arwena_11 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 12.09.15, 23:53 jeszcze jakieś dwadzieścia kilka lat temu mówił z sensem, ale od jakiegoś czasu po prostu odpływa od rzeczywistości, albo przestaje się maskować? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 00:02 On nawet 20 lat temu miał coś z głową... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 00:04 ja jeszcze nie mogłam głosować ale niektórzy znajomi głosowali na niego za jego liberalizm Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 00:09 Janusz Korwin Mike nie jest i nigdy nie był liberałem, nawet jeśli w nazwie partii tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 00:11 no im się wydawało że jest, mówił o braku podatków, zusu itd, to przemawiało do 18 latków. Potem dorośli Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 00:13 www.youtube.com/watch?v=v7CQkivQNQI W PE Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 00:24 no ale to z ostatnich czasów a nie z początku lat 90. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 00:46 Sółtan Polski nie przeobraził się nagle, nie.ewoluował umysłowo i nie zaczął wygadywać głupot pod wpływem demencji. Constans. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 00:49 ale kiedyś chyba się lepiej krył i do tego nie było takiego nagłośnienia wpadek jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 01:15 Albo przyznaj się do zmiany poglądów albo do sklerozy... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 09:28 no mówię, że nigdy na niego nie głosowałam. W 1991 r jeszcze nie mogłam głosować i słuchałam tylko tego co mówili znajomi, którzy głosowali na UPR. Jak już mogłam głosować w 1993 roku to nie poszłam na wybory, bo nie interesowała mnie polityka w ogóle. A potem już zaczęłam słuchać tego co politycy mówią. Chociaż nie ukrywam, że niektóre postulaty UPR mnie się podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 01:15 Nie, nie krył się. Politycznie był na marginesie więc siłą rzeczy mniej go było widać i słychać. Na temat pedofilii się nie wypowiadał, bo temat nie był tak medialny jak teraz. Ale cała reszta bez zmian. Bardzo chętnie gadał, jeśli mu się tylko podstawilo mikrofon. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 06:17 Jeśli chodzi o bredzenie i straszne kompleksy w temacie kobiet i ich praw, to nigdy nie miał inaczej. Na początku lat 90 nie było demotów, kwejka i forów dyskusujnych, ale poglądy tego pajaca wyrażane w wywiadach oi rozmowach były jak najbardziej. Tylko wielu ludzi słucha i zapamiętuje tę część, która akurat w ucho wpadnie. Młodzi i niewyrobieni szczególnie, ostatni boom na niego wsród młodych stąd się wział, najmłodsi jeszcze nie wiedzą, jak nieskończone bzdury może walić polityk, którego jedno zdanie w innym temacie przypadło im do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 00:18 > jeszcze jakieś dwadzieścia kilka lat temu mówił z sensem Śmiała teza! Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 00:41 Zmartwię cię - stara jestem i odkąd pamiętam tego pana to zawsze pieprzył jak ciężko potłuczony. Wyskoczył jak Filip z konopi ćwierć wieku temu i od pierwszego zdania wypowiedzianego na wizji mierzi mnie nieustająco do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 05:20 Sułtan powinien mieć na głowie turban, a nie scierkę kuchenną. Chyba, że to celowe zagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 07:35 Jaki sÓłtan, taki turban. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 09:30 zdania wyrwane z kontekstu, skróty myślowe,mimo wszystko mnie to nie zraża . Z leppera też zrobili idiotę bo im się nie podobało że mówił prawdę, to jest system i układziki, załatwili go bo był niewygodny i robił szumu .Tak to w polityce jest niestety Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Janusz K-M, sółtanem Polski 13.09.15, 10:01 Tak się złożyło, że czytałam całe teksty z których wyjęte są te.zdania. W tym.przypadku wymowa pojedynczych zdań jest taka, jak.całego.tekstu. Nie ma mowy o efekcie wyrwania z kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś