Dodaj do ulubionych

Łowca nastolatek z Trójmiasta

07.11.15, 11:57
wyborcza.pl/1,75968,19151826,a-gdyby-to-byla-twoja-corka.html#MTstream
kulisy24.com/nasze-sledztwa/wstrzasajaca-relacja-ofiary-krystka
wyborcza.pl/1,75478,19123593,zatoka-swin.html#TRrelSST
Śledzicie temat? Facet od lat zwabia i molestuje 14-16-latki, obiecuje pracę, zmusza do seksu, nagrywa i szantażuje. Współpracuje z klubami, prokuratura umarzała kolejne śledztwa, nie stawiała zarzutów. Policja zlewa totalnie. Jedna z ofiar popełniła samobójstwo.

Z informacji dziennikarzy wynika, że facet w trójmiejskim imprezowym światu jest znany i lubiany, ceniony, chroniony przez wysoko postawionych znajomych i prawników.
Cała sprawa jest koszmarna, gość działa od wielu lat, większość dziewczyn milczy ze strachu i wstydu, a rodzice są bezradni. Obrońcy łowcy nastolatek utrzymują, że dziewczyny same się pchały i świadczyły usługi seksualne.
Syf, syf i jeszcze raz syf. Facet musi mieć potężne haki na trójmiejski aparat ścigania iw ymiar sprawiedliwości.
Obserwuj wątek
    • alsk9 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 12:11
      Pewnie "władza" sama korzystała ze złowionych przez niego dzieci.
    • chicarica Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 12:24
      Jest to mega syf, bo od dość dawna było wiadomo że taki zbok grasuje. Badane są też jego powiązania ze sprawą Iwony Wieczorek, a w sprawie występuje też jakiś "znany biznesmen z Trójmiasta", wielbiciel nastek. Ohyda po prostu. Unurzane są sopockie kluby, których menedżerowie i właściciele teraz nie chcą przyznać się do znajomości z tym całym Krystkiem, ale wiadomo że gościu woził się ich jachtami i bywał na zamkniętych imprezach. W ogóle cały Sopot to imho jeden wielki burdel, choć zawsze myślałam, że przynajmniej chodzi o pełnoletnie laski. No nic, czekamy na wyniki postępowania.
      • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 12:30
        Z informacji dziennikarzy wynika, że Krystek wchodził gdzie chciał za darmo, pił i jadł na koszt klubów/knajp, dziewczynom nikt nie sprawdzał dowodów osobistych, że ceniono go właśnie za sprowadzanie małolat do towarzystwa.
        Nastolatki szantażował, że ma znajomych właścicieli burdeli i jak jedna z drugą nie będą milczeć, to tam trafią.
        Teraz kluby próbują się odciąć, ale w którymś facet był zatrudniony.
        Syf przekoszmarny, on się tymi nagraniami z małolatami chwalił, całe środowisko musiało wiedzieć. Tak samo jak wiedziano, że facet w srednim wieku jest amatorem nieletnich.
        • chicarica Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 12:44
          Ja się w takich kręgach nie obracam, ale Sopot to ogólny syf. I to fakt że już od dawna jest tam rekrutacja do burdeli albo na sponsoring. Jeszcze za czasów klubu Non Stop dwie moje koleżanki miały "zaproszenie" od ochrony klubu na "prywatną imprezę" u właścicieli i jakichś szych. Poszły do kibla i się zmyły zanim ktoś się zaczął za nimi rozglądać i ich smukłe 18-letnie nogi więcej tam nie postąpiły.
          • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:18
            W tym wszystkim irytuje mnie też zero odzewu ze strony, pożal się Boże, środowisk feministycznych.

Jak dorosła pani umawia się z gościem, zaprasza do domu, piją razem, ona zgadza się na seks, a po fakcie dochodzi do wniosku, że to był gwałt, to jest wielkie halo, akcje społeczne, pochylanie się ze wspołczuciem nad panią i piętnowanie faceta.

Tu od lat za przyzwoleniem otoczenia gość namierza nieletnie, nagrywa, szantażuje, podstawia innym facetom i cisza, bo w sumie kogo obchodzą dziewczynki w najbardziej kretyńskim wieku i z uboższych rodzin, które skusiły się na ofertę pracy w postaci roznoszenia ulotek.
            • chicarica Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:26
              Mogłyby się odezwać, ale...
              Niestety, żyjemy w kraju, w którym brutalny darwinizm społeczny zbiera żniwo, a wszelkie przejawy wrażliwości na zło są glanowane. Z wyjątkiem, oczywiście, krzyku zarodków.
              W sprawie najwięcej jest głosów typu: same się prosiły, głupie lachociągi, bo która porządna laska włóczy się po klubach. I takie komentarze są od innych kobiet.
            • semihora Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:30
              A nie irytuje cię zerowy odzew ze strony księży?
              • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:34
                Z linkowanego tekstu Latkowskiego i Majewskiego (...) W końcu napisał do mnie znajomy ksiądz. Mówił, że mnie obserwuje w szkole od pewnego czasu i widzi, że coś jest ze mną głęboko nie w porządku. I że nigdy nie widział tak smutnych oczu. Postanowiłam o wszystkim mu opowiedzieć. Tak zrobiłam. Przekonał mnie, bym opowiedziała o tym mamie. (...).

Jeszcze jakieś pytania?
                • aandzia43 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:42
                  O właśnie, przykład zaangażowania księdza w sprawę, zapomniałam dodać Jeden ksiądz to nie kler jako formacja, ale jak by nie było pozytywny przykład.
                  • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:44
                    Z feministek nie zaangażowała się żadna. A o sprawie jest głośno od dłuższego czasu.
              • aandzia43 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:38
                A nie irytuje cię zerowy odzew ze strony księży?
                >

Choć pytanie do Triss wetnę się: owszem, irytuje mnie milczenie kleru, ale po nim nei spodziewam się zaangażowania w sprawy krzywdy kobiet (młodych czy starych). Zlewali się na to zawsze i zlewać się będą dalej. A po środowiskach feministycznych tak, spodziewałabym się. "Za moich czasów", czyli trzydzieści, dwadzieścia lat temu feministki rozprawiały i pisały o bardzo konkretnych, namacalnych sprawach. O przemocy w rodzinie, o krzywdzącym kobiety stosowaniu prawa w sprawach o molestowanie czy pobicie, o niedostatkach prawa. I pojawiały się tam, gdzie działo się coś w temacie.
                • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:40
                  Teraz też potrafią zrobić aferę, ale jeśli dotyczy to dorosłej baby z ich kręgów.
                  • ally Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 18:29
                    Triss, obsesję się leczy. Feminizm to sposób myślenia, a nie etatowa praca polegająca na zastępowaniu pracy policji czy dziennikarzy śledczych. Ja jestem feministką i nie wiem, skąd miałabym czerpać wiedzę o tym, co wydarza się w dyskotekach w Sopocie.
                    • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 19:36
                      Dobra, spróbuję wyjaśnić.
                      Chodzi mi nie o feministki z feministycznym życiem wewnętrznym, tylko o działaczki zaangażowane w feministyczne media i organizacje. Panie, które istnieją w przestrzeni medialno-publicznej, publikują, nagłasniają, piętnują, organizują etc.

Sprawa łowcy nastolatek to kwintesencja najbardziej parszywego patriarchalnego machismo, a pokrzywdzonymi są bardzo młode dziewczyny - dla feministek aktywistek to powinien być idealny temat do analiz i domagania się sprawiedliwości.

W mediach feministycznych cisza absolutna w temacie - przejrzałam, mimo że GW od tygodnia wali tematem na pierwszej stronie, inne duże media też temat ruszyły.
                      • ally Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 08.11.15, 02:22
                        Przyznaję rację, to wymaga mocnej reakcji, a znalazłam tylko 2 wpisy na profilu facebookowym Feminoteki.
            • chicarica Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:34
              Aha, i jeszcze jedno.
              Nie wszystkie z tych panienek godziły się na roznoszenie ulotek. Część, jak podejrzewam, godziła się na coś więcej i nie wszystkie były z biednych rodzin.
              Czy panienka w wieku 14-15 lat może na coś takiego godzić się świadomie? Czy ona w ogóle wie o co chodzi i jak to wpłynie na nią? Jeśli nawet - zakładam, że nie pod wpływem narkotyków czy alkoholu - taka nastka godzi się na seks (płatny czy bez), to coś na to wpłynęło lub czegoś zabrakło. Tacy kolesie celowo wybierają panienki z jakimś problemem. I właśnie dlatego za ich ochronę odpowiedzialne jest całe społeczeństwo. Dlatego właśnie to "same chciały" tak mnie oburza.
              • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:39
                IMO nie może, bo 14-15-latka jest w wyjątkowo głupim okresie dojrzewania i nie jest w stanie racjonalnie, długofalowo ocenić jakie będą konsekwencje wyrażenia zgody na propozycję.
                Chyba dlatego o gościu piszą Łowca, bo typował dziewczyny bezbłędnie.
                • chicarica Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 19:50
                  Pewnie że nie może. W dodatku pedofile zawsze celują w dzieciaki z jakimiś problemami, i słusznie, bo taki dzieciak w razie czego nie za bardzo ma do kogo pójść. A w dodatku sam po części czuje się winny. Dla gó...ary 15-letniej groźba opublikowania filmu jak robi loda na fejzbuku to powód jeśli nie do samobójstwa, to co najmniej do zamknięcia się i cierpienia w milczeniu.
    • aandzia43 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 12:31
      Ohyda. Trudno mi uwierzyć, że nie utną sprawie głowy po raz kolejny - pewnie zbyt wielu decydentów korzystało z dziewczynek osobiście. Stawiam na samobójstwo w celi zboka-naganiacza.
    • chicarica Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 12:31
      Ach, i jeszcze: Trójmiasto obstawia wizytę seryjnego samobójcy.
      • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 12:35
        A nie atak na uzbrojonego funkcjonariusza policji i zastrzelenie podczas próby ucieczki? A może zemstę ojca którejś z poszkodowanych?

W klubach i burdelach psy też się bawią, obstawiam że facet miał nagrania na wszystkich.
        • chicarica Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 12:40
          Zemsta ojca już była - ojciec tej laski, co się zabiła, chciał go utłuc, ale się nie udało i teraz siedzi w areszcie.
          • cosmetic.wipes Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:04
            > ojciec tej laski, co się zabiła, chciał go utłuc, ale si
            > ę nie udało i teraz siedzi w areszcie.

Szkoda chłopa, medal powinien dostać.
            • aandzia43 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:21
              Niestety, wprowadzony w błąd rzucił się nie na tego faceta sad Człowiek przeżył, mam nadzieję, że nie będzie ciężko okaleczony.
              • cosmetic.wipes Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 18:15
                A to nie wiedziałam.
                Niemniej jednak intencje miał szlachetne, a teraz szkoda jego podwójnie i szkoda niewinnej ofiary.
            • ichi51e Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:48
              taka sliczna dziewuszka sad m.radiogdansk.pl/index.php/wydarzenia/item/27480-mialo-dojsc-do-gwaltu-14-latka-popelnila-samobojstwo-nie-mam-marzen-umarly-z-moja-corka.html
              • chicarica Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 19:54
                Jakby była brzydsza, to by było mniej szkoda? BTW: z laski policja zrobiła galeriankę, co nie jest prawdą - matka tej dziewczyny to znajoma moich znajomych, normalna, spokojna rodzina, a dziewczyna żadna tam imprezowiczka, normalna nastolatka, chyba trochę zamknięta w sobie i uczuciowa. Nie znam szczegółów, tyle co z mediów.
                • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 20:02
                  Facet był notowany od lat, policja wraz z prokuraturą umorzyły mu wyjątkowo wiele postępowań = ma na trójmiejski wymiar sprawiedliwości sporo haków. Nie jest tajemnicą, że policjanci po godzinach na bramkach stoją i dostają działę z różnych biznesów.
    • edelstein Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:03
      Mysle,ze nic mu nie zrobia,bo zbyt duzo wie i na Bank sa osoby,które po jego smierci maja to czy tamto wywlec.Nie wierze,ze jest tak glupi by sie nie zabezpieczyc odpowiednimi rozporzadzeniami.Zrzymanie tajemnica wylacznie w swoich zebach jest glupie.
      A ze policja nic nie robi,no coz,maja zbyt duze powiazania z tym lukratywnym biznesem.
      • chicarica Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:27
        Policja to w tych klubach stoi na bramkach. Sopot po prostu.
        • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:29
          Policja we wszystkich miastach stoi na bramkach, nie tylko w Sopocie. Dorabiają po cichu. Normą jest też, że policja je i pije na koszt klubu czy pubu, w najbardziej lightowej wersji wygląda to tak, że przychodzą krawężnicy i dostają kawę na koszt firmy.
        • edelstein Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 15:50
          W Sophie bylam w tym roku,rekreacyjnie,po klubach sie nie wloczylam.
      • ichi51e Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:51
        facet od 15 lat juz sie procederem trudni... uncertain
        • edelstein Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 15:51
          Ma duzo witaminy B.
        • chicarica Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 19:55
          To akurat może być fakt, bo jak ja jeszcze byłam w wieku imprezowo-sopockim (nie, nie 15 lat) to już było coś tam słychać.
    • antyk-acap2.0 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:34
      Wytłumaczenie jest jeszcze jedno - Łowca jest policyjnym informatorem. Może nawet nawet nie policji - informacje o kontaktach z niepełnoletnimi to łakomy kąsek dla służb.
      • marzeka1 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:42
        Ten facet musi mieć niezłe układy z tamtejszym wymiarek tfuu sprawiedliwości, skoro tak długo jest bezkarny. Był bezkarny. Ale chyba nadal będzie, no chyba że w końcu jakiś zdesperowany rodzic weźmie "chłopaka z miasta" i sprawę załatwi inaczej0 nie, nie zabijając, ucinając fiuta.
        • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:45
          Bardziej opłaca się gościa zniknąć niż okaleczać. Okaleczony prędzej czy później mówi.
          • marzeka1 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 14:01
            triss_merigold6 napisała:

> Bardziej opłaca się gościa zniknąć niż okaleczać. Okaleczony prędzej czy późnie
            > j mówi.

Dlatego pisałam o "chłopakach z miasta" jako wykonujących, pewnie na tym się znają, a skoro ofiar tego śmieciowego chłopa sporo- nie da się od razu wskazać, KTO kazał fiuta uciąć, a co ucięty fiut to ucięty- dla takiego chłopa- to utrata sensu życia.
        • edelstein Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 15:54
          "Chlopak z miasta" big_grin przy takich powiazaniach nie dozyl by wykonania robotytongue_out
          • cosmetic.wipes Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 18:17
            Chłopcy z innego miasta mieliby szansę.
            • edelstein Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 20:36
              Musialby miec takie same plecy jak jego przeciwnik.Realnie.Mafii z drugiego kranca Polski jest egal chybq,ze maja interes.Jesli nie maja,no coz.
    • lady-z-gaga Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:52
      Tak, śledzę i to, co czytałam, po prostu wbija mnie w ziemię. Nawet do Twojego wątku zrobiłam wczesniej podejście, ale nie miałam siły o tym czytać, żeby się denerwować.
      Myslę, jak daleko i wysoko sięgają "kontakty" tego zwyrodnialca, skoro dopiero po bardzo solidarnym rozdmuchaniu tematu przez dziennikarzy ktoś powiedział "sorry, dłużej nie da się tego zamiatac, za bardzo patrzą nam na ręce".
      Mam wrażenie, że gdyby wszystko w tej sprawie zostało wyjaśnione, mielibyśmy największą aferę ostatnich lat. Mam nadzieję, że tak będzie.
      • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:56
        Chciałabym, żeby poleciały głowy i stołki wszystkich zaangażowanych i przyzwalających, ale wtedy chyba 3/4 elit trójmiejskich by zmiotło.
        Aferze pedofilskiej z Dworca Centralnego z bardzo znanym reżyserem i bardzo znanym dziennikarzem w rolach głównych ukręcono łeb.
      • marzeka1 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 13:57
        Zgadzam się z Lady-z-gagą, oby to zostało zamiencione, ale boję się, że zostanie sprowadzone do polityki, że "teraz prawica się rozlicza i krzywdzi niewinnego chłopa, a taki chłop był nam przydatny"- bo niestety są układy, które są ohydne, jeśli ten chłop był chroniony na takiej zasadzie- to nie jest normalne.
      • antyideal Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 14:36
        lady-z-gaga napisała:
        > Mam wrażenie, że gdyby wszystko w tej sprawie zostało wyjaśnione, mielibyśmy na
        > jwiększą aferę ostatnich lat. Mam nadzieję, że tak będzie.

Na nadziei pewnie sie skonczy :
        cyt.z Latkowskiego "Przed wyjazdem z Trójmiasta spotykamy się z bywalcem tamtejszych klubów, posiadaczem wielu członkowskich kart wejść VIP: – Tutaj kwitnie seksbiznes. Zajrzyjcie do nocnych klubów. Nielatów łowi się na drogą furę, motorówkę czy jacht. Dziewczynom na gigancie daje się na jedzenie i schronienie, a potem muszą odpracować. Gdyby ktoś sporządził listę osób, które korzystały z ich seksualnych usług, pojawiłoby się niejedno znane nazwisko w Polsce."
        • lady-z-gaga Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 14:41
          Znane nazwiska? no cóż, tym bardziej jest szansa, że ktoś to sprzeda, aby zaistnieć smile
          • edelstein Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 15:57
            To bedzie b.krotkie istnienietongue_out
    • rosapulchra-0 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 14:00
      Autentycznie mi niedobrze sad
      To jest aż niewiarygodne, że to coś przez tyle lat uprawiało bezkarnie swój proceder.
      • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 14:29
        Naprawdę niewiarygodne?
        Masz przykład z UK
        www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/gwalcone-bite-zastraszane-skrzywdzono-1-5-tys-dzieci-porazajacy-raport,462670.html
        • marzeka1 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 14:43
          Tyle że w UK polityczność poprawna na to pozwoliła na lata całe, a tu co? Jaki układzić : kogo z kim?
          Bo ani ta sytuacja z UK, ani z Sopotu nie jest normalna.
          • agaja5b Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 17:34
            Wiesz co za taka poprawność polityczną powinna być taka sama kara jak za współudział w procederze. Krzywda wyrządzona jest faktem i odczuwana przez pokrzywdzonego jako taka jest wystarczającym powodem by jej przeciwdziałać. Zasłanianie sie polityczną poprawnością jest tylko przejawem usprawiedliwiania się i bezradności.
        • rosapulchra-0 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 19:21
          O tym również pisałam wielokrotnie i też to jest dla mnie wielki rzyg.
    • agaja5b Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 17:19
      . Nie wierzę że od 15 lat nikt o niczym nie wiedział i gość był bezkarny, bo tak sie krył, tym bardziej ze właściwie się nie krył, prowadzanie się z małolatami po imprezach to akurat wystapienia publiczne. Ma gość pewnie sporo kompromitujących informacji że jest nie do ruszenia, albo układ daje korzyści pośrednio lub bezpośrednio sporej części wysoko postawionych.
      • triss_merigold6 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 17:29
        No to czekamy, aż nie wytrzyma ciśnienia, będzie miał rzut depresji i powiesi się w monitorowanej celi. Monitoring okaże się uszkodzony.
        • agaja5b Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 17:42
          Nie, ja bym bardziej życzyła sobie czekać na tego kto złapie za ręke seryjnego samobójcę, ale takich odważnych w tym bagnie chyba na razie nie ma, bo nie ma woli politycznej by zaistniał.Wszyscy ludzie władzy lubią te same cukierki, czy to na szczeblu ogólnokrajowym czy lokalnym. Nie mam złudzeń.
          • monia111175 Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 18:39
            Mówią /piszą że tez jest zamieszany w zniknięcie Iwony Wieczorek
            • nolus Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 19:16
              Tak mówiono 4 - 5 lat temu kiedy zaginęła Iwona - już wtedy pojawiały się plotki na temat tego Krystka. Wiadomość niejakiej Lidii90 pojawiała się chyba na wielu forach, bo trafiłam na nią nie jeden raz. Tutaj wiadomość w wątku na temat Iwony Wieczorek, sprzed 5 lat :

wizaz.pl/forum/showpost.php?p=21184841&postcount=1665
              wizaz.pl/forum/showthread.php?p=21184841#post21184841
              Trochę sporo w tym wątku "rewelacji", ale policja poważnie potraktowała to co autorka chciała przekazać - pani została namierzona i przesłuchana tongue_out Teraz po latach wychodzi, że może po części mówiła prawdę. Jakiś czas temu sprawę Krystka zbadała gazetka "Reporter", dzisiaj zabierają się za niego portale plotkarskie. Jeśli już doszło do czegoś tak poważnego i przykrego jak samobójstwo nastolatki, to sprawa już raczej (?) nie ucichnie. Czekamy na poniedziałkowe wydanie "Wprost".

W ogóle w Trójmieście dzieje się mnóstwo złych rzeczy. Wiadomo - kurort, mnóstwo "przyjezdnych",a i młodzież bardzo mocno rozrywkowa / wyluzowana. Co chwilę jakieś zaginięcia, znajdowanie trupów i tajemnicze "samobójstwa"...
              • chicarica Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 20:00
                Ten Mariusz, czy też raczej Marius, O., to chyba ten właśnie "słynny trójmiejski biznesmen". Znany z chlania i różnych innych ciekawostek. Potrójny rzyg mnie bierze jak o tym pomyślę.
            • agaja5b Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 19:35
              Nie szkodzi, jesli jest wystarczająco mocno osadzony w tamtejszej klice, a ta w większej sieci nie ruszą go, no chyba że mają takie dowody,(albo na tyle odwagi żeby zablefować) że postawią go w sytuacji albo gada co wie i ratuje własne cztery litery albo nie ma ratunku, wtedy może coś wyjdzie na jaw, ale szybciej go nawiedzi gość wg przewidywań triss. Poczekamy, zobaczymy
    • mary_lu Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 18:56
      Tak trochę obok - ostatnio mam dużo młodziutkich znajomych, które latają po klubach, randkują, szukają miłości życia przez portale. Spotykają w ten sposób głównie notorycznych ru...aczy. I w tej grupie jest taka nadreprezentacja policjantów, że jestem w totalnym szoku. Nie mam pojęcia, co się w tej naszej trójmiejskiej policji dzieje, ani czy jest tak samo w innych rejonach Polski, ale wygląda mi na to, że ku..estwo facetów to kolejna choroba zżerająca naszą policję od środka, zaraz po łapówkarstwie drogówki.
      • wheels.of.steel Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 22:59
        Zwłaszcza, że nie oszukujmy się, bycie zwykłym krawężnikiem to nic nobilitującego. Może i spokojna ciepła posadka, ale "krawężniak" to żaden krezus.
    • thank_you Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 19:10
      Może sprawa Iwony Wieczorek wreszcie się wyjaśni. Opieszałość organów ścigania była taka sama w sprawie wyjaśnienia jej zaginięcia jak i w przypadku działań tego su....syna.
      • nolus Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 19:19
        Tak mówiono 4 - 5 lat temu kiedy zaginęła Iwona - już wtedy pojawiały się plotki na temat tego Krystka. Wiadomość niejakiej Lidii90 pojawiała się chyba na wielu forach, bo trafiłam na nią nie jeden raz. Tutaj wiadomość w wątku na temat Iwony Wieczorek, sprzed 5 lat :

wizaz.pl/forum/showpost.php?p=21184841&postcount=1665

wizaz.pl/forum/showthread.php?p=21184841#post21184841

Trochę sporo w tym wątku "rewelacji", ale policja poważnie potraktowała to co autorka chciała przekazać - pani została namierzona i przesłuchana tongue_out Teraz po latach wychodzi, że może po części mówiła prawdę. Jakiś czas temu sprawę Krystka zbadała gazetka "Reporter", dzisiaj zabierają się za niego portale plotkarskie. Jeśli już doszło do czegoś tak poważnego i przykrego jak samobójstwo nastolatki, to sprawa już raczej (?) nie ucichnie. Czekamy na poniedziałkowe wydanie "Wprost".

W ogóle w Trójmieście dzieje się mnóstwo złych rzeczy. Wiadomo - kurort, mnóstwo "przyjezdnych",a i młodzież bardzo mocno rozrywkowa / wyluzowana. Co chwilę jakieś zaginięcia, znajdowanie trupów i tajemnicze "samobójstwa"...
        • thank_you Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 19:29
          Pamiętam, śledziłam jej sprawę.
        • antyideal Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 19:33
          Ale ten Krystek opisywany przez Lidie jest dobrze zakonserwowanym 60latkiem tongue_out
          a aresztowany Krystian W. 5 lat temu (wpisy sa z 2010r.) mial 33 lata.
    • mynia_pynia Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 19:33
      Myślę, że dni faceta są policzone, zapewne "powiesi się" w celi albo zaginie bez wieści.
      Skoro miał takie plecy to teraz te same plecy mu pomogą dotrzeć w zaświaty.
      • edelstein Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 20:43
        O naiwnosci,te plecy beda dbac o jego dlugie zycie.
        • minor.revisions Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 08.11.15, 03:21
          Niekoniecznie, patrz: Wesołowski.
    • natalie_rushman Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 21:05
      Uch, życie przerasta fikcję - a jak czytałam to, byłam nieźle wstrząśnięta:
      lubimyczytac.pl/ksiazka/29202/wielki-seks-w-malym-miescie

Naprawdę niezła książka, tak offtopowo.
      Przeczytaj kiedyś.
    • anorektycznazdzira Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 07.11.15, 21:58
      Ku... krew mnie zalewała, jak słuchałam w TV
    • wheels.of.steel Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnich? 07.11.15, 22:51
      Nie bezpieczniej byłoby szukać do zabawy dziewcząt już pełnoletnich, skoro tak bardzo zależy im na młodych?
      • wheels.of.steel Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 07.11.15, 22:56
        Boli mnie też ta męska solidarność z różnymi zbokami i wzajemne klepanie się po pleckach. Ja nie mam jeszcze 3 dych i za nic w świecie nie chciałbym się waflować z rówieśnikiem, który bzyka 15latki.
        • natalie_rushman Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 07.11.15, 23:02
          Znam tylko 1 faceta, który myśli podobnie...
          I twierdzi, że kobieta o wiele młodsza, a tym bardziej niepełnoletnia, to żadna partnerka dla niego do łóżka. Facet ok. 50-tki, spotyka się z babkami w swoim wieku i twierdzi, że nie ma ochoty być tatusiem kochance wink.
          Mało jest normalnych ludzi na tym świecie, dobrze, że choć trochę ich pozostało...
          • wheels.of.steel Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 07.11.15, 23:17
            Generalnie, to ja bym się zanudził przy facetach którzy ględzą non stop o "r#chaniu" nastolatek. Obleśne, śliniące się zboki. Tym bardziej, że dzisiaj 30latki to nie są styrane przy 5tce dzieci matrony, tylko dziewczyny często dopiero wchodzące w dorosłe życie.
            • triss_merigold6 Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 07.11.15, 23:24
              Rzyg.
              Usiłuję wierzyć, że dla większości normalnych facetów zmuszenie do seksu zasmarkanej płaczącej albo nieprzytomnej małolaty, która się po wszystkim porzyga nie jest jakąś atrakcją.
              • wheels.of.steel Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 07.11.15, 23:34
                Zapewne tacy nie przy wszystkich się będą do tego przyznawać. Ja sam myślę, że z takimi się nie zadaję, ale na 100% nie wiem, co się kryje za każdym moim dobrym kumplem, bo czasem po paru kroplach nawet najbardziej przykładny mężuś wygada się ze swoich drugiego, równoległego życia.
                Myślę też, że politycy, sędziowie to specyficzne środowiska - tam się często sporo pije i korzysta z usługi płatnej rozkoszy.
                • wheels.of.steel Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 07.11.15, 23:37
                  Ale może to i swoisty atawizm - kiedyś kobieta koło 30tki była już po kilku porodach, mogła mieć uzębienie niekompletne i ogólnie być mocno zniszczona, wszak w tym wieku to już się czasem zostawało babcią, więc faceci atrakcyjność utożsamiali raczej z nastolatkami. Dzisiaj cywilizacja przedłuża naszą młodość i kto wie, czy nie robi tego trochę sztucznie.
                  • wheels.of.steel Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 07.11.15, 23:46
                    Poseł Piotr Liroy-Marzec leczył się w jakiejś klinice z powodu seksoholizmu i uzależnienia od porno, nie zdziwiłbym się że to właśnie tacy goście mogą lubić pijane "nastki".
                    • agaja5b Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 08.11.15, 15:04
                      Jak sie leczył to znaczy że problem sobie jakos uświadomił, mozna przypuszczać że jakoś go kontroluje, korzystający z usług nastolatek nie widzą w tym żadnego problemu.
                • agaja5b Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 08.11.15, 15:01
                  Bo to jest poluzowanie sobie cugli, mam władze, moge więcej, bo inni robią więc ja też i ręka rekę myje, nic mi sie nie stanie pod warunkiem że tez będę lojalny. To przypadłośc stara jak świat im więcej władzy tym mniej skrupułów, co nie zmienia faktu że to obrzydliwe.
              • natalie_rushman Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 08.11.15, 12:32
                Miałam kiedyś znajomego, który w wieku 34 lat spotykał się jedynie z 16-, 17-latkami...
                Oczywiście zupełnie dobrowolnie, bo młodym dziewczynom często imponuje dorosły facet, a jak jeszcze przy okazji jest miły, szarmancki, zaprasza do lokali, da jakiś prezencik...
                I niestety było widać, że gość nie jest w stanie nawiązać jakiejkolwiek relacji z dorosłą babką, nawet czysto seksualnej. Defekt mózgu.
            • agaja5b Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 08.11.15, 14:56
              Bioręc pod uwage że to proceder zorganizowany i przestepczy to obstawiam, że taki gosciu musi mieć albo niedojrzałą albo mocno zaburzona osobowość, ze się bierze za małolaty. To by się zgadzało, bo zadając się z dojrzałą, dorosłą kobietą trzeba cos jej zaoferować, coś więcej niż ścieme i makaron na uszy.Nie mówie o kasie, choc też powiedzmy że w prostym przełożeniu świadczy to o jakiejś zaradności i życiowym ogarnięciu, ale można się pomylic (patrz Sawicka Beata i agent Tomasz). Poza tym zadając się z dorosłą inteligentna kobietą trzeba się liczyc z tym że nie będzie to tylko jednostronne branie ale tez w drugą stronę, do tego trzeba miec jaja nie tylko w spodniach.
              • triss_merigold6 Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 08.11.15, 15:02
                W sumie mało ważne co panu dolega. Z organizowanych przez niego dziewczyn korzystali inni, tu widzę ów syf systemu/układu, a nie w jednostkowych preferencjach jednego gościa.
                • agaja5b Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 08.11.15, 15:11
                  Masz rację, że w tym przypadku jednostkowo nie ma to znaczenia, bo chodzi o zorganizowaną dostepność i mozliwość skorzystania z "towaru". Oni pewnie tak to traktują, jak odczłowieczony towar, z którego moga skorzystac. Gdyby jeden z drugim pomyślał że ta dziewczyna, któą właśnie obraca niczym się nie różni od np jego córki czy kuzynki i jest to dla niej taka sama krzywda jaka byłaby dla kogos bliskiego. No ale sa skuteczne sposoby żeby tych mysli do siebie nie dopuścić, wystarczy nazwać 15 latke towarem.
                • wheels.of.steel Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 08.11.15, 15:12
                  Obawiam się, że żadna władza tego tak łatwo nie rozbije - policja i sądownictwo to państwa w państwie.
                  • agaja5b Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 08.11.15, 15:18
                    To z jednej strony a z drugiej jak nawet rozbiją ten burdel (oby) to powstanie drugi, tylko lepiej ukryty.
                • agaja5b Re: Swoją drogą co stare chłopy widzą w nieletnic 08.11.15, 15:14
                  A , za starsze , dorosłe kobiety się nie biorą, bo to przechodzony "towar" przecież a wiadomo że jak jest się ważnym to się byle czego nie dostaje, musi byc" świeżynka". Fuj, nawet jak to pisze to mi niedobrzesad
    • obrus_w_paski Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 08.11.15, 00:04
      A czytałyście pierwszy reportaż z serii "zatoka świń" (święty tytuł swoja droga) na gw? Autorzy wyraźnie sugerują ze mieli problemy z publikacja co ozn ze facet musi miec wielkie plecy. Ponoc przed Laty pracował w knajpie gdzie policjanci nieraz polecieli m.in z prostytutkami. Ma pewnie haki na wszystkich.
      I niestety najpewniej jest tym obrzydliwym typem "depredadora", ktory lubi wlasnie zasmarkane i płaczące małolaty- dominacja?

obrzydliwość, marze zeby poleciały łby trójmiejskie.
      Tacy ludzie
      Niestety zerują na młodziutkich dziewczynach ktore z racji wieku sa naiwne. Po tych artykułach sama poczułam sie wielka szczesiara; mimo ze z dobrego domu, to jednak odwalalam w młodości niezłe głupoty z nieznajomymi lub nieco (!) starszymi, miałam w głowie jakies romantyczne wizje, a przygody naszczescie kończyły sie niewinnymi całusami. Miałam wiecej szczęścia niz rozumu. Po prostu koszmarny facet, ciekawe czy ma cos wspolnego z zaginieciem Iwony wieczorek...
    • vre-sna Re: Łowca nastolatek z Trójmiasta 08.11.15, 12:25
      Na forum gp.24 jest sporo informacji (może raczej hipotez) o zaginięciu Iwony Wieczorek. Wypowiadała się tam też mama Anaid.
      Oglądałam reportaż, w którym była mowa, że Krystek proponowal za bujanie się na huśtawce 8000 zł. Czyli dla takiej nastolatki niewyobrażalne pieniądze i co za tym idzie wielka pokusa.
      Strasznie to wszystko nieludzkie. Mam nadzieję, że gnoja zlamia i w koncu odetna leb hydrze. A przy okazji dojda do tego co sie stalo z I. Wieczorek.
      Poza tym, Ziobro ostatnio wypowiedział się nt. Polańskiego; skoro w tym kierunku PiS idzie ( nie odpuszczac pedofilom nawet po trzydziestu latach), to może jest szansa na rozwalenie tego trójmiejskiego układu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka