Dodaj do ulubionych

parki rozrywki

31.05.15, 09:33
poradzcie ematki, w rozne miejsca jezdzicie
jakies fajne parki rozrywki godne polecenia
w polsce chetnie, ale niekoniecznie do czech i niemiec tez moge jechac
i dobre rady zawsze w cenie smile
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: parki rozrywki 31.05.15, 09:36
      Do Czech to ma byc przy granicy z Polską, czy może być dalej?
      • moofka Re: parki rozrywki 31.05.15, 09:44
        moze byc i dalej smile
        • kropkacom Re: parki rozrywki 31.05.15, 09:55
          Nie wiem czy warto tu jechać akurat dla parków, ale mogę polecić Oslavanské Permonium. Co prawda linowy park dla mnie z nieczytelnymi zasadami i dzieciaki mówiły, ze nie było jakiegoś tam zabezpieczenia. Fajne labirynty i wieża widokowa z ekspozycjami muzealnymi.

www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Aktivity/Oslavanske-Permonium-%E2%80%93-zabavni-park-s-pribehem.aspx
          To nie jest park zabaw, ale coś bardzo fajnego. Ścieżka bosą nogą Valtice - Schrattenberg

www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/aktivity/stezka-bosou-nohou-ve-valticich.aspx
          Western Park Boskovice. Jest tam też park linowy.

www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/aktivity/western-park-boskovice-%E2%80%93-jedinecne-westernove-mest.aspx
    • aurinko Re: parki rozrywki 31.05.15, 09:40
      Rok temu byliśmy tu jurajskiparkdinozaurow.pl dzieciaki zadowolone, ale my zwiedzaliśmy okolice, jak akurat z Trójmiasta specjalnie bym nie jechała bo za daleko.
      Fajna strona z parkami rozrywki: www.parkmania.pl/parki-rozrywki-w-polsce.html
    • aurinko Re: parki rozrywki 31.05.15, 09:44
      aha, i jeszcze pomyśl o zakupie karty funpass, nie wiem czy na ten sezon zdążysz zamówić, nam się przydała, córka dużo jeździ po parkach linowych i na linowe też są zniżki.
    • ichi51e Re: parki rozrywki 31.05.15, 11:34
      OT
      Ktos byl z 3latkiem w disneylandzie? Da sie?
      • najma78 Re: parki rozrywki 31.05.15, 11:44
        Europa Park w Niemczech (Rust) jest ogromny, mozna zostac kilka dni w hotelu na terenie parku.
      • hermenegilda_zenia Re: parki rozrywki 29.06.15, 23:54
        Szczerze? Jeżeli mówimy o Disneylandzie paryskim to uważam, że jest to atrakcja głównie dla starszych dzieci i dorosłych. Po prostu te najfajniejsze rzeczy są od określonego wzrostu i wieku, pewnie dla 3-latka wybrałabym bardziej Legoland niż Disneyland.
    • lovestsebastian zapraszam w moje okolice :) 31.05.15, 12:41
      zatorland.pl/Zatorland-5.html
      • niktmadry Re: zapraszam w moje okolice :) 30.03.16, 17:18
        Jak najbardziej i całkiem blisko bo też w Zatorze - Energylandia
        • anty_nick Re: zapraszam w moje okolice :) 30.03.16, 22:48
          niktmadry napisał(a):

> Jak najbardziej i całkiem blisko bo też w Zatorze - Energylandia

no własnie.
          jakie tam ceny> bo nie mogę sie doszukać?
    • e_r_i_n Re: parki rozrywki 31.05.15, 12:44
      Jak może być park wodny, to Therme Erding polecam. Koło Monachium, więc od Was całkiem ok dojazd.
    • mc30 Re: parki rozrywki 31.05.15, 12:53
      Mozesz przyjechać do nas :
      Farma iluzji ( blisko Dęblina )
      Park dinozaurów Bałtów
      Magiczne ogrody koło Janowca nad Wisłą
      Labirynty i park miniatur w Rąblowie
      Możesz zwiedzić Nałęczów, Kazimierz dolny, Puławy : ), zamek w Janowcu parę innych fajnych miejsc, a przy okazji te parki, ktore dzieli godzina jazdy jeden od drugiego.
      • mc30 Re: parki rozrywki 31.05.15, 12:58
        A jeśli twoje chlopaki małe czy duże lubią lotnictwo, to jeszcze po drodze muzeum sił powietrznych w Dęblinie, a jadąc po drodze mozecie podziwiać przyrodę w kompleksie Wyspa Wisła w Stężycy
    • handzik.g Re: parki rozrywki 29.06.15, 15:50
      Chyba Disneyland jest ciągle numerem jeden, byłam i polecam smile Ale niemieckie parki rozrywki również są niczego sobie. Polecam artykuł z turystycznego bloga, może pomoże wam zadecydować, gdzie najlepiej pojechać smile

turystycznyblog.pl/parki-rozrywki-w-europie-zakrecone-wycieczki-dla-dzieci-i-doroslych/
    • wuika Re: parki rozrywki 29.06.15, 16:09
      Energyland w zatorze. Szukam znowu promocji na grouponie, bo tak to bilety trochę drogawe, ale warto smile
    • madame_edith Re: parki rozrywki 29.06.15, 22:26
      Europa Park w Niemczech, podpisuję się. Ogromny i super dla dzieci i dorosłych w każdym wieku. W jeden dzień wszystkiego nie da się zrobić, bo atrakcji wiele, ludzi też niestety.
    • infinity51 Re: parki rozrywki 29.06.15, 22:38
      Jedzcie do Europa Park w Rust. Zdecydowanie warto!!
    • volta2 Re: parki rozrywki 30.03.16, 17:00
      a co się robi w takim parku? pytam serio, bo właśnie się przymierzam do dogrywania szczegółów wakacyjnych i okazało się że tam gdzie jedziemy jest jakiś disney park i sea park. wstęp niedrogi i rozważam tam jeden dzień, ale - jeszcze raz- co się robi?

ps. jesteśmy ludźmi lasu i wody, i nigdy takich atrakcji wcześniej nie zażywaliśmy. a jak już byliśmy w takim parku z dinozaurami - to ledwie godzinny spacerek i po atrakcji...
    • phantomka Re: parki rozrywki 30.03.16, 20:33
      Heidepark bardzo sympatyczny. Legoland, disneyland. W kazdym mozna sie swietnie bawic, jezeli lubi sie takie rozrywki.
    • jusytka Re: parki rozrywki 30.03.16, 22:27
      A w jakim wieku masz dzieci? Ja mam już trochę starsze, a więc całkiem spore doświadczenie w tym temacie. Dla młodszych dzieci numerem jeden jest zdecydowanie Legoland, przypominam że jest nie tylko w Danii, ale też w Niemczech blisko Monachium gdzie byłam. Dla starszych prawdziwym rajem jest Heide park w pobliżu Hamburga!
    • malwa51 Re: parki rozrywki 31.03.16, 09:29
      legoland - czesc fajnych rzeczy jest od 120cm, warto wziac to pod uwage. W lego jakichs ekstremow nie ma, totez dziecko ponizej troche traci, jesli lubi kolejki czy wodne zjezdzalnie.
      • ertyla Re: parki rozrywki 31.03.16, 09:39
        moofka ma chyba psychofanke bo co i rusz ktoś wyciąga jej stare wątki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka