syl125 21.09.04, 16:52 Na mazurach i pomorzu dzis o 13.35 bylo trzsienie ziemi 4 stopni w skali Richtera. Co wy na to? Manu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.k.m_vel_skiba Re: TRZESIENIE ZIEMI W POLSCE!!!!!! 21.09.04, 16:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=15975307 Odpowiedz Link Zgłoś
utalia pewnie bomba atomowa 21.09.04, 19:41 Ja na to, ze to prawda. Wlasnie zadzwonila do mnie moja kolezanka z Pisza (Mazury. Ja mieszkam kolo Rucianego-Nidy. I w sluchawce uslyszalam _O Boze, co to sie stalo.... Przestraszylam sie, ze cos stalo sie jej coreczce (w tym samym wieku co moja, ok. 20 miesiecy). Po czym okazalo sie, ze fotel na ktorym siedziala zawirowal. Zapytalam czy zakrecilo jej sie w glowie. Okazalo sie, ze nic podobnego, poczula, ze zatrzasl sie caly dom a jej maz wbiegl przestraszony (a strachliwy nie jest) z drugiego pokoju). Bylo to przed 16.00. Jeszcze nie wiedzielismy co sie stalo. Kiedy skonczylam rozmawiac, moj maz zbiegl z gory i pytal czy czulam jak cala chalupa sie trzesie ? Nie nie czulam widocznie moja chalupa od dolu jest jak bunkier. Moj maz zaraz po wysluchaniu wiadomosci (kiedy uslyszalam to w radiu nie wierzylam wlasnym uszom) wysnul teorie, ze to "ruscy" maja przeciez bomby atomowe i z pewnoscia jaks przez przypadek im suie zawieruszyla! Wielce prawdopodobne, w koncu to nie jest normalne aby w naszej szerokosci geograficznej ziemia sie trzesie. Zwlaszcza, ze w informacje te podano jakby stwierdzali fakt, ze na mazurach byla burza. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś