spamlady 18.03.15, 10:52 znacie? używacie? warto? czy jest uzależniający? będę wdzięczna za wszelkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 10:55 Słyszałam o ładnych afrykańskich korzeniach, ale ja raczej bym z nimi nie zasypiała... Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:17 Znamy, warto, nie uzależnia. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:24 >znacie? używacie? jeszcze nie uzywalam, ale zamierzam > warto? zapewne tak >czy jest uzależniający? fizycznie nie ,psychicznie ma potencjal jak każdy wirtual Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:25 > fizycznie nie ,psychicznie ma potencjal jak każdy wirtual wut? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:29 czego nie rozumiesz ? można się uzaleznic od gier, seksu, książek to i od swiadomego snienia Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:30 Przede wszystkim nie rozumiem wypowiadania się bez doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:48 Nigdy nie ćpałam czy to znaczy że nie mogę mówić że narkotyki są uzależniające? Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:52 Nie dlatego, ale nie powinnaś raczej mówić "narkotyki są uzależniające", bo narkotyki są uzależniające w różnym stopniu. Niektóre nie bardziej niż zakupy i branie gorących kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:56 ale ja nie napisałam ze korzne uzaleznia tylko ze ma taki potencjal jak każdy inny wirtual inteligentny człowiek to zrozume Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 13:03 Nie do ciebie pisałam, tylko do Buluzemba. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:53 Demagogia wyjątkowo niskich lotów i bez przełożenia na tę sytuację. Szkoda mojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:50 Ale naprawdę można osiągnąć dzięki temu świadome śnienie czy po prostu wyjątkowo wyraziste, niezwykłe sny? Świadome śnienie, to chyba sen podczas którego możesz sterować swoim zachowaniem i innymi wydarzeniami. Znam dwie osoby, które twierdzą, że to potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 11:55 swiadome snienie można i bez korzenia tylko się trzeba nauczyć korzen podobno ulatwia to i zwieksza ilość snow Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:02 Jedno i drugie. Ja nie trenuję LD, więc możliwości sterowania tym, co mi się śni mam ograniczone, jednak od kiedy stosuję uwolniłam się od męczącego, powtarzającego się motywu. Sny są wyraziste, relaksujące i bogate w doznania organoleptyczne if you know what i mean Ale to bardzo indywidualna sprawa. Jeżeli trenujesz LD to na pewno wydatnie pomaga, ze względu na intensywność, ilość i fakt, że po przebudzeniu pamiętasz bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:08 elle-hivernale napisała: > Sny są wyraziste, relaksujące i bogate w doznania organoleptyczne if you know w > hat i mean Miałam takie, gdy bralam antydepresanty, heh, niesamowite były. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:30 po co to się nogi noco bo to fajne bo można pozbyć się niechcianych snow ( pol roku bez snow autobusowych!!!!! jupiiiiiii!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:34 Wóda i fajki tez są fajne Nie bardzo ogarniam, ale może dlatego, że nie miewam niechcianych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:37 nigdy koszmarow nie mialas ? fajki nie sa fajne chociaż fajnie pachna a w ld można palic co się chce bez ryzyka raka Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:42 E tam za pol roku japońscy naukowcy odkryta pewnie, ze samo myślenie o paleniu powoduje aktywację pewnych rejonów mózgu i ryzyko raka i rzeżączki . Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:29 techniki sa rozne i trzeba znalesc najlepsza dla siebie www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/dusza/jak-uzyskac-swiadomy-sen-techniki-wywolywania-swiadomeg-snu_37546.html swiadomesnienie.pl/3-najlepsze-techniki/ Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:42 Ja szukałam czegoś na problemy z bezsennością. Leki apteczne mi nie służyły, bo byłam nie do życia, przetestowałam wiele innych ciekawych ziół i przy korzonku już zostanę, bo jest nieinwazyjny, nie zamula za dnia i dobrze mi robi na samopoczucie. Sam korzeń nie działa nasennie, ale jeżeli ktoś cierpi na besenność, to wie ile stresu kosztuje fakt, że trzeba się położyć i pewnie znów będzie ujnia z grzybnią. Z afs nie mogę się doczekać kiedy zasnę Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:48 A jak go sobie aplikujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:59 Żuję sobie wieczorkiem 3 dni pod rząd po 750 mg jednorazowo. Efekt trwa kilka tygodni, u mnie najdłużej 5. Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:47 >>>ale po co to??? Mnie tam by się ta umiejętność przydała. Sny erotyczne kończą mi się zwykle w najciekawszym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 12:59 to cwicz tylko zebys potem nie uznala z eteraz to facet do niczego poza wynoszeniem smieci nie jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: afrykański korzeń snów 18.03.15, 16:44 Może mnie ktoś oświecić po co to komu?To świadome śnienie? To ma być taki rodzaj haju jak po haszu np? Odpowiedz Link Zgłoś