Dodaj do ulubionych

olbrychski zabral zone do cannes

29.05.15, 23:24
www.pudelek.pl/artykul/79706/olbrychski_z_zona_na_czerwonym_dywanie_w_cannes_zdjecia/
szkoda, że lustra nie zabrał
co sie zobaczyło, to sie nie odzobaczy smile
Obserwuj wątek
    • fadilla Re: olbrychski zabral zone do cannes 29.05.15, 23:30
      Mina nietęga.
    • panidemonka Re: olbrychski zabral zone do cannes 29.05.15, 23:33
      No i ? Jesteś rozczarowana czy zniesmaczona? Przecież to nie są młodzi ludzie, nikt nie jest coraz młodszy i piękniejszy. Dlaczego mieliby się ukrywać czy też nie pokazywać razem, nie każda para znanych ludzi jest tak długo razem. To fajne, że oni są.
      P.s "odzobaczy" jest supersmile
      • maggi9 Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 07:00
        panidemonka napisała:

> No i ? Jesteś rozczarowana czy zniesmaczona? Przecież to nie są młodzi ludzie,
        > nikt nie jest coraz młodszy i piękniejszy. Dlaczego mieliby się ukrywać czy też
        > nie pokazywać razem, nie każda para znanych ludzi jest tak długo razem.

Raczej nie chodzi o to. W ogóle nie chodzi o to ile mają lat, ile lat są ze sobą tylko chodzi raczej o strój pani. Nie jest jeszcze tak stara, żeby jej to wybaczyć zrzucając na zdziwaczenie staruszki. Naprawdę mogła włożyć na siebie coś innego niż abażur ze starej lampy, porozcinany na rękawach.
        • ichi51e Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 07:09
          Amen. Mogli sie skonsultowac co zakladaja. On black tie ona bazar. Czarne kryjace rajstopy to tylko wisienka na torcie.
          • annajustyna Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 08:53
            Lepiej by bylo, gdyby biala bluzke i ciemna spodnice wlozyla. Nidnie, ale z klasa.
            • annajustyna Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 08:58
              Albo jak babka po lewej stronie na 2. zdjeciu od gory - czarna sukienka i czarny zakiet i bylby git.
          • panicznykot Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 13:04
            Wisienka na torcie to ta muszka na szyi!
            • ichi51e Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 19:05
              Coz ... Moj tesc zasugerowal ze moze Olbrychski po zobaczeniu w co sie ubrala probowal zadusic i muszka maskuje slady...
      • noowaak Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 19:09
        Czy ja wiem... Ta pani jest jego 3 żoną, od 2003 roku dopiero. Biorąc pod uwagę jego liczne romanse i wcześniejsze małżeństwa, można powiedzieć, że 12 lat to długo ? Zwłaszcza, że Adonisem nie jest.
    • triss_merigold6 Za co? 29.05.15, 23:33
      Za co, dlaczego? Po co ja tam weszłam?
      Olbrychski ma tu 3 kg podkładu i pudru, niedawno widziałam go z bardzo bardzo bliska i no cóż, nie wypadało zamknąć ostentacyjnie oczu. uncertain
      • dziennik-niecodziennik Re: Za co? 30.05.15, 08:53
        jak wszyscy na czerwonym dywanie, jak wszyscy.
    • kkalipso Re: olbrychski zabral zone do cannes 29.05.15, 23:34
      Nie przyszło jej do głowy żeby spytać na ematce jaką sukienkę wybrać?! Oj zbłądziła!
      • moofka Re: olbrychski zabral zone do cannes 29.05.15, 23:37
        oj zbladzila,odleciala raczej smile
        • kkalipso Re: olbrychski zabral zone do cannes 29.05.15, 23:50
          Ja nie wiem jak to nazwać ....MASKARA może
      • panidemonka Re: olbrychski zabral zone do cannes 29.05.15, 23:39
        Do tego karygodny brak liftingu!
        • triss_merigold6 Re: olbrychski zabral zone do cannes 29.05.15, 23:41
          Kij z liftingiem, mogła wybrać ze 20 fasonów sukienek/zestawów góra + dół korzystniejszych, wybrała chyba najgorszy możliwy. Chociaż nie, gorsza byłaby perłowa biała satyna i fason rybki.
          • panidemonka Re: olbrychski zabral zone do cannes 29.05.15, 23:46
            Prawdę mówiąc nie rusza mnie jak się kto ubiera. Nawet jeśli są to znane osoby. Dla tej pani trudno byłoby dobrać coś korzystnego tylko jakie to ma znaczenie dla innych ludzi ?
          • jesienna.nuta Re: olbrychski zabral zone do cannes 31.05.15, 13:21
            Nie, to już lepsza byłaby rybka...
    • buuenos Re: olbrychski zabral zone do cannes 29.05.15, 23:45
      Jakby nie patrzec to para ,,starszawa", cos w wieku moich rodzicow.Ze tez im sie chcialo tam pojechacsmile Olbrychski jak brzydalem byl tak pozostal a zona, no szalu nie ma , ale i nie tragedia.
    • k1k2 Re: olbrychski zabral zone do cannes 29.05.15, 23:56
      A mi sie pod spodem wyswietlila reklama:

SPĘDŹ DZIEŃ DZIECKA W MCDONALDZIE

smile
      Bardzo apropo wink
      • kk345 Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 00:21
        > Bardzo apropo wink
        To się inaczej pisze...
    • mary_lu Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 00:21
      Ugh, dokładnie mój typ "urody". Kilka lat temu zabrałam się za siebie intensywnie, żeby za 10-20 lat tak nie wyglądać.

Nie to, żebym była za czepianiem się i wytykaniem, ale pani nie wygląda na zadowoloną z siebie. Było wydać na siebie trochę pieniędzy mądrze, z pewnością je mają.
      • princesswhitewolf Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 00:29
        ta kobieta wcale zle nie wyglada jesli spojrzec na jej wiek 60 lat.

Tylko przecudacznie ubrala sie... Klasyka jest zawsze najbezpieczniejsza. tylko 20 laty moga sobie pozwolic na takie eksperymenty modowe a la cyganka...
        • mary_lu Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 00:37
          No wygląda źle, jest rozlana i bezkształtna. Żadna jej wielka wina, wystarczy żyć normalnie i pewniej typ kobiet tak ma. Tylko po co, skoro ma się pełnię możliwości, żeby to zmienić?

A to, że ubrała, uczesała i umalowała się sama na wielką galę i do tego nie spojrzała w lustro, to oddzielna sprawa.
        • sundry Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 07:46
          Błagam Cię. Moja mama ma 57 i jakieś 15 kilo mniej, a takiej szmaty nawet za pieniądze by nie włożyła. Babcia, która dobiega osiemdziesiątki też wygląda o niebo lepiej.
        • annajustyna Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 08:54
          15 lat nie wygladala lepiej...
        • mid.week Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 09:27
          princesswhitewolf napisała:

> ta kobieta wcale zle nie wyglada jesli spojrzec na jej wiek 60 lat.

dla porównania: rocznik 50, dochody poniżej średnej krajowej, brak dostępu do medycyny estetycznej, wysysania tłuszczów, dietetyków i diet pudełkowych. Po prostu nie żre i się rusza.

https://lh3.googleusercontent.com/nDuKgO4t8LTQy4qOyY9UgUrUbFp319wf_e62JVu2SRs=w429-h643-no
          • princesswhitewolf Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 14:13
            midweek, ludzie maja rozna przemiane materii. Z wiekiem wiekszosci przemiana materii zwalnia. Pewien mechanik tutaj ( bynajmniej nie rusza sie az tyle) jada TYLE ze to co on je w 1 dzien mi by wystarczylo na dobre 3 dni, a gruba ani chuda nie jestem. Mam tez kolezanke chuda jak szczapa jaka jada tony. A znam tez osoby jadajace 3 posilki dziennie jakie sa lekko przy kosci bo maja taka a nie inna przemiane materii plus siedzaca prace i nie maja czasu na ruch z wyjatkiem latania za niemowlakiem po domu. Jeszcze jedna znam z niedoczynnoscia tarczyc co ledwo co skubnie ( a bywala u mnie w odwiedzinach caly tydzien wiec widzialam) a lekko pulchna jest

Mysle, ze w kwestii tuszy nie warto stosowac swoja miare wobec kazdego bo z wiekiem rozne rzeczy sie kryja za nadwaga czy niedowaga. Jak naukowcy wyszukali sklonnosc do tycia to tez pewien gen i nie zawsze stoi za tym obzeranie sie
        • jesienna.nuta Re: olbrychski zabral zone do cannes 31.05.15, 13:22
          Magda Gesler ma 62 lata. I też ma nadwagę. A wygląda cudownie.
          • pani.mysz Re: olbrychski zabral zone do cannes 31.05.15, 16:25
            Wygląda koszmarnie.
            • agni71 Re: olbrychski zabral zone do cannes 31.05.15, 20:24
              serio, koszmarnie?

https://s.afterparty.pl/i/magda-gessler-na-spotkaniu-promocyjnym-kuchennych-rewolucji-NEWS_MAIN-88658.jpg

https://polki.pl/we-dwoje/files/Image/galerie/29928/galeria_we_dwoje_6.jpg

https://e5.pudelek.pl/e50f906586fe6dd22d163a13bd7ae110e141e684
              • morgen_stern Re: olbrychski zabral zone do cannes 01.06.15, 09:36
                Akurat Gessler się bardzo dobrze ubiera.
                • agni71 Re: olbrychski zabral zone do cannes 01.06.15, 10:03
                  toż to samo napisałam smile

• mozambique Re: olbrychski zabral zone do cannes 01.06.15, 10:51
                    Gessler jest doskonalne ubierana przez MAłgorzate NIemoczyńską

zazdroszcze jej od wielu lat dosjcia do takiej projektantki
                  • princesswhitewolf Re: olbrychski zabral zone do cannes 01.06.15, 11:02
                    wybralyscie jakies udane kreacje na Gesslerowej. Moze sie wybrala do wizazysty, bo na zdjeciach jakie wkleilas faktycznie wyglada lepiej?!

Ja ja kojarze z nieprzystojacymi jej kusymi koszulinami a la nimfetka jakie ochoczo ubiera w Kuchennych Rewolucjach

https://i.wp.pl/a/f/jpeg/33619/magi.jpeg

https://www.fakt.pl/m/crop/-658/-500/faktonline/634958261245057975.jpg
                    https://ocdn.eu/images/pulscms/OGI7MDMsMCwyZDAsMSwx/387694b346801a7c93646889bb8d9659.jpg
                    https://ocdn.eu/images/pulscms/ZDM7MDMsMCwyZDAsMSwx/dcbbe8afddf457b775606c65a40b7e1e.jpg

• agni71 Re: olbrychski zabral zone do cannes 01.06.15, 11:32
                      Nie wszystko ma trafione, pewnie będa też różnice w porównaniu teraz a przed kilku laty.

Zreszta nawet w jednym odcinku ostatnio miała raz płaszcz tubę, który robił z niej tułub, a zaraz świetny rozkloszowany płaszczyk, w którym wyglądała wręcz zwiewnie

Kuse nosi, bo ma niezłe nogi, dlaczego ma ich nie pokazać?

Świetnie wygląda tez w ciuchach tego typu: https://e5.pudelek.pl/e50f906586fe6dd22d163a13bd7ae110e141e684
                      czyli sukienka szersza w biodrach, np. z odstającymi lekko kieszeniami, i zwężana do dołu...

Naprawde, kobitki o figurze jabłka mogą sie wzorowac, chociaż w wersji budżetowej pewnie trudniej taki efekt uzyskać.
                      • princesswhitewolf Re: olbrychski zabral zone do cannes 01.06.15, 11:48
                        no tu tak faktycznie dobrze.

Moglaby tez zaczac uzywac szarego stonowanego albo bronzowego tuszu/kredki do oczu/brwi. Jasne blondynki rzadko wygladaja dobrze w czarnych oprawach
                        • agni71 Re: olbrychski zabral zone do cannes 01.06.15, 13:14
                          mnie się wydaje, że Gessler z natury jakims szczególnie świetnym gustem nie grzeszy, stąd nie zawsze trafione wybory makijażowe czy ciuchowe, ale fachowe doradztwo robi swoje i efekt jest często zaskakująco dobry
          • landora Re: olbrychski zabral zone do cannes 01.06.15, 11:36
            Jezu, chyba mam inną definicję cudowności.
            Wygląda jak stara pudernica.
    • nanuk24 Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 01:01
      Sciagnela obrus ze stolu
    • jola-kotka Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 01:56
      On jak on,ona yyyy brak słów? Bluzeczka ala fifraczek czy co to jest,ramionka aaaaa szok. No ale nie o ubranie tam chodziło haha.
    • kamunyak Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 02:16
      jesssu, przecież nikt nie robi zarzutu z wieku, kazdy (lub prawie kazdy) będzie stary ale ten ubiór szanownej małżonki to koszmar jakis.
      Matko z córką, co to jest...?
    • eliszka25 Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 04:09
      pani uszyla sobie sukienke z dwoch chustek na glowe od cyganki?
    • feniks_z_popiolu Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 06:28
      Na ich twarzach widać przeżyte doświadczenia życiowe. W końcu oboje mają trochę łat. Nie każdy czuje potrzebę korygować te zmiany.
      Natomiast kreacja Pani pewnie miała być w zamyśle oryginalna. I była smile
      • sundry Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 07:47
        Pod pojęciem doświadczenie życiowe rozumiesz wypite litry?wink
    • mc30 Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 06:57
      Szkoda, bo mają pieniądze. Poza tym niejeden polski projektant za darmo by jej ładną kiece uszyl, żeby tylko tu i ówdzie o nim wspomniano. Dodatkowo ma paskudne żylaki, to się naprawdę nieskomplikowanie operuje, nawet na NFZ, ale raczej się tego publicznie nie eksponuje. Do tuszy nikt sie nie czepia, w pewnym wieku to trudne do utrzymania w karbach. Ale na wiele rzeczy ma się wpływ i dziwię się, że kobieta mając przy sobie faceta znanego, słynnego, bywajacego, opatrzonego na atrakcyjne kobiety, nie chce zwyczajnie o siebie dla niego zadbać. Ale szacun dla Olbrychskiego, nie widzi tego, akceptuje ją, nie wstydzi się. To jest na swój sposób też fajne.
    • n1eobecna Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 07:07
      Ona ma zaledwie 60 lat, to jeszcze 7 do wieku emerytalnegosmile Kobieta w sile wieku! Dziwię się, ze zaden polski projektant jej nie ubrał, przeciez bylaby to swietna wizytówka. Spojrzcie na M. Gessler, nie musialaby sie specjalnie przebierać na ten czerwony dywanbig_grin
      Inna rzecz, ze Olbrychski zawsze kojarzyl mi sie z amantem i jakos sprawia wrażenie przytloczonego przez obecna żonę.
      • princesswhitewolf Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 19:05
        spojrzcie na M. Gessler, nie musialaby sie specjalnie przebierać na ten czerwony dywan

Pani Gessler chodzi w kusych koszulach nocnych przeciez

• princesswhitewolf Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 19:07
        Inna rzecz, ze Olbrychski zawsze kojarzyl mi sie z amantem i jakos sprawia wrażenie przytloczonego przez obecna żonę.

On ma 70 lat na milosc boska... Ile lat mozna byc amantem? Jak na swoj wiek wyglada bardzo dobrze. Poza tym z ta zona zyja jak najbardziej zgodnie. Normalny facet. Tylko gral amantow a w zyciu mial pare zwiazkow.A co mialby sobie znalezc jakas 20, 30-latke jak wielu aktorow i wtedy byloby ok?
    • koza_w_rajtuzach Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 07:11
      Żałosny ten wątek.
      Zabrał, to zabrał. Pewnie, że jej ubiór można zaliczyć jako wpadkę modową, ale cóż, nie tylko jej się zdarzyło.
      • iskierka3 Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 07:24
        Oj tam. Skoro wiele wpadek modowych sie tu obgaduje, to czemu pani Olbrychska (?) mialaby byc wyjatkiem? Z racji wieku?To dopiero byłby ageizmwink Pojechała na salony, internety wałkuja jej kiecewink
        Okropnie jacys nastroszeni oboje, tacy przeciwko swiatu, jakby byla rozesmiana i zadowolona z siebie to i kiecka by sprawiala inne wrazenie.
    • kropkacom Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 07:30
      Ktoś ją ewidentnie skrzywdził. Wygląda na tych zdjęciach jakby była tego świadoma. Mam jeszcze wersję, że sukienka właściwa uległa zniszczeniu. To co ubrała to jakiś szybki, niefortunny zamiennik. Olbrychski, jakby mi się nie podobał, ubrany klasycznie. Gdzie tu sprawiedliwość?
    • evolene Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 08:29

Zgrabniejsze i dużo młodsze kobiety zakładają na siebie czasem gorsze ubrania.
      Zona Olbrychskiego założyła to co chciała i w czym być może JEJ było wygodnie. Mina może mieć niewiele wspólnego z strojem, zwyczajnie niektórzy nie czują potrzeby szczerzenia się na widok obiektywu.
      • lola211 Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 08:35
        > Zgrabniejsze i dużo młodsze kobiety zakładają na siebie czasem gorsze ubrania.

Co to za tłumaczenie.
        Ubrała sie beznadziejnie i tyle.
        Ta muszka, te buty, fason sukienki wskazuja, ze sie "szykowała", ze zwracala uwage na to, by wygladac odswietnie.Wyszło okropnie.
        • moofka Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 08:51
          no otoz, a co do zarzutow o zalosnosc watkow - jeden z wdzieczniejszych tematow do komentowania to gwiazdy na czerwonym dywaniem - skoro moze vogue to moze i ematka smile
          starsza pani jako osoba towarzyszaca gwiezdzie mola isc w klasyke i w najprostszej kiecce wygladalaby godnie i elegancko
          niechcialo sie, zrobiula z siebie jarmark
          i bandazowe sandaly do czarnych cienkich rajstop
          i asymetryczna kiecka (nanuk dobrze prawiz obrusa) z asymetria i tanimi fredzlami
          i plazowe przeswity na tlusciutkich ramionkach i bardzo nietwarzowy desen
          i na koniec kokardka na szyi jak u jorczka
          no ja sie malo ciastem z truskawkami nie zadlawilam jak to zobaczylam big_grin
          jej wybor - sama ubrala i sama na dywany wyszla
          a olbruchski jako kochajacy maz powinien byl jednak powiedziec - cukiereczku zastanow sie łan more tajm wink
          • ada1214 Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 12:22
            moofka napisała:

> no otoz, a co do zarzutow o zalosnosc watkow - jeden z wdzieczniejszych tematow
            > do komentowania to gwiazdy na czerwonym dywaniem - skoro moze vogue to moze i
            > ematka smile

Na moje, to nie chodzi o to, ze komentujesz, ale ze dokladasz cegielke do szerzenia kultu nieskazitelnego ciala, wiecznej mlodosci, szczuplosci etcetera
            to dzieki takim glosom i postawom mlode dziewczeta wpadaja w anoreksje, chociaz nie wiem, czy dostrzezesz zbieznosc
            • agni71 Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 18:20
              Moim zdaniem pani ma całkiem przyjemną twarz, ciało wiadomo nieidealne, ale ani twarz, ani ciało nie jest tu problemem. Problemem jest koszmarne ubranie. Dobrze ktos wyżej napisał, powinna podpytać Gesslerową u jakich projektantów się ubiera, bo przy swojej okrągłej figurze wygląda świetnie, nie podkreśla wad, tylko atuty wyglądu, i to chodzi! W każdym wieku i z każdą sylwetką.,
            • maslova Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 18:29
              > ale ze dokladasz cegielke do szerzenia kultu nieskazitelnego ciala, wiecznej mlodosci, szczuplosci etcetera

Przecież autorce chodzi tylko i wyłącznie o źle dobrany strój. Gdzie wyczytałaś uwagi na temat fizyczności żony Olbrychskiego?
              • ada1214 Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 19:21
                > Przecież autorce chodzi tylko i wyłącznie o źle dobrany strój. Gdzie wyczytałaś
                > uwagi na temat fizyczności żony Olbrychskiego?

W watku padaja uwagi o zylakach na przyklad.
                Ale nie musialy by nawet padac zadne uwagi- gdyby w ten stroj wystroila sie Angelina Jolie, pewnie watek brzmialby "jaka oryginalna". Albo jak Lady Gaga ubierze sie w gacie uszyte z plastikowego worka, to jest wielce oryginalna artystka, a jak gruba kobieta zalozy kreacje niezbyt gustowna, to olaboga czy ona nie ma lustra. Grube osoby zawsze sie przeczolguje.
                • maslova Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 19:53
                  Po pierwsze to nie autorka pisała o żylakach, post założycielski traktował IMO tylko i wyłącznie o ubiorze.
                  Po drugie pamiętam mnóstwo wątków krytykujących ubiór pięknych aktorek czy piosenkarek, chyba jesteś od niedawna na emamie.
                • nanuk24 Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 20:38
                  No i po co ten glupi wywod i ten ton? Akurat Lady gaga jest jechana z gory na dol za stroje, a Angelina Jolie za zbytnia szczuplosc.
      • nutella_fan Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 08:50
        Mnie bardziej od tych rozerwanych rekawow rozwalila ta kokardka pod szyja..... ja pierdziele sad
        • annajustyna Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 08:59
          A mnie fredzle u wycietej spodnicy uncertain.
      • lady-z-gaga Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 09:23
        > Zona Olbrychskiego założyła to co chciała i w czym być może JEJ było wygodnie.

słuszna uwaga, ta kreacja wygląda na niewiarygodnie wręcz wygodną.... big_grin
        wygodne rzeczy zakłada się do sprzątania, oglądania TV, albo do ćwiczeń
        raczej nie do Cannes
        • moofka Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 09:26
          > Zona Olbrychskiego założyła to co chciała i w czym być może JEJ było wygodnie.

mogla isc w dresie
    • lady-z-gaga Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 08:45
      matkoboskoczęstochowsko.....
      stylizacja pani Olbrychskiej powala na kolana, nikt jej nie przebije
      od pseudocygańskiego giezła zaczynając, aż po straszne buty i wyeksponowane żylaki
    • asmarabis Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 09:28
      Koszmar, az nie moge uwierzyc ze to nie fotomontaz i ze wybrala taka sukienke...
    • bachtin Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 11:07
      Przypomina mi się od razu sukienka premierowej Miller. Pani wygląda okropnie i bardzo jej współczuję - też nie jestem damą i nie mam za grosz talentu do występów na różnych okazjach. Dlatego unikam jak ognia.
    • barbibarbi Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 11:31
      To lepiej żeby sobie skołował młódkę i z nią się pokazywał? To pięknie że są razem, oboje starsi, w tym wieku mało atrakcyjni. I nie jestem pewna czy to co jego żona ma na sobie, to jest brak gustu, czy po prostu ona w nosie, robi jak jej wygodnie i nie musi nikomu nic udowadniać. No i dobrze.
      • lady-z-gaga Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 11:41

nie jestem pewna czy to co je
        > go żona ma na sobie, to jest brak gustu, czy po prostu ona w nosie, robi jak je
        > j wygodnie i nie musi nikomu nic udowadniać.

skoro sama nie wiesz, czym się różni jedno od drugiego, to może to jednak jest to samo? wink
        • barbibarbi Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 11:51
          Brak gustu to jest brak gustu, cecha pewnie wrodzona, a brak spinki to jest co innego, to jest wybór. Pani sobie odpuściła, może z racji wieku, może uznała, że i tak nie ma co się ścigać z młodszymi. Osobiście wolę odrobinę nonszalancji, niż nadmierną spinkę. Tylko ta mucha jest dla mnie zagadką, i te buty. A gdyby zamienić "wkład" w tym ubraniu, włożyć tam młodą zgrabną kobietę (muchę sobie darujmy), to możliwe, że nagle okazałoby się, że ach i och, jak oryginalnie.
          • lady-z-gaga Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 12:01
            chyba tylko Ty jestes w stanie dostrzec tam nonszalancję
          • maslova Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 18:31
            > gdyby zamienić "wkład" w tym ubraniu, włożyć tam młodą zgrabną kobietę (muchę sobie darujmy), to możliwe, że nagle okazałoby się, że ach i och, jak oryginalnie.

Ale to chyba żadna nowość, że w niektórych ubraniach inaczej wyglądają osoby młode a inaczej starsze?
          • lola211 Re: olbrychski zabral zone do cannes 01.06.15, 09:21
            A gdyby
            > zamienić "wkład" w tym ubraniu, włożyć tam młodą zgrabną kobietę (muchę sobie
            > darujmy), to możliwe, że nagle okazałoby się, że ach i och, jak oryginalnie.

Bardzo mozliwe.
            Tylko, ze cala sztuka polega wlasnie na tym, by ubrac sie stosownie do wlasnej aparycji i gabarytów.
    • magdalenka79k Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 11:45
      Mnie się wydaje że ona usłyszała gdzieś, że skosy wyszczuplają i postanowiła to zastosować w swojej kreacji.
      • marzeka1 Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 12:32
        W sumie oprócz tego, że strój jest brzydki, to zaskakujące jest takie pokazywanie żylaków w rajstopach prześwitujących.
        • simply_z Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 18:34
          taa, w wątku o kostiumie jak jeden mąż wszyscy zakrzyknęli, że warto pokazywać wszystko i nikomu nic tu do tego.
          • mejerewa Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 18:38
            tak, ale na plaży! nie na oficjalnej gali, na której nie jest anonimowa.

To, że latam w krótkich szortach na zakupy, nie oznacza, że poszłabym tak na zebranie do szkoły, na rozmowę o pracę lub na ślub koleżanki. Problemem nie jest ciało i wiek, tylko klasa, czyli umiejętność dobrania stroju do okoliczności.
    • paul_ina Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 12:30
      Rękawy, krój spódnicy i ta muszka na szyi u pani to trochę kicz. Jeszcze jak przy perfekcyjnym ciele ktoś się bawi taką konwencją, to można oko zawiesić, ale u pani 60+ która nie przypomina Joan Collins z figury jednak raczej jej powabu nie dodaje.
    • mejerewa Re: olbrychski zabral zone do cannes 30.05.15, 18:35
      O, przed chwilą pisałam, że na plaży do późnej starości można się pokazywać, ale...
      ... gala w Cannes to impreza oficjalna.
      I warto rozróżnić sytuacje prywatne, luźne od oficjalnych, zawodowych i uroczystych. Czyli na plażę, na wakacjach w Wenecji i na spacer po osiedlu - można wygodnie, pół goło i nie przejmować się wiekiem, kilogramami i zmarszczkami. Wolność.

Jednak w sytuacjach oficjalnych, uroczystych, reprezentacyjnych należy się kierować kanonem przyjętych strojów, stosownością do okazji i wieku oraz stanowiska. I tak jak premierowa Millerowa podpadła letnią sukienką z napisami tylko dlatego, że włożyła ją na oficjalne spotkanie, tak pani Olbrychska skompromitowała się przebraniem na galę w Cannes, podczas której w pewnym sensie reprezentowała też męża, środowisko i Polskę. I zamiast przygotować strój wieczorowy i stosowny do figury i wieku, ubrała się jak na imieniny do psiapsiółek i to tematyczne pt. Zrób kreację z obrusa".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka