sl-14 Re: ulubione smrodki 01.11.14, 18:58 Zapach świeczki po zgaszeniu i przed chwila wypalonej zapałki, zapach dymu z palącego się papierosa (ale papierosowego smrodu na ludziach i ubraniach nie znoszę, tak jak siekiery w pomieszczeniu). Btw. dobrze, że nie jadłam przy tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: ulubione smrodki 01.11.14, 19:12 Zapach psa i konia. Sierści, nie mylić z kupa czy śmierdzącym pyskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: ulubione smrodki 01.11.14, 19:14 Zapach skory ( w sensie wyrobów skórzanych), oleju, smażenia. Nie znosze za to wymienionego tu zapachu psa. To jedna z pierwszych rzeczy, która mnie odrzuca od tych zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: ulubione smrodki 01.11.14, 19:21 skoszona trawa mokry pies dymiące ognisko stajnia pasta do podłogi (zapamiętane z dziecinstwa, od wiekow tego zapachu nie czułam) zapach gotującego się bigosu (pod warunkiem, że to mój bigos, a nie sąsiada) Odpowiedz Link Zgłoś
malwa51 Re: ulubione smrodki 01.11.14, 19:30 skoszona trawa to smrodek? :o lubie twoje wszystkie smrodki oprocz bigosu, dokladam zapach benzyny, hald ogolnie slaska, pociagow (taki specyficzny zapach zelastwa) i papierosow niektorych marek. Nie mentoli. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: ulubione smrodki 01.11.14, 20:23 >skoszona trawa to smrodek? :o Podobno tak był na ematce wątek o koszeniu, jakos latem....i okazało się, że całkiem sporo osób uważa ten zapach za bardzo niemiły Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: ulubione smrodki 01.11.14, 22:53 lady-z-gaga napisała: > >skoszona trawa to smrodek? :o > > Podobno tak Dla wszystkich uczulonych na skoszona trawę tak, to smrodek. Potężny. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: ulubione smrodki 01.11.14, 19:46 Nitro, aksmitki, chmiel przy produkcji piwa - uwielbiam zapach browarów. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: ulubione smrodki 01.11.14, 22:49 Francuskie sery. Dym. Lubię gryzący zapach czosnku. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: ulubione smrodki 01.11.14, 23:46 Nie wiem czy niekoniecznie najpiekniejszy,zapach kokainy praktycznie czystej bez zadnych domieszek Odpowiedz Link Zgłoś