Dodaj do ulubionych

Nalezy się spodziewac twardych warunków ;)

20.05.15, 16:13
Pan Kukiz przywoła na ratunek całą swoją "bezkompromisowość" i postawi takie warunki, aby debata się nie odbyła i aby można było zwalić winę na Komorowskiego? big_grin czy każe sobie podstawić samolot?

trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,17951551,Co_w_piatek_wybierze_Pawel_Kukiz___Wystep_w_Gdansku.html#Czolka3Img
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 16:17
      Niech zje snickersa. Rekin polityczny się znalazł i myśli, że będzie dyktować wszystkim warunki.
      • iwoniaw Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 16:31
        Cytatmorgen_stern napisała:

> Niech zje snickersa.

big_grin
        Komentarz w punkt, nic dodać nic ująć big_grin
        • mildenhurst Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 16:36
          Dziwne. Kukiz z piersiami rozstal sie kilka lat temu.
          • lady-z-gaga Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 16:40
            i to jak elegancko smile

natemat.pl/83989,piersi-odpowiadaja-na-zarzuty-kukiza-i-zdradzaja-kulisy-jego-odejscia-z-zespolu-zrobil-to-sms-em-znamy-go-na-pamiec
            • mildenhurst Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 16:55
              Nie chcial grac juz disco a oni przestac.
              • aneta-skarpeta Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 18:47
                jakże pasuje tu powiedzenie- niewazne jak mężczyzna zaczyna, ale jak kończy"
        • iskierka3 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 17:01
          Cudny komentarz o snickersiesmile i wyczerpujacy tematsmile
          • rosapulchra-0 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 17:28
            Rzeczywiście cudny. Na poziomie kulturalnym autorki.
            • aneta-skarpeta Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 18:22
              przede wszystkim trafny
            • iskierka3 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:11
              Ten komentaz w ogole nie jest niekulturalny. Jest smieszny, trafny - i jezeli w jakis sposob swiadczy o autorce, to jak dla mnie, wylacznie o jej blyskotliwosci.
              • morgen_stern Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 20:52
                OMATKO, czuję się taka mądra, błyskotliwa i piękna z rozpędu smile
                • zlotarybka_1 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 08:39
                  jak dla mnie to komentarz dnia. Super.
                • beata985 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 08:45
                  morgen_stern napisała:

> OMATKO, czuję się taka mądra, błyskotliwa i piękna z rozpędu smile
                  morgen, zjedz snickersa.....zaczyanasz gwiazdorzyć...tongue_out
                  >
                  • morgen_stern Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 09:04
                    hehehehe to też w punkt tongue_out
      • demonii.larua Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 20:33
        Ha! 100/100
    • oqoq74 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 16:46
      Przeczytaj o debacie i jej warunkach na profilu Kukiza na FB.
      Kukiz zaproponował m in. po 500-1000 osób dla każdego sztabu. Mają siedzieć w oddzielonych sektorach.
      Pytania ma zadawać on i kilku dziennikarzy. Debata ma się zakończyć krótko przed ciszą wyborczą.

• aneta-skarpeta Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 18:26
        pierwszy raz jestem na jego profilu FB

"prezydent Kukiz"?

czy on przypadkiem nie miał jakiegoś ciężkiego urazu głowy?
    • mildenhurst Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 16:51
      Tresc platna jest a dodatkow bledny wstep. O czym tu dyskutowac.
    • kozica111 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 17:49
      Ten się śmieje kto się śmieje ostatni.
      • aneta-skarpeta Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 18:27
        w takim tempie to kukiz bedzie spalony przed wyborami parlament.

tak jak palikot, tylko on zdążył się załapać do sejmu
        • oqoq74 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 18:37
          No debata może się nie odbyć, bo podobno sztab Komorowskiego nie odpowiedział.
          Aczkolwiek, ja się akurat nie dziwię.
          Pomysł wprowadzenia na debatę do trzech tysięcy osób, przez oba sztaby łącznie, był kuriozalny.
          • rosapulchra-0 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 18:41
            Odpowiedział:
            CytatW dniu wczorajszym o 23:43 otrzymaliśmy odpowiedź ze sztabu p. Bronisława Komorowskiego w następującym brzmieniu:
            Do Sztabu Wyborczego Pawła Kukiza
            Szanowni Państwo,
            serdecznie dziękujemy za zaproszenie na debatę organizowaną przez sztab wyborczy Pana Pawła Kukiza.
            Pan Prezydent Bronisław Komorowski z życzliwością odnosi się do uczestnictwa w tej debacie.
            W związku z tym zwracamy się do Państwa z prośbą o przedstawienie proponowanej formuły i zasad organizowanej debaty.
            Z wyrazami szacunku,
            Robert Tyszkiewicz
            Szef Sztabu Wyborczego
            Bronisława Komorowskiego

Można to przeczytać na stronie fb Kukiza.
            • oqoq74 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 18:57
              Owszem, ale Kukiz podał warunki i czekał do dziś do 18 na odpowiedź. Sprawdź sobie.
        • rosapulchra-0 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 18:40
          Kukiz z Piersiami rozstał się już dawno, więc o jakie tempo ci chodzi? Bo jeśli zarzucasz mu kłamstwo, to może najpierw sprawdź rzetelność dziennikarzyny, który wysmarował ten artykulik..
          • aneta-skarpeta Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 18:50
            przeciez w pierwszym zdaniu jest napisane że koncert będą miały dwa zespoly
            zespół Kukiz i zespół Piersi
            • mildenhurst Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:08
              Zespolu kukiz i piersi. Zespolu.
              • aneta-skarpeta Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:13
                sprawdziłam w necie. nie ma zespołu "kukiz i piersi"
                • mildenhurst Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:32
                  A ja wiedzialam
        • iskierka3 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:13
          I bardzo dobrze sie stanie. Im wczesniej sie spali, tym mniej zaszkodzi.
    • lady-z-gaga o tym jest wątek 20.05.15, 18:48
      wiadomosci.wp.pl/kat,1038663,title,Nie-bedzie-debaty-zaproponowanej-przez-Pawla-Kukiza,wid,17552526,wiadomosc.html
      Ani przez moment Kukiz nie planował tej debaty, to była wyłącznie prowokacja
      Nie mogło jej być, skoro ma w tym czasie planowany koncert.
      • aneta-skarpeta Re: o tym jest wątek 20.05.15, 18:52
        czy ja dobrze rozumiem, że sztaby piszą do niego oficjalne pisma, a on odpisuje na FB i przez FB sie z nimi komunikuje?
        • lady-z-gaga Re: o tym jest wątek 20.05.15, 18:57
          musieli się spieszyć z odpowiedzią, bo publicznie padały pytania, jak "prezydent kukiz" zamierza być w dwóch miejscach jednocześnie smile niestety, pierwszy z obiecanych cudów juz się nie spełni smile
        • oqoq74 Re: o tym jest wątek 20.05.15, 19:02
          Moim zdaniem jedno to celowe działanie, bo wiadomo, że Komorowski jako urzędujący prezydent jest ograniczony choćby przez BOR.
          A drugie to kampania przed wyborami parlamentarnymi. Kukiz wykorzystuje po prostu okazję.
        • menodo Re: o tym jest wątek 20.05.15, 19:06
          Tak - i to po to, aby takie anety-skarpety, podobno nauczycielki, które nie wiedzą, kim był Grotowski, tak się tym bulwersowały big_grin
          • aneta-skarpeta Re: o tym jest wątek 20.05.15, 19:11
            daj spokój, nie jestem żadną nauczycielkąbig_grinbig_grin

ja sie nie bulwersuję, ja się śmieję z wielkiego "prezydentaKukiza", który zarządza z pozycji FBbig_grin
            • menodo Re: o tym jest wątek 20.05.15, 19:18
              A mnie to strasznie śmieszysmile

Sorry, ale zapamiętałam, że w wątku o Grotowskim wypomniał Ci, że jesteś nauczycielką.
              • aneta-skarpeta Re: o tym jest wątek 20.05.15, 19:22
                może dlatego, że w wątku o nauczycielach nie chciałam ich rzucic na pożarcie lwom
          • iskierka3 Re: o tym jest wątek 20.05.15, 19:17
            A ja sie bulwersuje i wcale sie tego nie wstydze. Bulwersuje sie i samym panem i poparciem, ktore zdobyl. Zupelnie nie rozumiem dlaczego przyznanie sie, ze cos wzbudzilo w czlowieku emocje ma go dyskredytowac. Kukiz sam BARDZO emocjonalnie podchodzi do rzeczywistosci w czasie wystepow. Czy to emocje szczere czy rezyserowane - inna sprawa. Z ludzkiej zyczliwosci mam nadzieje, ze rezyserowane.
            • menodo Re: o tym jest wątek 20.05.15, 19:35
              Bulwersuje sie i samym panem i poparciem, ktore zdobyl."

Hahaha, kocham te polskie elytkibig_grin
              • iskierka3 Re: o tym jest wątek 20.05.15, 19:42
                Hehesmile uderz w stol itdsmile
                • iskierka3 Re: o tym jest wątek 20.05.15, 19:44
                  Elytki moja droga, maja w definicje wpisane to, ze jest ich raczej mniejszosc. Z tego co sie orientuje przytlaczajaca czesc spoleczenstwa jednak na Kukiza nie glosowala - wiec czy przez i czy przez y - nie lapia siewink
                  • menodo Re: o tym jest wątek 20.05.15, 23:43
                    Eeee. kocham elytky inteligentne inaczej w rozmiarze iskierka3 big_grin
        • landora Re: o tym jest wątek 21.05.15, 07:29
          O, jak profesjonalnie.
          Mam nadzieję, że się ostatecznie ośmieszy.
          Pajac uncertain
      • rosapulchra-0 Re: o tym jest wątek 20.05.15, 19:40
        lady-z-gaga napisała:

> Ani przez moment Kukiz nie planował tej debaty, to była wyłącznie prowokacja
        > Nie mogło jej być, skoro ma w tym czasie planowany koncert.

W którym miejscu jest napisane, że to prowokacja? Poza twoim osobistym odczuciem? suspicioussuspicioussuspicious
        • aneta-skarpeta Re: o tym jest wątek 20.05.15, 19:53
          albo prowokacja albo glupota kukiza

najpierw narobil szumu, ze sam bedzie prowadzil debate, a potem sie okazalo, ze ma koncert
          niepowazne podejscie do spraw KRAJU!
          smile
          • rosapulchra-0 Re: o tym jest wątek 20.05.15, 20:00
            Tyle że on nie ma żadnych koncertów tego dnia..
            • aneta-skarpeta Re: o tym jest wątek 20.05.15, 20:28
              kobieto, gdzie ty szukasz?
              on ma wystąpić na technikaliach
              i jest w spisie zespołów
              www.facebook.com/events/815270191844165/
              wiem, że usilnie próbujesz siać zamęt, ale najpierw dokładnie sprawdz na właściwej stronie
              • rosapulchra-0 Re: o tym jest wątek 20.05.15, 20:42
                Zamęt? Znasz znaczenie tego słowa w ogóle?
                • morgen_stern Re: o tym jest wątek 20.05.15, 20:55
                  Próbujesz użyć tej samej broni, której użyto przeciwko tobie w innym wątku, ale spudłowałaś. Tak, ona zna. Ty nie.
            • demonii.larua Re: o tym jest wątek 20.05.15, 20:51
              Owszem ma: bardzo proszę
    • sniyg Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:04
      Prawda jest taka, że gdyby Kukiz nie zdobył 20% poparcia to by Komorowskiemu do dziś się d..y nie chciało ruszyć na żadną debatę, co widać byo wyraźnie w I turze. Nagle się jaśnie państwo z PO ocknęli.
      • oqoq74 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:18
        Ale niech Kukiz kandyduje do sejmu i niech wejdą jego ludzie. Będę z ciekawością obserwować ich poczynania.
        • iskierka3 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:20
          Pod warunkiem, ze bedzie ich nieszkodliwie malo, moze byc uciechawink
          • aneta-skarpeta Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:23
            ja podejrzewam, ze jak Kukiz wejdzie do sejmu i zacznie sie zachowywac jak znerwicowany alkoholik na glodzie to szybciutko mu ludzie zaczną uciekać, bo będą chcieli utrzymac sie w sejmie jak najdluzej, a nie utonąć razem z KUkizem
            • sniyg Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:33
              Przede wszystki nie widzicie jednej podstawowej rzeczy, szereg osób nie głosowało na Kukiza, tylko dlatego, że ma dość PO i PIS. To dokładnie tak samo jak całkiem sporo osób głosujących od lat na PO. Przeciw PIS. Tylko, że jakaś grupa w końcu załapała, że głosując ciągle na PO żeby nie wygrało PIS utrwala się cyniczny układ, w którym nic nie trzeba robić żeby utrzymać się u władzy.
              • iskierka3 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:37
                Kazdy widzi ta podstawowa rzecz bo jest w kolko i do znudzenia powtarzana. A podobna dyskusja juz byla w ktoryms watku.
                • sniyg Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:47
                  To to skoro to wiesz to czym się bulwersujesz? Bulwersować cię powinno w takim razie PO, a najwyraźniej bulwersuje cię zupełnie coś innego.
          • sniyg Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:30
            Z czego ty się będziesz cieszyć ja nie wiem. Zachowujecie się jakby wybór Komorowskiego czy Dudy czyli PO albo PIS był dla Polski wybawieniem. Tymczasem mamy u władzy od lat PO i jedyne co słyszę przy każdych wyborach, to żeby głosować na PO bo PIS jest jeszcze gorsze. Wszyscy jesteśmy śmieszni tak samo, tak wyborcy Kukiza, jak wyborcy PO i PIS. Jeśli wydaje ci się, że PO jest nieszkodliwe to masz klapki na oczach.
            • iskierka3 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:36
              Ilez mozna pisac to samo - nie, nie uwazam zeby bylo wybawieniem. Zreszta niespecjalnie widze potrzebe uzywania az tak wielkiego slowa. A ze "prezydent" Kukiz jest nieodparcie smieszny i w sejmie, jesli wejdzie, doda kolorytu obradom, to co poradze?wink koloryt nie jest komplementem, zeby nie bylo watpliwosci.
              • sniyg Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:43
                Kukiz wcale nie jest śmieszny. Kukiz jest tragiczną konsekwencją beznadziejnego rządu i niezmiennej od lat kampani wyborczej pod hasłem "wybierzcie mnie bo inni są jeszcze gorsi". Co cię śmieszy, desperacja ludzi? Czy koniecznie chcesz w nich widzieć niepoważnych wyborców bo to bardziej śmieszne od konstatacji że to ci, na których głosujesz sami swoim postępowaniem wyhodowali Kukiza?
                • iskierka3 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:49
                  Tragiczna ( choc to chyba znowu za duze slowo) jest sytuacja, ze osoba pokroju Kukiza znajduje tak duze poparcie. On sam w tej roli jest smieszny - choc przyznaje tylko w sytuacji, ze tych wyborow nie wygrywa. Jak wygra to juz faktycznie nie ma sie z czego smiac. Ale jesli nawet ( a nie jestem do konca przekonana) wyhodowaly go obecne wladze, to naprawde nie jest wyjsciem glosowanie na taka postac. Ktos tu zalinkowal artykul z ladnym zdaniem - regres to tez zmiana. No fakt. Ja tam wole zeby bylo tak jak jest niz zeby bylo gorzej. Jezeli opcji - lepiej - nie ma w menu.
                  • sniyg Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 19:58
                    Ludzie niestety mogą wybierać jedynie pośród tych którzy się do wyborów zgłaszają. Niestety ale Bronisław Komorowski miał pięć lat na to by zdobyć odpowiednie poparcie. Tymczasem nawet kampanii wyborczej nie chciało mu się sensownie prowadzić bo PO założyła z góry, że znowu znajdzie frajerów, których postraszy się PIS. Kto twoim zdaniem wyhodował Kukiza? Podobnie jak kiedyś PO tak teraz Kukiz zbyt wiele nie musiał robić by ludzie na niego głosowali. A głosowali nie dlatego że oni są głupi a ty jesteś mądra, tylko dlatego, że rzygają już apelowanie do ich rozsądku po to by ktoś sobie kolesiów po urzędach rozmieszczał.
                    • jolie Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 20:44
                      Sniyg, bardzo dobrze napisane!
                      To nieudolnie maskowane poczucie wyższości (zupełnie bezzasadne) zwolenników PO i Komorowskiego jest męczące.
                      • araceli Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 23:11
                        A poczucie wyższości zwolenników PiS jest ok?
                    • araceli Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 20.05.15, 23:10
                      sniyg napisał:
                      > Kto twoim zdaniem wyhodował Kukiza?

Wyhodowało go zmęczenie ciągłym wybieraniem między PO a PiS. Problem polega na tym, że NADAL nie ma innego wyboru.
                      • aneta-skarpeta Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 09:06
                        " Problem polega na tym, że NADAL nie ma innego wyboru. "

dokładnie

nie jest żadną alternatywą dla PO i PiS. Kukiz idzie w bardzo złą stronę podkręcony agresją młodego pokolenia, któremu blisko do agresywnych naziolków

zamiast po tak mocnym uderzeniu zaatakować merytorycznie to ten wpadł w samozachwyt, uważa się za nie wiadomo jakiego mesjasza polskiej sceny politycznej. A to ma krótkie nogi

bo kukizowi szybko sie elektorat skurczy, bo wiele osób głosowało zeby pokazać ze jest przeciwna PO i PiS, ale nie koniecznie za Kukizem

a ten mysli, że bedzie drugim Kaczyńskim

on robi dokładnie to samo co Palikot, który miał być wybawieniem dla lewicy- pali ogromny potencjał
                • lady-z-gaga Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 08:40
                  sniyg napisał:

> Kukiz wcale nie jest śmieszny.

To prawda. Nic śmiesznego. Zwykłe kibolstwo.

https://bi.gazeta.pl/im/1b/12/11/z17902875Q,Pawel-Kukiz-podczas-wieczoru-wyborczego-w-Lubinie.jpg
                  • inguszetia_2006 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 08:59
                    lady-z-gaga napisała: To prawda. Nic śmiesznego. Zwykłe kibolstwo.
                    Witam
                    Uuuuu... widzę, że cię mocno zawirusowałwink Reset twardego dysku, proponuję;-P
                    Pzdr.
                    Ing
                    • lady-z-gaga Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 09:02
                      pomyślę.... wink
                  • aneta-skarpeta Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 09:11
                    "To prawda. Nic śmiesznego. Zwykłe kibolstwo"

bo on do takich ludzi własnie przemawia

do narodówki, która uważa się za najwiekszych patriotów rozwalają stolicę na marszu niepodleglosciowym
    • lilly_about Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 07:42
      Kukiz poczuł bluesa. Jeszcze dobrze nie było wiadomo, czy debata będzie, czy nie będzie, a on już światu ogłosił, ze sztab Komorowskiego żąda pytań. Powinniśmy mu w zasadzie podziekować. Taki mały, fałszywy donosicielek wszak z niego smile
      • oqoq74 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 07:56
        Kreował się na antysystemowca, a poparł PiS i Dudę.
        Dziś na gazecie jest ciekawa analiza jego wypowiedzi. Wynika z niej, że w zasadzie poza wykrzykiwaniem haseł o złodziejach, reżimowych mediach i jowach, nie ma w tym za dużo treści.
        I dziwię się, że ludzie, którzy go popierają, tego nie widzą.
        • lilly_about Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 08:08
          Długo nie trzeba było czekać, aż stanie się systemowcem, co było do przewidzenia. Zastanawiam się, czy jego wyborcy są bardziej głupi, czy bardziej naiwni.
          • oqoq74 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 08:30
            Jego wyborcy, fani na FB to samo mówia o swoich przeciwnikach, głupi i naiwni.

Mnie zadziwia ta ich wiara w to, że jak oni wygrają w wyborach, wybiorą swoich przedstawicieli, to ci przedstawiciele będą się inaczej zachowywać niż dzisiejsi politycy. Ślepa i naiwna wiara.
            • lady-z-gaga Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 08:38
              Jakich przedstawicieli? kto przyłączy się się do świra?
              Kukiz podzieli los Palikota - popularność wsrod ludu nie przełoży się na popularność wsrod autorytetów. Nikt przytomny, kto ma jakieś pojęcie o kraju, ekonomii, rządzeniu nie przyłączy się do populistycznego chłystka, ktoremu ego wystrzeliło w kosmos. Skąd on weźmie kadry do swojego ugrupowania, ktore chce wprowadzic do Sejmu? spod sceny?

• oqoq74 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 08:44
                No jakieś struktury budują.
                Paradoksalnie, wybór na prezydenta Komorowskiego może im tylko pomóc w dotarciu do sejmu.
                Jest sporo grupa tych niezadowolonych,zawiedzionych, którzy są gotowi jego i jego ludzi poprzeć.
                Kukiz niestety może się na tym przejechać, bo część tych ludzi, to mogą być tacy, którzy po wejściu do sejmu, się od niego odwrócą w za mian za jakieś korzyści.
                Ludzie poparli już i Samoobronę i Palikota, poprą też Kukiza.
                • lady-z-gaga Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 08:50
                  Ależ ja wiem, że do niego ludzie przyjdą i chcą budowac struktury. Tylko kto to będzie?
                  • oqoq74 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 08:54
                    No to mogą być różni ludzie. A Kukiz nie ma możliwości weryfikacji,kto zacz i jaki ma w tym interes. Właśnie o tym piszę.
                    • aneta-skarpeta Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 09:14
                      na jesieni pojawi sie partia naszego prezydenta Kukiza i partia nowoczesni pl- która wg mnie ma spory potencjał, bo przede wszystkim zbiera specjalistów i jest nastawiona na tematyke gospodarczą

wybory będą bardzo ciekawe, ale Kukiz jak szybko wejdzie tak szybko wyjdzie z sejmu

bo marnuje swoją szansę
            • lilly_about Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 08:48
              Plus to, ze Kukiz nie ma ani zaplecza politycznego, ani programu wyborczego. To jest tylko hura bura polskiej sceny politycznej. Ale jak patrzę na jego wyborców oraz na wpisy na fb to w sumie się nie dziwię. Jaki kandydat, taki wyborca.
        • aneta-skarpeta Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 09:09
          czytalam wypowiedz, ze bardzo duzo ludzi tak jak czyta i w zasadzie nie wie co przeczytalo, tak samo slucha, ale nie wie co Kukiz powiedział

Kukiz, albo inny

dlatego np wiele osób sądzi, że Duda na debacie mówił bardzo konkretnie, ale co? trudno powiedziecsmile
          • oqoq74 Re: Nalezy się spodziewac twardych warunków ;) 21.05.15, 09:27
            O tym pisałam w innym wątku.
            Było wiele afer, Amber gold, polisolokaty, kredyty frankowe i inne, gdzie ludzie łapali się na reklamy, nie czytali umów, albo jeśli już to tego nie rozumieli. Było sporo dyskusji o tym jak mało ludzi rozumie co czyta.
            I nagle jak przychodzą wybory, to się okazuje, że argument, że ludzie nie rozumieją co czytają, to atak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka