Dodaj do ulubionych

Druga strona kuca

14.05.15, 10:31
Dominuje pogląd że "kuce" mają wysokie wymagania - 5 tysięcy na rękę na umowę. Propozycje 2 tysięcy są dla nich za niskie. A może wynika to z tego że w Polsce obowiązuje tajemnica co do płac? Skąd kuc ma wiedzieć że za 2 lata będzie zarabiał więcej? Nie porówna się z kolegą bo tajemnica. Szef mu też nie powie.
Obserwuj wątek
    • cauliflowerpl Re: Druga strona kuca 14.05.15, 11:15
      Czy moglby mi ktos wyjasnic, co to sa te "kuce" i skad sie to wzielo? Bo w nowomowie zatrzymalam sie na "lemingach" i "hipsterach".
      • volta2 Re: Druga strona kuca 14.05.15, 11:48
        to tak jak jasmile
        a do wątku wyżej nie chce mi się zaglądaćsmile
        • cauliflowerpl Re: Druga strona kuca 14.05.15, 12:14
          Ja zajrzalam, przeczytalam kilka pierwszych wpisow i wyglada na to, ze wszyscy tam wiedza, kto zacz.
          Poszukam w google.
          • cauliflowerpl Re: Druga strona kuca 14.05.15, 12:16
            libertarianizm.net/threads/co-to-wlasciwie-znaczy-kuc.5088/Ha!
            • cauliflowerpl Re: Druga strona kuca 14.05.15, 12:19
              Mierda, zle wkleilam:
              libertarianizm.net/threads/co-to-wlasciwie-znaczy-kuc.5088/
              • volta2 Re: Druga strona kuca 14.05.15, 12:35
                a to by się zgadzało, mam kuzyna z puszystym kucem, z problemami psychicznym a jednocześnie ścisłowiec. bez dziewuchy i od jakiegoś czasu wyznawca jkmsmile

• peggy_su Re: Druga strona kuca 14.05.15, 13:07
                O dzięki, się dokształciłam smile
                btw nie wiedziałam że istnieją jeszcze tacy kolesie w długich włosach. dawno nie widziałam.
                • bufo.bufo Re: Druga strona kuca 14.05.15, 13:40
                  Przejdź się na dowolną imprezę rockową/metalową - zobaczysz ich w bród smile
          • bufo.bufo Re: Druga strona kuca 14.05.15, 13:09
            Zawsze uważałam, że kuce=metale.
            • cauliflowerpl Re: Druga strona kuca 14.05.15, 13:50
              Wszyscy znani mi metale mieli czyste wlosy. A tu mowa o przetluszczonych wink
      • zuleyka.z.talgaru Re: Druga strona kuca 14.05.15, 12:36
        lemingi i hipsterzy byli po kucach wink
        • wioskowy_glupek Re: Druga strona kuca 14.05.15, 13:05
          Wynika to z tego, że widocznie te kuce są mądrzejsze jednak od żyjącym w universum zarabiających za 150000 ematek. Widocznie te kuce są na tyle ogarnięte, aby rozumieć, że za kilka lat nadal będą na śmieciówce za 2000 zł miesięcznie - takie dzisiaj realia.
          • babcia.stefa Re: Druga strona kuca 14.05.15, 13:24
            A jak kuce godzą chęć zarabiania 5k z ?praca to towar, jeżeli ktoś ci płaci 2k, to znaczy, że to jest po prostu tyle warte??!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka