jaką cholerę rozczesujesz mokre, długie włosy? Chcesz je sobie poniszczyć do reszty? Daj im wyschnąć, kup szczotkę z włosia i rozczeszesz bez problemu. A odżywkę do włosów dobieraj do typu włosów, a nie do skóry głowy, bo to jest nie do pogodzenia (suche włosy i tłusta skóra). Mgiełkę Radicala zużyj sobie do skóry, a na włosy maski. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: odżywka do włosów 01.11.14, 08:29 glisskur w atomizerze - ostatnio czarny, wczesniej rozowy. mam tez sporo olejkow - najfajniejszy jest arganowy z avonu, mam tez glisskur i loreal. poza tym tony masek roznych firm, nie mam ulubionej (no moze syoss) Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna_marta Re: odżywka do włosów 01.11.14, 09:46 Od kiedy kupiłam Tangle Teezer przestałam używać jakiekolwiek odżywki. Włosy rozczesują mi się same, a mam je długie, jest ich dużo ale są cieniutkie. Do tej pory rozczesywanie to była masakra, bez odżywki nie do przejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: odżywka do włosów 01.11.14, 10:59 Magiczna marta. Mam od 2 lat tangle tizer i mam dosc tej szczotki bo ciezko sie nią czesac bez uchwytu. Nic nie zmienia w czesaniu. Mam bardzo wymagajace wlosy i nic nie daje rady. Te tanieb odzywki odpadają. Gliss kur, garnier inne nie sa dobre. Szukam cos drozszego. Kiedys stosowalam matrix ale mialam krotkie wlosy i bylo ok. Teraz nie wiem czy sie nadaje na dluzsze. Ciezko cos znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.mysza Re: odżywka do włosów 01.11.14, 13:26 Jak dla mnie numer jeden: powerlook.pl/product-pol-5299-Matrix-Biolage-Hydratherapie-Hydra-Seal-Softening-Mist-mgielka-nawilzajaca-wlosy-125-ml.html Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: odżywka do włosów 01.11.14, 13:39 Dziękujemy Ci za reklamę mgiełki na literę M. Użyłas jej nazwy 3x na 5 wpisów, myślę że wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: odżywka do włosów 01.11.14, 13:44 Najprościej gdybyś napisała jakie masz włosy - struktura (porowate lub nie), skręt, długość. Moje są proste i niskoporowate w związku z czym się nie plączą, na dobrą sprawę mogę ich przez tydzień nie czesać (łącznie z myciami). Używam więc dowolnej lekkiej odżywki - alterra, babcia agafia, coś z farmony i są super gładkie. Czeszę zawsze na sucho. Poza tym regularnie olejuję i czasem zarzucę jakąś maskę, włosy są coraz ładniejsze. Mam problem z wypadaniem ale to inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
kremka2014 Re: odżywka do włosów 01.11.14, 18:15 Bo blondzie miałam kosmiczne zniszczone wlosy. Uzywam wyłącznie szamponu i olejku arganowego z rossmana. Nie muszę spłukiwać,oszczędzam czas i wodę. Efekt super błyszczące i coraz zdrowsze wlosy. Jest rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: odżywka do włosów 01.11.14, 20:56 Ja mam taka odzywke (i szampon) i widze duza roznice na plus. Wlosy nawilzone, ladnie sie ukladaja i nie pusza. Odpowiedz Link Zgłoś
morwa23 Re: odżywka do włosów 01.11.14, 21:27 Maska Organique anti age, rossmann maska z granatem, olejek Moltibel.lo, spray Gliss Kur różowy, M Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: odżywka do włosów 01.11.14, 21:36 Chna. Zapuscilam sobie pare tygodni temu, taka najzwyklejszą, polską, z bazarku, za niecale cztery PLN. Nie mogę się nadziwić swoim wlosom - po farbowaniu mialam przesuszone, sztywne, koszmarne, teraz z przyjemnoscią ich dotykam, nie mogę się nacieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
helufpi Re: odżywka do włosów 02.11.14, 22:28 Bardzo sobie chwalę odżywkę Wax rainforest. Ale trzeba uważać, bo jest też druga odżywka mająca w nazwie Wax w podobnym pudełku w kształcie białego walca i ona jest beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś