Dodaj do ulubionych

Moderatorki

26.01.15, 01:37
Czy czytałyście ten post?
forum.gazeta.pl/forum/w,567,156380382,156380382,Czy_ktoras_wie.html
może ja głupia jestem ale dziewczyna twierdzi ze chce popełnić samobójstwo, to chyba trzeba gdzieś zgłosić.
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Moderatorki 26.01.15, 01:53
      Popełniłam tę lekturę i od razu wysłałam maila na policję. Zanim moderatki rano wstaną, czy w ogóle usiądą do swoich lapków, to może być za późno.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Moderatorki 26.01.15, 01:54
      chyba tylko IP na policję. Bo co innego? Tylko czy oni zajmują się takimi sprawami?
      • konsta-is-me Re: Moderatorki 26.01.15, 02:07
        Raczej do rana chyba powinna wytrzymac.
        Ale lepiej zglaszac z IP.
        • owianka Re: Moderatorki 26.01.15, 08:28
          Kiedyś wysłałam maila w takiej samej sprawie na redakcja_portalu@agora.pl z prośbą, żeby to oni powiadomili policję. Odpowiedzi nie dostałam, i do dziś się zastanawiam, czy podjęto jakieś kroki.

Roso, może odpowiesz mi na pytanie, czy zrobiono wtedy cokolwiek? Sprawa dotyczyła właśnie Ciebie i Twojego wątku z 19.11.2012.
    • baltycki Re: Moderatorki 26.01.15, 08:01
      Takie publiczne deklaracje moga narobic wiecej szkody niz przyniesc pozytku.
    • zona_mi Re: Moderatorki 26.01.15, 08:37
      Czuwamy.
    • heca7 Re: Moderatorki 26.01.15, 09:44
      Nie wiem czy tutaj tak by było. Ale jakiś czas temu koleżanka z forum zamkniętego otworzyła drzwi... policji. Zdębiała bo nie wiedziała o co chodzi. Okazało się, że dzień wcześniej jej kilkunastoletnia córka palnęła na FB "ja się zabiję". Tak całkiem bezmyślnie, wcale nie zamierzała tego zrobić- u niej to było takie powiedzenie. No i rodziców odwiedziła policja.
      • czar_bajry Re: Moderatorki 26.01.15, 23:28
        ok, dopiero teraz do kompa mogłam usiąść i mam nadzieję że wszystko z tą dziewczyną w porządku.
        • baltycki Re: Moderatorki 26.01.15, 23:58
          > mam nadzieję że wszystko z tą dziewczyną w porządku.
          Tez mam taka nadzieje, ze Twoj post nie spowodowal reakcji..
          Spiesz sie, juz policja jedzie do Ciebie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka