morgen_stern 31.12.15, 09:01 Nawet przy tym rządzie poziom absurdu ma jakieś swoje granice Mam nadzieję, że będziecie mogły zobaczyć. www.facebook.com/adrian.chmielarz/videos/980147588693930/?pnref=story Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latarnia_umarlych Re: To mnie przerosło 31.12.15, 09:09 Boję się. Mówię poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: To mnie przerosło 31.12.15, 09:11 Choroby psychiczne to poważna sprawa, się nie ma co śmiać... I pomyśleć, że to są teraz mainstreamowe media. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: To mnie przerosło 31.12.15, 09:21 Yyyy co to było?! Uprzedzaj na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: To mnie przerosło 31.12.15, 09:30 Chyba muszę przeprosić pana AM - on osobiście nie jest żadnym moskiewskim kretem, wygląda na to, że autentycznie ma źle w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: To mnie przerosło 31.12.15, 09:33 Jest rewolucjonistą z urodzenia, temperamentu i zamiłowania. Wszyscy rewolucjoniści są do siebie podobni, tylko mają różne obiekty zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: To mnie przerosło 31.12.15, 09:36 morgen_stern napisała: > Nawet przy tym rządzie poziom absurdu ma jakieś swoje granice Proszę, polędwica Chateaubriand, a nie jakieś tam gó...ane odpady przy połowie ryb czyli ośmiorniczki. Znaczy te zakupy pasztetowej przez Szydło to był taki performance dla ciemnego luda heheh Słuszną linie ma nasza władza. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:05 Ja już dawno przestałam odróżniać nagłówki z aszegodziennika itp. od rzeczywistych. Ale tego, że zobaczę remake Monty Pythona in rl się nie spodziewałam Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:08 wzrok tego drugiego pana "o boze, zrobcie coś, zamknijcie go, ja chcę gotować" i w ten deseń Maciarewicz nawet jak jest w ubikacji, to nawet tam piep.y kocopały o smoleńsku Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:13 Podobno prowadzący to Cezary "Trotyl" Gmyz Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:46 Gmyz ma taki wyraz twarzy, że boję się na niego patrzeć A co do filmiku...witamy w IV RP... Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: To mnie przerosło 31.12.15, 12:45 Oj, nie znacie Gmyza? Cezary "Trotyl" Gmyz - autor sławnego artykułu o trotylu na wraku smoleńskim. Jeden z bardziej znanych prawicowych dziennikarzy. Oj dziewczynki. Przypatrzcie się i zapamiętajcie. Zapewne w nowej narodowej telewizji znajdzie się dla niego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:12 Najlepsza jest mina tego faceta , ale nie ma co mu się dziwić, też bym się bała obok Macierewicza stać , jakby w zasięgu jego rąk znajdowały się niebezpieczne narzędzia... a w kuchni zawsze znajdziesz jakiś nożyk . Z wariatami nigdy nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:13 w komentarzach było.... "Gotuj z Hitlerem" - jak dla kogoś za długie, to zacznijcie od 1.20 min www.youtube.com/watch?v=M6ArLIQBQ_8 Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:20 Fajne. A znacie chłopaków z Wielkich Konfliktów ? Są rewelacyjni i czekam, kiedy zrobią filmik o obecnej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:31 Nie znałam... dobry Boże, jak mogłam nie znać ? znalazłam i obejrzałam właśnie Sąd Ostateczny - reszta przede mną Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:38 Mnie sie od razu skojarzył szwedzki kucharz z oryginalnych Muppetów www.youtube.com/watch?v=D-ityBg2b5A Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:17 była komedia z Louis de Fines pt. "skrzydełko czy nóżka" teraz będzie kulinarny program pt" skrzydełko, czy brzózka", oczywiście wszystko w sosie smoleńskim Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:37 Pawłowicz i polędwica chateaubriand? Hmmm.... Nie godzi się Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:26 A tak, widziałam z rana. Dziś gotuję z Macierewiczem zupkę dla synka XD XD Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: To mnie przerosło 31.12.15, 10:41 kurde, dlaczego nie zaczął tego kulinarnego show od wojskowej grochowki, byłoby po linii i na bazie Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: To mnie przerosło 31.12.15, 13:45 Boze, to sie dzieje naprawde??? Ogladalam przekonana, ze to taki swietny fotomontaz... OJP... Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: To mnie przerosło 31.12.15, 14:48 Moj mąż też. Kiedy mu pokazałam, zaśmiał się i zapytał "jak oni to zrobili? " musiałąm udowadniać, że to jest prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: To mnie przerosło 31.12.15, 14:46 Tak, tak. Zaraz ten drugi pan zacznie prowadzić Wiadomości zamiast Kraśki... Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: To mnie przerosło 01.01.16, 13:04 chyba czołówkę Wiadomości zmienią na symbolikę smoleńską, jakaś brzózka, jakaś tutka no i redaktor Trotyl przed kamerą, będzie wybuchowo Odpowiedz Link Zgłoś