antyk-acap2.0 02.12.15, 19:43 Czy ematylki mają jakieś doświadczenia z firmami szyjącymi męskie garnitury na miarę? Zwłaszcza doświadczenia w ubieraniu męża, syna, kochanka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melancho_lia Re: Garnitur 02.12.15, 19:46 Mam doświadczenia z firmą z Warszawy a co? Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Garnitur 02.12.15, 20:43 Mąż jest zadowolony. Zamawia u nich od paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Garnitur 02.12.15, 20:18 Mąż ostatnio zakupił sobie Recmanna. Mają fajne fasony slim. Wygląda zabójczo Odpowiedz Link Zgłoś
markopan Re: Garnitur 06.11.16, 21:21 Ja kupowałem w zeszłym miesiącu w Vizarro. Chodziłem po tych sklepach i chodziłem... U nich przynajmniej znalazłem coś co pasowało na mnie, nie wyglądałem źle. Zrobili dość dużo też poprawek, nie było z niczym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Garnitur 06.11.16, 21:59 chyba nie pasowało skoro musieli zrobić "dość dużo poprawek" Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: Garnitur 06.11.16, 22:01 Ciekawe fasony i modele ma firma Steve Reeve Odpowiedz Link Zgłoś
annie80bru [...] 12.12.17, 21:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Garnitur 12.12.17, 22:29 Po roku spamer się obudził? Mam nadzieję, że szybciej szyjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Garnitur 12.12.17, 22:54 Syna i męża ubieram w sieciówkach, przy czym o ile istotny jest dla mnie skład garnituru męża, tak nie jestem zbytnio wybredna jeśli chodzi o garnitur dla chudego wręcz 15 latka w okresie wzrostu. Kupiłam mu poliestrowy garnitur w Zarze i jestem mega zadowolona, bo dostałam chyba jedyny "chudy" rozmiar (a i tak trochę za szeroki w ramionach). Aktualnie u krawcowej w celu odprucia kawałka materiału udającego poszetkę Jeśli chodzi o garnitury szyte na miarę, warto przejrzeć blogi o męskiej modzie, tam są podane namiary na rzetelnych krawców. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Garnitur 12.12.17, 22:55 O kuźwa, wątek sprzed dwóch lat, a ja tak się naprodukowałam! Odpowiedz Link Zgłoś
tonik777 Re: Garnitur 12.06.18, 13:53 Chyba ta oferta nie jest taka dobra, skoro trzeba odgrzebywać wątek sprzed kilku lat, aby ją zareklamować. Odpowiedz Link Zgłoś