golldi 09.09.04, 00:01 Witam. Szukam mam konsultentek Avonu. Czy są tu takie? Prosze o odzew. Pozdrawiam. Golldi -- "Bóg jest Wielki a ja malutka" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula30 Re: Mamy konsultantki AVON 09.09.04, 07:14 Melduję się do raportu! A o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
golldi Re: Mamy konsultantki AVON 09.09.04, 12:13 Dzieki serdecznie na mój odzew. Chodzi mi o torbę damską dość dużą jasny brąz i do tego mozna dokupić w takim samym kolorze i z tego samego materiały portfel. Nie wiem czy są w Polsce już takie torby czy nie. Moja koleżanka przyjechała na kilka dni do Polski właśnie z taka torbą - strasznie mi się spodobała i chciałabym ją sobie kupić. Pytanie brzmi czy są takie torby z opisu, ile kosztują i ewentualnie czy mogłabym prosić o zdjęcia na mail'a: golldi@gazeta.pl. Pozdrawiam serdecznie. Dziękuję. Golldi. Odpowiedz Link Zgłoś
dador1 Re: Mamy konsultantki AVON 09.09.04, 09:14 Ja też się melduję. Dorota & Mati Odpowiedz Link Zgłoś
mamadawidka1 Re: Mamy konsultantki AVON 09.09.04, 09:49 Witam no to i ja sie melduje Odpowiedz Link Zgłoś
evitaa5 Re: Mamy konsultantki AVON 09.09.04, 11:16 hej, ja też się melduję pozdrawiam gg 8782588 Odpowiedz Link Zgłoś