Dodaj do ulubionych

Przyzwoita torebka do 1000 zł

03.04.15, 09:01
Jakich producentów polecacie?
Fason i kolor są, wiadomo, sprawą indywidualną, chodzi mi o solidność wykonania, czyli np. nie strzępią się szwy, kieszonki materiałowe w środku nie drą się. Torebki oczywiście ze skóry.
Bardzo podobają mi się torebki firmy Batycki, a te spokojnie można kupić w cenach 700-900 zł.
Coś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • violent_green Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 03.04.15, 09:23
      Batycki - nie polecam. Bardzo się nacięłam na tej firmie. Zamówiłam torebkę w ich sklepie internetowym, ale to co dostałam w przesyłce kurierskiej wprawiło mnie w osłupienie. Torebka była z innej skóry niż się spodziewałam, czarna torebka miała widoczne białe szwy na rączce, tragiczne wykonanie. Gdybym nie widziała, że to Batycki, to bym pomyślała, że to chiński wyrób z bazaru. Torebkę odesłałam jeszcze tego samego dnia, ale o zwrot pieniędzy musiałam się upominać jeszcze po upływie miesiąca. Innymi słowy firma nie przestrzega swojego regulaminu i olewa swoich klientów.
      Teraz mam torebkę Ochnik, bardzo ładne wykonanie w środku, choć skórka delikatna i się dość mocno przeciera.
      • lily-evans01 Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 03.04.15, 13:57
        Ale ja chcę kupić stacjonarnie. Co jakiś czas w sklepie stacjonarnym są promocje i ceny też korzystne, a możesz torebkę wypróbować. Te, które widziałam, podobały mi się,
        • anutek78 Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 10.04.15, 11:41
          A gdzie jest sklep stacjonarny Batyckiego?
      • marta1111111 Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 17.04.15, 20:24
        a ja polecam 4msklep.pl/Torebki,c,2087#t
        • marta1111111 Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 17.04.15, 20:25
          a ja polecam 4msklep.pl/Torebki,c,2087#t
    • stacie_o Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 03.04.15, 09:27
      Pracownia Zuzi Górskiej.
      • nutella_fan Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 12.06.15, 21:33
        Co za mania pop..... Zuzia - sruzia. Zuzanna chyba smile
    • edelstein Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 03.04.15, 15:35
      Michael Kors
    • ingryd Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 03.04.15, 16:04
      LANCEL
      www.lancel.com/fr/femme/sacs-a-main#/0/0/0/1/12
      LONGCHAMP
      fr.longchamp.com///#7
      • ingryd Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 03.04.15, 16:08
        oj, chyba cenowo zle sie wpasowalam sad
      • leanne_paul_piper Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 03.04.15, 23:59
        Te Longchamp są PRZEPIĘKNE ale czy te żabojady nie mogą używać jakiegoś normalnego języka? Albo ja jestem ślepa, albo nie zrobili strony w języku angielskim.

Chociaż to: Ce produit est momentanément indisponible niestety zrozumiałamsad
    • guderianka Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 03.04.15, 16:09
      Ja mam z Tchibo od chyba 1,5. Zero śladów użytkowania, o których piszesz. Inna sprawa, że mam parę torebek i często zmieniam ( aktualnie noszę hand made jednej artystyki , cudowna)
    • gazeta_mi_placi Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 03.04.15, 16:11
      A głodne dzieci?
      • sanrio Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 03.04.15, 22:53
        nie, głodnych dzieci autorka nie potrzebuje, ale myślę, że docenia iż pytasz.
      • fadilla Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 03.04.15, 23:18
        One szyja te torebki
    • leanne_paul_piper Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 03.04.15, 18:29
      Mam białą od Calvina Kleina (kupiona na Zalando) i stwierdzam, że jak do tej pory jest niezniszczalna. Noszę w niej połowę swojego dobytkuwink, a jak do tej pory nie widać śladów zużycia. Co jest fajne, wewnątrz nie ma podszewki materiałowej tylko też jest wyłożona skórą.
      Właściwie jedyną jej wadą jest to, że jak na moje potrzeby jest trochę mała (typowy kuferek do ręki jakieś 30 cm x 16 szerokości).
      Ale porównując jakość wykonania np. z Wittchen, czy Wojewodzic, którym po paru miesiącach zaczynają przecierać się rączki, to CK się wyróżnia bardzo na plus.
    • nenia1 Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 04.04.15, 00:46
      Z Batyckiego mam portfel z lakierowanej skóry i jest ok, nic się nie dzieje, bursztynek się dzielnie trzyma, nie odpadł smile Torebki zazwyczaj kupuję w Kazarze, najczęściej z serii biznesowej, są usztywniane i cały czas bardzo elegancko wyglądają, skóra się nie zagina. Polecam wizytę w sklepie stacjonarnym, w internecie nieco słabiej wyglądają i też spokojnie kupisz w cenie do 1.000,- zł.
      • lily-evans01 Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 04.04.15, 14:05
        Dzięki. Zdecydowanie wolę sklepy stacjonarne, jeśli chodzi o torebki, buty itp.
        Parę razy rzeczy inaczej wyglądały on line, inaczej po przysłaniu (np. co ciekawe, buty Bartek dla córki).
        I zresztą, jak przymierzysz, to widzisz od razu, czy dobrze się z czymś czujesz, czy nie.
        • annpierle Longchamp po angielsku 04.04.15, 14:17
          na samym dole strony, po lewej stronie, jest menu, w ktorym mozna wybrac kraj (a co za tym idzie, jezyk).
          To dla tych, ktore lubia na ladne rzeczy popatrzec.
          Dla mnie ceny o dwie polki za wysokie ...
          • sonniva Re: Longchamp po angielsku 04.04.15, 15:35
            Kupuje torebki polskiej produkcji nie skażone dotykiem chińskiego palucha. Niestety to co polecają wyżej dziewczyny takie jest. A wiec polecam torebki z polskich lokalnych manufaktur Lamato ponadczasowe nie do zdarcia- grupa skóra; DeMehlem świetny design; nie oklepane wzory i niszowa marka tylko dla prawdziwych znawczyń. Polecam Paters i oczywiście Słonia Torbalskiego który robi torebki na co dzień w sportowym stylu.
          • leanne_paul_piper Re: Longchamp po angielsku 10.04.15, 00:49
            > To dla tych, ktore lubia na ladne rzeczy popatrzec.
            > Dla mnie ceny o dwie polki za wysokie ...

No tak, dla gwiazd wydać tyle na torebkę to pryszcz, ale dla nas przehulać pół albo i więcej pensji na torebkę to już się robi poważna sprawa. Ale coś jednak mają w sobie wyjątkowego te cholerne Longchamps. Teraz już żadne inne mi się nie podobają.
    • mag1_k Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 10.04.15, 09:23
      a ja kupiłam sobie kilka dni temu taką:

www.wukador.pl/pl/torebka-skorzana-pietro-sforza-378-braz-kasztanowy-duplikat-1.html

nie znałam wcześniej Pietro Sforza, natknęłam się na tą markę przeglądając Zalando.
      Już do mnie dotarła, wygląda świetnie.
      Teraz się zastanawiam nad zakupem kuferka kwiecistego tej firmy, tylko muszę się przygotować psychicznie do wydania kolejnych kilku stóweksmile
      • incubus_0 Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 10.04.15, 09:26
        Bo Wukador ma bardzo ładnie i trwałe torebki, kupowałam u nich kilka racy coś na prezenty i ani razu się nie nacięłam.
        • mag1_k Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 10.04.15, 09:32
          dobrze wiedzieć, bo ja tam pierwszy raz trafiłam przypadkiem, tj zostałam przekierowana z Zalando albo e-obuwie. W takim razie kupuję też ten kuferek wink
    • incubus_0 Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 10.04.15, 09:24
      Furla (w czasie przecen).
    • alexandra73 Re: Przyzwoita torebka do 1000 zł 12.06.15, 17:13
      Od zakupów na stronie www.sklep.batycki.pl radzę się powstrzymać.
      30 kwietnia zamówiłam torebkę z outletu, deklarowany czas realizacji 3-4 dni
      dostawa kurierem. Do dnia dzisiejszego torebki ani zwrotu pieniędzy nie otrzymałam.
      Sklep nie odpowiada na maile, telefon wyłączony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka