Dodaj do ulubionych

Naprawde NIE chce pracować.

24.01.15, 19:11
Praca nigdy nie dawala mi radości. Zabierala czas. Pieniadze zawsze byly i są. Po studiach zostalam w domu. Poszlam jedynie do jednej pracy na 3m z ktorej mnie wywalili- zasypialam, bylam senns, w koncu bylam tak wku.wiona, że nawrzeszczalam na przelozona zeby sie odwaliła, bo jak widzi bledy to niech je sobie poprawi.. Druga praca trwala pol roku i nic mi sie w niej nie chcialo robić... Chcialam jednak zostac, bo przychodzilam tylko 4 razy w tyodniu, a trudno o taką prace, ktora bylaby na krotszy etat.. Nie przedluzyli ze mna umowy, bo mylilam sie i mialam wolne tempo pracy. Nie psieszylo mi sie, zreszta warunki byly kiepskie, wiec sobie w jakis sposob to rekompnsowalam. Zarobki do 2.000 miesięcznie, praca przez agnecję. W zawodzie.
Niogdy nie bylam tak znudzona pracując... Nie chcialo mi sie wstawac. Chodzilam juzp ozniej niueczesana, bo zwyczajnie bylam cieagl podirytowana.. delikatnie mowiąc. Potem,j ak mi zwracali uwage, bylam wsciekla i niemila..
Czy naprawde musze pracowac? Dodam, ze mam zasilek z MOPSu, biore tez celowe, ale to malo. Do pracy nigdy nie chce wracac.
Obserwuj wątek
    • cherry.coke Re: Naprawde NIE chce pracować. 24.01.15, 19:13
      Wiara, ze pieniadze z MOPSu zawsze beda jest wzruszajaca...
      • writka Re: Naprawde NIE chce pracować. 24.01.15, 19:15
        Pieniadze z OPSu sa male, tylko dalam przyklad. Wierze w nie niz w robote. orobta jest jak zajac, zwlaszcza wtedy, gdy ktos cie zmusza.
    • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: Naprawde NIE chce pracować. 24.01.15, 19:14
      Trolololo.
    • barbibarbi Re: Naprawde NIE chce pracować. 24.01.15, 19:16
      pierdu-pierdu, tani trolling bez konsekwencji. Pieniądze były i są, a potem biorę zasiłek z mops - to się wzajemnie wyklucza. Zrozumialabym jakby tak pisała córka magnata milionera, a nie zasiłkowicz mopsu.
      • aka10 Re: Naprawde NIE chce pracować. 24.01.15, 19:18
        Troll. Juz raz ten tekst widzialam.
    • z_lasu Re: Naprawde NIE chce pracować. 24.01.15, 19:17
      Znowu??? Nie chcesz, to nie pracuj - po co w kółko piszesz o tym na forum? Mam tylko nadzieję, że ten zasiłek z MOPS-u szybko ci zabiorą, bo ja jakoś nie mam ochoty cię utrzymywać.
    • pani.jezowa Re: Naprawde NIE chce pracować. 24.01.15, 19:28
      NIE KARMIĆ.
    • solejrolia Re: Naprawde NIE chce pracować. 24.01.15, 20:19
      ale to juz było.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka