Dodaj do ulubionych

50 twarzy...WTF?

10.02.15, 14:50
Chciałam iść ze ślubnym do kina w sobotę - w poznańskich 2 multikinach grają TYLKO 50 twarzy...

Czy kogoś porąbało? Naprawdę wszyscy chcą to zobaczyć?
Rozumiem, że są Walentynki, i jest to pozycja wysoce romantyczna....
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 14:57
      serio ? tylko to ?
      OMG
    • mx3_sp Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 14:58
      w B-stoku też tylko to.
    • morgen_stern Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 15:02
      OJP kogoś nieźle powaliło wink
    • memphis90 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 15:03
      Oj tam, w Browarze masz jeszcze Dzień z życia blondynki, Polskie gó..., Warsaw by night big_grin Ew. Pingwiny i Teoria wszystkiego o 10 rano! I Barbie super Księżniczkę.
      A w Malcie oprócz Greya masz jeszcze Greya-w-strefie-Platinium big_grin
      Rany, w cinema-city to samo uncertain
      Czy można zawiązać jakiś protest? Na FB albo gdzieś?
      • morgen_stern Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 15:05
        Najskuteczniejszy protest to chyba pozostanie w domu wink
      • sara_lund Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 15:10

Cinema City też - a oni mają tyle sal, że mogliby swobodnie grać coś innego.

Alternatywnie w Muzie na 16.30 rosyjski film gejowski - nie wiem co bardziej podejdzie mojemu mężowi;P

Strzelili sobie tym w kolano. Dobrze morgen pisze, że trza zostać w domu
        • kanga_roo Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 15:14
          ja to ja, z chęcią obejrzę pingwiny, ale wyobrażam sobie takie wczesne, zakochane nastolatki jak idą na Greya big_grin
          • wielkafuria Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 16:00
            pingwiny są nuuuuuudneeeeeeee
            • arwena_11 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 16:02
              nam sie podobałysmile chociaż te w tv są jednak śmieszniejsze. Ale czas miło spędziliśmy
        • rosapulchra-0 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 16:37
          Rosyjski film gejowski? A jaki tytuł?
          • marychna31 holenderski 10.02.15, 20:23
            Mephis się pomyliłasmile
            Pewnie ten Siergiej ją zmyliłsmile
            www.kinomuza.pl/index.php/pl/aktualnosci/59,2,11,1310,kinowe-walentynki-w-4-odslonach
        • maggi9 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 17:18
          sara_lund napisała:

>
          > Cinema City też - a oni mają tyle sal, że mogliby swobodnie grać coś innego.

sprawdziłam repertuar CC u siebie i faktycznie od piątku grają tylko to. Moim zdaniem oni po prostu wiedzą, że będą grać Greya na stówę a reszty nie ustalili jeszcze i tyle. Bez przesady bo cały następny tydzień w CC leci tylko Grey. To nie jest kino jedną salą.
      • vocativa Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 19:21
        U nas to samo, ale "Teoria wszystkiego" jest na 14.45 i kupiliśmy właśnie bilety- uff smile
    • kadfael Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 15:14
      Kogoś pogięło. Ale popatrz na repertuar poznańskich niesieciówek - może coś znajdziesz dla siebie - tam nie ma Greya wink
    • memphis90 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 15:17
      Multikino twierdzi, ze repertuar pojawi się w czwartek i będzie coś POZA Greyem. Mam nadzieję uncertain
    • mandolinka.bramborova Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 15:21
      Widzę, że wrocławskie kina też przodują w Greyu, ale myślę, że jest na to proste wytłumaczenie. Pełen repertuar publikują w środy (Helios) i w środy lub w czwartki (Multikino), więc na razie zapowiadają tylko największą nowość, a jutro/w czwartek się okaże, że leci coś jeszcze.
      Swoją drogą poszukaj kin studyjnych, które pewnie będą miały ciekawszą ofertę. Wrocławskie Nowe Horyzonty też puszczają w sobotę Greya w dwóch salach non stop, ale poza tym lecą jeszcze: koncert Bjoerk, transmisja opery, "Dzikie historie", "Dzika droga", "Samba" i parę innych tytułów. Więc jakiś wybór jest.
    • arwena_11 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 15:22
      W tej chwili w Warszawskich Multikinach na stronach pojawia się również tylko 50 twarzy.W cinema city podobnie

Czy kogoś pogięło? NIe ma już normalnych filmów?
      • premeda Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 16:35
        Zwłaszcza, że to zapowiada się jako niezła szmira. Ten facet jest tak nijaki, że kijem bym go nie tknęła, nawet wyposzczona wink Aż idę sprawdzić co u mnie dają smile
        • memphis90 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 17:30
          Eeee, w Once upon a time był niezłym Łowczym smile I w Jurassic Park też się nieźle zapowiada.
    • rosapulchra-0 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 16:39
      Nie widziałam "50 twarzy Greya" i na forum czytam samą krytyk e tego filmu. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić ten fenomen? Widziałyście i wiecie z własnego doświadczenia, że to szmira nie warta zachodu, czy tak z default'u oceniacie?
      • mary_lu Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 17:04
        Przeczytałam ksiaźki bez obrzydzenia, ale nawet ja nie wybieram się na film. On po prostu ńie może być oglądalny. Dziamdziowaci aktorzy grający do scenariusza z infantylnej książki... Lepiej sobie darować, musiałabym spędzić pół seansu z pudłem po popcornie na głowie, tak byłabym zażenowana oglądaniem tych scen.
    • premeda U mnie lepiej :) 10.02.15, 16:40
      Jest Grey, ale i Dzika Droga, Jupiter, Wkręceni 2. No i wszystkie Barbie, Pingwiny i Baranek Shaun, co prawda do południa ale Walentynki wieczorem to się gdzie indziej spędza wink
    • lauren6 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 18:14
      50 twarzy greja na walentynki da się zarezerwować od połowy stycznia. Normalny repertuar na najbliższy weekend będzie dostępny jak co tydzień w okolicach środy-czwartku. Spokojnie, nie siej paniki.
    • naomi19 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 18:20
      W Paznaniu są tylko 2 kina? Współczuję. Ja w Katowicach wybieram kameralne kina- grają dobre filmy, do sieciówek nie chodzę prawie w ogóle. A juz zeby isc z corka na fajny, madry film dla dzieci- to juz w ogole wielkie kina odpadaja.
      • clio_yaga Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 20:06
        naomi19 napisała:

> W Paznaniu są tylko 2 kina? Współczuję. Ja w Katowicach wybieram kameralne kina
        > - grają dobre filmy, do sieciówek nie chodzę prawie w ogóle. A juz zeby isc z c
        > orka na fajny, madry film dla dzieci- to juz w ogole wielkie kina odpadaja.

Gdzie chodzisz z córką na fajne filmy w Katowicach?
        Moja córka chodziła przez 2 lata do Światowida na fajne filmy dla starszych dzieci, głównie europejskie kino. Seanse były w soboty przed południem raz w miesiącu, zlikwidowali ze względu na małe zainteresowanie. Bardzo żałowała, czasem odgrzebuje te filmy gdzieś na necie i ogląda.
        • naomi19 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 20:31
          kosmos
          • clio_yaga Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 22:24
            dzięki
    • peggy_su Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 19:09
      Bez paniki! big_grin
      Multiplexy wrzucają nowy repertuar w czwartki, wcześniej wiszą tylko najpopularniejsze pozycje, lub tkie na wypromowaniu których szczególnie im zależy. Może dystrybutor dopłaca za taką opcję, tego nie wiem.

Panikary big_grin
    • kwietniowka2011 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 19:27
      już się kiedyś z tym spotkałam, jakieś 2,5 roku temu, po 5 latach non stop w domu z dziećmi postanowiłam się wreszcie wyrwać z domu na wieczór i całą noc, miałyśmy z kumpelą pójść do kina a potem do niej "na winko" i co?? WSZĘDZIE była tylko epoka lodowcowa ktoras tam czy inny podobny szajs uncertain (Warszawa)
    • ewcia1980 Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 19:45
      Ja akurat w walentynkowy weekend nie wybieram się do kina ale aż sprawdziłam co grają "u mnie" w Cinema 3D w sobotę wieczorem i :
      - Jupiter intronizacja 3D - 20.00
      - Dzika droga
      - Tajemnice lasu
      - Wkręceni 2
      no i 3 wieczorne seanse 50 TG.

• semida Re: 50 twarzy...WTF? 10.02.15, 19:59
      U nas tez tylko Gray jest,wiec nawet nie wiedząc o czym jest-brałam co dawalitongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka