beatulek 20.07.15, 09:41 No tak gdyby p. Ewy Kopacz nie było w pociągu to nikt by się jego opóźnieniem nie przejał. Tragedia normalnie. fakty.interia.pl/malopolskie/news-malopolska-oberwanie-chmury-pendolino-z-premier-kopacz-zatrz,nId,1855418 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gulcia77 Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 09:56 Zdziwiona? Bo młoda, a młoda zawsze zdziwiona Jakby jechała Grażyna Nowak z Józefem Kowalskim, to pies z kulawą nogą by się nie przejął, zwłaszcza, że wczoraj setki pociągów miało opóźnienia. Cóż, taki mamy klimat Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 10:38 Przepraszam, a na czym polegalo to "przejecie sie"? Odpowiedz Link Zgłoś
ravny Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 09:58 A z czym masz problem? Na całym świecie bezpieczeństwo osób zarządzających krajem jest priorytetem dla wszystkich. To tylko u nas są bezmózgi co potrafią połową rządu wsiaść do jednego samolotu i jedą katastrofą spowodować zagrożenie bezpieczeństwa całego wielomilionowego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 09:59 Pfff. W przypadku oberwania chmury całkowicie zrozumiałe jest opóźnienie pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 10:07 beatulek napisała: > No tak gdyby p. Ewy Kopacz nie było w pociągu to nikt by się jego opóźnieniem n > ie przejał. Tragedia normalnie. Olaboga! Odezwała się emaptyczna pańcia, co się nie przejęła losem dziewczynki zostawionej na parkingu - zainteresowanych odsyłam do mojej sygnaturki. A tu się z taką troską pochyla nad tragedią ludzi siedzących w Pendolino. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 10:37 Pamiętam, zostawiła dzieciaka samego jak psa. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Równi i równiejsi 20.07.15, 10:47 Faktycznie, strasznie dziwne, że media informują o najważniejszych osobach w państwie, zamiast pisać, co robi Beatulek. Odpowiedz Link Zgłoś