Dodaj do ulubionych

kinowy Baranek Shaun

19.02.15, 21:33
Warto?

Bohatersko zobowiązałam się przejąć potomstwo koleżanki (młodsze maja 4 lata, starszak prawie 5,5) na jedno popołudnie i późny wieczór (w sumie 6h). Pomyślałam o kinie, bo chłopaki uwielbiają Shauna. Dadzą radę? Ciekawy i podobny do "serialowej" wersji? Wasze kilkulatki dały radę?

Ich mama mówi, że spokojnie 1,5h wysiedzą... Ale przeraża mnie wizja zapanowania nad nimi, jeśli zaczną się nudzić wink
Obserwuj wątek
    • joxanna1 Re: kinowy Baranek Shaun 19.02.15, 21:39
      Ja zapisuję się pierwsza, nawet jeśli dzieci odmówiąsmile.
      Zabieram w każdym razie 9latkę, 7latka i 4,5 latka. Słabym ogniwem jest środkowy, który nie za bardzo lubi chodzić do kina, ale da radę, bo ja uwielbiam baranka Shauna... Warto, warto, warto
      • jusytka Re: kinowy Baranek Shaun 20.02.15, 17:46
        Ja idę bez swoich nastolatków! Uwielbiam baranka smile
    • lauren6 Re: kinowy Baranek Shaun 19.02.15, 21:45
      Dadzą radę. Byliśmy zaraz po premierze, sala pełna, nikt nie wychodził przed czasem. Ja się wynudzilam, dziecko wyszło zachwycone.
    • ina_nova Re: kinowy Baranek Shaun 19.02.15, 22:06
      Byliśmy, polecamy, beka śmiechu i trochę wzruszeń smile
      • lafiorka2 Re: kinowy Baranek Shaun 20.02.15, 11:02
        idę z dzieciakami obowiązkowo smile
    • zazou1980 Re: kinowy Baranek Shaun 20.02.15, 11:09
      Bylismy z 6letnia corka i polecam. Jednak da sie zrobic ciekawy film bez slow.
      Jedynymi osobami, ktore wyszly w trakcie byl ojciec z 2 synami, bo mlodszy na oko ze 3letni ryczal ze sie boi jak hycel grasowal...
    • eilian Re: kinowy Baranek Shaun 20.02.15, 13:56
      Właśnie miałam napisać na forum zachęcający wątek. Baranek jest świetny! Dawno się tak nie uśmiałam. Pogodny, ciepły film, oby takich więcej.
      • kim5 Re: kinowy Baranek Shaun 20.02.15, 14:14
        Byłam i bardzo mi się podobało!
    • esi1 Re: kinowy Baranek Shaun 20.02.15, 14:27
      Ja byłam z 9-latką i12-latkiem. smile
      Ale my uwielbiamy baranka Shouna smile
      Na widowni było sporo maluchów i dawały radę. Niektórefajnie głośno komentowały.
    • klamkas Re: kinowy Baranek Shaun 20.02.15, 22:36
      No dobra, przekonałyście mnie (właśnie zrobiłam rezerwację na 6 osób - ja, mąż, nasze 13-latnie dziecię i smarkacze koleżanki - my (ja mąż i 13-letnie dziecię) mamy zupełnie poważny pretekst do obejrzenia i córka z mężem obraziliby się gdybym ich nie zabrała wink). Jutro uwielbiany Shaun. Wymyślę jakieś plagi dla młodocianych chłopaków, jeśli spaskudzą seans... smile.
    • gazeta_mi_placi Re: kinowy Baranek Shaun 21.02.15, 15:59
      Lubię Baranka, ma coś w sobie smile
    • purple.sky Re: kinowy Baranek Shaun 22.02.15, 10:56
      A Czy 3 letniemu dziecku sie spodoba?
      • lafiorka2 Re: kinowy Baranek Shaun 22.02.15, 11:17
        mój 3 latek bardzo lubił w tv oglądać, więc może ? smile
      • maeve_binchy Re: kinowy Baranek Shaun 22.02.15, 13:02
        Moja 3-latka byla i bardzo jej sie podobalo. Troche bala sie hycla, ale dala rade. Tyle, ze moje dzieci sa fanami baranka i w domu milion razy widzieli te krotsze filmiki.
    • drilka Re: kinowy Baranek Shaun 22.02.15, 13:06
      Zdecydowanie wartosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka