wyyznawczyyniwielkiegoczerwia 24.06.15, 15:02 pyszne czipsy o smaku zielonej cebulki. Całą dużą pakę zezrę. Czekam na hejty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 15:04 Zad Ci urośnie, a nie masz wymówki w postaci ciąży czy małego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 15:06 wyyznawczyyniwielkiegoczerwia napisała: > pyszne czipsy o smaku zielonej cebulki. Całą dużą pakę zezrę. Czekam na hejty. Może pójdzie w cycki... Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 15:08 O! Wygrałam jeszcze małą paczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pulower8 Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 15:12 W wątku o odchudzaniu pisałaś że starasz się zdrowo przytyć i nawet chodzisz w tym celu do dietetyka. Czipsy są rzeczywiście b. tuczące czy zdrowe? Nie wiem, ale skoro masz dietetyka to pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 15:20 Dziś postanowiłam złamać zalecenia żywieniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 15:15 Dla mnie to mozesz zjesc tira tych chipsow nie moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
forumkazforum Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 15:50 Zielona cebulk- mój ulubiony smak... Niestety,jem chipsy raz na kilka m-cy,najwyżej garść. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladazzurawina Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 16:16 A ja właśnie zamówiłam pizzę - też mi zad urośnie, ale co tam, całe życie na sałatkach??? P....rzyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 16:22 Ja tez naprawde,serio-serio nie lubie chipsow. A kiedys nawet lubilam,teraz mi jakos smierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
sid_15 Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 21:13 Zgadzam się. Uznaję tylko solone, najchętniej Pringles lub Crunchips. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 17:37 Eee tam, chipsy. "Nie lubię, nie lubię!!!", że klasykiem pojadę. Ale właśnie wciągnęłam miseczkę czekoladowych lodów Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Smacznego! 24.06.15, 19:06 Chipsy ziemniaczane o zielonej cebulki Składniki: ziemniaki, olej roślinny (w tym 32% oleju słonecznikowego w mieszance olejów roślinnych), sól, mleko w proszku, czosnek w proszku, częściowo utwardzony olej sojowy,, maltodekstryna preparat aromatyzujący o smaku zielonej cebulki: cebula w proszku, serwatka w proszku (z mleka), laktoza w proszku (z mleka), cukier wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy - patrz: Glutaminian sodu, 5'-rybonukleotydy disodowe - patrz: glutaminian sodu aromaty: (nie sprecyzowano jakie) (zawierają białka mleka), ser w proszku (z mleka) barwnik: (annato) regulator kwasowości: Kwas cytrynowy, Kwas jabłkowy Wyrazy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Smacznego! 24.06.15, 19:10 Masz rację, na pewno padnie trupem po tych czipsach. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Smacznego! 24.06.15, 21:26 Ty masz jakiegos fizia na punkcie jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Smacznego! 24.06.15, 21:43 Teraz nam te skladniki wytlumacz, bo ja nie wiem, jaki szkodliwy wplyw maja na nasz organizm, a widze, ze Ty jestes zorientowana. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Smacznego! 25.06.15, 08:02 Ale że co? Oczy jej wyjdą na wierzch? Tyłek jej pęknie? Czy palce się złaczą? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 21:19 Ale czego hejty. Ja piję trzeci kubek koktajlu truskawkowego. Wprawdzie jogurtowy, ale ZE CZTERY ŁYŻKI CUKRU DAŁAM. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 21:19 Jak już musisz jeść czipsy, to fajny smak wybrałaś. Też czasem mnie w sklepie ochota bierze. Wtedy biorę paczkę do łapki, czytam skład i mi przechodzi. Najgorsze że chyba wzrok mi się psuje, bo coraz trudniej mi ten skład przeczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 21:34 zazdraszczam, tak pieknie pachna. ja nie moge bo tucza i nie jadam bo zawieraja rakotworczy akrylamid odpowiedzialny w chipsach za te cudna chrupkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 21:36 Szczypioru. Jesz chipsy o smaku szczypiorowym, coś takiego jak "zielona cebulka" w polskim słowniku kulinarnym nie występuje . Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 21:37 A kup i sobie 10 paczek Smacznego www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 21:49 Ja zjadlam juz pol pudelka ptasiego mleka. Wlasciwie to zaden wyczyt, tyle, ze dzieci siedza w pokoju obok, a ja siegam po czekoladki tak cichutko, zeby nie uslyszaly. Tak, dzieci sa dla mnie najwazniejsze - zaraz po czekoladkach i lodach. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 21:52 Ciekawy wybór smaku. Kojarzy się ze strażakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 22:35 wyyznawczyyniwielkiegoczerwia napisała: > pyszne czipsy o smaku zielonej cebulki. Całą dużą pakę zezrę. Czekam na hejty. > starzeję sie chyba bo po chipsach mnie brzuch boli i w ogole przestalam lubić błe Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 22:45 Albo je za dwoje www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 22:53 Raczej nie, ostatnio napisała, że w ciąży nie jest, a wątek o opuchniętych narządach pomija milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Jem sobie właśnie 24.06.15, 22:56 To może była owa aborcja a teraz ma wyrzuty sumienia i stres zajada chipsami? www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png Odpowiedz Link Zgłoś
nini6 Re: Jem sobie właśnie 25.06.15, 07:54 Wolę solone. Raz na kilka miesięcy zjadam duża paczkę, potem mi niedobrze i na pare miesięcy mam spokój od chipsów. Odpowiedz Link Zgłoś
feuerwasser Re: Jem sobie właśnie 25.06.15, 08:01 rosapulchra-0 napisała: > Wzmożony apetyt po aborcji? Za ten chamski wpis powinnaś dostać bana jak stąd do bieguna. Kosz Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Jem sobie właśnie 25.06.15, 08:03 Mam takie napady ze dwa razy do roku, chociaz ostatnio zauważam, że duża paczka to na mnie za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś