08.01.15, 19:39
Miałyście do czynienia z preparatami tej firmy? allegro.pl/kallos-maska-bananowa-z-kompletem-witamin-1000ml-i4883634564.html
Obserwuj wątek
    • anilka Re: Włosy 08.01.15, 19:55
      tak, miałam to bananowe i jeszcze zieloną i zielony szampon. Drugi raz nie kupię
      • hedna Re: Włosy 08.01.15, 20:09
        Zaczęłam oglądać i dużo tego widziałam na all. Ale wydaje mi się,ze taka pojemność za taką cenę to niestety nie cudawink
        a możecie polecić jakąś dobrą maskę/odzywkę wzmacniającą włosy?
        Najlepiej,żeby jeszcze działała na porost...
        • lola211 Re: Włosy 08.01.15, 20:17
          Przerobilam dziesiątki odzywek i wiem jedno- nie ma jednej idealnej dla kazdegosmile.Ja osobiscie powracam do Alterry z granatem- mam po niej swietne włosy.A na porost- wcierki, Jantar się sprawdza.
    • diademonde Re: Włosy 08.01.15, 20:26
      ja po względnym okresie spokoju, znowu muszę walczyć z wypadaniem włosów i to tym razem gigantycznym wypadaniem. wróciłam do sprawdzonej maski wax, poczytałam z ciekawości w Internecie, co nowego piszą o niej i natknęłam się na wątki, w których dziewczyny odradzały odpowiednik tej maski z firmy, o którą pytasz. Ja jeszcze używam radical w ampułkach i dermena żel, ale to wszystko na wypadanie włosów.
    • mary_lu Re: Włosy 08.01.15, 20:53
      Aby zregenerować włosy, pij drożdże, bierz suplementy, przesuszone, łamliwe włosy pielęgnuj olejami. Można dobrać wcierkę, ale do konkretnego problemu. Jak byś chciała odżywić cebulki tanią odżywką z byle chemicznym świństwem w składzie?

Hormony zbadane, choroby zaleczone? Poziom żelaza?
    • anuszka996 Re: Włosy 29.08.16, 12:55
      Ja miałam z tej firmy maskę waniliową. Dość dobra, ale od jakiegoś czasu stosuję Expert Hair Mask z New Anna. Miała sporo pozytywnych opinii. Trzeba przyznać, że faktycznie regeneruje włosy. Co dla mnie najważniejsze - ogranicza ich puszenie się. Do tego wygodne opakowanie z pompką. Dla mnie obecnie nr 1. Cena też przystępna.
    • leyla76 Re: Włosy 29.08.16, 13:20
      ja uwielbiam te serie
      www.macadamiahair.co.uk/product/deep-repair-masque/
      Używam szamponu, odzywki, dwa razy w tygodniu maskę i od czasu do czasu olejek. włosy mam po tym lśniące i dobrze nawilżone. Ponadto raz w tygodniu na noc smaruje skore głowy i koncówki włosów olejkiem arganowym. muszę przyznać, ze po regularnym używaniu włosy wypadają mniej i mniej sie kruszą.
      dodam, ze na oba te produkty (i nie tylko te)wpadłam dawno temu na tym właśnie forum. wypróbowałam wiele produktów tutaj polecanych i te akurat w moim przypadku najlepiej sie sprawdziły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka