Dodaj do ulubionych

"sprzedam dziewictwo"

18.05.15, 16:12
Przyznam ze "rozpietosc cenowa" lekko mnie zaszokowala...

Czy dziewictwo w wieku 32 lat jest normalne?

www.sympatiaplus.pl/artykul/1851,dziewice-kim-tak-naprawde-sa.html?utm_source=onet.pl&utm_medium=referral&utm_content=dziewice&utm_campaign=trescired_0518
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 16:43
      Jeśli ktoś kupuje dziewice to podejrzewam po to, by być z młodą, niedoświadczona dziewczyną, a nie za przeproszeniem - odrzutem - którego inni nie chcieli. Pomijam panie, które moga hodować dziewictwo z powodow religijnych, bo takie raczej nie handlują nim w internetach.
      • beataj1 Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 16:47
        Ale to może być niezły pomysł na biznes dla ojca rydzyka. Dochód z hymenu byłby przeznaczony na cele religijne. I pewnie podatku by nie trzeba płacić.
        • lauren6 Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 16:51
          Sutenerstwo jest karane więzieniem, więc wiesz... Chyba, że darowizna na kościół i te sprawy.
          • beataj1 Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 17:06
            No przecież mowie że na cele religijne (wiadomo że nie dla przyjemności - dawcy i biorcy). To nie byłoby sutenerstwo a - nie wiem jak to sprytnie nazwać - działalność religijna, caritas 2.0, albo jakiś rodzaj umartwiania się.
            Wszystko da się sprzedać (hehe) o ile nada się temu dobra chwytliwą nazwę...
    • triss_merigold6 Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 17:00
      No, w wieku 32 lat to lekko przechodzona ta cnota.
      • beataj1 Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 17:07
        Przechodzona, nie przechodzona.
        Sztuka jest sztuka i trzeba docenić smile
      • aquella Re: "sprzedam dziewictwo" 20.05.15, 08:06
        i zwietrzała wink
    • rosapulchra-0 A pamiętasz Lisę Kudrow z "Przyjaciół"? 18.05.15, 17:15
      film.onet.pl/plotki/lisa-kudrow-chcialam-pozostac-dziewica-az-do-slubu/dw0yw
    • cosmetic.wipes Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 19:00
      32-letnia dziewica to rarytas dla drwala, tylko on poradzi sobie ze zdrewniałą błoną big_grin
    • triss_merigold6 Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 19:10
      Moi koledzy w dawnych czasach mawiali, że należy strzec się dziewic 24+, bo na bank mają coś niehalo i będą stwarzać problemy.
      • drinkit Re: "sprzedam dziewictwo" 19.05.15, 22:55
        Koledzy mieli rację. Znałam niegdyś dziewicę 24+, a potem chyba 24++ i w sprawach damsko-męskich ewidentnie miała coś z dynią.
    • kota_marcowa Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 19:15
      Ja znam 40 letnią dziewicę, nie, niewierzącą, ale ona jest ogólnie kuku na muniu, choć oficjalnie niby normalna.
    • matematryczka00 Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 21:05
      Myslę, że niedokładnie przeczytałaś artykuł, komentujące też albo w ogóle a sam post pomieszał to i owo.
      Otóż czytałam też pobieżnie ten artykuł na onecie. I z tego co pamietam były tam pokazane różne oblicza dziewictwa. Były panie 25 -35 w tymże stanie szczęsliwe albo i nie, doraniajace ideologię do tego stanu lub wprost przyznające że mają jakiś emocjonalny problem, nie potrafią się zaangażować, czekają na wyimaginowanego księcia z bajki bo się naoglądały brazylijskich telenowel. Sa też dziewice w związkach ale jakaś kościelna ideologia każe im czekać.

No i był tez temat SPRZEDAŻY tejże cnoty, który wychodził od młodych lasek zeby nie powiedzieć pryszczatych dzieci bo laski niepełnoletnie - 15 lat???? W sumie nic nie piszą o tym że jakaś 30 latka chce cokolwiek sprzedawać. Bo jak czeka na Don Hułanita który ja porwie na białego konia i traktuje to tak poważnie że lat 20 zleciało to jak może jednocześnie chcieć srzedawać. Równie dobrze mozna oddać pierwszemu co się nawinie i nie wmawiajcie ludziom że w 21 wieku to jakiś mega wyczyn i chętnych nie braknie - to tak przy okazji starego odrzuta, któego nikt nie chciał - powiedział stary odrzut, który znalazł jelenia i zamiast czekać na don huanita poszedł z jakimś...

Bez kitu.
      • kruche_ciacho Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 21:11
        matematryczka00 napisała:

Myslę, że niedokładnie przeczytałaś artykuł (...)
        Otóż czytałam też pobieżnie ten artykuł na onecie

smile
        • matematryczka00 Re: "sprzedam dziewictwo" 19.05.15, 23:24
          tekstów z symatii nie można czytac inaczej niż pobieżnie.
    • echtom Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 21:24
      > Czy dziewictwo w wieku 32 lat jest normalne?

Dla mnie dziwne. Ale ogólnie jestem ciekawa, w jakim wieku ludzie naprawdę zaczynają współżycie, bo podejrzewam, że wielu ściemnia w temacie, żeby ich nie wyśmiano.
      • triss_merigold6 Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 21:30
        Kiedyś to była II-III klasa liceum, część po skończeniu 18 lat. Ale znam osoby, które zaczynały mając 15.
    • antyk-acap Re: "sprzedam dziewictwo" 18.05.15, 21:36
      Nie jest normalne pożądanie go. Dziewicy chcą ci mężczyźni którzy boją się porównanie z innymi mężczyznami. Bo dziewica nie ma porównania.
    • nanuk24 Re: "sprzedam dziewictwo" 20.05.15, 06:45
      Ciezko mi sobie wyobrazic 32 letnia dziewice. Gdzie ona zyla przez ten czas?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka