rosapulchra-0 10.05.15, 19:41 hxxp://polska.newsweek.pl/wybory-prezydenckie-2015-10-maja-relacja-przebieg,artykuly,362918,1.html (xx zamień na tt) Panowie politycy powinni się zapaść ze wstydu pod ziemię. Tylko czy ich na to stać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Ale wstyd.. 10.05.15, 19:49 A jak skomentujesz zwycięstwo konserwatystów w wyborach w UK? Zdaje się, że są za zaostrzeniem polityki wobec imigrantów i przyznają, że polityka multi kulti poniosła porażkę? Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Ale wstyd.. 10.05.15, 19:57 No to ja ci powiem, że moim zdaniem my jesteśmy takim zastępczym "chłopcem do bicia". Ukrócając nam Polakom różne emigracyjne przywileje dostaną po dupach wszyscy, z tym, że my jesteśmy europejczykami, rasy białej, dość zdolnymi, nie trzymającymi się na emigracji razem więc zamieszek nie będzie, podejrzeń o rasizm też nie, no i całe dzielnice nie spłoną. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Ale wstyd.. 10.05.15, 19:56 Też nie widzę, ale może rosa ma inne internety. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Ale wstyd.. 10.05.15, 19:54 Trochę to dziwne, że ani słowem nie skomentowałaś wyborów w kraju, w ktorym żyjesz Ty i Twoja rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
lily-evans01 Re: Ale wstyd.. 10.05.15, 19:54 Ale czego się wstydzić? Niskiej frekwencji? Szczerze mówiąc, zazwyczaj staram się iść na wybory i zagłosować, żeby nie mieć poczucia, że ktoś wybiera za mnie. Ale teraz... Nie widziałam dla siebie kandydata i odpuściłam. Nie wstydzę się . Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Ale wstyd.. 10.05.15, 19:56 Ja głosuję z jednego prostego powodu: czuję się wtedy uprawniona do psioczenia i narzekania. Ale bardzo chciałabym przeczytać komentarz Rosy na temat wyników wyborów w jej kraju. Na kogo córki głosowały, na kogo mąż, na kogo ona. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Trollowanie 10.05.15, 20:13 Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje. Osoby uprawiające trollowanie nazywane są trollami. Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ale wstyd.. 10.05.15, 19:57 Lily, dlatego piszę o politykach, a nie o wyborcach Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Ale wstyd.. 10.05.15, 19:59 To napisz coś o wyborcach, ostatecznie przy jow-ach to oni bezpośrednio wybierają polityków w UK. Odpowiedz Link Zgłoś
lily-evans01 Re: Ale wstyd.. 10.05.15, 20:02 Wiesz co myślę, te same twarze, te same zaskorupiałe stare dziady i jedna kretynka nadająca się na mizerię . Tak się w tym roku złożyło, bardzo niefortunnie. A jak u Was? Właśnie sobie uświadomiłam, że we czwartek była general election. Moje internetowe psiapsiółki, Angielki z krwi i kości, nie są zadowolone z przewagi Camerona. Zachęcam do mojego wątku, może się wypowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Ale wstyd.. 10.05.15, 21:01 lily-evans01 napisała: > Ale teraz... Nie widziałam dla siebie kandydata i odpuściłam. Nie wstydzę się ; > ). > Też nie byłam i też sie nie wstydzę. Oczywiste było, że konieczna będzie II tura a 2 razy chodzić mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Ale wstyd.. 10.05.15, 20:05 Rosia, Rosia a co na temat wyborów u Ciebie? Masz tam w ogóle prawo głosu? Oddech Camerona na karku nie może być orgazmiczny Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Trollowanie cd. 10.05.15, 20:49 Zazwyczaj konsekwentne ignorowanie trolla skutkuje jego zniechęceniem i przeniesieniem się w inne miejsce lub całkowitym zaprzestaniem działalności. W praktyce jednak rzadko do tego dochodzi, ponieważ na forum bardzo często znajdą się jakieś osoby, które będą jednak z trollem dyskutowały i tym samym zachęcały do kontynuacji działalności. Dodatkowo niektóre trolle potrafią stworzyć wokół siebie krąg osób, które ich wspierają, chronią przed oponentami, podsycają dyskusję z udziałem trolla etc. – na szczęście jest to zjawisko czasowe, bo trolle swoim pogardliwym, nacechowanym wyzszoscia zachowaniem w stosunku do tych osób, szybko je do siebie zniechęcają. Odpowiedz Link Zgłoś