zuleyka.z.talgaru 29.07.15, 17:23 Dziś odkryłam, że mnie te dźwięki relaksują.... (może komuś się przyda na zszargane nerwy) Whales & Dolphins ~ Natural Sounds Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fadilla Re: Odnalazłam oazę relaksu 29.07.15, 18:35 Jak nagrywane w delfinarium to nie powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Odnalazłam oazę relaksu 29.07.15, 18:50 nie zajmuje mnie temat delfinariów. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Odnalazłam oazę relaksu 29.07.15, 19:17 ja się dobrze czuję w jaskiniach... Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Odnalazłam oazę relaksu 29.07.15, 21:52 A byłaś w Hölloch Cave? W Szwajcarii? Przepiękna jaskinia, jedna z najdłuższych w Europie. Na mnie zrobiła piorunujące wrażenie. Cały dzień siedzieliśmy w środku, tam nawet na weekend można się zadekować. Przegenialny moment jak wszyscy zgasili czołówki i zamilkli i spłycili oddech. Totalna ciemność i cisza. Coś pięknego. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Odnalazłam oazę relaksu 30.07.15, 19:52 zuleyka.z.talgaru napisała: > A byłaś w Hölloch Cave? W Szwajcarii? dopisuję do planu wycieczki jak już pojeżdżę koleją szwajcarską to odwiedzę jaskinię... byłam za to w większości jaskiń na Słowacji - każda urzeka czymś innym.... wyłączanie światła też było w którejś; Odpowiedz Link Zgłoś