rasowa_sowa Re: cichy ślub 23.02.15, 14:48 Kto miałby cię hejtować? Zorganizowałaś to po swojemu i jesteś zadowolona, to chyba dobrze. Ja miałam wesele i też jestem zadowolona. Mam fajną rodzinę z którą chciałam świętować i wszystko się udało. Bez afer i kwasów. Też mam czekać na hejt? Odpowiedz Link Zgłoś
wies-baden Re: cichy ślub 23.02.15, 17:24 Czy większość sądzi, że marzeniem cioci Stefy i wujka Zdzicha jest uczestnictwo w weselu? ....i że daliby się pokroić, aby móc się bawić przez jeden wieczór za co najmniej 1000 złotych (tzw. talerzyki + garderoba +inne), najczęściej przy muzyce z odtwarzaczy? Heloł, ale ktoś musi zejść na ziemię... Odpowiedz Link Zgłoś
malwa51 Re: cichy ślub 23.02.15, 17:57 Mialam, ja i maz, swiadkowali jego koledzy. Slubu nie bralam w Polsce i nikogo nie zapraszalam, matka wiedziala, ale ani ja nie chcialam jej fatygowac, ani ona jezdzic dla 10 minut . Bez podtekstu ideologicznego, po prostu dla nas bylo to zalegalizowanie zwiazku. Zadnych motylkow w brzuchu ani fajerwerkow, ani "najpiekniejszego dnia". Cichego ani glosnego slubu nie "polecam" nikomu, kazdy niech decyduje o sobie, a nie oglada sie na innych... Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: cichy ślub 23.02.15, 20:14 Tak, miała i żeby było śmieszniej stolik też na 8 osób My płaciliśmy (fakt, nieszokująco), dlatego nie było komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś