Dodaj do ulubionych

Równi i równiejsi

20.07.15, 09:41
No tak gdyby p. Ewy Kopacz nie było w pociągu to nikt by się jego opóźnieniem nie przejał. Tragedia normalnie.

fakty.interia.pl/malopolskie/news-malopolska-oberwanie-chmury-pendolino-z-premier-kopacz-zatrz,nId,1855418
Obserwuj wątek
    • gulcia77 Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 09:56
      Zdziwiona? Bo młoda, a młoda zawsze zdziwiona wink Jakby jechała Grażyna Nowak z Józefem Kowalskim, to pies z kulawą nogą by się nie przejął, zwłaszcza, że wczoraj setki pociągów miało opóźnienia. Cóż, taki mamy klimat big_grin
      • baltycki Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 10:38
        Przepraszam, a na czym polegalo to "przejecie sie"?
    • ravny Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 09:58
      A z czym masz problem? Na całym świecie bezpieczeństwo osób zarządzających krajem jest priorytetem dla wszystkich. To tylko u nas są bezmózgi co potrafią połową rządu wsiaść do jednego samolotu i jedą katastrofą spowodować zagrożenie bezpieczeństwa całego wielomilionowego narodu.
    • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 09:59
      Pfff. W przypadku oberwania chmury całkowicie zrozumiałe jest opóźnienie pociągu.
    • przystanek_tramwajowy Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 10:07
      beatulek napisała:

> No tak gdyby p. Ewy Kopacz nie było w pociągu to nikt by się jego opóźnieniem n
      > ie przejał. Tragedia normalnie.

Olaboga! Odezwała się emaptyczna pańcia, co się nie przejęła losem dziewczynki zostawionej na parkingu - zainteresowanych odsyłam do mojej sygnaturki. A tu się z taką troską pochyla nad tragedią ludzi siedzących w Pendolino.
      • gazeta_mi_placi Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 10:37
        Pamiętam, zostawiła dzieciaka samego jak psa.
    • lady-z-gaga Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 10:47
      Faktycznie, strasznie dziwne, że media informują o najważniejszych osobach w państwie, zamiast pisać, co robi Beatulek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka