asia-loi 12.08.15, 18:01 Nie wiem czemu dzisiaj, nie mogę odpisując komuś, wyróżnić tekstu kursywą, boldem, ani w żaden inny sposób, widzę za to swoje IP. Przecież wybieram opcję: "odpowiedz cytując". Czy zaszły jakieś zmiany na forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasanka4321 Re: Zmiany na forum? 12.08.15, 18:04 Mam to samo. Wlasnie zrezygnowalam z odpowiedzi bo nie miala sensu bez mozliwosci wyroznienia w tekscie. Do tego te watki z reklamami - tez nowe. Czy moderacja moglaby sie wypowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Zmiany na forum? 12.08.15, 18:05 Też tak u mnie jest, chciałam też dołączyć inną stronę netową, ale zniknęły te "pomoce". Odpowiedz Link Zgłoś
mamharem Re: Zmiany na forum? 12.08.15, 18:11 marzeka1 napisała: > Też tak u mnie jest, chciałam też dołączyć inną stronę netową, ale zniknęły te > "pomoce". Pomoce zniknęły ale możliwości pozostały. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Zmiany na forum? 12.08.15, 18:16 mamharem napisał(a): > > Pomoce zniknęły ale możliwości pozostały. A możesz bardziej łopatologicznie to wyjaśnić - napisać jak korzystać z tych pomocy, które zniknęły. Odpowiedz Link Zgłoś
mamharem Re: Zmiany na forum? 12.08.15, 18:29 asia-loi napisała: > A możesz bardziej łopatologicznie to wyjaśnić - napisać jak korzystać z tych po > mocy, które zniknęły. Mogę a co mi zależy Tekst umieszczasz między odpowiednimi znacznikami BBCode. Podaję link do podstawowych https://pl.wikipedia.org/wiki/BBCode Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Zmiany na forum? 12.08.15, 18:17 marrant 12.08.15, 10:33 To błąd. Już zgłoszony do naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Zmiany na forum? 12.08.15, 18:37 Na pytania tego typu administracja odpowiada tu: forum.gazeta.pl/forum/f,299,O_forum.html Odpowiedź na tę konkretną kwestię zacytował już wyżej Baltycki. Odpowiedz Link Zgłoś