Dodaj do ulubionych

Jak ja mam się odkochać ?

07.12.14, 15:39
Pamieęta ktos mój wątek ?
Ten o świdrującym spojrzeniu szefa i moich uginających się kolanach ?
Sytuacja nie zmieniła się,chyba tych spojrzeń jest coraz więcej.
Ma dużego focha,gdy przez kilka godzin udaję ,że nie zwracam na niego uwagi,olewam go i skupiam sie na pracy..smile Jak mały chłopczyk wink
No i problem jest taki,że ja po prostu się w nim zabujałam,ręce mi sie trzęsą,nogi uginają,serce bije jak oszalałe ,no po prostu nie do wytrzymania,w pracy mam chyba cismienie 200/150... Codziennie o nim myślę,w dodatku śni mi sie po nocach...
Jak sie odkochac-drogie brawo ????
Zmiana pracy nie wchodzi w grę,gdyż zarabiam bardzo dobrze. .....

Obserwuj wątek
    • kira02 Re: Jak ja mam się odkochać ? 07.12.14, 16:00
      Zieeew...znowu? Już nawet Mode na sukces przestali nadawać, a tutaj kolejna telenowela?
    • tryggia Re: Jak ja mam się odkochać ? 07.12.14, 16:30
      Potraktuj to jak zatrucie pokarmowe, samo minie, jesli nie bedziesz sie objadac.
      To co opisalas to fizjologia, nie podkrecaj, wygasnie.
      • mag1982 Re: Jak ja mam się odkochać ? 07.12.14, 17:05
        Dokładnie.
    • wrednadziewucha Re: Jak ja mam się odkochać ? 07.12.14, 17:17
      Ech, to ta tajemnica i niewiadoma tak Cię kreci. Jak to odczarowac? Bo jak nic nie zrobisz, to będziesz się wkręcać dalej (sprawdzilam).

Sprobuj mu powiedzieć wprost. Nie podoba mi sie/boje sie/nie odpowiada mi sposób w jaki sie na mnie patrzysz. Moze spytaj czy nie chce Ci dać czegoś do zrozumienia takim zachowaniem? Zawsze mozesz wtedy w rozmowie uciec niby w stronę spraw zawodowych, ze moze nie jest z Twojego performance'u zadowolony. No to czas na ocene roczna. Na jego biurku, huehuehue.

Żarty na bok. Co poza tymi spojrzeniami? Czy Wy rozmawiacie w ogóle na jakiekolwiek tematy oprócz pracy? Czy w ogóle rozmawiacie? Moze on Cię po prostu nie lubi?! A moze jest w zwiazku i ta chemia miedzy Wami (jeśli jakas jest) go uwiera i wpędza w poczucie winy?
      Czy Ty jestes w zwiazku? Moze nie uklada Ci sie w domu i doszukujesz sie romansu tam gdzie go nie ma?

Sama dlugo tkwilam w beznadziejnym zwiazku i zakochiwalam sie średnio dwa razy w miesiącu. Widzialam sygnaly tam, gdzie ich nie bylo.

Nie piszę zlosliwie, sama mam po prostu podobne doświadczenia i wiem, ze NIGDY takie rzeczy same nie przechodza. Albo w jedna stronę, albo w druga-czyli zniszczenie aury tajemnicy i perspektywy dobrego rzniecia.

Gwardia umiera, ale się nie poddaje
    • k1k2 Re: Jak ja mam się odkochać ? 07.12.14, 17:53
      Najlepiej to przyuważyc jak pan czaruje rownoczesnie jakas inna laskę i jej tez sie nogi uginaja (albo nie). Tego typu dyr ma na ogół kilka potencjalnych kobiet w pakiecie. Od czasu do czasu któraś pęknie i jest seks.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka