Dodaj do ulubionych

Rowerek Injusa city max

25.11.15, 21:46
Ma któraś albo wiecie gdzie kupić? Przeszukałam chyba wszystko i nic- owszem znalazłam zielony i niebieski okropne kolory. Ja chcę biały lub różowy- albo raczej marzy mi się sad Kiedyś widziałam na allegro ale od dłuższego czasu nie ma. Ech... Zachciało mi się sad Może pomożecie? Znalazłam na ebay hiszpańskim ale bez możliwości przewyłki za granicę uncertain
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Rowerek Injusa city max 26.11.15, 08:35
      na amazon.de wyskoczylo jak tylko wpisalam w google, zeby zobaczyc co to za cudo. Bialy z czarnym.
      Serio chcesz takie cos kupic? Po co?
      • majka003 Re: Rowerek Injusa city max 26.11.15, 12:26
        Dzięki. Szukałam i znalazłam dziś się pojawiły na trampolinowo.pl smile tak już kupiony smile Ponieważ bardzo mi się podoba ten rowerek. A dlaczego nie? Na lato w sam raz smile
        • mikams75 Re: Rowerek Injusa city max 26.11.15, 13:44
          dlaczego nie? hmm a dlaczego tak? Zalet nie widze. Grat przeladowany, nieporeczny, wozka nie zastapi, rowerka tez nie. Nawet nie wiem w jakim wieku dziecko mialoby tym jezdzic. I dokad.
          • majka003 Re: Rowerek Injusa city max 26.11.15, 22:37
            A ja widzę zalety: wiek od 9-36 m-cy, rośnie razem z dzieckiem, wygodne siedzenie dla maluszka,później podnóżnik,a potem rowerek,gumowe koła,ładny design. Tak włąśnie ma zastąpić czasem wózek albo za rowerek. Ale co kto woli i lubi smile Starsza córka miała coś podobnego jak była mała i byłam mega zadowolona! Dokąd: na spacerki smile Na wyścigi się nie wybieramy wink Chyba masz ograniczoną wyobraźnię-bo dokąd można jeździć-też pytanie...Na randki smile hehehehe
            • mikams75 Re: Rowerek Injusa city max 27.11.15, 08:37
              ze roczne dziecko posiedzi sobie z usmiechem to jestem w stanie uwierzyc, zawsze to jakas odmiana dla wozka. Ale zeby trzylatek na tym pomykal, to juz sobie nie moge wyobrazic.

Co do tego "dokad" to ja sie duzo przemieszczam, tez komunikacja miejska i pociagami na co dzien i jakbym miala sie z czyms taki gdzies tarabanic i jeszcze jakies zakupy zrobic po drodze to bym sie zalamala. Fakt, to sie nadaje tylko na spacerek wokol wlasnego domu. A tam chodzace dziecko woli juz na wlasnych nogach.
              • majka003 Re: Rowerek Injusa city max 27.11.15, 11:39
                Każde dziecko jest inne i ma inne upodobania. U starszej się sprawdził w 100% i wyobraź sobie , że i zakupy robiłam i do autobusu nosiłam. W wózku już nie chciała być a tu chętnie. Nie jestem raczej z tych wygodnych pań-ważna radość dziecka nie moja wygoda. A do parku idealny. W PL był dostępny jeden kolor który mi się nie podobał.
          • edelstein Re: Rowerek Injusa city max 26.11.15, 22:41
            Przeciez to spam
        • klamkas Re: Rowerek Injusa city max 26.11.15, 22:50
          Ale magia. Piszesz na emamie i voila, pojawia się w polskim sklepie, chociaż dzień wcześniej było absolutnie niedokupienia. Pisz więcej o niedostępnych produktach, może i my skorzystamy na tej magii big_grin
          • majka003 Re: Rowerek Injusa city max 27.11.15, 11:36
            Chyba tak. Nowa dostawa była. Mieli inne modele i pytalam. Pisałam gdzie się da. Ja jestem zadowolona mi się podoba i już. Od kilku tyg. go szukałam smile
            • majka003 Re: Rowerek Injusa city max 11.12.15, 10:54
              Dokładnie Cieszyn smile
    • rulsanka Re: Rowerek Injusa city max 26.11.15, 23:18
      Jakiś koszmarek, po co ci to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka