Dodaj do ulubionych

jak i GDZIE przeżyć AI?

11.03.15, 14:37
długo się opierała, bo to nie moje klimaty, ale moja młodzież bardzo pragnie. a Starsza woli wręcz zostać w domu, niż znowu jechać z nami w jakieś czarowne (=nudne) miejsce😉

no więc poratujcie jakimś AI w Turcji, na Kanarach, w Grecji etc. kiedyś fajnym miejscem było Lykia World, ale się zmienił właściciel i formuła (=fabryka do przerobu turystów). a fajnie było, bo kompleks składał się z głównego hotelu i domków w przepięknym ogrodzie. było kilka tematycznych restauracji, a nie jedna stołówka-hala. piękna zatoka. reszta standard: baseny, zjeżdżalnie, fitness spa etc. czyli dostęp do urlopowego funu+ odrobina intymności .

no to do klawiatur globetrotterki !
Obserwuj wątek
    • pitahaya1 Re: jak i GDZIE przeżyć AI? 11.03.15, 17:00
      Leniem pachniewink

Ile młodzież ma lat? Co to znaczy, że starsza woli zostać w domu? Dlaczego? Nie lubi plaży, czy targaliście ją do tej pory po zabytkach "kamień na kamieniu"?

Jakieś sugestie?
      Sama z nimi będziesz, czy chłop u pasa? Wynajem samochodu wchodzi w grę, czy tylko basen i wokół basenu?

Chcesz kilka restauracji klimatycznych w jednym obiekcie? Czy też bierzesz pod uwagę romantyczną kolację poza hotelem? Tylko po co wtedy AI?
      • mamusia1999 Re: jak i GDZIE przeżyć AI? 11.03.15, 17:55
        Starsza ma 16 lat ?? a jej przyjaciółki wyjeżdżają na zlot harcerzy do Japonii. ma być plaża ale z ludźmi, barem i basen, jeśli wycieczka to i shopping, TV i WLAN, dobre jedzenie, możliwość spędzenia całego dnia z dala od nas i od brata

Młodszy 11, chce pływać i nurkować, jeśli wycieczka to challenge na łonie natury, lemoniada i lody, fastfood i WLAN
        Mąż: żeby było zjawiskowo pięknie, z pełną infrastrukturą sportów wodnych, ale żeby tam nikogo nie było, a dzieci nie wymagały animacji czyli potrzebna mu jajonośna, pełnowełnista, mleczna świnia??

a ja bym chciała żeby mi nikt nie gęgał, że mu się nudzi i dlatego MUSI wisieć w necie od rana do wieczora

AI żeby mnie nikt nie tyrpał o drobne, bo mu się pić chce i żebym żadnych zakupów nie musiała robić. kilka restauracji na terenie.

niezupełnie leń, tylko kompletny brak rozeznania. każdą sesję zaczynam od wypasionego AI i kończę w samotni moich marzeń.
        • pitahaya1 Re: jak i GDZIE przeżyć AI? 11.03.15, 18:53
          Pytałam o młodzież, bo jakoś ostatnio już 8-latkę nazywa się młodzieżą.

Niemniej jednak chyba nie pomogę, bo wprawdzie byliśmy w takim ośrodku, gdzie było niemal wszystko o czym piszesz, ale to miejsce dla dzieci, nie dla młodzieży.
          Z kolei z młodzieżą byłam w Grecji, ale oni inaczej spędzali czas. Zwiedzali, pływali na desce. Nie było mowy o dostępie do netu, czy siedzeniu na basenie. Większość czasu spędzaliśmy poza hotelem, więc to też nie dla Was.

• mayaalex Re: jak i GDZIE przeżyć AI? 11.03.15, 18:37
      Bylismy w Sarigerme kolo Dalaman, w Hiltonie. maja spa, duzo roznych sportow, okolice sa fajne (samo Sarigerme nie ale niedaleko jest sporo ciekawych rzeczy). jest wifi, sa restauracje (trzeba rezerwowac dosc wczesnie), jedzenie nawet w glownej restauracji jest dobre. nie wiem tylko czy 16-latka bedzie zadowolona, my bylismy we wrzesniu wiec byla przewaga malych dzieci, ktore jeszcze nie musza chodzic do szkoly.
      wszystko wliczone w cene (poza spa oczywiscie, restauracje z jakas mala doplata)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka