Dodaj do ulubionych

fryzjersko

05.08.15, 11:32
moje dziecko obcieło sobie wczoraj włosy - coś w stylu pranka "obetnij drwalowi koczek". tyle ze obcięła sobie ostro krócej, w efekcie czego centralnie nad srodkiem czoła ma spłachetek włosów o długości 2-3 mm. spłachetek ma średnicę ok 6cm, wiec jest widoczny.
ktoś ma pomysł co z tym robic? poki co widzi mi się albo obcięcie reszty włosów (ale to bedzie prawie na łyso, bedzie wyglądała tragicznie), albo zaczesywanie włosów z jednej strony na drugą i wiązanie kitki - taka zaczeska. do fryzjerki chyba dzis nie pojdziemy bo zdaje sie że jej nie ma, jutro sie skonsultuję z nią.
żeby chociaz z boku wycięła, tobym jej zrobiła jakąś fryzurę na Kazadi czy inną Rihannę, ale tak centralnie z przodu?...
jak macie pomysły to dajcie please. wbicie w google "fryzury z wystrzyżeniem" nie ratuje, wszystkie fryzury mają strzyzenie na boku.
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: fryzjersko 05.08.15, 12:07
      Moje cudne dziecko tez kiedys wpadlo na ten pomysl.Dzien przed zanowiona sesja zdjeciowa.Rozpacz.
    • cosmetic.wipes Re: fryzjersko 05.08.15, 12:19
      W jakim wieku dzieć?
      • dziennik-niecodziennik Re: fryzjersko 05.08.15, 12:29
        4,5.
        • edelstein Re: fryzjersko 05.08.15, 12:40
          Ona ladna,zrób jej fryzurke pixie.Za 2miesiace bedzie ok
        • kochamruskieileniwe Re: fryzjersko 05.08.15, 12:48
          hmmmm.... uważaj na brwi....
          moj prat, następnego dnia po wygoleniu sobie grzywki, która spadała na oczy (a był obcięty na zapałkę....) - wygolił sobie brwi...
        • cosmetic.wipes Re: fryzjersko 05.08.15, 12:49
          Trochę za dużo, żeby ogolić na pałkę.
          Chyba tylko pozostanie ci dorównać resztę do nowej długości.
          Odrosną smile
    • nevada_r Re: fryzjersko 05.08.15, 12:36
      Ja bym obcięła resztę do takiej samej długości i tragedii nie robiła. Włosy odrastają, nic się nie stało. Zrób wcześniej zdjęcie na pamiątkę, żeby się z tego pośmiać za kilkanaście lat. smile
    • sanrio Re: fryzjersko 05.08.15, 14:42
      a jakbyś jej zrobiła grzywkę ale taką solidną od połowy głowy ciętą? Ze środka głowy włosy spadną na czoło zakrywając placek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka