Dodaj do ulubionych

Promocja w rossmanie

12.11.14, 15:24
Dzis bylam po podklad i dowiedzialam sie przypadkowo o akcji:kup jeden produkt drugi gratis.Nie ma znaczenia cena,producent czy kombinacja,zawsze ta druga rzecz za darmo.Tym sposobem splukalam sie doszczetnie a z rossmana wyszlam z dwoma reklamowkami uncertain Wiedzialyscie o tej promocji?trwa do 19 listopada.
Obserwuj wątek
    • agnieszka77_11 Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 15:30
      czy dotyczy tylko kosmetyków?
    • morgen_stern Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 15:34
      Coś chyba pokręciłaś z ta promocją, tu dokładnie:

Jak działa promocja?
      Rossmannowa akcja "Makijaż 1+1 gratis" trwa do 19 listopada, do godzin zamknięcia poszczegółnych drogerii (te można sprawdzić na stronie internetowej sklepu) lub do wyczerpania zapasów w poszczególnych drogeriach. Każdy, kto kupi dowolny produkt do makijażu, otrzyma drugi tańszy, wybrany przez siebie, gratis. Co ważne: aby na paragonie zniżki zostały nabite najbardziej korzystnie dla nas, należy podawać kasjerce produkty w parach, zaczynając od najdroższych, na najtańszych kończąc. Żeby obrazowo przedstawić zasady tej promocji, wyobraźmy sobie przykładowe zakupy: puder za 40 zł, podkład za 35 zł, korektor za 15 zł i cień do powiek za 13 zł. Ustawiając produkty w opisany sposób (od najdroższego do najtańszego)kupując je zapłacimy jedynie 55 zł (podkład był "w parze" z pudrem, cień do powiek z korektorem, dzięki czemu te dwa produkty mamy za 0 zł).
      • mamakacperka11 Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 17:05
        tak, zapomniałam dopisać: gratis ta druga, tańsza rzecz of course wink
    • moofka Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 15:34
      a co kupilas fajnego? moze sie zainspiruje
      w sumie wszystko mam, ale na promocje to ja zawsze chetnie
    • agni71 Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 15:47
      Juz chyba od jakiegos czasu trwa ta promocja? Ja dostałam info na maila. Dzisiaj akurat byłam w Rossmannie, przypomniałam sobie o tej promocji i wzięłam 2 tusze do rzęs. Nie wiem za bardzo co mozna nakupic, żeby wyjśc z dwiema reklamówkami? Promocja jest na kosmetyki do makijażu tylko.
      • lafiorka2 Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 09:40
        agni71 napisała:

> Juz chyba od jakiegos czasu trwa ta promocja? Ja dostałam info na maila. Dzisia
        > j akurat byłam w Rossmannie, przypomniałam sobie o tej promocji i wzięłam 2 tus
        > ze do rzęs. Nie wiem za bardzo co mozna nakupic, żeby wyjśc z dwiema reklamówka
        > mi? Promocja jest na kosmetyki do makijażu tylko.

o! o tuszach nie pomyślałam.zaraz muszę skoczyć do rossmana wink
    • solejrolia Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 16:15
      tak, kupiłam dla siebie, co trzeba,
      a teraz zastanawiam się, czy nie zrobić większych zakupów i mieć już na prezenty gwiazdkowe na przykład.
    • mamakacperka11 Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 17:05
      Kupiłam z Dr Eris róż, rozświetlacz i cienie (swoją drogą nie wiedziałam,że Eris jest tak diablo droga) dużo tańszych lakierów do paznokci, baze pod podkład, podkład z Bourjois,puder w kamieniu i tusze z Loreala, korektor i kredki do oczu. Mają też promocję na słoiczki chyba z gerbera (+40% więcej)to też nakupowałam.
      Mam pytanie jeśli wiecie:czy któraś z Was stosowała podkład z Dr Eris?Jest b drogi, zastanawiam się czy kupić; warto?
    • alpenne Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 17:54
      E tam...mój ulubiony tusz do rzęs volume million loreal kosztuję w rossmanie 69 zł. a na moim bazarku 30 zł,to samo z podkładem revlonu tańszy o połowę .Nie opłaca się tam kupować kosmetyków.
    • lauren6 Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 17:57
      Byłam w rossmanie, kupiłam kosmetyk, drugiego nie dostałam.
      • mamakacperka11 Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 18:20
        Powinna Ci przypomnieć babeczka na kasie;u nas odsyłali jeśli babki nie wiedziały, słyszałam jak stałam w kolejce.
      • agni71 Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 18:59
        samemu sie bierze z półki, skąd mają wiedzieć, co chcesz wziąć? wink
        • mamakacperka11 Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 21:10
          Babeczki, które wzięły 1 kosmetyk bo o promocji nie wiedziały sprzedawczynie na kasie informowały i wracały po drugi.
    • araceli Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 18:04
      W zeszłym roku przed świętami było bodaj -50% normalnie, bez kombinowania. Wiosną -49% przez parę tygodni różne kategorie produktów do makijażu po kolei. W Naturze czy Superpharm też co chwila jakieś -40, -50%. Nie mówiąc już o tym, że często ceny promocyjne w tych sklepach są wyższe niż w internecie normalnie big_grin No ale lepszy rydz niż nic - kupiłam korektor i kredkę do oczu.
      • konsta-is-me Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 20:56
        Gratis jest rzecz tansza LUB w tej samej cenie.
        Cala kolorowka.
    • ewcia1980 Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 21:15
      promocja trwa od 10 do 19 listopada.
      reklamę promocji widziałam w TV.
      i dziś za stówkę kupiłam: podkład REVLON, który używam - 70 zł + tusz do rzęs za 60 zł gratisowo oraz 2 szminki, które w regularnej cenie kosztują 30 zł więc zapłaciłam za jedną drugą dostałam gratis.
      Ja jestem zadowolona.
      • konsta-is-me Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 21:37
        Revlon kupuje w necie za 28zl.
        • kk345 Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 21:41
          Dasz namiar? Chętnie bym skorzystala w takiej cenie
          • araceli Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 23:14
            Na Allegro zatrzęsienie. A ze sprawdzonych miejsc:
            Apteka:
            www.aptekagemini.pl/search?st_search[search]=revlon+color+stay&st_search[and_search]=1&st_search[detail]=
            Sklepy:
            cocolita.pl/s?q=revlon+colorstay+podk%C5%82ad
            mintishop.pl/search.php?text=revlon+colorstay
            kosmetykomania.pl/search.php?text=revlon+colorstay
            Za zapianie się do newslettera sklepów jest jeszcze dodatkowo 5-10% zniżki. W cocolicie -10% na kod 'AGUBLOG' - rabaty oczywiście na nieprzecenione produkty wink
        • ewcia1980 Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 22:21
          No a ja akurat kosmetyków w necie nie kupuję więc bez promocji zapłaciłabym 70 zeta za podkład i 60 za maskarę (tak wiem w necie można kupić za połowę ceny)
        • a1ma Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 23:26
          I Wy wierzycie, ze ten za pol ceny to nie podróbka?
          • landora Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 23:31
            Kupuję Revlon Color Stay w internecie i nie, to nie jest podróbka. Normalny podkład.
          • totorotot Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 23:40
            Na allegro kupiłam róż burjois- w rosmanie 44,9, u nich 22,9+4,2 wysyłka (oryginał, specjalnie porównałam z posiadanym dotychczas, zresztą widzę po jakości i zapachu)
            W rossmanie w 'promocji' z 45 na 31 złkupiłam puder max factor i ch mnie strzelił, bo np. w ekobieca.pl jest po 16,9zł.

Kolorówce z rosmana mówię NIE!!!!
            • best_bej Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 23:44
              Mam ten sam patent
          • araceli Re: Promocja w rossmanie 12.11.14, 23:53
            Sprawdź najpierw ile ten podkład kosztuje w Stanach. Tu masz Ulta (coś jak odpowiednik Sephory u nas):
            www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod1810157
            12,99$ i promocja kup jeden - drugi za 1/2 ceny.

Tak jest z kilkoma markami, które w PL się cenią.
            • agni71 Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 09:08
              No tak, bo taniej wyjzie pojechac na zakupy do Stanów, niż kupić w Rossmannie smile Że też o tym nie pomyslałam!

Kolorówkę ze średniej pólki kupuje stacjonarnie, zdarzyło mi sie kupić przez internet stary tusz do rzęs na przykład. Owszem, niektóre rzeczy kupuję on-line, ale w sumie kolorówki kupuję na tyle niewiele, ze nie robi mi to takiej dużej różnicy i wolę stacjonarnie.
              • araceli Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 10:37
                A kto Ci każe jechać do Stanów????

Oczywiście - możesz kupować stacjonarnie w Rossmanie coś za 70zł co jest warte 30 - nikt Ci nie zabroni big_grin
                • agni71 Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 10:39
                  ahaaa, rozumiem, ze Stanów wysyłają do Polski za darmo? No, to faktycznie się opłaca smile
                  • araceli Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 10:42
                    Nie - nie wysyłają. Za to sklepy zamawiają zbiorczo - przykłady podałam powyżej.
            • dziennik-niecodziennik Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 10:26
              co z tego ze sobie sprawdzi ile to kosztuje w stanach?
              • araceli Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 10:39
                To z tego, że będzie wiedziała ile coś jest naprawdę warte. Polscy oficjalni dystrybutorzy narzucają kosmiczne marże więc sprzedawcom często opłaca się sprowadzać towar bezpośrednio z zagranicy. Oryginalny, świeży i 50% tańszy.
                • dziennik-niecodziennik Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 10:55
                  no dobra, i co jej z tej wiedzy?? przeciez gdzies i tak kupic musi. jak nie chce na allegro (mozna nie chciec, kupiłam sobie kiedys tusz Diora, nowy, zapieczetowany, ktory i tak okazał sie być na pół wyschnięty - dziekuje bardzo, wiecej nie kupie) czy inaczej to musi w sklepie i nie ma co sie zastanawiac ile przepłaci bo po co ma sie denerwowac...
                  • araceli Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 11:02
                    A widziałaś linki powyżej, które podałam? To są sprawdzone miejsca.

Ja na przykład mam zawsze problem kupowaniem stacjonarnie bo babki nie rozumieją co to tester otwierają w sklepach wszystko jak leci - zaklejone czy nie. Jak chciałam kupić cień w kremie z Maybelline to w jednym SuperPharmie WSZYSTKIE były poodkręcane i ze śladami paluchów. Brrrr!
                    • dziennik-niecodziennik Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 11:07
                      to w dalszym ciagu jest sklep w stanach (czy gdzies tam). platnosci złotówkami raczej nie przyjmą, nie kazdy ma mozliwosc zapłacic walutą, nie kazdy ma paypala, nie kazdemu to pasuje.
                      • araceli Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 11:21
                        Patrz wyżej - 4 polskie sklepy big_grin
                      • landora Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 12:02
                        Kosmetyki z Ameryki

Parę razy już u nich kupowałam, wszystko było ok, płatność normalnie - złotówkami.
                        Zazwyczaj staram się kupić więcej rzeczy na raz, na przykład podkład, tusz i cienie, żeby raz zapłacić za przesyłkę. Albo uzgadniam z mamą zapotrzebowanie i kupujemy wspólnie.
          • konsta-is-me Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 09:44
            Nie podrobka, kupuje w zebrze najczesciej.
            Na Allegro zdarzaja sie przeterminowane.
        • mamakacperka11 Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 09:51
          Ja kupuję w necie większą ilość bo wtedy bardziej się opłaca.Ale produkty, których nigdy nie miałam kupuje w rossmanie czy innej stacjonarnej drogerii.Wkurza mnie jednak fakt,że dostępne są prawie wszędzie testery a ludzie i tak otwierają i używają produktów na sprzedaż.Jeśli jest taka możliwość zawsze proszę żeby sprawdzić czy w szafie ma jeszcze schowane i biorę z szafki.
    • kitty4 Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 09:58
      Czy możesz wymienić co miałaś w tych DWÓCH reklamówkach ? Jak dla mnie - to chyba ogromną ilość kosmetyków musiałaś kupić, żeby zapełnić ichniejsze reklamówki? Z 50 lakierów do paznokci? 40 tuszy do rzęs, 40 cieni do powiek, 30 korektorów, 20 rozświetlaczy, 50 błyszczyków....
      Tak właśnie wyobrażam sobie zapełnione 2 reklamówki rossmana. Pochwal się co kupiłaś .
      • mamakacperka11 Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 10:19
        Napisałam gdzieś powyżej.Jeszcze słoiczki bo też były w promocji a to większa waga winkSwoją drogą chyba pójdę tam jeszcze raz po rozświetlacz i podkład erisa.Jest b drogi ale ma dobre opinie w internecie.
        • agni71 Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 10:37
          ale w pierwszym poście napisałaś, że z dwiema reklamówkami kosmetyków wyszłaś - i to tak wiele osób zadziwiło...
        • hema14 Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 11:17
          A ja parę dni temu kupiłam polecaną tu na forum pomadkę błyszczyk - Celia, i jestem bardzo zadowolona, akurat nie z Rossmanna. Także na razie więcej nie kupuję ale promocja fajna, faktycznie.
      • konsta-is-me Re: Promocja w rossmanie 13.11.14, 11:24
        Zalezy ktore reklamowki wink
        Ja wypelnilam jedna (mala) i kupilam tusz, lakier i odzywke do paznokci, 2 pomadki, dwa cienie i roz.Pelna reklamowkawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka