Dodaj do ulubionych

Ołówek położony pod cycem ;)

• memphis90 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 11:58
      Phi, żeby tylko ołówek!
      www.boredpanda.com/strange-self-portrait-selfie-photographer-iiu-susiraja/?image_id=strange-self-portrait-selfie-photographer-iiu-susiraja-7.jpg
      • paliwodaj a olowek pod posladkiem, moj spada z trzaskiem :-D 09.11.14, 23:17
        watek jeszcze raz pokazuje jaki betonowy slup macie w waszych tylkach, nie tylko kolek. Wasze zycie musi byc smutne, tak wszystko na powaznie i z ostroznoscia, oczywiscie wspolczuje waszym dziecia

Wracajac do testow, a jak sie ma wasz test posladkowy drogie panie?
        Jezeli olowek pod moim biustem z racji jego rozmiaru ( yes, yes!!!) sie nie utrzyma, to nawet nie ma zamiaru zostac pod moim posladkiem, nie mylic miedzy posladkami, bo tu chyba kazdemu sie ostanie
    • miedzymorze Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 23:01
      Jak cie to tak rajcuje to zrób sobie test banana i daj znać jak poszło ;P

pozdr,
      mi
    • latarnia_umarlych Re: Ołówek położony pod cycem ;) 10.11.14, 11:55
      Mnie się ołówek trzyma od zawsze, tak jak matce i siostrze - co mi tam, ciężkie są to i wiszą. Noszę za to dobre staniki, w których cycki są przymurowane do klaty w ładnej pozycji. Taki stanik to skarb.
    • quelquechose Re: Ołówek położony pod cycem ;) 10.11.14, 12:04
      Przyznam sie, ze rozbawil mnie ten watek big_grin O tescie olowka wiedzialam od lat i czasem probuje. Myk w tym, ze nalezy sie bardzo wyprostowac, wyprezyc dla pewnosci. I olowek jakis maly wybrac. Pani z miotla sie nie zna na dobrych sztuczkach wink
      • memphis90 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 10.11.14, 12:34
        Jak to się nie zna- spróbuj powtórzyć jej wyczyn!
    • gazdzinazdaleka Re: Ołówek położony pod cycem ;) 10.11.14, 12:08
      "Biust nie ch..., stać nie musi" - że zacytuję klasyka...
    • anetchen2306 Re: jeden olowek ... 10.11.14, 12:25
      ... i tam, jeden olowek.
      Pogadajmy o piorniku. tongue_out
      U mnie proba olowkowa pomyslnie.
      Kolezanka pomyslnie przeszla tez probe piornikowa. big_grin
    • nanuk24 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 10.11.14, 18:44
      A wezcie obie w tylek olowek wsadzcie i sprawdzcie, czy uda wam sie go zastrugac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka