Dodaj do ulubionych

Kolejny Malezyjski samolot zaginął...

28.12.14, 08:13
Czarna seria, raczej trudno mówić o tym, że przypadkowa...

www.tvn24.pl/zaginal-malezyjski-samolot-linii-airasia,501734,s.html
Tym razem inne linie ale samolot malezyjski. Straszne, do tej pory nie wiadomo kto maczał łapy w zaginięciu tego pierwszego.
Obserwuj wątek
    • sumire Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 09:13
      O, już się zaczyna snucie teorii. Może by to zostawić fachowcom? Jeszcze nawet nie wiadomo, co dokładnie się stało. Ohydne są te teksty z cyklu "przypadek? nie sądzę".
      • rosapulchra-0 Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 09:15
        E tam big_grin Teorie spiskowe to specjalność wioskowego smile
        • wioskowy_glupek Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 09:20
          Tak Rosuś 3 zaginione samoloty z tego samego kraju w ciągu roku w tym

1. zestrzelony
          2. Nie wiadomo co się z nim stało, jeden z nielicznych takich przypadków na świecie, kiedy za uja nie można latającego przez ileś godzin w powietrzu samolotu namierzyć i zmienia on sobie kurs od tak sobie big_grin

Zupełnie nie dziwne, zupełnie wink Marceli szpak dziwi się światu !
          • melancho_lia Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 09:25
            Oj daj spokój. Rosę śnieg posypal i tragedia narodowa wieksza niż zaginięcie samolotu.
            • rosapulchra-0 Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 10:12
              Odwal się ode mnie. Jasne?
              • melancho_lia Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 10:20
                Bo co mi zrobisz? big_grin big_grin big_grin
                • rosapulchra-0 Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 10:22
                  Nie mam zamiaru nic robić. Twoje czepialstwo świadczy o tobie.
                  • 3-mamuska Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 20:22

rosapulchra-0 napisała:

> Nie mam zamiaru nic robić. Twoje czepialstwo świadczy o tobie.

Rosa czemu jej nie wygasisz? Lubisz takie przepychanki?
                    • m_incubo Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 21:00
                      > Rosa czemu jej nie wygasisz? Lubisz takie przepychanki?

Dopiero wtedy czuje, że żyje.
              • joann_80 Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 20:10
                hmmmm i powiadasz, że to ja jestem chamska . A to Ci dobre big_grin
          • rosapulchra-0 Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 10:24
            Co nie zmienia faktu, że wszędzie doszukujesz się spisków smile
            • wioskowy_glupek Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 11:13
              wink
      • lauren6 Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 10:32
        Tak tak, najlepiej wylaczyc logiczne myślenie. Skoro malezyjskie samoloty spadają częściej, znaczy jakieś ich procedury są kijowe. W przypadek, tak chciał bóg itd wierzą zabobonni ludzie.
        • wioskowy_glupek Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 11:07
          No tak na rakiety wystrzelone przez wujka Putina albo Ukraińców - najlepsza zmiana procedur big_grin Seems legit
          • lauren6 Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 11:26
            Co Putin i Ukraińcy robią w Malezji? Wyjaśnij.
            • sumire Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 11:32
              No wiesz, jak w Bondzie - niewykrywalne łodzie podwodne wystrzeliwujące rakiety etc. To tak jest, gdy czerpie się wiedzę o świecie z filmów.
              • wioskowy_glupek Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 21:19
                Gorzej jak się znikąd nie czerpie
            • wioskowy_glupek Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 21:16
              A ktoś twierdzi że coś robią?
        • wheels.of.steel Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 12:15
          lauren6 napisała:

> Tak tak, najlepiej wylaczyc logiczne myślenie. Skoro malezyjskie samoloty spad
          > ają częściej, znaczy jakieś ich procedury są kijowe. W przypadek, tak chciał b
          > óg itd wierzą zabobonni ludzie.

Zwłaszcza w przypadku tego zestrzelonego na Ukrainie zawiodły kijowe procedury....
        • pederastwa Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 14:19
          >Skoro malezyjskie samoloty spadają częściej, znaczy jakieś ich procedury są kijowe.

Akurat ta firma nie straciła do tej pory żadnego samolotu.
      • wheels.of.steel A co boisz się, że wróci temat smoleński? 28.12.14, 12:13
        Jeszcze ludzie znowu zaczną przy okazji mieć wątpliwości w sprawie katastrofy smoleńskiej i znowu zaczną interesować się sprawą, a wtedy PiS może jeszcze wrócić do władzy i będzie źle. Więc lepiej za wszelką cenę niewygodne i trudne niewyjaśnione tematy, byleby "by żyło się lepiej" ponownie wygrali wybory.
      • wheels.of.steel A fachowcy to rozumiem komisje Millera i Laska? 28.12.14, 16:16
        Najlepsi fachowcy w zacieraniu śladów.
    • wheels.of.steel No ale w Smoleńsku to był zwykły wypadek... 28.12.14, 12:10
      Ewentualnie winni byli Kaczyński i Błasik, bo za wszelką cenę chcieli lądować. Jak zestrzelono malezyjski samolot to Putin ble, jak w Smoleńsku w niewyjaśnionych okolicznościach nastąpiła katastrofa polskiego samolotu to Putin OK, a jak ktoś go nie lubi, to rusofob.
    • 71tosia Re: Kolejny Malezyjski samolot zaginął... 28.12.14, 13:48
      ja akurat z airasia korzystalam kilka razy. To bardzo dobry przewoznik, maja nowe samoloty sporo tez inwestowali w firme, zbudowali nawet wlasny duzy terminal w Kuala Lumpur. To na czym glownie oszczedzali to oplaty lotniskowe. Pasazerowie wychodzacy i wchodzacy spotykali sie przy samolocie. Ale loty byly zwykle krotkie wiec pewnie nie przed kazdym potrzebna byla zmiana zalogi i pelny przeglad techniczny.
      Czy zawinily procedury nie jestem pewna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka