Dodaj do ulubionych

afrykański korzeń snów

18.03.15, 10:52
znacie? używacie? warto? czy jest uzależniający? będę wdzięczna za wszelkie informacje!
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 10:55
      Słyszałam o ładnych afrykańskich korzeniach, ale ja raczej bym z nimi nie zasypiała... tongue_out
    • priszczilla Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 10:57
      To jakiś dopalacz?
      • elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:18
        Nie, to korzeń.
      • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:24
        roslinka
    • elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:17
      Znamy, warto, nie uzależnia.
    • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:24
      >znacie? używacie?
      jeszcze nie uzywalam, ale zamierzam
      > warto?
      zapewne tak
      >czy jest uzależniający?
      fizycznie nie ,psychicznie ma potencjal jak każdy wirtual
      • elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:25
        > fizycznie nie ,psychicznie ma potencjal jak każdy wirtual

wut?
        • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:29
          czego nie rozumiesz ?
          można się uzaleznic od gier, seksu, książek to i od swiadomego snienia
          • elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:30
            Przede wszystkim nie rozumiem wypowiadania się bez doświadczenia.
            • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:44
              to już twój problem
            • bulzemba Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:48
              Nigdy nie ćpałam czy to znaczy że nie mogę mówić że narkotyki są uzależniające?

• priszczilla Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:52
                Nie dlatego, ale nie powinnaś raczej mówić "narkotyki są uzależniające", bo narkotyki są uzależniające w różnym stopniu. Niektóre nie bardziej niż zakupy i branie gorących kąpieli.
                • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:56
                  ale ja nie napisałam ze korzne uzaleznia tylko ze ma taki potencjal jak każdy inny wirtual
                  inteligentny człowiek to zrozume
                  • priszczilla Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 13:03
                    Nie do ciebie pisałam, tylko do Buluzemba.
              • elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:53
                Demagogia wyjątkowo niskich lotów i bez przełożenia na tę sytuację. Szkoda mojego czasu.
          • priszczilla Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:50
            Ale naprawdę można osiągnąć dzięki temu świadome śnienie czy po prostu wyjątkowo wyraziste, niezwykłe sny? Świadome śnienie, to chyba sen podczas którego możesz sterować swoim zachowaniem i innymi wydarzeniami. Znam dwie osoby, które twierdzą, że to potrafią.
            • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:55
              swiadome snienie można i bez korzenia
              tylko się trzeba nauczyć
              korzen podobno ulatwia to i zwieksza ilość snow
            • elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:02
              Jedno i drugie. Ja nie trenuję LD, więc możliwości sterowania tym, co mi się śni mam ograniczone, jednak od kiedy stosuję uwolniłam się od męczącego, powtarzającego się motywu.
              Sny są wyraziste, relaksujące i bogate w doznania organoleptyczne if you know what i mean suspicious
              Ale to bardzo indywidualna sprawa.
              Jeżeli trenujesz LD to na pewno wydatnie pomaga, ze względu na intensywność, ilość i fakt, że po przebudzeniu pamiętasz bardzo dużo.
              • antyideal Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:08
                elle-hivernale napisała:
                > Sny są wyraziste, relaksujące i bogate w doznania organoleptyczne if you know w
                > hat i mean suspicious

Miałam takie, gdy bralam antydepresanty, heh, niesamowite były.
              • nowi-jka Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:09
                co to LD?
                • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:10
                  swiadome snienie
                  • nowi-jka Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:18
                    a jak sie to "trenuje"?

• cosmetic.wipes Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:25
                      I po co?
                      • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:30
                        po co to się nogi noco suspicious

bo to fajne
                        bo można pozbyć się niechcianych snow ( pol roku bez snow autobusowych!!!!! jupiiiiiii!!!!)
                        • cosmetic.wipes Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:34
                          Wóda i fajki tez są fajne tongue_out

Nie bardzo ogarniam, ale może dlatego, że nie miewam niechcianych snów.
                          • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:37
                            nigdy koszmarow nie mialas ?

fajki nie sa fajne chociaż fajnie pachna
                            a w ld można palic co się chce bez ryzyka raka big_grin
                            • kandyzowana3x Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:42
                              E tam za pol roku japońscy naukowcy odkryta pewnie, ze samo myślenie o paleniu powoduje aktywację pewnych rejonów mózgu i ryzyko raka i rzeżączki wink.
                              • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:43
                                hehehe
                    • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:29
                      techniki sa rozne i trzeba znalesc najlepsza dla siebie
                      www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/dusza/jak-uzyskac-swiadomy-sen-techniki-wywolywania-swiadomeg-snu_37546.html
                      swiadomesnienie.pl/3-najlepsze-techniki/
                      • lafiorka2 Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:33
                        ale po co to???
                        • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:35
                          bo to fajne
                        • elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:42
                          Ja szukałam czegoś na problemy z bezsennością. Leki apteczne mi nie służyły, bo byłam nie do życia, przetestowałam wiele innych ciekawych ziół i przy korzonku już zostanę, bo jest nieinwazyjny, nie zamula za dnia i dobrze mi robi na samopoczucie.
                          Sam korzeń nie działa nasennie, ale jeżeli ktoś cierpi na besenność, to wie ile stresu kosztuje fakt, że trzeba się położyć i pewnie znów będzie ujnia z grzybnią. Z afs nie mogę się doczekać kiedy zasnę wink
                          • priszczilla Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:48
                            A jak go sobie aplikujesz?
                            • elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:59
                              Żuję sobie wieczorkiem suspicious
                              3 dni pod rząd po 750 mg jednorazowo. Efekt trwa kilka tygodni, u mnie najdłużej 5.
                        • priszczilla Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:47
                          >>>ale po co to???

Mnie tam by się ta umiejętność przydała. Sny erotyczne kończą mi się zwykle w najciekawszym momencie. wink
                          • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:59
                            to cwicz
                            tylko zebys potem nie uznala z eteraz to facet do niczego poza wynoszeniem smieci nie jest potrzebny wink
                            • raczek47 Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 16:44
                              Może mnie ktoś oświecić po co to komu?To świadome śnienie? To ma być taki rodzaj haju jak po haszu np?
                              • rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 17:05
                                https://www.facepalm.su/wp-content/gallery/gif-facepalm-2/sivestr-stalone-facepalm.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka