rosapulchra-0 14.08.15, 20:27 metrocafe.pl/metrocafe/1,145523,18553537,na-facebooku-w-grupie-w-2020-glosuje-na-biedronia-jest-47.html#a=7&c=10 Jesteście za? Czy może przeciw? Dla mnie facet świetnie się zachowuje i robi naprawdę dobrą robotę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titta4 Re: Biedroń prezydentem Polski 14.08.15, 20:49 To chyba pierwszy polityk którego cenię...w razie czego ma mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Biedroń prezydentem Polski 14.08.15, 22:07 chętnie oddam mu swój głos Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Biedroń prezydentem Polski 14.08.15, 20:59 ZA ale niestety nie stanie sie to w katolickim kraju Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Biedroń prezydentem Polski 14.08.15, 21:16 On sam powiedział, że za pięć lat nie wiadomo jaka będzie Polska.. czyli jakaś szansa istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
malagonia2 Re: Biedroń prezydentem Polski 14.08.15, 23:49 A w moim mieście prezydent zatrudnił za dobrą kaskę specjalnego asystenta od robienia zdjęć i PRu na facebooku, ma osobną asystentkę ds. kalendarza, ma jeszcze inny dwór typu: dyrektor gabinetu, pełnomocnicy od niewiadomoczego, sekretarki, nie licząc innych urzędasów. Każe wszystkim oszczędzać a sam kupuje owoce do swojego gabinetu za 300 zł m-cznie. Zamiast koncentrować się na sprawach miasta ciągle jest w delegacjach z których nic nie wynika. W dodatku z wyższością traktuje swoich podwładnych i zwyczajnie nie zna się na zarządzaniu miastem i zajmuje się pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 08:44 Szok! 300 zł miesięcznie na owoce! Turlam się ze śmiechu nad wysokością kwoty Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Biedroń prezydentem Polski 16.08.15, 10:43 Toż to AŻ 15 pln DZIENNIE!!!!!!!!!! SKANDAL!!!!! U mojej pani stojącej ze straganem owocowo-warzywnym ta zawrotna kwota wystarczyłaby na pudełeczko malin oraz 4 jabłka. Ewentualnie - niepełny kilogram czeresni. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Biedroń prezydentem Polski 17.08.15, 05:39 Ale po co mu owoce do gabinetu? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Biedroń prezydentem Polski 17.08.15, 16:08 Myślisz, że prezydenci innych miast nie kupują poczęstunków dla gości? Słodyczy, napojów? Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Biedroń prezydentem Polski 14.08.15, 23:56 Za. Człowiek pełen klasy. Jego wybór na prezydenta Polski to byłby policzek dla KK i skrajnej prawicy. Podobnie myślę o wyborze Andrzeja Dudy na prezydenta RP - to gorzka pigułka dla Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 08:39 Jestem przeciw powoływaniu kogoś na urzędy państwowe tylko dlatego, że lewica wybrała sobie dewiantów seksualnych na "proletariat zastępczy" a on jest akurat najbardziej znanym przedstawicielem tej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 08:46 Do któej grupy dewiantów należy ciebie zaliczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 09:50 rosapulchra-0 napisała: > Do któej grupy dewiantów należy ciebie zaliczyć? A jakie masz przesłanki? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 08:52 Jestem przeciw powoływaniu kogoś na urzędy państwowe -- Jego wybrali, nie powołali. I niewiele będziesz mógł poradzić na to, jeśli jednak Biedroń zostałby wybrany na prezydenta państwa. ------------------------------------------------------------- "a przecież można pozostać człowiekiem nawet jeśli jest się nauczycielem" by Grave_digger Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 09:29 i wtedy pójdę zagłosowac Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 09:49 Wybranym - pewnie tak, tylko przez kogo? Bo że przez wyborców, to bardzo wątpliwe. Połączone siły lemingów, pederastów i ich miłośników, choć niemałe, nie są na tyle duże, żeby wyjaśniały 57% poparcie. Został wybrany bo miał zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 10:04 Czyżbyś podważał wiarygodność i rzetelność komisji wyborczych. To jakim cudem wybrano A .Dudę na prezydenta? Bo miał wygrać? Bo że został powołany na to stanowisko przez siły wyższe ,to się wie. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 10:16 morekac napisała: > Czyżbyś podważał wiarygodność i rzetelność komisji wyborczych. Zgadnij. > To jakim cudem wybrano A .Dudę na prezydenta? W Słupsku? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 11:00 > To jakim cudem wybrano A .Dudę na prezydenta? > > W Słupsku? Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 10:05 To samo można powiedzieć o Dudzie... Został wybrany przez wyborców manipulowanych przez KK. Człowiek znikąd, a Biedronia będzie można poznać ... Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 15:03 Skąd wiesz, że jest dewiantem? Sypiasz z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Biedroń prezydentem Polski 16.08.15, 09:49 Skąd? No wiesz, pewności 100% nie ma. Niektórzy powiadają, że jest pederastą tylko z zawodu, a nie z przekonania. Nie mając jednak żadnych dowodów na to, muszę przyjąć informacje, że tak powiem, oficjalne. Na przykład: Jego życiowym partnerem jest Krzysztof Śmiszek, również będący działaczem Kampanii Przeciw Homofobii. pl.wikipedia.org/wiki/Robert_Biedro%C5%84 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 09:33 nie wiem. zalezy przeciwko komu. jak bedzie kandydowal to sie bede zastanawiac. gdyby byl przeciw komus typu Lisa Kaczynskiego Tuska Palikota czy Korwina to ma moj glos 777 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 09:33 zapominalm o Gajowym. no coz samo to w sobie jest znamienne... Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 10:01 Jak nadal będzie tak zarządzał, jak teraz, ma mój głos. Tym bardziej, że czeka nas 5 lat z Dudą Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 10:10 Jaką macie gwarancję, że za 5 lat konstytucja będzie pozwalać pełnić jakiekolwiek urzędy, poza stróżem w burdelu, osobom o innej orientacji? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 10:26 A jak twoim zdaniem do tego doprowadzą? Odpowiednio zmienią konstytucję? Jestem daleka od bronienia PiS-u w jakiejkolwiek postaci, bo ułomów nie cierpię ale nie ma co siać niepotrzebnej paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
azja001 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 10:50 misiu-1 napisał: > Wybranym - pewnie tak, tylko przez kogo? Bo że przez wyborców, to bardzo wątpli > we. Połączone siły lemingów, pederastów i ich miłośników, choć niemałe, nie są > na tyle duże, żeby wyjaśniały 57% poparcie. Został wybrany bo miał zostać. > Spiskowa teoria dziejów. To jest dopiero dewiacja. A co do Biedronia to szanuję go za zdrowy rozsądek i umiar, który stara sie wprowadzić jako styl zycia i rządzenia, również za niesamowitą zdolnośc zachowywania spokoju pomimo tak licznych absurdalnych ataków. Być może zagłosowałabym na niego Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 11:35 azja001 napisała: > Spiskowa teoria dziejów. To jest dopiero dewiacja. Biorąc pod uwagę rolę spisków w historii, także historii Polski, odrzucanie a priori wszelkich teorii spiskowych to jest dopiero obskurantyzm i ciemniactwo. > A co do Biedronia to szanuję go za zdrowy rozsądek i umiar Ten "zdrowy rozsądek i umiar" to na przykład takie kabotyńskie sztuczki, jak demonstracyjna, motywowana "obroną praw zwierzą" odmowa wpuszczenia do Słupska cyrku "Arena"? Po dwóch miesiącach od wizyty w Słupsku cyrku "Zalewski"? Każdy może sobie szanować takiego błazna, jakiego tylko chce. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 12:27 Straszna ta jego "kabotyńska sztuczka". "Dobrze", że są jeszcze tak "inteligentni" ludzie, jak Ty, którzy nie dają się nabierać na takie podstępne zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 13:08 Jakie tam podstępne? Po prostu jakiś pijarowiec podpowiedział mu między jednym cyrkiem, a drugim, że w ten sposób udelektuje swoje środowisko polityczne, a temu się to spodobało. Gdyby miał sam na to wpaść, to wpadłby już za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 13:43 No, na pewno nie Duch Święty go natchnął Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 12:25 Nie strasz, nie strasz. Mam nadzieję, że nasz naród nie jest aż tak głupi Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 13:17 Masz rację. Uznawanie dewiantów za tak ważnych, żeby aż wpisywać ich do konstytucji, to byłoby świadectwo głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
srebrnarybka Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 14:15 ale co konkretnie takiego Biedroń zrobił? Zdjął portret papieża w gabinecie i nakazał kierowcom autobusów prowadzić w krawatach. Czy coś jeszcze, bo nie słyszałam, ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 14:30 Za zdjęcie tego obrazka to mógłby i cesarzem zostać. Pokazał jak powinna wyglądać wspólcześnie maksyma "bogu co boskie, cesarzowi co cesarskie". Katolicy zdjęcie swojego bożka mogą wieszać w domu albo w swoich świątyniach. W urzędzie jest miejsce na flage, godło i herb miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Biedroń prezydentem Polski 15.08.15, 16:14 Wpuścił psy do ratusza, zarządził oszczędności do których sam się stosuje - to dla mnie bdb początek Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia To, co miało być wyżej a źle sie wkleiło. 16.08.15, 00:02 Ciekawe, czy ktoras z ematek mieszka w Slupsku? Czy może uczciwie ocenić? Bo troche sie boje czy nie jest to wykreowany rewelacyjnie projekt. Lubię Biedronia, zreszta on daje sie lubić. Pewnie bede glosowac na niego za 5 lat, jesli nie będzie ciekawiej alternatywy. W mediach są regularne same pozytywne artykuly o Biedroniu. Za ladnie mi to wygląda. Nikt nie krytykuje, nikt nie probuje czegos negatywnego znaleźć. Tak jakby to faktycznie byla przymiarka pod długofalową kampanie polityczna. Nie twierdze ze to co piszą to nieprawda. Ale chetnie posluchalabym co mysla w Slupsku. Juz chwila minela od wyboru, odcial kupony od rozwalenia tamtejszej układu, jak wyglądają efekty jego pracy? Da sie jakies zauważyć poza zdjęciem portretu papieża, jazda rowerem, salatkami eco i woda z kranu? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Co o Biedroniu myślą w Słupsku 17.08.15, 20:50 Że to celebryta a nie prezydent,. Nie zna ustawy samorządowej, zrobili niby reorganizację, która wprowadziła istny chaos w urzędzie i jednostkach podległych. Dużo PRu, mało prawdziwej rzetelnej pracy, mnóstwo ustawek do mediów, najchętniej biorą go z TVNu. I ściema za ściemą: - jazda rowerem do pracy - to ściema na potrzeby telewizji, Biedroń przeprowadził się 20 m od ratusza, do pracy ma przez ulicę - oszczędności - bzdura. Zamówił nowe logo miasta za 30 tysięcy, gadżety z którymi jeździ po telewizjach za kilka tysi. Zatrudnił "swoich" z Polski, którzy zarabiają dużo więcej niż ich poprzednicy, powołał dwór: kilku asystentów i asystentki, pełnomocniczkę ds. zielonej pietruszki i innych niepotrzebnych urzędasów - wegetarianizm - dziennikarze mają foty gdzie opycha się kiełbasą itp To tylko pierwsze z brzegu przykłady. Generalnie Słupszczanie mają dość prezydenta, który ma wielkie parcie na szkło, który mało co jest w mieście, bo raczej interesuje go Warszawa lub Bruksela. Zresztą w kontaktach bezpośrednich kiedy nie ma kamer Biedroń jest niesympatyczny, przetrzymuje ludzi po godzinach, przewleka podejmowanie decyzji, a urząd to nie zabawa, tu obowiązują procedury i przepisy kpa. Biedroń nawet na sesjach rady miejskiej siedzi na fejsbuku i ma w tyle to co się dzieje na sesji. Wiele osób jest rozczarowanych rządami Biedronia, zewsząd słychać głosy zawodu, że nie tak miało być. Rozczarowani są nawet członkowie jego komitetu wyborczego, którzy w listopadzie i grudniu marzli na ulicach z ulotkami a po wyborach nie mieli czego szukać w jego otoczeniu. Najbardziej wkurza zaś to, że ludzie z Polski dostali "szajby" na punkcie Biedronia, bo Tefałeny pokazują tylko to co się ładnie sprzedaje, a nie szarą rzeczywistość Słupska. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Co o Biedroniu myślą w Słupsku 18.08.15, 00:33 Tak podejrzewalam, ze zbyt piękne żeby bylo prawdziwe. A szkoda, bo faktycznie mogl pociągnąć tę dobrą prasę, rzeczywiście wdrożyć oszczędności tak "po gospodarsku" i zyskać tam przyczolek na przyszłość. Gdyby przez te kilka lat postaral sie dobrze rządzić, prezydenturę kraju miałby w garści. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Co o Biedroniu myślą w Słupsku 18.08.15, 03:37 Na podstawie jednej negatywnej wypowiedzi wyciągasz takie daleko idące wnioski? Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 wypowiedzi innych emam 18.08.15, 07:50 kowalka33 22.06.15, 07:59 Odpowiedz Jako słupszczanka wypowiadałam się już kiedyż na czym polegają głównie rządy Biedronia (przypominam że głosowałam na niego) Głowna praca to lans i robienie wokół siebie szumu i medialnego cyrku. Zastanawiam się kiedy i jak ten facet pracuje bo głównie podróżuje , bywa i udziela wywiadów (mieszkanie kupił w Gdyni) Zapewniam że ściąganie z hukiem portretu wszystko jedno jakiego a nie załatwienie sprawy po cichu było tylko pokazówką , tak jak historia z cyrkiem (za jego rządów występowały już 2) . Biedroń ma zalety , wrzucił powiew świeżego wiatru do miasta, powiało hipsterstwem , ludziom młodym to się podoba , kawiarnie imprezy, targi żywności i super tylko miasto jest biedne i raczej pustka w porfelach słupszczan przeszkadza w takim zyciu. I jeszcze faktycznie rozwalił układ rządzący w mieście od dekady, starego prezydenta i zaprzyjaznionych osób. Generalnie wydaje mi się że ematka z dużego miasta ma małe pojęcie jak trudno zyje się prowincji , jak wązne są układy , jaki nepotyzm szaleje wokół. Szkoda tylko że jest wiele spraw nie ruszanych przez Biedronia a najważniejesze są te miedalne zagrywki Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 do poczytania o tym co sądzą Słupszczanie 18.08.15, 07:51 www.facebook.com/pages/S%C5%82upskie-fiku-miku-Biedronia/494903373995781?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Co o Biedroniu myślą w Słupsku 18.08.15, 09:52 A czy cokolwiek wyciągam? Pytam. Bo znam życie, znam media i nigdy nie ma tak, ze o kimś pisze sie tylko dobrze. Szczególnie w Polsce. Poza tym juz jakiś czas temu obilo mi się o uszy, ze w Slupsku wcale nie są zadowoleni z rządów Biedronia. Ale nie mieszkam tam, wiec wnioski mogę wyciągnąć z opinii innych (mieszkańców, mediów itp). Jesli masz inne informacje, rzetelne a nie laurkowe, to się podziel. Nie musza byc krytyczne, mogą być pozytywne., Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Co o Biedroniu myślą w Słupsku 18.08.15, 10:05 I jeszcze relacja kolegi który był na celebryckim spotkaniu Krupa-Biedroń Nerwowe oczekiwanie, smycze ściskane w dłoni. Zwierzęta zdezorientowane, podnieceni właściciele. Wszyscy czekają na rozpoczęcie cyrku. A przecież cyrk do Słupska wjechać nie może. Ale co tam, przecież to taki anty-cyrk. W obronie zwierząt. Wreszcie na schodach pojawiają się Ona i On. Słowa ich są słodyczą, a oni cali pełni są powabu. Tłum spija ich słowa jak miód, a każdy ruch warg, drgnięcie powieki rejestruje telefonem. Jest też "selfie" z hamerykańskim akcentem. I ruszają... Niby idą na spacer, ale jakby biegli. Niby ciągną ich czworonogi, ale przecież większość pso-podobnych yorków niesiona jest na rękach. Dziewczynka obok marudzi: "przecież nie lubię psów". Ojciec warczy na nią jak ten wilczur dwa kroki dalej: "co Ty za głupoty gadasz?!". Widać, że żądza zrobienia zdjęcia z Gwiazdą jest silniejsza. Pytam jednych, przepytuję drugich. Część mówi, że przyszła walczyć o prawa zwierząt. Nie widziałem ich nigdy na akcji przykuwania się do psich bud. To raczej waleczni nowicjusze. Po chwili dodają... "bo Pani Joanna...". Bo jej słowo jest silne. Jak powie: "nie bij!", to już nikt nie uderzy swojego psa. Nie to, co pani ze schroniska na pogadance w szkole, czy sąsiad z klatki obok. Część nie ukrywa po co przyszła. Przed Basztą Czarownic mrzonka o walce o prawa zwierząt znika. Jest za to "insta", "snap" i "tweet". I Fejs i fejm. Kiedy dochodzą przed Basztę, tłum siada na trawie. U stóp swoich przewodników. Słuchają o adopcji czworonogów, o tym, że spacery z psami wpływają na sylwetkę. Telewizja informacyjna transmituje za pośrednictwem swojego wozu. Nawet jeden Pan tak się wsłuchuje w ten miód z ust Jego i Jej płynący, że zapomina po co przyszedł. Zapomina o psie, którego przywiązuje do różowego plecaka. Miało w Słupsku nie być cyrku. Może i nie będzie. Przynajmniej z tresowanymi zwierzętami. Mamy za to w Słupsku cyrk z tresowanymi ludźmi. Tylko zamiast patrzenia w bicz, ich oczy utkwione są w gwiazdy. Przepraszam, w Gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co o Biedroniu myślą w Słupsku 18.08.15, 20:02 Znam sporo osob ze Slupska i wszyscy chca na niego glosowali jesli bedzie kandydowal na prezydenta.Same superlatywy na jego temat slysze z ich ust.Pewno mi klamia Odpowiedz Link Zgłoś
julita165 Re: Biedroń prezydentem Polski 17.08.15, 15:59 Nigdy w życiu. Over my dead body Zupełnie mi z jego poglądami nie po drodze. I uprzedzając ewentualne uwagi to nie dlatego że jest gejem bo to akurat mnie obchodzi mniej niż zeszłoroczny śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Biedroń prezydentem Polski 18.08.15, 10:10 Na razie to Biedroń robi medialny szum wokół swojej osoby. Nie wiem, czy sam jest autorem swojego wizerunku czy pomaga mu jakaś agencja PR, ale jest niebezpiecznie blisko przedobrzenia. Nie jestem w stanie powiedzieć dziś, kogo poprę w kolejnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Biedroń prezydentem Polski 18.08.15, 19:54 Biedroń jako żywo przypomina w Słupsku rozwydrzone dziecko bawiące się w piaskownicy. On udaje prezydenta miasta, bo konia z rzędem temu kto mi powie gdzie w ustawie o samorządzie znajduje się robienie celebrykiego szumu medialnego wokół własnej osoby. SŁupszczanie pękają ze śmiechu na wieść o ogródkach z zieloną pietruszką i sałatą, którą każe się uprawiać urzędnikom w godzinach pracy, Bareja by tego nie wymyślił. www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/czarno-na-bialym-slupsk-tonie,554181.html ciekawy fragment jak go przyłapali na ściemie nt,. dwóch kadencji w Słupsku Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Biedroń prezydentem Polski 18.08.15, 20:04 Nieznany nikomu nick pisze w temacie Biedronia,interesujace.Lubie takie uaktywnianie sie na potrzeby okreslonych watkow Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Biedroń prezydentem Polski 18.08.15, 20:24 edelstein napisała: > Nieznany nikomu nick pisze w temacie Biedronia,interesujace.Lubie takie uaktywn > ianie sie na potrzeby okreslonych watkow O to to to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Biedroń prezydentem Polski 18.08.15, 21:06 Ależ żółci i goryczy .... Czyżby były prezydent Słupska założył konto na gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
malagonia2 Re: Biedroń prezydentem Polski 25.08.15, 18:09 www.wykop.pl/wpis/11070582/powoli-wychodzi-na-to-ze-w-dzialaniach-biedronia-j/ Odpowiedz Link Zgłoś
isa_bella1 Re: Biedroń prezydentem Polski 26.08.15, 13:02 Szołmen typu Kukiz, na szczęście w tym kraju jednak nie przejdzie jako prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer.renifer Re: Biedroń prezydentem Polski 26.08.15, 12:55 forum.gp24.pl/urzedniczka-w-ogniu-pytan-o-efekty-pracy-t101997/ Odpowiedź do postu: Co o Biedroniu myślą w Słupsku Odpowiedz Link Zgłoś
kashka-manna Re: Biedroń prezydentem Polski 26.08.15, 15:37 Słabość do posła Biedronia miałam na dłuuuugo zanim został prezydentem Słupska. Głównie o stosunek do zwierząt, ale nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer.renifer Re: Biedroń prezydentem Polski 02.09.15, 09:39 Biedroń ma rozrośniety do granic możliwości swój gabinet: pracuje tam aż 19 urzędników!!! Ci przyboczni zarabiają niezłe pieniądze jak na słupskie warunki (6-10 tysięcy). Ma dwie sekretarki, dwóch asystentów, dyrektora gabinetu i innych pomniejszych urzędasów. redakcja.redblog.gp24.pl/2015/09/01/od-redaktora-sie-pracuje-w-ratuszu-sie-ma/ Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Biedroń prezydentem Polski 02.09.15, 14:10 Ma jeszcze 4 sprzątaczki, dwóch podawaczy papieru do drukarki, 4 kierowców od trzymania ramy roweru, jednego do otwierania drzwi do wc, dwóch do odprowadzania do domu, trzech do przyprowadzenia do ratusza...... no skandal, panie, skandal Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: Biedroń prezydentem Polski 02.09.15, 15:51 polska.newsweek.pl/robert-biedron-o-przyjmowaniu-uchodzcow-i-slowach-andrzeja-dudy,artykuly,369707,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Biedroń prezydentem Polski 02.09.15, 19:59 forum.gp24.pl/prezydent-robert-biedron-daje-podwyzki-pracownikom-t102154/page-4 oto co Słupszczanie myślą o przyznaniu dodatku specjalnego - osobistemu asystentowi. Gość totalnie rozmemłany, przychodzi do urzędu na 10tą, a o 14tej wychodzi. Nieogolony, w majtach do kolan, nieuczesnany, prosto z wyra - do urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer.renifer Re: Biedroń prezydentem Polski 03.09.15, 10:50 A oto co pisze lokalny dziennik na temat wyjazdów Biedronia za pieniądze podatników. Dodam, że w Słupsku prezydent raczej bywa niż jest. redakcja.redblog.gp24.pl/2015/09/03/od-redaktora-sytuacja-co-najmniej-dziwna/ Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Biedroń prezydentem Polski 03.09.15, 14:34 Dziwnym trafem wszystkie linki z jednego portalu paszli won Odpowiedz Link Zgłoś
renifer.renifer Re: Biedroń prezydentem Polski 08.09.15, 20:18 morgen - to speszialy for you forum.gp24.pl/awanse-w-ratuszu-i-wynagrodzenia-t102260/#entry1725087 wklejka z forum codziennej słupskiej gazety. Ktoś tam wyżej pytał o opinie mieszkańców, więc włala! Odpowiedz Link Zgłoś
renifer.renifer Re: Biedroń prezydentem Polski 15.09.15, 14:59 Biedroń zabrał się teraz za sprowadzanie uchodźców do Słupska. Wklejam link do opinii Słupszczan na ten temat - ktoś tam z góry chciał znać zdanie mieszkańców o ich "wybrańcu". Cóż - żadna z wypowiedzi nie jest po linii Biedronia: forum.gp24.pl/robert-biedron-jestesmy-gotowi-przyjac-uchodzcow-wideo-t102439/page-2 To jest wklejka z najpopularniejszej miejscowej codziennej gazety. Wyborcza rzadko tu bywa. Odpowiedz Link Zgłoś