Dodaj do ulubionych

Rozkłada mnie...

23.12.14, 12:50
A właściwie już rozłożyło. Boli mnie dosłownie wszystko, łącznie z kosteczkami w palcach u rąk i u nóg, o nadwrażliwej skórze nie wspomnę. Oszałamiająco "wysoka" temperatua 37,3 również daje się we znaki, zwłaszcza, że ja nie miewam temperatur.
Zrobiłam dwa ciasta, 3/4 sałatki, oczywiście z przerwami, bo się "zmęczałam"wink
czeka mnie jeszcze sałatka śledziowa, ogarnięcie dzieciaków i wyszykowanie się na wyjazd do rodziny.
Nie chce mi się. Wzięłam aspirynę i nie mam pomysłu czego jeszcze mam się nałykać. Próbowałam 'zapić' ale bezskutecznie;P Dziewczyny macie może jakieś sprawdzone sposoby na ten stan, bo mój m. musi jeszcze odwiedzić CH a tam apteka na stanie...
Z góry dziękuję i Wesołych, bezchorobowych świąt życzęsmile
Obserwuj wątek
    • mruwa9 Re: Rozkłada mnie... 23.12.14, 12:57
      tak.Polozyc sie i wykurowac.
      Bez salatki swieta tez przezyjecie.
      Najwyrazniej zlapala cie grypa.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Rozkłada mnie... 23.12.14, 12:58
      Ten tego, walnij sobie setę z pieprzem albo chilli smile powinno pomóc smile
    • inguszetia_2006 Re: Rozkłada mnie... 23.12.14, 12:58
      Witam
      Zrób sobie grzane piwo albo wino, co wolisz. Mnie to pomaga od razu. Tylko dużo goździków, bo mają działanie przeciwzapalne. Przy okazji będzie ci wesołowink Prochy odstaw póki co. Najpierw chemia naturalna, potem fabryczna. No! Wyjmuj flachę;-P
      pzdr.
      Ing
    • julita165 Re: Rozkłada mnie... 23.12.14, 13:00
      Ja najgorzej znoszę temperaturę i łamanie w kościach, katar czy kaszel to już pikuś także polecam paracetamol w podwójnej dawce smile
    • saszanasza Re: Rozkłada mnie... 23.12.14, 13:22
      Dzięki dziewczyny, wiedzialam że na Was mogę liczyć.
      Wypróbuję to piwo. W sumie nie lubię piwa, ale jestem zdesperowanasad
      Póki co piję herbatę z sokiem malinowymuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka