Dodaj do ulubionych

Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz

09.06.15, 22:57
Nudy tu takie wiec każdy wątek na wagę złota. Po lekarzach i dzieciach.

Idę sobie z koleżanka i jej facetem. Byłam pod wrażeniem JEGO - dzwigał przez pół miasta torbę z jej jogurtami i torebkę prawie jak wór ziemniaków big_grin
Gadam sobie z nią. Potem zadzwonił mi telefon więc zostałam w tyle i tak już zostałam bo oni się zagadali. Ja miałam pieska. No i po drugiej stronie stoi czarnulka z wielkim tyłkiem odzianym w podarte spodenki z jeansu. Zwróciliśmy na nią uwagę w trójkę. Z tym że Ten FACET bardzo. No przecież to widać. Oczywiście wzrok na tyłek, od razu głupi jaś. Otrzeżwił się jak koleżanka na niego spojrzała i zaczęli sie śmiać z tej dziewczyny. Z jej tyłka. Chamskie wiem. Cóż kazdy jest sam kowalem swojej osobowości.
Potem rano ta moja koleżanka opowiadała o tym w naszej pracy. I wiecie co ona powiedziała.
Ze szła mała karlica z dużym tyłkiem i jej facet nie mógł powstrzymać sie od śmiechu że założyła takie spodenki na taki tyłek. Tylko czemu tak powiedziała skoro tej jej boy slinił się jak pies - co miał jej powiedzieć ha ha. I tak oto dziewczyna jest świecie przekonana że on smieje się z duzych tyłków innych, nie lubi takich itp...jak to można zakrzywić rzeczywistośc nie? A potem taka emama twierdzi ze jej to lubi tylko blondynki bo z brunetek się śmieje itd big_grin
Obserwuj wątek
    • zwariowana_wariatka Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 09.06.15, 23:04
      przecież wakacji jeszcze nie ma, czemu tyle tu gimbazy?
      • matematryczka00 Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 09.06.15, 23:10
        Nie należy się wybijać. Nie zauwazyłaś.
      • iwoniaw Oceny im już wystawili, to i nie mają 10.06.15, 08:16
        nic do roboty. wink
        Swoją drogą za moich czasów w takiej sytuacji mieliśmy ciekawsze zajęcia niż łażenie po stronach dla matek big_grin
        • misterni Re: Oceny im już wystawili, to i nie mają 11.06.15, 17:13
          Jak to wystawili? U nas wystawiają do wtorku.
    • priszczilla Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 09.06.15, 23:23
      Niektórzy faceci sami sobie tak zakrzywiają. Z jakiegoś ubzduranego powodu wierzą, że powinny ich pociągać np. tylko szczupłe kobiety, i nawet jeśli ewidentnie lecą na taką nieco przy kości to rezygnują ze znajomości. Sylwetka to tylko przykład, są tacy którzy nie chcą mieć np. kobiety z tatuażami, żeby ich kręciła że nie wiem.

Zresztą niektóre kobiety robią to samo: mają swoje listy wymagań i czasem spuszczają na drzewo facetów, z którymi mogłyby być szczęśliwe, bo np. noszą nie takie ubrania.
    • kk345 Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 08:41
      Opowieśc faceta: szedłem z dziewczyną i jej koleżanką, po drodze mijaliśmy laskę z wielkim tyłkiem w naprawdę skąpych spodenkach, w dodatku podartych. Ja z moją dziewczyną wymieniliśmy porozumiewawcze uśmieszki i zapomnieliśmy o sprawie. Niestety, kumpela chodzi teraz i rozpowiada naokoło, że ja się podekscytowałem tą laską, ze oszukuję moja dziewczynę i że kolezanka wie przecież lepiej, jakie tyłki lubię. Moja dziewczyna chce ze mną zerwać, co mam robić?
      Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz...
    • cosmetic.wipes Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 08:50
      > No przecież to widać. Oczywiście w
      > zrok na tyłek, od razu głupi jaś. Otrzeżwił się jak koleżanka na niego spojrzał
      > a

Ale żeś jedwabiscie zmanipulowała obraz big_grin

Wczoraj na stacji benzynowej z wielkim zainteresowaniem wgapiałam się (buraczanie trochę) w jednego z pracowników. Miał tak wielki brzuch, że wygladał jakby pod gatki na szelkach załozył oponę od ciągnika. Pewnie byś uznała, że pożądanie mnie ogarnęło, a jak byłam nim zafascynowana jak tarantulą tongue_out
      • zuleyka.z.talgaru Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 09:20
        Mam to samo jak widzę mega otyłego człowieka. Coś takiego mi się robi, że nie mogę oderwać wzroku. Mój mąż ma to samo jak patrzy na mojej matki bratową. Jest tak spasiona, że ma skrzydła z tłuszczu na plecach i jak siada to robi to piorunujące wrażenie - no może mojego męża to kręci... big_grin big_grin
        • cosmetic.wipes Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 09:25
          Widocznie podświadomie nas kręcą ciąże spożywcze, ale wypieramy big_grin
          • zuleyka.z.talgaru Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 09:32
            Jak nie widziałaś skrzydeł z tłuszczu to jeszcze daleka droga do dzikiej fascynacji ;P
      • triss_merigold6 Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 09:44
        Mnie kiedyś tak zahipnotyzował facet na plaży, był cały (cały! z całymi plecami włącznie) porośnięty taką jakby długą rudą sierścią.
        • cosmetic.wipes Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 09:54
          Kryptozoofilko tongue_out
          • zuleyka.z.talgaru Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 09:59
            To był z pewnościa Chewbacca!!!!
      • gazeta_mi_placi Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 10:04
        Nieładnie gapić się na ludzi niepełnosprawnych, paskudne jesteście. Ja swoje o grubasach powiem najwyżej na forum, w realu się na nich nie wgapiam i tak mają ciężkie życie.
        • cosmetic.wipes Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 10:10
          Jak zaczna dawać renty za piwny brzuch, to przestanę się wgapiać, mistrzu taktu i dobrego smaku big_grin
          • zuleyka.z.talgaru Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 10:12
            I za skrzydła na plecach! big_grin
          • gazeta_mi_placi Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 10:15
            Oby piwny brzuch, a nie wodobrzusze przy nowotworze, miłego dnia. Przypominasz mi znajomą która z lubością krytykowała na ulicy każdego kto do krytykowania się nadawał, kiedyś miała wypadek i musiała dłuższy czas chodzić w opatrunkach. Idąc kiedyś z nią usłyszałem; "Ale Ci ludzie po...dole, co oni się tak na mnie gapią". Nawet czterolatkowi się mówi, żeby nie wgapiał się w innych, a Wy dorosłe baby wgapiacie się w ludzi chorych jak w dziwa. Wieki temu pewnie z lubością chodziłybyście oglądać niepełnosprawnych w klatkach.
            • cosmetic.wipes Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 10:24
              Z pewnością pan z 50 kilogramowym wodobrzuszem radośnie odklepywał dniówke w robocie. Gazetnik, niestety nie dorastasz do pięt wczesniej dyżurującym poprzednikom tongue_out
              • gazeta_mi_placi Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 10:27
                A śmiej się, śmiej z wyglądu innych. Przyjdzie czas to i z Twojego wyglądu ludzie będą się śmiać bo taka stara i pokurczona.
                • cosmetic.wipes Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 10:33
                  > Przyjdzie czas to i z Twojego wyglądu ludz
                  > ie będą się śmiać bo taka stara i pokurczona.

Na pewno się wtedy pochlastam z żalu big_grin
                  • zuleyka.z.talgaru Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 10:57
                    Stwierdzam, że poziom stażystów upada. Stary gazeciarz bywał zabawny, Ci obecni studenci są jakoś mało zjadliwi ;P
                    • ewa_mama_jasia Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 11:01
                      Widać gazeta postawiła teraz nie na kontrowersję, tylko na misję wychowawczą społeczeństwa.......
                      • cosmetic.wipes Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 11:41
                        I na nawracanie chyba, gazetnik ostatnio o kosciele sie rozpisywał w ciepłym tonie.
                        Świat się kończy big_grin
                        • gazeta_mi_placi Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 11:55
                          Lepszy kościół niż meczet. Tyle w temacie.
                          • cosmetic.wipes Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 12:11
                            Lepsze piwo niz kościół tongue_out
                            • zuleyka.z.talgaru Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 12:16
                              Pełna zgoda. Polecam się wybrać do Browaru Miejskiego Sopot. Jeryyyyy jakie tam mają cudowności...niestety mogłam tylko wziąć łyka od męża sad ale rozochocona jestem i jadę tam jak tylko będę mogła ;P
                            • gazeta_mi_placi Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 11.06.15, 14:44
                              Piwo najlepsze, zimne i schłodzone, ze świeżej beczki.
                      • snakelilith Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 11:42
                        Bo gazeta był kiedyś wprawdzie też brzydki i nieatrakcyjny, ale w miarę szczupły i wydawało mu się, że młodość, szczupłość oraz sprawność fizyczna są na wieczność, a teraz z wiekiem zaczyna się powoli sypać i powoli zawęża się grupa tych, z których może się wyśmiewać.
                    • minor.revisions Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 11.06.15, 16:54
                      Moja teoria jest taka, że teraz za trolling płacą rosie. Zauważ, że zawsze się gryzie z gazetą ( pewnie gazetowe " ile osób zatrudniasz na etat? Dziękuję. " nie styka do podtrzymania flejmu), poza tym rosa zawsze stosuje tytuły wątków rodem z nagłówków tabloidowych, a to wbrew pozorom nie jest łatwe.
    • moofka Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 11:59
      facet spoko
      prawda taka ze na lasce w szortach kazdy zdrowy heteryk oko zawiesi
      ten sie nie wgapial, tylko mu oko rozblyslo - wybrance siaty dzwiga i jeszcze ja zapewnia, ze laski w szortach ma za nic, bo ona jest najcudowniejsza i robi to na tyle skutecznie, ze ona mu wierzy
      czego chciec wiecej - facet ideal smile
      ja na wszelki wypadek, zeby meza doklamstwa nie zmuszac zanabylam dwie pary szortow - jesli musi sie slinic, niech to beda moje big_grin
      • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 10.06.15, 12:09
        to się nazywa racjonalizacja big_grin
    • hesperia1 Co na to piesek? 10.06.15, 12:04
      matematryczka00 napisała:

> stałam bo oni się zagadali. Ja miałam pieska.
      • ksionzka Zapewne chce powiedzieć: 11.06.15, 14:58
        winna!
        encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGr0W8KVZHalxrVlyI0IKwSQKoLdlTTr1uS7QeABD6te69Wd07
    • gaskama Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 11.06.15, 15:03
      > Nudy tu takie wiec każdy wątek na wagę złota.

No ale musisz się bardziej postarać! Ta wypowiedź jest na 2+ i to w starym systemie oceniania.
    • ksionzka Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 11.06.15, 15:07
      No to teraz juz wiemy, że jak ematka założy wątek: czy twojemu mężowi podobają sie inne blondynki , inne kobiety czy lubi takie duże tyłki, duże cycki, długie nogi, ( jesli ty ich nie masz) czy ślini się na inne, i czy zdradza a ematka powie że NIE to trzeba podzielić to przez 100000.
      A były takie wątki gdzie przez 100 postów kłóciła sie jedna z drugą że jej facet na pewno nie lubi czegoś tam w innej kobicie...oj były.
    • lady-z-gaga Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 11.06.15, 15:12
      >Nudy tu takie wiec każdy wątek na wagę złota.

I oto mamy ilustrację porzekadła, że lekarstwo bywa gorsze od choroby.
    • barbibarbi Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 11.06.15, 15:16
      Mój mąż pracował z kolegą, taki ten kolega niewydarzony, jego żona miała stłuczkę, zadzwoniła do niego do pracy, a on wydarł na nią ryja nie pytając nawet jak się czuje i czy nic jej się nie stało. Mój mąż to słyszał, dziwiliśmy się oboje jak można być taką świnią.

Po może 5 latach na wspólnym spotkaniu ona opowiada jak to kiedyś miała stłuczkę: Ojej, ojej, nie wiedziała co zrobić w takiej sytuacji, więc zadzwoniła do męża, a on oczywiście "kochanie, jak się czujesz, nic ci nie jest?! Ponoć był przerażony, gotowy rzucić pracę i biec do niej na pomoc big_grin

Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że ja doskonale pamiętałam relację mojego męża sprzed lat. Po co tak oszukiwać siebie i innych?
    • black.sally Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 11.06.15, 17:54
      ja wiem co mój mąż lubi, więc spokojnie mogę mówić.Natomiast wiem też,że z żadnej babki by sie nie wyśmiewał.
      • fornitta69 Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 11.06.15, 18:04
        A z faceta? wink
    • anorektycznazdzira Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 11.06.15, 21:01
      Mój się z niczego nie śmieje.
      W kontekście tej opowieści to najwyraźniej dobrze, nie?
      tongue_out
      • fornitta69 Re: Jak kobieta potrafi zmanipulować obraz 11.06.15, 21:21
        Jak sie z nikogo nie smieje znaczy ze mu libido siadlo-wyslij go do lekarza big_grin a serio to znaczy,ze jest normalny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka